Battlefield V

poruka: 8.825
|
čitano: 1.552.440
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
13 godina
Re: Battlefield V
Jack Sparrow kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Pa zašto bi prestali igrati ako su loši sa medicom? Nije to jedina klasa. 

Ako nekome ne paše, ne mora igrati. Ne igraju svi ni sa avionima ili tenkovima :)

Ha gle, sve je manje medica na terenu. Meni se to baš ne dopada :)

Istina, ja u squadu uvijek imam jednog.... :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
16 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Jack Sparrow kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Pa zašto bi prestali igrati ako su loši sa medicom? Nije to jedina klasa. 

Ako nekome ne paše, ne mora igrati. Ne igraju svi ni sa avionima ili tenkovima :)

ja neznam, ali meni je totalno svejedno koja je klasa.  jedino mi fali uvijek metaka. pobijem par ljudi i prazan... ljudi ko spužve samo sisaju metke.

13 godina
ranko091 kaže...

ja neznam, ali meni je totalno svejedno koja je klasa.  jedino mi fali uvijek metaka. pobijem par ljudi i prazan... ljudi ko spužve samo sisaju metke.

Kad nastaneš, uvijek prvo kreni prema resupply stationu. Nalaze se na skoro svakoj točki. Ako ne postoje, izgradi ih (kad staviš čekić u ruku sa "T" vidiš gdje se mogu izgraditi).

Odma uzmi dodatnu municiju i tek onda kreni u borbu.

I uvijek pogledaj na pod, dal je neki support bacio sanduk s municijom. Nisu označen na mapi :( pa ih moraš "ručno" tražiti.

16 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

I uvijek pogledaj na pod, dal je neki support bacio sanduk s municijom. Nisu označen na mapi :( pa ih moraš "ručno" tražiti.

ma di ćeš uslijed kaosa na nekoj točki tražit kutije... :D

zato ja kad je frka, sa suportom samo bacam okolo da ne ušteka bitka.

16 godina
Battlefield V

za napunit squad i da svatko igra jednu klasu + da se stvarno ide kao squad s komunikacijom i pokrivanjem.. nema boljeg gameplay-a od toga.

baš sam gledao danas neki marketing overview za BF3, to je 2011. bila igra ispred svojeg vremena i prodana u +20M primjeraka

ako se želite nasmijati pogledajte si na YT StoneMountain64, frajer je takav urnebes

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.1.2019 19:41 (WithSkill).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
WithSkill kaže...

za napunit squad i da svatko igra jednu klasu + da se stvarno ide kao squad s komunikacijom i pokrivanjem.. nema boljeg gameplay-a od toga.

baš sam gledao danas neki marketing overview za BF3, to je 2011. bila igra ispred svojeg vremena i prodana u +20M primjeraka

ako se želite nasmijati pogledajte si na YT StoneMountain64, frajer je takav urnebes

Koji overview si gledao?

16 godina

13 godina
ranko091 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

ma di ćeš uslijed kaosa na nekoj točki tražit kutije... :D

Samo kad se spawnaš na praznu točku, ili gdje još nema kaosa.

Ja zapravo uvijek prvo potražim kutiju... (u onih 10% slučajeva kad nisam support) čak i kad se puca okolo.

16 godina
WithSkill kaže...

Dovoljno da ovo čuješ znaš da je ozbiljna igra za razliku od ove sprdnje.Unaprijed se izvinjavam ako sam povrijedio osječajčiće ljubiteljima bfv.

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.1.2019 22:21 (dery).
13 godina

Odlična!

Ali ova je bolja

16 godina

Ta glazba je zaštitni znak bf-a, logo kojim si znao šta je, koji je pobuđivao emocije kao i igra. To je nestalo sa vremenom kad se radilo srcem, sad je samo profit. Ali ne prolazi im to ljudi žele povratak korijenima, gruboj muškoj igri bez đinđa.Ako nema tih prepoznatljivih znakova i tog osječaja onda nema bf.

13 godina
dery kaže...

Ta glazba je zaštitni znak bf-a, logo kojim si znao šta je, koji je pobuđivao emocije kao i igra. To je nestalo sa vremenom kad se radilo srcem, sad je samo profit. Ali ne prolazi im to ljudi žele povratak korijenima, gruboj muškoj igri bez đinđa.Ako nema tih prepoznatljivih znakova i tog osječaja onda nema bf.

Što je nestalo? O čemu pričaš ti, ta glazba je i u službenom soundtracku Battlefielda V, kao i u svakom prethodnom. Svaki put bude nova obrada iste teme, prilagođena vremenskom razdoblju u kojem se igra odvija. Trojka i četvorka imali su futuristički prizvuk u toj temi, dok su 1 i 5 malo tradicionalnije, ali je ista jebena tema.

I što sad? Battlefield V izgleda ipak ima taj prepoznatljivi znak. 

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
17 godina
neaktivan
Ekipa najviše pati zbog nostalgije i nikak si to ne mogu utuvit u glavu.

Po meni je Warhammer Online bio najbolji MMO ikada, bio sam 15 godina mlađi, imao čudo vremena, na TS-u nas je bilo 50 uvijek. Realno Warhammer je bio dosta loša igra i to danas shvaćam.

Slično je i sa svim BF nastavcima.

7 0 hvala 0
16 godina
Q-Tip kaže...

Možete se na glavu postavit ali protiv činjenica ne možete da je bfv igra koja se utopila u gomili osrednjih igri danas.Svi prijašnji su se držali dugo u vrhu kako su i ocjenjeni.

Meni žao šta je do toga došlo. Vama smeta jedino kad netko reče istinu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.1.2019 17:06 (dery).
13 godina
neaktivan
dery kaže...
Q-Tip kaže...

Možete se na glavu postavit ali protiv činjenica ne možete da je bfv igra koja se utopila u gomili osrednjih igri danas.Svi prijašnji su se držali dugo u vrhu kako su i ocjenjeni.

Meni žao šta je do toga došlo. Vama smeta jedino kad netko reče istinu.

igra je odlicna buraz

treba malo vremena za priviknuti ali je fakat odlicna,i ja sam govorio da je smece dok sam ginuo ko rasada,sad kad sam naucio kako se igra ovo i da nema vise spamanja po Q ovo je daleko bolji battlefield od onih prije.

puno hejtas po igri i ne razumijem sta radis uopce u ovoj temi.

Nauci da igras pa ces je zavolit ili zaobidji.

jednostavno je ovdje potrebno vise skilla nego u BF3 i BF4(koje sam takodje volio)

BiH__Snowflake BF4,CS:GO
16 godina
mersimh kaže...

igra je odlicna buraz

Bfv mjesec od izlaska ima triput manju cijenu nego prijašnje jer je odlična, to je razlog.  Izmišljam, umišljam ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.1.2019 17:56 (dery).
13 godina
dery kaže...
mersimh kaže...

igra je odlicna buraz

Bfv mjesec od izlaska ima triput manju cijenu nego prijašnje jer je odlična, to je razlog.  Izmišljam, umišljam ?

Čitam tvoje poruke i zamišljam si da si dost upoznat s igrom... ali sam zaboravio pitati. Koliko sati imaš u igri?

16 godina
dery kaže...
mersimh kaže...

igra je odlicna buraz

BF1 se prodao rekordno pa je bio 30 eura nakon 3 tjedna.  Do prvog DLC čak i 20 eura. Dok se premium svako malo davao na trial.

Radi se o tome da igra zahvati svaki cjenovni rang. 

Igra uskoro uvodi mikrotransakcije i BR mod, pa se valjda nadaju na tome opelješiti ljude xD

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.1.2019 18:19 (Jack Sparrow).
16 godina
Battlefield V

Nije ovo ništa lošija igra od bf2,3,4,1 i 5.... A neki proglašavaju bfbc2 najboljom..  stvar je u tome da je poslje bf2 dugo bila suša za PC ... Ljudi su bili željni nastavka bf .  Sad se to malo zasitilo i to je to...

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
acarnoje kaže...

Nije ovo ništa lošija igra od bf2,3,4,1 i 5.... A neki proglašavaju bfbc2 najboljom..  stvar je u tome da je poslje bf2 dugo bila suša za PC ... Ljudi su bili željni nastavka bf .  Sad se to malo zasitilo i to je to...

Kad probaš BC2 nakon nekog novog BFa vidiš kako je to samo nostalgija, isto vrijedi i kad sam BF3 probao nakon BF4. Dobra igra, ali samo za svoje doba.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.1.2019 18:27 (Jack Sparrow).
15 godina
Battlefield V

Pozz ljudi uzeo sam BF1 prije par mjeseci za 5 eura i odusevila me igra i sad razmisljam da uzmem BFV, problem je sto imam kantu FX-8300, GTX950 i 8GB RAM, ne znam kolko cu se naigrat na tom PC-u. Jel ima ko slican PC? Kako radi igra da znam hocu je uopce uzimat...
BF1 mi radi glatko na 60fpsa, 1080p neke medium-high postavke.

https://500px.com/darkonakic

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
Battlefield V

Najebala je igra ni kriva ni dužna ali neka tako im i treba, ovaj podatak je strašan 36,925 units sold on Windows PC (3%). Tuga čemer i jad.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Battlefield V

Bad company 3 je iduci , pa ce se vratit stara raja...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
BeLLicus kaže...

Najebala je igra ni kriva ni dužna ali neka tako im i treba, ovaj podatak je strašan 36,925 units sold on Windows PC (3%). Tuga čemer i jad.

Dobro tako. Isto je bilo sa BF1 premiumom kojeg nisu baš ljudi kupovali, pa su radi toga napravili brdo dodatnog sadržaja.

Ali moguće da ne jebe to baš nešto EA. Jer ovo prvi tjedan prodanih igri u KUTIJAMA. Pa digitalna prodaja je više od 70% tržišta danas, pogotovo na PCu. Osim toga mnogi imaju onaj Origin Premier pa preko toga šibaju.

16 godina
moderator
MGloc kaže...

Bad company 3 je iduci , pa ce se vratit stara raja...

Uf,držim fige za to.

Bitno da igru vrate u moderno doba.

سمندری ڈاکو
15 godina
BeLLicus kaže...

kako ni kriva ni dužna.

Igra ima more propusta čak i nakon prvog peča i odgođenog releasea.

assigmenti su užas, customizacija užas, meniji su užas.

balans je fantazija, svi igraju assaulta, i supporta ležećeg s mmg te ona 3-4 kampera sa sniperima na brdima.

Ideš bacit v1 zbrejka ti se umreš.

Ideš se spawnat, odborjava 6-5-4 pa ti vrati na 10 pa opet od 10.

TTK nije isti sa TTD pa idu za christmas noobove povećat ttk da bi noobovi imali više šanse.

neprijatelji nevidviljivi, i ne, to nije samo zato jer nema spotanja.

Premalo mapa i sadržaja za početak...

No...uza sve to nabrojano i što sam zaboravio, gunplay je zabavan.

Napokon meci idu di gađaš i to je step up od bf1. Nažalost cijeli netcode je step down, ali ajde valjda će speglat.

Igra može bit zabavna jako kad si u ekipi, kad trčite i zergate te flagove. Ima neki gušt i tako sam napucao već 100 sati u njoj.

Sad sam se zasitio pa se nadam da će novi patch donijeti prijeko potrebne sadržaje, fixeve da bi igra opet dobila na svježini.

činjenica je da se igra loše prodala, i da im gori pod petama, da je EA nezadovoljan, ali sami su si krivi jer su rushali Dice i igru.

Relano igra treba izać full u 3mj zajedno s royaleom, i tad bi puno bolje prošla, a ne ovako..

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.1.2019 21:01 (fila2208).
14 godina
neaktivan
BeLLicus kaže...

To je retail, odnosno u kutijama. Malo ko kupuje tako na PC-ju. Ne znam kako na konzolama šljaka digitalna distribucija, ali kolko sam čitao i tamo su većinom fizičke kopije otišle u povijest. Sve u svemu, mislim da je prodaja ukupno 50% gora od BF1, što i nije tako loše s obzirom na sve.

Edit:

Našao sam ove omjere: https://www.statista.com/statistics/190225/digital-and-physical-game-sales-in-the-us-since-2009/

uteče Medžedža!
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.1.2019 21:28 (animosity_frenzy).
17 godina
odjavljen
BeLLicus kaže...

Mogli bi organizirati malo veci lan party za sve koji su kupili

Freak Show Inc.
6 godina
neaktivan

Ovako, imam ryzen 3 i imao gtx 950, BF1 je lijepo radio, međutim BF5 mi je grafa redovno znala zakucati igricu u MP a sve na low.. Probao i OC, ali malo je bilo pomoci. Probaj limitirati FPS na 30, sve na low i mozda ce raditi.. Single player mi brat igra, ja samo MP. Uzeo sam RX 480 i sve radi ko urica.. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.1.2019 21:56 (jande5217).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice