Battlefield V

poruka: 8.825
|
čitano: 1.567.128
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
13 godina
protjeran
Re: Battlefield V
Cemu konstantna usporedba s bf1?grafike? Mehhh, inace bf1 zgleda bezveze i mrtvo! Bf5 bi trebao biti bolji od bf3, bf4 i bf1 zajedno, i onda se neki zale ma nije ovo bf1.5 ovo je nesto bolje nesto novo nesto divlje😂😎, da samo bolje od bf1...a on i nije bio nekakva igra😑 vracanje starog nacina pucanja je izgleda najveca nadogradnja kao i to da ce vam trebati 12 threads cpu😂😂💣👊lp
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
1 4 hvala 0
13 godina
Battlefield V

lp

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
Battlefield V

A kad oupće počinje open beta?

Vidim sad za 2 dana.

StariGad_HR @battlefield StariGAD#2592 @ BattleNet uplay: StariGAD_HR StariGadHR@steam
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.9.2018 13:14 (Butcher).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield V

Uzeo early access sa g2paya. Radi normalno sve. Ovo sa neučitavanjem mape mi se događa samo kad idem da mi sam nađe mapu. Kad idem na server browser onda bez problema ulazi. Btw zna netko zašto ima tamo malo metaka nakon spawna ? Onako 2-3 saržera samo. I kako bacati medic i ammo drugima ? Jedino što sam do sada uspio je dati sam sebi. Nije valjda da ni to nisu stavili pored nemogućnosti revivea.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
luckyluke kaže...

Uzeo early access sa g2paya. Radi normalno sve. Ovo sa neučitavanjem mape mi se događa samo kad idem da mi sam nađe mapu. Kad idem na server browser onda bez problema ulazi. Btw zna netko zašto ima tamo malo metaka nakon spawna ? Onako 2-3 saržera samo. I kako bacati medic i ammo drugima ? Jedino što sam do sada uspio je dati sam sebi. Nije valjda da ni to nisu stavili pored nemogućnosti revivea.

Pa to su namjerno stavili manje metaka da moraš tražiti supply station ili da trebaš support da ti baci ammo. Odnosno da tražiš medica za healing. Bacaš ammo i medicinu sa 3 ili 4. Naravno ako netko treba healing ili ammo, ako ne treba neće ti dati bodove.

Revive je tu, samo trebaš pozivati u pomoć, ako bleed outaš onda te ne mogu reviveati. Stisneš i držiš E kako bi reviveao.

16 godina
Battlefield V

Inače igrao Rotterdam i Narvik.

Rotterdam izgleda kao dobra mapa, napravili smo kod nekog most prekrasnu blokadu sa anti tank topovima. I mapa opčenito djeluje jako dobro, kao i mehanika napucavanja. STG44 ftw, ako burstaš i kontroliraš recoil.

Na Arctic Fjordu uzeo Tenk(Valentaine). Nisam se maknuo s A. Rapeali nas cijelu partiju, pa sam to branio i nabio 23-0. Sviđa mi se što tenk ne okreče kupovu kao Abrams nego je kupola spora. U TPS-u kad okreneš kupolu treba par sekundi da se okrene, a u prvom licu je dobro što imaš sniper mod.

Isto mi se sviđa što moraš tražiti supply station kako bi se repairao do kraja i nadopunio municiju. 4 puta bježao na spawn da se ressuplyam. Uglavnom puno teže je rapeati ekipu sa tenkom nego u BF1.

Optimizicaija je ok, iako bi htio da se još to digne na 60-70 kao BF1. Drži mi se na 55-60 framemova igra, ali se desni neki random drop pa smrzne igru na seknudu-dvije. Ali to samo 2 puta desilo na svakoj mapi.

Glitcheva ima.

Squad sistem ne radi, jednostavno nema spawnanja na squad što je jako iritantno.

Matchamaking je strgan totalno i pokušava spajati 32 igrača u isti squad pa zato ne spaja ljude.

Revive radi, ali server side ragdoli lebde u zraku ponekad pa te to zajebe.

Moj PC  
0 0 hvala 5
11 godina
Battlefield V

Revive ne radi bar 10 puta sam pokušao podići kolegu kraj sebe i jednostavno se ništa ne događa, ljudi na serveru su također pisali da nikome ne radi, kao ni squad spawn ali oke je beta je a oni su poznati da imaju probleme slicnih vrsta. Grafika nije nista posebno naspram btf 1, mozda malo bolja... Imam 80 fps na high sam sve stavio. Gunplay i osjećaj za kill je fenomenalan mp44 sabija. Probao sam malo sa sniperom oko 55 dmg radi u tijelo, dok je btf 1 radio preko 70, često 80 i više. U btf 1 kad ubiješ nekoga ni nemaš taj feeling killa kao da u drveće pucaš. Čini mi se da igra problem sa osvjetljenjem. Dosta bljedunjavo izgleda i jedna i druga mapa...  

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.9.2018 13:33 (BeLLicus).
Moj PC  
0 0 hvala 1
8 godina
neaktivan
Dokad traje beta?
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.9.2018 14:01 (Jasperr).

0 0 hvala 0
11 godina
Jasperr kaže...
Dokad traje beta?

11.9 pise ti sve u ovoj temi već!

17 godina
Battlefield V

Hvala svima koji igraju early access.

Javite im što više problema, tako da stignu do prekosutra popeglati što više!

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Jack sparrow koju konfu imas? Meni je bf5 alpha na 1440p@medium preset detalji isla min 100fps s i5 8600k+gtx1070ti.lp
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.9.2018 14:40 (Stjepanj).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Battlefield V

Izbacili neki novi video

Moj PC  
1 0 hvala 3
16 godina
Battlefield V

Meni se ne sviđa, visual clutter je užasan. Kretanje lika mi je bolje nego bf1, ali je igra reskin bf1 koja je meni grozna igra.Malo municije u startu, revive ne funkcionira. Kao da se opće ne trude dati neki ugođaj. Zar nisu mogli što se zvuka tiče staviti malo Battlefield 1942 theme muziku(ili bf2 još bolje). Od mene 5.5/10. Definitivno ne kupujem. Čujemo se kad naprave BFBC3.

StariGad_HR @battlefield StariGAD#2592 @ BattleNet uplay: StariGAD_HR StariGadHR@steam
Moj PC  
4 2 hvala 2
16 godina
Battlefield V

70-90 fps fhd ultra ,tak sa ovom starom ragom super ,ali ovo mi je valjda prvi bf koji me nije graficki ostavio na wow efektu -sve vec nekako videno,meni je igra dobra ,bugova ima revive sqaud ali ok navikli kod dice ,zvukovi odlicni- u tenku bas imas osjecaj kak da vozis zeljeznu grdosiju ,osjecaj kad pucas onak bas filmski ww2 super,cujes kad ti netko dolazi i sa koje strane -na infantry djelu jako bitno,mapa je kemperski nastrojena -barem zasad dok nema squad sistema,dobar snajper po tim svim katovima mislim da moze cudo napravit

Moj PC  
2 0 hvala 8
12 godina
neaktivan
Battlefield V

meni igra jedva da radi, zanimljivo je to da imam oko 50ak fps cijelo vrijeme ali na momente tolko steka da mi sve stane na sekundu-dvije.

probao sam na high i na low, dobio par fps vise no medjutim i na jednim i na drugim postavkama steka nenormalno.

mozda je problem  u tome sto sam enableao dx12, moram probati bez toga

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield V

Popravili su squad-ove i non medic revive. Sad se da lijepo igrati.

Bome ljudi sve više bacaju ammo i heal sami od sebe, umire se vrlo brzo, 4-5 metaka iz stg, svida mi se

BF3 [G] Pamark
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.9.2018 16:27 (pamark).

0 0 hvala 5
14 godina
pamark kaže...

Popravili su squad-ove i non medic revive. 

Imaju mogućnost popravka igre za vrijeme kad igrači igraju??? Server side??

Ovo mi se jako dopada :D

A ne za vrijeme BF4 kad su popravljali ona sranja, za svaki patch smo čekali tjedan dana da Sony da odobrenje za PS4, jer i ostalima nisu htjeli dati patch prije njih...

LeftY_CRO kaže...

Ajde javi. Nevjerojatno da DX12 još uvijek ne radi kak spada....

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.9.2018 16:33 (CyberDemonVZ).
17 godina
Battlefield V

Bio je kratki restart servera oko pola 4. Onemogućili su squad sustav zbog buga prilikom brzog match making-a. Trebao bi raditi sad i taj quick mm...

BF3 [G] Pamark

1 0 hvala 2
14 godina
Battlefield V

Kao klasa koja ima TNT (valjda assault), imaš dva komada TNT-a, u dva slučaja sam bacio oba komada na tenk i oba puta napravio damage od 44. WTF??? Kakva je to brija, znači u međuvremenu bi se trebao otići do ammoboxa uzet još dva, vratit se do tenka bacit oba i nadat se da će ga to srediti? Kaje to DICE?

I ja sam sa DX12 imao loše performanse. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.9.2018 16:39 (Promster).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Battlefield V

Odigrao sam jos malo i onako, ne mozes reci da je ovo losa igra, ali je onako meh. Vozila su dosta dobro napravili. Tehnicki je igra u odlicnom stanju, na mom compu sve na high detaljima 1080p fps ne pada ispod 70, uglavnom je oko 85. DX12 dise punim plucima, konacno. Ucitavanja mape traje 5-6 sekundi, super. Server tickrate lag/desync/netcode cista 10ka, ping mi je 30-40 i osjecaj je kao da igras single player igru. 

Par glupih bugova, par stvari koje nisu jos implementirali, ali opcentio je dozivljaj onako, 80% vremena je to kao BF1 s tim da gameplay ima par bljeskova tu i tamo. Ako bi jednom rijeci morao opisati igru to bi bilo: generic, sve vec vidjeno, sve vec odigrano, samo malo drugacije upakovano. Ljubiteljima serijala i onima koje privlaci WW2 tematika igra ce biti ok, drugima, radje preporucujem novi Insurgency:Sandstorm, akcija je puno bolja, napetija, PTSP nakon par sati igranja.

Evil Destroyer of Universe Killer of Doom
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
LeftY_CRO kaže...

meni igra jedva da radi, zanimljivo je to da imam oko 50ak fps cijelo vrijeme ali na momente tolko steka da mi sve stane na sekundu-dvije.

probao sam na high i na low, dobio par fps vise no medjutim i na jednim i na drugim postavkama steka nenormalno.

Slična stvar je i kod mene. Brine me da moj G4560 jednostavno nije dovoljan za ovaj naslov.

Idem i ja probati bez DX12 pa javim dojmove.

Koristite blage riječi i jake argumente
17 godina
Promster kaže...

Kao klasa koja ima TNT (valjda assault), imaš dva komada TNT-a, u dva slučaja sam bacio oba komada na tenk i oba puta napravio damage od 44. WTF??? Kakva je to brija, znači u međuvremenu bi se trebao otići do ammoboxa uzet još dva, vratit se do tenka bacit oba i nadat se da će ga to srediti? Kaje to DICE?

I ja sam sa DX12 imao loše performanse. 

A zasto bi ti trebao odsolirati tenk?

Nikada ga sva c4/dinamita nisu ubijala, mozda u bc2....

11 godina
Battlefield V

I otkljucao sam rpg i sad sam ga htio staviti na trojku no nemam tu opciju, na trojki je mrtvi bacač granata koji ničemu ne koristi. Ovako rpg + tnt i tenk down. Igram cijeli dan, ja uživam igram na dx11 fps ispod 80 ne pada. Dx12 nisam htio ni probavati. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield V

Igram na medium postavkama na konfiguraciji pod "Moj PC", sviđaju mi se promjene ali ovo je za mene samo patch za Battlefield 1, nemam neki osjećaj da igram Battlefield 5.

Ako naletim na neku akciju za 150kn, kupujem. Više od toga ne planiram izdvojiti.

Btw već sada je frka naći server a da se ne čeka u queue, a kamo li tek za dva dana 

Xiaomi Mi Note 3 - MIUI Super Moderator
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
Battlefield V

Sporije okretanje kupole i bullet penetration.

https://i.imgur.com/JMaTQMW.gif

Moj PC  
3 0 hvala 4
15 godina
Battlefield V

Shodno viđenim u beti smatram da je ovo...

9 Bolje od svega dosad
18 Samo recikilirani bf1
0 Najgori bf ikad
16 Nit smrdi nit miriši
Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Govno od igre...
Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
Battlefield V

Igra je super, a ti replay nemaš pojma. 

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
7 0 hvala 1
17 godina
Battlefield V

Na mom kompu na low detaljima radi puno bolje nego alpha verzija, grafa je bottleneckana nekih 15-20% samo. Za full igru pređem na Ryzen i milina.

Kako je jedan slavni forumaš betlfildaš jednom rekao "meni padaju". Lijepo se metci lijepe. Samo mi opet fali killcam te je zbugan pokazivač smjera iz kojeg te gađaju.

Meni se sviđa. Bolje od BF1 za sada. Bolje nego BF3 i BF4 kada su tek izašli. Polirano kao Hardline, malo podsjeća na MoHW. Igrivo.

Ako vama ne padaju, riješite si probleme s mrežom, ostavite bufferbloat u prošlosti i zakoračite u zadnje dane bakra.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 2 hvala 0
8 godina
protjeran
Battlefield V

Idemo u vodu ja, Hans, Kineskinja i Crnac, izbacite uljeza.

Evil Destroyer of Universe Killer of Doom
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice