Odlićna.
LP
Odlićna.
LP
Svasta je napisano a....
Valja'l igra?
Dobra ako voliš puške. Ima ih.
Svasta je napisano a....
Valja'l igra?
Dobra ako voliš puške. Ima ih.
*rifle puske
A kakve su staze?
Staze su još uvijek neutabane.
Znači valja!
Aj super...
Dječaci gdje radite preorder.Gdje je najjeftinije
Dama i Cyber su napravili, nek oni kazu
ili bolje da kazem gdje kupiti najpovoljnije igru kad izadje.Da se tocnije izrazim.
ili bolje da kazem gdje kupiti najpovoljnije igru kad izadje.Da se tocnije izrazim.
Bumo vidli.
Sve je moguće. Ovisi o samoj prodaji igre i koliko keyeva budu key dućani nabavili.
Stigli lunch paketi iz dijaspore i BF V kljucevi unutra.
Valjda ih pere savjest, pa nas umiljkavaju.
Nezz...
Ja tražim samo kvalitet tako da uzimam direktno preko Origina. Ne zanimaju me ti neki key storevi i falš roba.
Eto, sam si sve rekao
Pa da... Vjerojatno je kodiranje drugačije.
Čuj... pa ne mogu likovi iz igre kopirati ključeve. I ti svašta pričaš. Ako ne možeš pomoći, bolje ništa ne piši.
Pod punom materijalnom i fizičkom odgovornošću tvrdim i velim i kažem i mislim, da ni u kom slučaju tijekom trajanja moje misli i pisane riječi nisam spomenuo, niti odnosio se mislima, prema situaciji, događaju, u kojem je uključena dotična osoba nisam se odnosio kao prema inferiornom biću, nego upravo suprotno, uvažavajući sve aspekte različitosti među jedinkama, dao sam svoje viđenje situaciji koja se dešava kada se pogrešan kod uvuče tamo gdje ne treba i gdje je nepoželjan u svezi pinga i ostalih beneficija kvalitetnog gaminga.
Šta kažu twiteri, fejsbuci, rediti, insajderski informatori, žene sa protezom i crnci kada možemo očekivati neki gamplay BR?
Šta kažu twiteri, fejsbuci, rediti, insajderski informatori, žene sa protezom i crnci kada možemo očekivati neki gamplay BR?
Kaj te briga.
Mene zanima jel' ove s protezom teže pobjegnu.... naravno pričam o BF5 da nebi bilo zabune.
Kaj te briga.
Student od tebe sam očekivao malo konstruktivniji odgovor.
Jao današnje omladine kako je nekulturna
Uzea san deluks verziju, pišaj po sirotinji.
Student od tebe sam očekivao malo konstruktivniji odgovor.
Jao današnje omladine kako je nekulturna
Stari nemoj s..at vele.
ne znam jel bilo prije pitanje, ali znas li mozda oce li se battle royale mod naplacivat posebno ili dolazi unutar same igre?
ne znam jel bilo prije pitanje, ali znas li mozda oce li se battle royale mod naplacivat posebno ili dolazi unutar same igre?
Nemam pojma. Tama sam ja to mislio ovdje pitati.
LP