Battlefield V

poruka: 8.825
|
čitano: 1.568.750
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
13 godina
Re: Battlefield V
MRSKI kaže...
neznalica90 kaže...
MRSKI kaže...

Šta kažu twiteri, fejsbuci, rediti, insajderski informatori, žene sa protezom i crnci kada možemo očekivati neki gamplay BR? 

ne znam jel bilo prije pitanje, ali znas li mozda oce li se battle royale mod naplacivat posebno ili dolazi unutar same igre?

Nemam pojma. Tama sam ja to mislio ovdje pitati.

LP

aha, nema veze. ma vjerojatno ce ga stavit u premium.

14 godina
neaktivan
Battlefield V
Moj PC  
3 0 hvala 3
15 godina
Battlefield V

užasan glas lika ali nemrem ga prestat slušat lol

eto odg nekima koji se dvoume

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Moj PC  
3 0 hvala 0
8 godina
protjeran
fila2208 kaže...

užasan glas lika ali nemrem ga prestat slušat lol

eto odg nekima koji se dvoume

Odlican sazetak iskustva. Bravo za lika.

Evil Destroyer of Universe Killer of Doom
14 godina
Battlefield V

Fino levelpanj objasnio attrition i u čemu je problem ali stvarno su nevjerojatno neke izjave od DICE-a oko toga koda prvi put rade BF igru

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.10.2018 10:26 (dad0r).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Battlefield V

Previše drkite po jubitou gledajući New Age gurue

Mozak će vam se pretvoriti u žvaku .

Upalite BF2/1942 malo za zagrijavanje .

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mrfloyd kaže...

Previše drkite po jubitou gledajući New Age gurue

Mozak će vam se pretvoriti u žvaku .

Upalite BF2/1942 malo za zagrijavanje .

Hehe :D

Eto, ja ću kupiti BFV jer mi je bolji od BF1, a čak i njega sam igrao. :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
17 godina
Battlefield V

BF1 je dobra igra.

BF Vietnam je meni bio los BF, 2142 sam malo igrao ali nije mi legao , a mnogima je taj bio BBFF (best BF forever)

Ostatak je super, samo je BF3 dobar .

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield V

Eto uveli i više micro destrukcije po mapama

https://www.reddit.com/r/BattlefieldV/comments/9lbgh6/news_the_dynamic_world_team_has_been_busy_adding/

I svaki tenk će sada imati drugačiju optiku, onu koju su koristili i u stvarnosti

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.10.2018 22:12 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
Battlefield V

Ima riječi o royaleu, ide uz igru ili samo premium? ili ga mogu dobit u loot boxu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jack Sparrow kaže...

Eto uveli i više micro destrukcije po mapama

https://www.reddit.com/r/BattlefieldV/comments/9lbgh6/news_the_dynamic_world_team_has_been_busy_adding/

I svaki tek će sada imati drugačiju optiku, onu koju su koristili i u stvarnosti

A kolko košta custom optika na PzKpfv VI? 

13 godina

Šta kolko košta? To se ne pita. Svaki igrač Battlefielda koji imalo drži do sebe mora imati custom optiku na tenkovima, cijena je nebitna.

Nego, yebo mene mali pas ako iza cijelog attrition sustava ne stoji ona famozna ideja bivšeg CEO-a o prodavanju municije usred igre. I healtha, zašto ne. A usput si naručiš pizzu, a po potrebi i odred za čistoću da ti isprazni šit baket i obriše guzicu.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše.
14 godina
Battlefield V

Na službenoj stranici ne mogu pronaći datume izlaska igre. Samo piše 20.11. a za ostalo (preorder i pretplata) piše earlier access 

Na netu sam pronašao:

20.11. normalan pristup

17.11. prednarudžba

08.11. premium Origin pretplata

Može netko ovo potvrditi?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
Perki kaže...

Šta kolko košta? To se ne pita. Svaki igrač Battlefielda koji imalo drži do sebe mora imati custom optiku na tenkovima, cijena je nebitna.

Nego, yebo mene mali pas ako iza cijelog attrition sustava ne stoji ona famozna ideja bivšeg CEO-a o prodavanju municije usred igre. I healtha, zašto ne. A usput si naručiš pizzu, a po potrebi i odred za čistoću da ti isprazni šit baket i obriše guzicu.

https://www.konzum.hr/klik/#!/products/50029547/vazelin-50-ml-olival

Evo, da znas gdje naci kada pokuca na vrata.

Nije mi iskreno jasno sto su svi poludili na taj Attrition. Pa kolko cesto vam je u BF4 trebao Support da baci ammo? 1 od 5 zivota? 1 od 10? Support je postala uloga za ekipu koja zeli istovremeno bacati C4 i Claymore iliti Dinamit i OnaMalaGovancaStoSkacu. Ali ako DICE pokusa dati Supportu ulogu, nikome se ne svida sto moraju skociti po ammo ili se nadati da ce im plavi tutlek baciti malo. Medic/Assault(BF4) je uvijek bio bitan, najbolje puske i rezz/med kombinacija. Engi je uvijek bio kritican da se moze rijesiti vozila. Recon je Recon, uvijek ce ga se igrati. Support je uvijek bio igran od strane novih igraca jer "100 metaka, nesto cu valjda pogoditi" ili za igranje sa zakonima fizike sa claymorima.

Jbg, Dice je pokusao ljude natjerati da igraju kao tim, ali za igricu gdje svi vicu "PTFO" i "SquadPlay" ovo je izgleda bilo previse.

14 godina
sexytoiletpaper kaže...

Jbg, Dice je pokusao ljude natjerati da igraju kao tim, ali za igricu gdje svi vicu "PTFO" i "SquadPlay" ovo je izgleda bilo previse.

Attrition na papiru je fantastican ali kako je implementiran je sranje, i to je čista iluzija da taj sistem tjera ljude da igraju vise PTFO vidli smo u beti da to uopce nema veze jedno s drugim.

Trenutačno u kakvom je stanju ako nemas frenda online kojie je medic/support igra se svodi na trazenje supplya na flagovima i to dosta ubija flow igre i dosadno je.

13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Na službenoj stranici ne mogu pronaći datume izlaska igre. Samo piše 20.11. a za ostalo (preorder i pretplata) piše earlier access 

Na netu sam pronašao:

20.11. normalan pristup

17.11. prednarudžba

08.11. premium Origin pretplata

Može netko ovo potvrditi?

Evo mogu ja potvrditi ako ti nešto znači, mada nemam pojma kada će izaći igrica.

13 godina
dad0r kaže...
sexytoiletpaper kaže...

Attrition na papiru je fantastican ali kako je implementiran je sranje, i to je čista iluzija da taj sistem tjera ljude da igraju vise PTFO vidli smo u beti da to uopce nema veze jedno s drugim.

Trenutačno u kakvom je stanju ako nemas frenda online kojie je medic/support igra se svodi na trazenje supplya na flagovima i to dosta ubija flow igre i dosadno je.

Možda ne bi loše bilo kada bi omogućili da od supporta uzimaš ammo kao i sa krejta tipkom F a ne da moraš čekati da se on sjeti baciti ali da za kaznu što ne radi svoj posao support ne dobija nikave poene. 

14 godina
MRSKI kaže...

Možda ne bi loše bilo kada bi omogućili da od supporta uzimaš ammo kao i sa krejta tipkom F a ne da moraš čekati da se on sjeti baciti ali da za kaznu što ne radi svoj posao support ne dobija nikave poene. 

Pa eto odlicne ideje, ovo sa tipkom da uzmes mislim da je to bilo u hardline nisam siguran jer ga nisam igral, a i ovo drugo nije losa ideja samo znas da bi raja dobila slom živaca na takve stvari.

17 godina
dad0r kaže...
MRSKI kaže...

Pa eto odlicne ideje, ovo sa tipkom da uzmes mislim da je to bilo u hardline nisam siguran jer ga nisam igral, a i ovo drugo nije losa ideja samo znas da bi raja dobila slom živaca na takve stvari.

Bilo je u Hardline, i baš je OK za flow igre.

17 godina
MRSKI kaže...

Kako da ne!

Zaj3bi te fore sa zavlačenjem ruke u džep.

Prvo metak, pa okvir, pa granatica, pa novčanik,  pa dokle više!?!?

13 godina
mrfloyd kaže...
MRSKI kaže...

Kako da ne!

Ti sad ode na seksualno

16 godina
MRSKI kaže...
mrfloyd kaže...
MRSKI kaže...

Kako da ne!

Ti sad ode na seksualno

Ma seksualni napasnik je taj floyde.

Pitaj cecu zašto nije spavao u sobi sa njim na Viru....

Battlelog: MUDO_HR
13 godina
amater_2 kaže...
MRSKI kaže...
mrfloyd kaže...
MRSKI kaže...

Kako da ne!

Ti sad ode na seksualno

Ma seksualni napasnik je taj floyde.

Pitaj cecu zašto nije spavao u sobi sa njim na Viru....

Ivek se nije žalio 

17 godina
MRSKI kaže...
amater_2 kaže...
MRSKI kaže...
mrfloyd kaže...
MRSKI kaže...

Ivek se nije žalio 

Vidiš vidiš, nije ni lani.

13 godina
Battlefield V

Nešto novih info...

Moj PC  
4 0 hvala 2
7 godina
neaktivan
Battlefield V

trebalo bi napraviti da se ne moze iskociti iz aviona out of combat zone, jer puno ljudi tako iskace i onda na kraju nitko ne dobije kill...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
justmarko kaže...

trebalo bi napraviti da se ne moze iskociti iz aviona out of combat zone, jer puno ljudi tako iskace i onda na kraju nitko ne dobije kill...

ali dobiješ bodove za uništeno vozilo.

17 godina
justmarko kaže...

Bas sam nedavno komentirao da plane vs plane bi unisteni avion trebalo brojati kao kill. 

U stilu toga kako piloti broje zracne pobjede kao killove.

Jos kad bi im dali da avione ocrtaju zracnim pobjedama ispod kokpita. 

16 godina
Battlefield V

Tko ne preordera nejde na Vir drugo leto.  Je i ko ne kupi flašu meda...

PubG forever. im out

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
Battlefield V

ova mapa arras izgleda moćno, stvarno ako takve sve budu, ili bar većina, bude to super.

valjda su napokon shvatili da svaka mapa mora imati svoj identitet kako spada.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.10.2018 15:05 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice