Call of Duty 4 MP zaključana tema

poruka: 16
|
čitano: 2.568
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Call of Duty 4 MP

Imam COD4, sp sve radi normalno i dobro, prije sam mogao igrat i MP.

Problem je kad pokrenem neki server bilo koji, piše mi da upišem kod, kad ga ja upišem piše da je dobar.

Ali svaki put kada idem ući u neki server on se obriše, te piše da ga nemam, tj da ga upišem.

Igra nije original, a key je.

Još je onakva igra koja se ne instalira nego se samo pokrene. Prije sam mogao normalno igrati MP preko xfirea.

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Call of Duty 4 MP

hmmmm, probaj otići pod options>multyplayer options pa nanova upisati CD key, mozda ti se nekako izbrisao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Call of Duty 4 MP

Pa svaki put odem, upišem i piše da je dobar, i onda kad ulazim na neki sercer, on se obriše, tj piše da ga nema.

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
18 godina
Call of Duty 4 MP

vidiš, možda si skinuo jedan od onih .cfg fileova s neta, ono, kaj kopiras u mpdata, pa ti se poveca fps...

meni se tako s jednim cfgom svaki put kad bih promijenio mod(pma4, promod) uvijek vratilo i ime na ono default u cfgu, i neke komande, pa probaj neki drugi cfg roknut, jel fakat neznam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Ovak imam tri .cfg datoteke

confing.mp

confing

default_server

Prve dvije su u profilu, a treća je u mods-u.

I šta da sa njima radim?

18 godina
Call of Duty 4 MP

To se odnosi samo ako si skidala "cfg" s neta, , dakle "tekst" koji ubacis u svoj mpdata.cfg file, pa ti se promijeni grafika, komande, i druge stvari( u neku ruku optimiziranje)

ako to nisi radio zaboravi da sam i spomenuo, jer sigurno nije do toga :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Onda ništa. :(

P.S. Muško sam, samo sam fan Angeline Jolie!

15 godina
protjeran
Call of Duty 4 MP

sta znaci to PunkBuster??

Daj coveku jednu ribu; nahranio si ga za 1 DAN. Nauci coveka da peca; nahranio si ga za CEO ZIVOT.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
To znaci da nesmijes spamat po temama s istim pitanjima.
15 godina
Call of Duty 4 MP

Da,ali je vjerovatno na većini tema dobio odgovor sličan tvome pa je nastavio spammat jer želi saznat. Ja ti ne znam puno o tome,ali znam da se većina servera igra s Punkbuster i on ti mora biti uključen.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Keops kaže...

Da,ali je vjerovatno na većini tema dobio odgovor sličan tvome pa je nastavio spammat jer želi saznat. Ja ti ne znam puno o tome,ali znam da se većina servera igra s Punkbuster i on ti mora biti uključen.

nije na dve teme sam piso ovo jer sam video na jednoj da mi neodgovaraju i da nije aktivna tema pa sam ovde napiso 

. a to se mora posebno skiniti? ja sam skinio pach 1.7 ali mi trazi taj punkbuster.i sta su to krekani serveri?

Daj coveku jednu ribu; nahranio si ga za 1 DAN. Nauci coveka da peca; nahranio si ga za CEO ZIVOT.
15 godina
protjeran
Call of Duty 4 MP

kako da instaliram i da skinem  punkbuster??

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

napises na google punkbuster i naci ces.

darkness is my friend
16 godina
neaktivan
Bas to sam mu i ja rekao :D...kada si instalirao cod4, vjerojatno ti se skupa instalirao i PB, pa u opcijama od igre stavis na punkbuster enable. Crackani serveri- serveri koji nisu originalni -.-, znaci igras na njima sa piratskim cd-keyem. Ako ti nije jasno, prijedi na Tetris :)... btw http://www.google.com/
16 godina
neaktivan

Eh...opet sam na mobu i nemogu editat, sad cu opet pokupit zutog...al zaboravio sam napisat nesto vazno, posto si noob. Nemozes iz igre uc na servere koji su u njoj(bar nebi trebalo), nego moras instalirati xfire pa preko njega skenirat igre koje imas na kompu, i onda ti on pod servers ucita COD4 servere, koji bi ti trebali radit.

Edit: Moderatoru spoji ova 2 posta ako smeta :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.12.2010 22:04 (N3N0).
15 godina
protjeran
Call of Duty 4 MP

ajde dajte mi neki provereni krekani server [IP]

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice