BF3 Squad Rush Turnir

poruka: 1.326
|
čitano: 134.307
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield 3
17 godina
Re: BF3 Squad Rush Turnir
fila2208 kaže...
BDS kaže...
fila2208 kaže...

Uf al sam se sad iznojio, em su ispadali igrači em je bilo problema...ali na kraju odličan meč pun adrenalina. Ne znam za vas ali mi smo totalno improvizirali i to se vidjelo u hrpi close combat konflikata. Odličan ste time i moram reć da me sparatacus izbacio iz takta headshotovima.

Čestitke i zahvale za kvalitetan i fer play mač HCF dečkima. Lijep podzarv.

Cestitam na pobjedi. Odlicne partije. Bilo je napeto i zanimljio. Da, ma sa obje strane je bilo ciste improvizacije. To se odma vidilo :)

ae, mi na metrou nismo ni znali di su zastavice, a bazzar je katastrofa bio, barem za nas. Sve u svemu dobri mečevi bez obzira na improvizaciju :) 

Ako ti igraš na zastavice, onda fakat igraš krivi mode na Squad Rush turniru {#}

16 godina
hellbyte0 kaže...

HR_Squadu neće pomoć i najveći haxovi..vi ste jednostavno osuđeni na propast. buahahahahahahhaha{#}{#}

odi pucat dartom noobyte heheheh{#}{#}

16 godina
odjavljen
ovajonaj kaže...

Cestitke Very Special Boys na dobroj partiji

zavrsilo je 4:0 za nas

GG

toooo decki! nisam ni znao da se igra. :/  bruno, crnjo jedan , trebam li biti zabrinut?!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
BF3 Squad Rush Turnir

pa bas smo te jucer cekali i pitam brunu hoce doci skank kaze trebao bi... mi mislili da si nas ispalio {#}

-BiH-slackspace

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...
ovajonaj kaže...

Cestitke Very Special Boys na dobroj partiji

zavrsilo je 4:0 za nas

GG

toooo decki! nisam ni znao da se igra. :/   bruno, crnjo jedan , trebam li biti zabrinut?!

Mislio sam da ćeš doć jer si rekao da možeš...

Otkako ti ne igraš, imamo win streak 6!  {#}

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
16 godina
odjavljen

ma nije bed... vidis da je i bolje ovako, kad me nema... al nece to tako zabiberit cu ja vama!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
TomoR kaže...

Ako ti igraš na zastavice, onda fakat igraš krivi mode na Squad Rush turniru {#}

Bravo, ja ne znam za vas ali moj chit meni pokazuje sve kao veliku Hr zastavu koju moram osvojiti, prema tome ja armam zastavice, što ti armaš to ne želim znati.

17 godina
fila2208 kaže...
TomoR kaže...

Bravo, ja ne znam za vas ali moj chit meni pokazuje sve kao veliku Hr zastavu koju moram osvojiti, prema tome ja armam zastavice, što ti armaš to ne želim znati.

M-COM (Mobile Communicator...) koji mi uopće ne djeluje mobilno, više kao Internet kiosk za prodaju tramvajskih karata. A kako tek magično zalijepim eksploziv gore kada narančasta crta u krugu se zatvori!

Ja ne igram s cheatovima, pa ne znam kako to kod drugih izgleda (a ni ne pušim, pijem rijetko...)

14 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

pijem,pušim,drogiram se.volim žene,skupe stvari,motore,aute i softcore.dali sam dovoljno muško??{#}

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Želi li netko s nama večeras u 19h igrat? The Shabans. 

Doduše imamo dva termina 19h i 20h. :) Ko može u 19 a ko u 20?

(a može i kasnije ako se zvijezde poslože i planete budu u ravni ekvatora)

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.4.2012 12:57 (Soldier977).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
fila2208 kaže...
BDS kaže...
fila2208 kaže...

Uf al sam se sad iznojio, em su ispadali igrači em je bilo problema...ali na kraju odličan meč pun adrenalina. Ne znam za vas ali mi smo totalno improvizirali i to se vidjelo u hrpi close combat konflikata. Odličan ste time i moram reć da me sparatacus izbacio iz takta headshotovima.

Čestitke i zahvale za kvalitetan i fer play mač HCF dečkima. Lijep podzarv.

Cestitam na pobjedi. Odlicne partije. Bilo je napeto i zanimljio. Da, ma sa obje strane je bilo ciste improvizacije. To se odma vidilo :)

ae, mi na metrou nismo ni znali di su zastavice, a bazzar je katastrofa bio, barem za nas. Sve u svemu dobri mečevi bez obzira na improvizaciju :) 

Pa da..jedan od razloga zasto smo i odabrali metro je taj sto znamo da ga nitko nije igrao kao ni mi. Pa samo mislili da tu imamo podjednake šanse. Jer nama je uspijeh vec to sto smo se uspjeli okupiti. Sve ti je jasno kad smo se kod odbrojavanja za pocetak runde dogovarali ko ce koji specialization staviti. Nama su cak oni prekidi dobro dosli da bi se mogli dogovoriti sta bi mogli igrati i kako :)

bakaxxx
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.4.2012 13:00 (BDS).
17 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Ja se nadam da cemo mi moci (trebamo se jos dogovoriti) ali jedino ako i neno bude igrao kod vas :) bez nene nema price uopste :)

-BiH-slackspace

1 0 hvala 0
13 godina
BDS kaže...

Pa da..jedan od razloga zasto smo i odabrali metro je taj sto znamo da ga nitko nije igrao kao ni mi. Pa samo mislili da tu imamo podjednake šanse. Jer nama je uspijeh vec to sto smo se uspjeli okupiti. Sve ti je jasno kad smo se kod odbrojavanja za pocetak runde dogovarali ko ce koji specialization staviti:)

Baka, možete li s nama večeras bacit jednu?

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
13 godina
ovajonaj kaže...

Ja se nadam da cemo mi moci (trebamo se jos dogovoriti) ali jedino ako i neno bude igrao kod vas :) bez nene nema price uopste :)

To misliš na nas? Ma pusti Nenu, on nam je suparnik i protivnik trenutno :) 

17 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Pa da na vas. A sta niste u istom timu? U kojem je on timu?

I ko updateuje ove tablice...Nema rezultata od sinoc jos...

-BiH-slackspace

0 0 hvala 0
13 godina
ovajonaj kaže...

Pa da na vas. A sta niste u istom timu? U kojem je on timu?

I ko updateuje ove tablice...Nema rezultata od sinoc jos...

Ma jok, mi smo The Shabans, a oni su Nauljeni Pingvini. Ne spominji mi ih, ima da ih razvalimo kad dođe trenutak :)

Dado updateira tablice. Bit će kad čovjek bude imao vremena {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.4.2012 13:07 (Soldier977).
17 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Eno ga trola na bf3 temi umjesto da updatuje tablice :)

-BiH-slackspace

1 0 hvala 1
13 godina
ovajonaj kaže...

Eno ga trola na bf3 temi umjesto da updatuje tablice :)

Bezobraznik, a ja mislio radi nešto korisno :)

15 godina
BDS kaže...

Pa da..jedan od razloga zasto smo i odabrali metro je taj sto znamo da ga nitko nije igrao kao ni mi. Pa samo mislili da tu imamo podjednake šanse. Jer nama je uspijeh vec to sto smo se uspjeli okupiti. Sve ti je jasno kad smo se kod odbrojavanja za pocetak runde dogovarali ko ce koji specialization staviti. Nama su cak oni prekidi dobro dosli da bi se mogli dogovoriti sta bi mogli igrati i kako :)

A ja kad sam čuo metro padavicu sam dobio. Mi smo furali iste perkove gotovo cijeli metro lol i na kraju se njubali i izvukli se. Velim dobri mečevi svakako i šteta što je bilo onoliko problema. Srećom da smo ikako odigrali. :)

14 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Veterinom se bavim...bude update popodne {#}

You should never underestimate the predictability of stupidity - Extremne njubare team
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Soldier977 kaže...
BDS kaže...

Pa da..jedan od razloga zasto smo i odabrali metro je taj sto znamo da ga nitko nije igrao kao ni mi. Pa samo mislili da tu imamo podjednake šanse. Jer nama je uspijeh vec to sto smo se uspjeli okupiti. Sve ti je jasno kad smo se kod odbrojavanja za pocetak runde dogovarali ko ce koji specialization staviti:)

Baka, možete li s nama večeras bacit jednu?

Teško, ja dolazim tek oko pola 11. A i pitanje ko ce biti od mojih iz tima. Ako budete free i mi budemo na okupu onda može.

bakaxxx
14 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Nauljeni pingvini danas imaju slobodno za 2 meca.

Molim sve koji su slobodni da se jave kada imaju slobodno.  Od 19h pa na dalje.

Semper,osim vas,vas zelimo za kraj. {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
drahic kaže...

Nauljeni pingvini danas imaju slobodno za 2 meca.

Molim sve koji su slobodni da se jave kada imaju slobodno.  Od 19h pa na dalje.

Semper,osim vas,vas zelimo za kraj. {#}

If u insist {#}

[M|C] 7emper_fi
17 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Jel itko zainteresiran protiv The Shabana odigrati danas oko 19-20h? :)

P.S. Imamo server.

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Dorjan,nas server je rezerviran u 19h i oko 22h

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
drahic kaže...

Dorjan,nas server je rezerviran u 19h i oko 22h

Javio mi je kasnije Dama, nema problema :)

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
17 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Jel moze tko u 8 sati veceras protiv The Shabana????

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Frenkyca kaže...

Neće nitko moj Frenky :(

14 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Nauljeni pingvini Vs. 53team Old Noobs 4-0

Svaka cast deckima,jako dobro su odigrali. Ovaj vas ˝novi ˝ima jako dobar aim. {#}

http://i.imgur.com/lztxI.jpg - prva runda

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.4.2012 19:45 (drahic).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
Frenkyca kaže...

Neće nitko moj Frenky :(

AJMOOOOO!

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield 3
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice