BF3 Squad Rush Turnir

poruka: 1.326
|
čitano: 134.892
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield 3
14 godina
neaktivan
Re: BF3 Squad Rush Turnir
fila2208 kaže...

Ma možete se kurčit koliko oćete...mi sad išli iz zeze malo squad rush i ulete nam  neka 4 lika neki zZ klan...stari moj..bolje da ih niste vidjeli u akciji, dečki ownaju, ali yebeno...mislim nismo mi neko mjerilo snage ali zbilja kosili su nas bez imalo problema...za klasu su jači od svih ovdje ekipa..neki strani klan

http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655391415669720/

ovi likovi...možda se ne čine moćni, ali stari moj kako igraju, kako se čuvaju i pokrivaju...zakon

mi smo imali neki dan mali trening s njima.. prije BMT..... i nisu nas dobili ni jednu rundu :/.... a poslije smo naletili na xXx ekipu koja nam je pravila vise problema nego ovi....

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
15 godina
ceco22 kaže...
fila2208 kaže...

Ma možete se kurčit koliko oćete...mi sad išli iz zeze malo squad rush i ulete nam  neka 4 lika neki zZ klan...stari moj..bolje da ih niste vidjeli u akciji, dečki ownaju, ali yebeno...mislim nismo mi neko mjerilo snage ali zbilja kosili su nas bez imalo problema...za klasu su jači od svih ovdje ekipa..neki strani klan

ovi likovi...možda se ne čine moćni, ali stari moj kako igraju, kako se čuvaju i pokrivaju...zakon

mi smo imali neki dan mali trening s njima.. prije BMT..... i nisu nas dobili ni jednu rundu :/.... a poslije smo naletili na xXx ekipu koja nam je pravila vise problema nego ovi....

A dobro onda smo mi valjda tako preloši. A nezz, neuigrani smo mi jako što je je, ali dečki jako dobro igraju što je je.

jesi siguran da su oni i da su igrali:Narzissos, Horst_Brenner  ,Schlanguste ,Th3_Emperor..?

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.4.2012 20:28 (fila2208).
13 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Čestitke Magnum momcima.

Tread softly because you tread on my dreams.
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

Magnum team vs 19xxx     3 - 1.

BIlo je napeto, svaka cast deckima na igri i fair playu :).

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
BF3 Squad Rush Turnir

The Shabans Vs. Ace Of Spades 4:0

Čestitam suparničkoj ekipi na fer playu. Kada nam je član ispao oni su sačekli i nanovo restarirali server. Hvala im i vidimo se na bojnom polju {#}

R1 R1
R2 R2
R3 R3
R4 R4
BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
fila2208 kaže...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/refuse-CoRE/stats/176094966/

Pogle ovog lika, i pogledajte Team Refuse, taj platoon i cilu ekipu, bili su na serveru i ajme... da neko može imat 23% prosjećab acc sa F2000 e pa svaka čast. A skidaju nenormalno. NENORMALNO.

[M|C] 7emper_fi
16 godina
neaktivan

Magnum vs Ace of Spades   3:0

Odlicna partija, bilo je super zeabavno, i naravno kao uvijek FairPlay :)!

[M|C] ex_Co7
13 godina
Co7 kaže...

Magnum team vs 19xxx     3 - 1.

BIlo je napeto, svaka cast deckima na igri i fair playu :).

Malo nam je bilo glupo kad ste ostali s trojicom, al nije utjecalo na konačni rezultat pa nema veze.

Jedna čudna situacija je bila na Bazaru... ne imputiram ništa, samo kažem... u istom trenu smo cecil i ja bili ubijeni na dva različita mjesta od istog igrača nožem??

Ja sam bio u kućici, a on u banani i meni je pisalo Slammer knifed you i njemu isto tako.

I još jedna glupost, al to je do mape... tamo na cesti pored izloga ima onaj kameni stup... tamo ne možeš oživjeti igrača?

Inače, sve super... fair play i gg... čestitam!

[19xx] 4ntraks
13 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Čestitke 53team Old noobs na žestokoj borbi.

Ne izlazite van večeras jerbo će padati sjekire, mi smo dobili 2 od 3 wara danas lol.

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
BF3 Squad Rush Turnir

19xx vs 53team old noobs - 3 : 1 nemamo screenove jer smo njubare ;)

Imali smo manjih tehničkih problema, ali smo u hodu zahvaljujući Dadi sve riješili :)

Što se tiče početka na Damavandu... i mi smo imali dvojicu kojima se mapa učitala tek kad sam ja armao m-com.

Samo što su se oni spawnali na nas u hodu.

Inače nemamo običaj pisati svaki put na početku mate "live" jer to oduzima dragocjeno vrijeme pa molim da se to uzme u obzir ubuduće.

Dakle, "live" na početku meča, a kasnije kom obojci kom opanci :)

Svaka čast starim njubarama... borba prava muška i prije svega fair play!

gg

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Imao bi samo jednu preporuku za ubuduće. Naime, kada se učitava nova mapa ima dosta igrača (poput mene recimo) kojima se ona dosta dugo učitava - predlažem da se kod svakog prelaska na novu mapu pričeka da svi loadaju mapu pa onda 2 restarta i live.

edit: bio je problem na damavandu s 53 momcima jer se jedan naš spawnao ranije i otrčao na plant, a mi se spawnali na njega. Generalno, mislim da nitko ne bi trebao imati baš takvu prednost zbog kraćeg loadanja mape. Kada se mapa reloada vrijeme učitavanja je izjednačeno svima i onda je ok.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.4.2012 22:12 (ElektričnaOvca).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ElektričnaOvca kaže...

Imao bi samo jednu preporuku za ubuduće. Naime, kada se učitava nova mapa ima dosta igrača (poput mene recimo) kojima se ona dosta dugo učitava - predlažem da se kod svakog prelaska na novu mapu pričeka da svi loadaju mapu pa onda 2 restarta i live.

Pa mi,Blue Magnum Team tako uvijek radimo. Tako je najpravednije zbog onih kojima sporo Loada.

Uglavnom :
Blue Magnum Team vs HCF > 4:0

16 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Jedna čudna situacija je bila na Bazaru... ne imputiram ništa, samo kažem... u istom trenu smo cecil i ja bili ubijeni na dva različita mjesta od istog igrača nožem??

Ja sam bio u kućici, a on u banani i meni je pisalo Slammer knifed you i njemu isto tako.

Stvarno?
lol.
Ma slammer je citer :)!

[M|C] ex_Co7
13 godina
Co7 kaže...

Stvarno?
lol.

Ma nešto se zbugalo vjerojatno jer ako je netko kod vas čiter onda je to Virus.

Ja nisam imao prilike osjetiti njegove metke pretjerano pa da donesem vlastiti sud, ali ovi moji su ga često spominjali u negativnom kontekstu :P

[19xx] 4ntraks
13 godina
Co7 kaže...

Stvarno?
lol.

To smo i mi zaključili na ts-u, i to jednoglasno. Ok, onda je to riješeno :P

16 godina
moderator
BF3 Squad Rush Turnir

HR.Squad Vs Veri_Speshl_bojs 4-0

سمندری ڈاکو
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

HR.Squad vs Veri_Speshl_Bojs 4:0 :D

Odlicne partije :)

Battlelog ~ UrbanFsk
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.4.2012 22:42 (Sale_ds).
Moj PC  
14 0 hvala 0
16 godina
BF3 Squad Rush Turnir

LoL arabararararan, gle kak si mi se namjestio zadnju fotku :) tak tak {#}

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

Kako ste nas posmicali nakon što smo vam uzeli prvi objective na Teheranu. :)

Nije nam se još ni otvorila mapa a već smo imali 14 tiketa. Mamicu vam ljubim. GZ jeote, ko nam je kriv kad letimo ko muve.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Kako ste nas posmicali nakon što smo vam uzeli prvi objective na Teheranu. :)

Nije nam se još ni otvorila mapa a već smo imali 14 tiketa. Mamicu vam ljubim. GZ jeote, ko nam je kriv kad letimo ko muve.

Je, al to ocito nije bilo dovoljno :D

Battlelog ~ UrbanFsk
16 godina
DadoZG kaže...

LoL arabararararan, gle kak si mi se namjestio zadnju fotku :) tak tak {#}

Uvijek sam se znao namještati {#}

13 godina
BF3 Squad Rush Turnir

The Shabans Vs. Veri Speshl Bojs 4:0 (cetvrta partija predana)

Ovaj war je bio miroljubiva rapsodija sa puno smoke-a, granata, metaka, nozeva.... {#}

Fer play na visokoj razini kao i zivci.

Ovaj put nismo bili na visinskim pripremama, nego na rakija pripremama. Puno rakije, puno metaka pa ima da curi na sve strane {#}

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
Sale_ds kaže...

HR.Squad vs Veri_Speshl_Bojs 4:0 :D

Odlicne partije :)

A sta ovo vi u mraku radite {#}

16 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

Magnum  vs  Veri speshl bojs    4:0

Ovo je bio jedan od najzanimljivijih warova do sada, puno smijanja i za*ebancije.

Svaka cast decki!

Virus, duzan si mi cevape pi*ka ti se ogadila!

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Co7 kaže...

Magnum  vs  Veri speshl bojs    4:0

Ovo je bio jedan od najzanimljivijih warova do sada, puno smijanja i za*ebancije.

Svaka cast decki!

Virus, duzan si mi cevape pi*ka ti se ogadila!

vi ste nam dužni janje i kozle mlado pod kožom...moje rane su duboke {#}

P.S. treba i isprati nekako tu mesinu {#}

16 godina
moderator
BF3 Squad Rush Turnir

Koliko vidim svi smo danas sprčili veri_spechl_bojse,mora da im je ponestalo vazelina. {#}

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
pirat kaže...

Koliko vidim svi smo danas sprčili veri_spechl_bojse,mora da im je ponestalo vazelina. {#}

Mi koristimo zečju mast...traje do 7× dulje....njubare {#}

14 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

ovako sutra od 17h tko moze... danas nazalost uvijek jedan nije mogao.... ovako Magnum ekipa kad vama odgovara?.... i 19xx VSB jel mozete vi? da odradimo sutra bar 4 meca... ako nista budemo uzeli bilo koga samo da se odigra..... :)

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ceco22 kaže...

ovako sutra od 17h tko moze... danas nazalost uvijek jedan nije mogao.... ovako Magnum ekipa kad vama odgovara?.... i 19xx VSB jel mozete vi? da odradimo sutra bar 4 meca... ako nista budemo uzeli bilo koga samo da se odigra..... :)

Mislim da ćemo ti mi moći sutra iza 20h

16 godina
moderator
Arabarran kaže...

Mi koristimo zečju mast...traje do 7× dulje....njubare {#}

Hehe al svaka čast.

سمندری ڈاکو
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield 3
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: