BF3 Squad Rush Turnir

poruka: 1.326
|
čitano: 134.838
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield 3
13 godina
protjeran
Re: BF3 Squad Rush Turnir
fila2208 kaže...
Cyber_Freak kaže...

Aha,a jbg...Znam da nisam jos igrao protiv tebe ,pa rekoh da bacimo...A tako siso,ti nisi smio protiv nas? ;) Ceco,javi se da se dogovorimo da bacimo..Ne kuzim sta nas ignoriras? ;)

Ja sam rezervni igrač za njih...tako da kad su igrali protiv vas nisam igrao. Ugl. neću igrat protiv chitera dok si ne kupim chit novi, ovaj mi se izlizao.

Hehehe, geyu jedan!!! ;)
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
16 godina
moderator
Sale_ds kaže...

Trebo si stavit teheran, bilo je napetije..tu ste nas poderali ko macke.

A i muzika ti je brutala {#}

Imam sve 4 runde snimljene,tako da budem stavio još jednu.

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan
pirat kaže...

Imam sve 4 runde snimljene,tako da budem stavio još jednu.

Mozes stavit sve kaj se mene tice xD

Battlelog ~ UrbanFsk
13 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

ima slobodan termin veceras u 20h za war. pa tko prvi njegova djevojka ;)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
moze djevojka biti curice? :)
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
neaktivan
@neno ne izbjegavam vas ili nesto... Rekao sam prije pocetka turnira da ce nasa zadnja tri meca biti protiv vasih xXx ekipa... jer sa vama smo igrali skoro svaki vikend... Jednostavno hocemo i mi nekoga naguzit... Prije nego budemo naguzeni XD.... Samo sto je se oduzilo sve jer ostale ekipe isto nisu aktivne.... Uglavnom imamo u planu u roku 3dana odigrat sve susrete... I onda cekanje te hr lige :)
16 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

Moze sutra war protiv nas ceco?

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

Magnum vs Croatian Rambo Outlaws  3 : 1

Svaka cast momcima, stvarno su takticki bili pripremljenji , mozda cak i najbolje od svih do sada.

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
6 0 hvala 1
15 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Također, čestitke Vama, bilis te bolji i pobijedili ste. Žao mi je radi nesuglasica oko pinga. Zbilja ne haxam nit znam kako se haxa ping teneam namjeru i ispričavam se, dosad nije bilo sa nijednom ekipom problema, nitko se nije žalio na mene ili Helllotitya...njemu piše od piočetka crtica za ping a uvijek uredno igra, ja sam trenutno na susjedovom wlanu, srećom pa čovjek legne u 22h pa imam prazan net. Jako smo pali psihički radi toga svega i to je moja greška. Što se tiče rasprave sa Vašim jednim članom o dodavanju na fcb i te stvari...imam pm možemo popričati i naći se ako želimo da to ide tako daleko.

Lijep pozdrav i hvala na izazovu, idemo vježbati noshahr.

I btw., http://www.speedtest.net/result/1915715537.png

dwnload je 4mbita, a up je ispod 30, ovo je mal greška speedtesta.

Ugl. još jednom isprike ako je nekih uvreda, lijepo od Vas što ste čekali da loadamo i čekali nam igrača. Pozdrav.

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

Nije nitko sumnjao na hax, nego je samo bio problem oko pinga.

Ali sve u svemu odlicno odigrano :).

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
BF3 Squad Rush Turnir

stavi tittya npr u friendse i odi igrat na publicu s njim ili gdjegod, nikad mu se nije vidio ping

problem neznamo, spajao sam mu se na preko teamviewera na komp, stimali smo postavke rutera,

pootvarali portove, iskljucili upnp, napravili forwarding, iskljucili sa t-comove strane onaj njihov

trend micro (mislim da se tako zove) i na kraju frula nista, ko i od prvog dana otkako se vidi ping u igri

njemu se ne vidi, ako je netko ovo imao i rijesio nek se javi da probamo

ali mu sigurno nije onih 999 =  --

osim toga ni on nebih mogao igrati pri tome, ako bas netko inzistira mozete se cuti preko skype-a

pa nek ti pokaze desktop i napravi  ping i traceroute do ip servera na kojem se igra

peace... toro out

p.s. very GG  /salute

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
tormento kaže...

stavi tittya npr u friendse i odi igrat na publicu s njim ili gdjegod, nikad mu se nije vidio ping

problem neznamo, spajao sam mu se na preko teamviewera na komp, stimali smo postavke rutera,

pootvarali portove, iskljucili upnp, napravili forwarding, iskljucili sa t-comove strane onaj njihov

trend micro (mislim da se tako zove) i na kraju frula nista, ko i od prvog dana otkako se vidi ping u igri

njemu se ne vidi, ako je netko ovo imao i rijesio nek se javi da probamo

ali mu sigurno nije onih 999 =  --

osim toga ni on nebih mogao igrati pri tome, ako bas netko inzistira mozete se cuti preko skype-a

pa nek ti pokaze desktop i napravi  ping i traceroute do ip servera na kojem se igra

peace... toro out

p.s. very GG  /salute

samo pazi nek prije isključi čiteve {#}

14 godina
neaktivan
tom tipu je problem router... Nama Zic i Krki nisu imali ping tj. Imali su - na mjestu gdje pise ping.... Kad su dobili nove rutere ping im je se pokazao... @co7 rado bi odigrao ali sad trenutno nisam u mogucnosti... Ako nista budem vidio da se sutra ekipa okupi pa da odigra bez mene...
13 godina
ceco22 kaže...
@co7 rado bi odigrao ali sad trenutno nisam u mogucnosti... Ako nista budem vidio da se sutra ekipa okupi pa da odigra bez mene...

Juhuuu, mi sutra s vama, pik. {#}

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
16 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Nekad je dovoljno uključiti echo request u advanced firewall securitiy u WIN 7 OS-u.

Evo slika

Prvo probaj sa OUTBOUND nakon toga ako ne ide INBOUND rulove podesi.

ENABLE ECHO REQUEST PING ENABLE ECHO REQUEST PING
ADVANCED FIREWALL ADVANCED FIREWALL
ADVANCED FIREWALL 2 ADVANCED FIREWALL 2
[M|C] LuX_CROATIA
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Magnum team treba odigrati protiv sljedecih:

HCF pajseri

[BRUTAL] CROATS

Extraordinary Gentlemen

Drumski razbojnici

Extremne Njubare

tko je slobodan danas?

[M|C] ex_Co7
16 godina
Co7 kaže...

Extremne Njubare

tko je slobodan danas?

sta mi danas ne igramo?

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
16 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

Igramo :).

U  20h?  Ili , kada ono?

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Co7 kaže...

Igramo :).

U  20h?  Ili , kada ono?

21? pitaj zeroa

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
14 godina
Pise na rezervaciji servera sve vec 2 dana ;). Jedino ako nije doslo do promjene neke.
You should never underestimate the predictability of stupidity - Extremne njubare team
15 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Dobra tekma večeras sa spešl boysima ( ne znam kako se piše točno ). Fair play sa obe strane i isprike na šaltanju mapa i restartanju. Nadamo se da nema nikakvih na to primjedbi. Jedino me zanima ako je bio kakav problem arabaran (tako  nekako) kad si napisao ma daj kad sam te ubio tamo lijevo...nadam se da je to ok.

Ugl. svaka čast i odlična partija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
fila2208 kaže...

Dobra tekma večeras sa spešl boysima ( ne znam kako se piše točno ). Fair play sa obe strane i isprike na šaltanju mapa i restartanju. Nadamo se da nema nikakvih na to primjedbi. Jedino me zanima ako je bio kakav problem arabaran (tako  nekako) kad si napisao ma daj kad sam te ubio tamo lijevo...nadam se da je to ok.

Sve 5. Jedino mi je valjda hitbox bio sfukan skroz. 3 put sam te prije i onda iza zida još jednom i ništa. ti u mene jedan burst i ja padoh samo tako. A, imao sam DAO 12 {#}

15 godina
neaktivan
Arabarran kaže...
fila2208 kaže...

Sve 5. Jedino mi je valjda hitbox bio sfukan skroz. 3 put sam te prije i onda iza zida još jednom i ništa. ti u mene jedan burst i ja padoh samo tako. A, imao sam DAO 12 {#}

Kolko puta ti moram ponovit...manje pive prije fajta {#}

Ma ne znam..meni isto hitbox malo sheban il kaj ja znam...nije moja vecer..

Battlelog ~ UrbanFsk
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.4.2012 22:05 (Sale_ds).
15 godina
Arabarran kaže...

Da, ja sam izletio kad si bio u garaži i počeo te pucat, ali nisam prebacio na rafal nego jedan metak. DAo sam ti metak dva i pobjegao sa 3% i natrčao na medkit od frenda. Ti si izletio i pucao sam ja i dva moja kompanjona na tebe, brzo si pao jer si vjerovatno bio malo ranjen. Ja nisam ni dobio nikakvu štetu...zbilja ne znam. Snimali smo mi, pa ćeš vdijeti ping i to, ping je bio 30-40. Vratio sam se doma pa igram od doma pa mi doma ping piše. Velim znam kako izgleda, ali te uvjeravam da je situacija čista sa naše strane...

16 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

Magnum vs Extremne njubare  4 : 0

Imate pivo kada dodjem u ZG,

i samo da znate... lollik vas je prodao za trideset srebrnjaka, zato ste izgubili :)

e da, kao sto sam i rekao da cu vajnat na forumu!

Nabijem i vas i c4 :P

edit: opet nije snimio zadnja dva ss-a :(

[M|C] ex_Co7
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.4.2012 23:20 (Co7).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Sry što spamam temu i fanboyiziram. A ti ceco ne seri da ti odmah kažem jer nemoguće da ovima možete i prismrdit.

Ovi dečki:http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655391415669720/

ovo im je glavni valjda: http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Narzissos/

DAkle u njihovo ime izazivam bilo koji klan ovdje da proba igrat sa njima, da vidimo, da naučimo nešto iz snimki.

Magnum, pigvini...javite se njima i ugovorite, moćžete i preko mene ja sam snjima sad okej. Ugl. očekujem odgovore nadam se da nema nitko da se boji sad... ajmo vi jači da vas vidim :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Odigali samo 2 meča protiv Magnuma. Samo hoću reći da svi SS koji su postani su Photoshop i da smo mi bili bolji...Naša taktika sa BOT-ovima je nepobjediva i zbog neregularnosti zatvaram turnir i proglašavam nas pobjednicima.

Apsolutnim

Jedinim

Sa najvećim kitama

{#}

GG dečki

You should never underestimate the predictability of stupidity - Extremne njubare team
Moj PC  
10 0 hvala 1
16 godina
moderator
Zero2 kaže...

Odigali samo 2 meča protiv Magnuma. Samo hoću reći da svi SS koji su postani su Photoshop i da smo mi bili bolji...Naša taktika sa BOT-ovima je nepobjediva i zbog neregularnosti zatvaram turnir i proglašavam nas pobjednicima.

Apsolutnim

Jedinim

Ovo bi povjerovao....

Zero2 kaže...
Sa najvećim kitam

...al nakon ovog znam da lažeš{#}

سمندری ڈاکو
13 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

Extremne Njubare su fakat Extremni,njubare nisu ali extremni da. Legende nema šta, uspavaju protivnika s EOD botovima i onda napadaju,zajebancija na vrhuncu. Mi smo umirali od smijeha. :DDDDDD Svaka čast legende,čak sam jedan moment mislio da cemo ovo igrat 5 sati

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.4.2012 23:14 (Dr_Furyo).

5 0 hvala 2
15 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Recept za pobjedu!

skill skill
[M|C] pleXx
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.4.2012 23:29 (janiq).
Moj PC  
5 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield 3
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice