Nećemo, al ćemo vam svejedno zabiberit
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Magnum team igra ptoriv 19xx u 20h danas na nasem serveru,
imamo termin za 21h , da li je netko zainteresiran?
Blue Magnum Team Vs Shabans > 4:0
Neznam šta se događa sa serverima,stalno je izbacivalo našeg i vašeg igrača,mi smo čekali i restartali što smo više mogli.
ovaj vas covjek izgleda da dozivljava pravu renesansu igranja...ne aludiram na nista nego komentiram njegove statse sa sq rusha i sa profila.
p.s. sta ima tako lose u tome da bi mi medjusobno odigrali zadnji mec u turniru? ne smatras da bi to bilo svojevrsno zasluzeno finale?
Brutal Croats, jeste li za kakav meč sutra? :)
Javi se kolegi Coiu - http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Coi_Vk/
On je zadužen za ugovaranje matcheva ;)

Mi nemožemo do petka (u četvrtak imamo već 2 meča dogovorena).
Neznam šta se događa sa serverima,stalno je izbacivalo našeg i vašeg igrača,mi smo čekali i restartali što smo više mogli.
ovaj vas covjek izgleda da dozivljava pravu renesansu igranja...ne aludiram na nista nego komentiram njegove statse sa sq rusha i sa profila.
p.s. sta ima tako lose u tome da bi mi medjusobno odigrali zadnji mec u turniru? ne smatras da bi to bilo svojevrsno zasluzeno finale?
...finale....hmmmm....khm khm ima tu još extremnih timova ne....
...finale....hmmmm....khm khm ima tu još extremnih timova ne....
istina boze, po broju odigranih meceva, jos se natjecemo u skupini, nismo ni do knock-out faze dosli XD
Večeras imamo dogovoreno sa drumskim razbojnicima.
Ne brini,dobit ćete i vi svoju porciju...
Sve ovisi ako vas mi dobijemo, onda bi vase protiv magnuma bilo zasluženo polufinale
Kaj meni nitko nece odgovorit na post sa slikom aaaaaaaaaaaaaaaa
Večeras imamo dogovoreno sa drumskim razbojnicima.
Ne brini,dobit ćete i vi svoju porciju...
Daj ajd veceras i protiv nas da bacite..Moze prije ili poslije toga meca... Trebali bi nam izaci u susret kao i mi vama prosli puta... ;)

lol, ovo nisam prije vidio. Ma ne mogu vjerovat da nakon toliko sati igranja ima toliki score. (?) Možda je neka falinka
Neno kaj vajnas, SVI znamo da u utorak ti ionako neces gledati utakmicu, a da se na fejs nisi od proslog utorka ulogirao pa sve do subote navecer XD
Neno kaj vajnas, SVI znamo da u utorak ti ionako neces gledati utakmicu, a da se na fejs nisi od proslog utorka ulogirao pa sve do subote navecer XD
Nemoj ici offtopic,neisplati ti se,pogotovo sto si navijac izduvane Barce...!!! On topic:Dama mogli bi i protiv vas baciti veceras i sa Master of shabans...

On topic:Dama mogli bi i protiv vas baciti veceras i sa Master of shabans...
Ah, to ćemo još vidjeti :)
On topic:Dama mogli bi i protiv vas baciti veceras i sa Master of shabans...
Ah, to ćemo još vidjeti :)
Ma pobijedit cete nas,znas i sam to... Aj dogovorimo se na TS danas kad dodjem sa posla... Ceco i to okupljaj ekipu!!

Možda bi bilo dobro da nakraju 8 najboljih timova igra neki kup.
Kup nacija?
edit: Mislim da imamo neograničene mogućnosti trajanja turnira (beskonačno(?)). Potplatimo Dadu i to je to
Daj ajd veceras i protiv nas da bacite..Moze prije ili poslije toga meca... Trebali bi nam izaci u susret kao i mi vama prosli puta... ;)
Ajd igrat ćemo protiv vas u četvrtak u 22-23:00.OK?
Kup nacija?
Ne, kup velesajamskih gradova
Ajd igrat ćemo protiv vas u četvrtak u 22-23:00.OK?
Ok,ne mogu jos 100% potvrditi,cim se cujem sa ekipom na TS ,javim ti na BL...

Ovo ti uopće nije loša ideja. Ako se slože kapetani ja sam za.
Vrhunska ideja!
Vrhunska ideja!
Može i doigravanje za ostanak?
Vrhunska ideja!
Može i doigravanje za ostanak?
Kaj se mene tiče može
Završimo taman kad bude BF4 izašel
Ja imam bolju ideju; neka prva 4 squada odigraju SQ TDM kao playoff,
Mislim, turnir je u SQ Rush-u?! Kakav onda TDM?! Ideja ti ne stoji!
Mislim, turnir je u SQ Rush-u?! Kakav onda TDM?! Ideja ti ne stoji!
pa 4 prva tima nek odigraju 2 mape squad tdm, zašto ne