BF3 Squad Rush Turnir

poruka: 1.326
|
čitano: 134.886
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield 3
14 godina
neaktivan
Re: BF3 Squad Rush Turnir
Dr_Furyo kaže...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Narzissos/

M0RsKkA_DZuKeLa
>cant wait your war with em, pwn em hard pls 

Hvala na podršci,ovo stvarno još nisam doživio. Ma koliko god gadan bio neki clan ili ljigav meni osobno (govorim radi primjera) ja bi uvijek navijao za naše.
Dajte barem malo potpore barem lol

Izvinjavam se na off topic,nisam ja otvorio ova vrata

bas me zanima kako ce to završit budući da su oni extra ,vi isto extra ,al naši su naši :D sretno dečki
15 godina
neaktivan
Dr_Furyo kaže...

M0RsKkA_DZuKeLa

Hvala na podršci,ovo stvarno još nisam doživio. Ma koliko god gadan bio neki clan ili ljigav meni osobno (govorim radi primjera) ja bi uvijek navijao za naše.

hmmm, a da napravimo joint venture i skupa ih sprasimo?

15 godina
neaktivan
Ne igram ja...inace bi tu bilo svega. Decki bi vjerovatno otisli placuci doma :D

Veri_Speshl_Bojsi ce njih izazvat pa cete vidjet kak se pravilno daje guze. Inace otvoreni smo i za instrukcije tak da se slobodno javite u nas platoon pa cemo dogovorit termin xD
Battlelog ~ UrbanFsk
15 godina
Dr_Furyo kaže...

M0RsKkA_DZuKeLa

cilj ostvaren vidio si to :)

Moram paliti vatru, ali naravno da sam za vas jer ste naši kao što rekoh iznad. Obrisao sam kasnije komentar i promijenio jer sma vidio kako izgleda krivo. Velim sry radi toga, palio sam samo vatru a krivo je ispalo. Osobno mi je svejedno ko pobijedi, možda sam malo više za vas jer ću od vas čut komentare iz prve ruke svakako.

Kako god da bude, bit će, sretno još jednom.

16 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

Ajmo prebaciti ovu raspravu u battelfield 3 temu.

A sto se tice zajednickih snaga, jedino ako cemo igrati 8vs8 , jer igrat ce nasi najbolji tako da ne znam tko bi ih mogao zamjeniti.

Ovi sto ce igrati su svi citer do citera :).

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Co7 kaže...

Ajmo prebaciti ovu raspravu u battelfield 3 temu.

A sto se tice zajednickih snaga, jedino ako cemo igrati 8vs8 , jer igrat ce nasi najbolji tako da ne znam tko bi ih mogao zamjeniti.

Ovi sto ce igrati su svi citer do citera :).

Tako je!
@Morksa Đuksa>nema bedare,ja sam prenaglio isto

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.4.2012 16:00 (Dr_Furyo).
13 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Ja uvijek navijam za domaće, pa makar to bili Hajduk ili Dinamo!!!!!!

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Da i...dečki biju kao ludi. Ništa nemoguće, skidam i maxon sa kalašom abnomarlno ljude pa dobivamo kompliemente.

I btw. njihov leader je rekao dodat xc-07 ili kako se već zove i rekao je meč ugovoriti. Apeliram na MC ljudine da fino sve snime i odigraju sqd rush sa nima i da mi to vidimo, reći ću i njima da snime tek toliko.

Virus će snimat i drago mu je da ste svi zajedno u razvaljivanju nekog stranog klana. Nada se da vas neće osramotit :)

15 godina
Virus X*043 kaže...

Virus će snimat i drago mu je da ste svi zajedno u razvaljivanju nekog stranog klana. Nada se da vas neće osramotit :)

Njima će se vjerovatno vidjet ping pa neće sa time bit problema.

14 godina
neaktivan
Dr_Furyo kaže...

M0RsKkA_DZuKeLa

ma pihh.... nevalja nista,nas ljudina ga popapa za dorucak,ovaj sa 650 sati nija na 100 a ljudina je sa 570,pih,pih slabo je to{#}{#}{#}

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.4.2012 17:38 (Blade Runner31).
15 godina
Blade Runner31 kaže...
Dr_Furyo kaže...

M0RsKkA_DZuKeLa

ma pihh.... nevalja nista,nas ljudina ga popapa za dorucak,ovaj sa 650 sati nija na 100 a ljudina je sa 570,pih,pih slabo je to{#}{#}{#}

Ovaj ima oko 600+ squad rusha u kojem se baš i ne nabijaju bodovi...

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

ma salim se naravno{#}

15 godina
Blade Runner31 kaže...
fila2208 kaže...

ma salim se naravno{#}

Ma znam, ali samo velim. Kad smo ih pitali jesu pro, kao koliko h oni kao da su semi. Reko ok, lik me ubije ono piše 500 i nešto squad rush winsa...reko gtfo :)))

13 godina
protjeran
BF3 Squad Rush Turnir

Danny i dado,nista veceras od wara,izvinjavam se...Ipak mi je bitniji rodjendan od frenda nego neki squad rush...{#}

Mozemo se dogovoriti za nedjelju...{#}{#}

My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.4.2012 17:53 (Cyber_Freak).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

kako mu se samo da to igrat 600 sati,a ima nas svakakvih.ima ljudi kojima gledam k/d 40000/12000 i kontam uuuu gle ovo,kad ono gledam malo 500-600 sati u tenku ili nekom vozilu a oruzijem ima 100 killova,wtf koja volja zapilit za jednu stvar toliko dugo

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Blade Runner31 kaže...

kako mu se samo da to igrat 600 sati,a ima nas svakakvih.ima ljudi kojima gledam k/d 40000/12000 i kontam uuuu gle ovo,kad ono gledam malo 500-600 sati u tenku ili nekom vozilu a oruzijem ima 100 killova,wtf koja volja zapilit za jednu stvar toliko dugo

100 ljudi sto ćudi

17 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

Ovdje raspravljajte samo o turniru, raspravu o ostalim mečevima preselite u BF3 temu.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr

6 0 hvala 1
16 godina
Cyber_Freak kaže...

Danny i dado,nista veceras od wara,izvinjavam se...Ipak mi je bitniji rodjendan od frenda nego neki squad rush...{#}

Nemaš frke, i onak je 3:0 za nas u od*ebavanju :) kak je pirat rekao..

Sad ste smanjili.

Čujemo se negdje pa se dogovorimo.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.4.2012 18:54 (DadoZG).
15 godina
BF3 Squad Rush Turnir

E a što je sa tablicom, doktore jel ti refrešaš to još? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
DadoZG kaže...
Cyber_Freak kaže...

Nemaš frke, i onak je 3:0 za nas u od*ebavanju :) kak je pirat rekao..

Sad ste smanjili.

Čujemo se negdje pa se dogovorimo.

ma lool..sorry ali nisam mislio na tebe.mislio sam na dadu (vlasnik teme squad rush), extremnu njubaru...   :)

My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
16 godina
Cyber_Freak kaže...

ma lool..sorry ali nisam mislio na tebe.mislio sam na dadu (vlasnik teme squad rush), extremnu njubaru...   :)

Vidim da Danny nije odgovarao pa reko da ja, kaj se Dade tiče, skužio sam da misliš na varaždinskog provokatora.

:)

14 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Tabela bude updetana danas li sutra...malo me peku 2 poraza i smišljam mučki plan kako ih izbrisati iz evidencije {#}

Zajebavam se...malo sam lijen bio ali bude sve napravljeno.

Btw želim se zahvaliti MC-u šta su nam skinuli epitet favorita s leđa...pa od sada možemo igrati puno opuštenije {#}

You should never underestimate the predictability of stupidity - Extremne njubare team
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

Magnum vs HCF pajseri 4:0

svaka cast deckima, i ustrajnosti :), nakon jedno 6 ispadanja van, sto nasih sto njihovih igraca ipak se war odrzao.

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Pozdrav dečkima iz extreme njubara. Odlični mečevi, oba. Prvi damavand nismo nešto previše znali pa smo improvizirali, a drugi, kao teheran kao nešto smo znali, ali samo mi recite kuda ste nam prošli iza nas prvi mcom...nije nam jasno, mi smo pukli kome je procurilo a svi se brane da niste nikom...ugl. samo mi to recite.

Hvala na fer playu i razumijevanju.

i btw. http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654624965286116/

evo ovdje, ne znamo ni mi, ali nismo ni mi imali karkand weps...neki bug je u pitanju prema tome se ispričavam u naše ime iako nismo to mogli promjeniti.

Pozdrav od mene i svih iz CRO-sa.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.4.2012 23:13 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
BF3 Squad Rush Turnir

evo jos jedan primjer

http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654347973779105/

neki bug je sa unranked/custom serverom i karkand oruzjima

1 0 hvala 0
15 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Pozdrav i čestitke curicama na bodu iz naših mečeva. Inače ne znam za druge timove, ali mi se trudimo igrati fer play i ne stavljati  c4 po mcomu. To mi je nekako niska strategija, ali u redu, mi smo svoj mcom obranili bez ikakvih takvih prljavih taktika i moram reć da sam ponosan na moje suigrače. Jači ste tim, gađate ko roboti, nama je bod kao poklonjen.

Čestitke i lijep pozdrav još jednom.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Pozdrav i čestitke curicama na bodu iz naših mečeva. Inače ne znam za druge timove, ali mi se trudimo igrati fer play i ne stavljati  c4 po mcomu. To mi je nekako niska strategija, ali u redu, mi smo svoj mcom obranili bez ikakvih takvih prljavih taktika i moram reć da sam ponosan na moje suigrače. Jači ste tim, gađate ko roboti, nama je bod kao poklonjen.

Čestitke i lijep pozdrav još jednom.

c4 je imao jednu drugu svrhu ako niste skuzili... :) a nas je zeznulo malo napad.. jer hank nije znao raspored posto ovo igra prvi put :)

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
15 godina
ceco22 kaže...

c4 je imao jednu drugu svrhu ako niste skuzili... :) a nas je zeznulo malo napad.. jer hank nije znao raspored posto ovo igra prvi put :)

Da, kao i naš na teheranu, ali mi smo svoj digli odmah bez da ubijemo ikog. Znam koja je svrha nismo baš toliki idioti, ipak mi idemo škole i fakultete :) Isto tako ekipa extremnih njubara su isto koristili c4 koji nikog nije ubio nit smetao, to jako poštujem.

Ljudina vam drži pola ekipe, takav robot stari moj, kad sam vidio pis, otpala mi je sva kosa sa glave a ionako sam ćelav. Sve u svemu odlična bod za nas, malo manje dobar za Vas. Do sljedećeg puta, lijep pozdrav i svako dobro,

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.4.2012 0:11 (fila2208).
16 godina
moderator
BF3 Squad Rush Turnir

HR.Squad Vs HCF pajseri 2-2

nemamo sve slike

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.4.2012 0:43 (pirat).
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

moj duzkac zar dosada nisi skuzio da je ovo mucki turnir :D 

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield 3
Nova poruka
E-mail: