Battlefield V

poruka: 8.825
|
čitano: 1.568.253
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
13 godina
Battlefield V

I mislim da su ubacili da će svaka klasa imati nešto kao bandage. Jedan heal koji će malo vratiti healtha, mimo onoga što se samo regenerirai koji ćeš opet moći resuplajat na onim krejtovima. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Re: Battlefield V
MRSKI kaže...

I mislim da su ubacili da će svaka klasa imati nešto kao bandage. Jedan heal koji će malo vratiti healtha, mimo onoga što se samo regenerirai koji ćeš opet moći resuplajat na onim krejtovima. 

Da ali i healanje nekako limitirano. Kad se spustiš ispod 30 nema više healnja. Iznad 31 healths se healaš u tierovima. Dakle ako te netko ošteti nas 16 healtha, tako ti ostaje. Ako netko rokne na 35 healtha, e onda ćeš se zahealati ali do 40 ili moža 50 healtha.

Valjda su zato ovo stavili.

Ovo za tenkove je dobro. Neka budu jaki, kad rokne da ima dobar splash damage i da mašinka na tenku radi dobar damage. Da ih je teško uništiti s prijeda. Ali zato da se to balansira neka budu slabi od iza kao u BF4, jedan hit pod 90stupnjeva i domah ode 60 healtha, plus to što se sporo rotiraju te im kupola spora. Na taj način će ljudi flenkati, a ne samo bezglavo jurišati na njih.

13 godina
MRSKI kaže...

Koliko sam uspio shvatit, svaka klasa će moći pokupiti bandage i iskoristiti ga kasnije po potrebi, ali će ga baš morati pokupiti ili od medica ili na supply pointu. I neće mu vratiti malo healtha nego cijeli. Ako nemaš bandage, dosad si se mogao sakriti i povući iz borbe i health bi se ubrzo vratio na 100%. Sad toga neće biti, na taj način moći ćeš vratiti samo 30 HP.  

S druge strane, medic će jedini imati taj bandage odmah od respawna i moći će naravno suigračima bacati ili bandage ili jedan veliki medic crate na tlo, iz kojeg će ostali moći pokupiti bandage. Ključna riječ u svemu tome je da će se morati pokupiti, da nema više stajanja pored cratea i čarobnog healanja.

14 godina
Jack Sparrow kaže...

Ovo za tenkove je dobro. Neka budu jaki, kad rokne da ima dobar splash damage i da mašinka na tenku radi dobar damage. Da ih je teško uništiti s prijeda. Ali zato da se to balansira neka budu slabi od iza kao u BF4, jedan hit pod 90stupnjeva i domah ode 60 healtha, plus to što se sporo rotiraju te im kupola spora. Na taj način će ljudi flenkati, a ne samo bezglavo jurišati na njih.

Točno tak.

Znaš koliko imam vremena u tenkovima u BF1?

0 sec.

Ni jednom se nisam spawnao unutra :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
15 godina
Battlefield V

Pozdravljam atrition sustav kakvog su zamislili, dat će ljudima koji znaju paziti na streljivo i hp još više prednosti....a njubovi će uvijek bit njubovi :)

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
fila2208 kaže...

Pozdravljam atrition sustav kakvog su zamislili, dat će ljudima koji znaju paziti na streljivo i hp još više prednosti....a njubovi će uvijek bit njubovi :)

Kaj si ti zadnje igrao? Ništa poslije BF3? 

Budeš spadao pod njubove? :D

15 godina
CyberDemonVZ kaže...
fila2208 kaže...

Kaj si ti zadnje igrao? Ništa poslije BF3? 

Budeš spadao pod njubove? :D

Pa nikad nisam ni izašao iz njih :)

bf3 sam igrao baš s guštom, bf4 nešto malo, kasnije na silu jer me dama tjerao an 5v5.

bf1 je bio baš glupost, 60sati, ne znam ni gdje.

Tako da ću upalit hintove i polako učit hodat opet. 

14 godina
fila2208 kaže...

Haha, upaliti hintove 

15 godina
CyberDemonVZ kaže...
fila2208 kaže...

Haha, upaliti hintove 

Ipak neću, kaže džek fregs da ruše fpsove kojih ću ionako imat manjka opet...ništa, 800x600 na 30 lol 

16 godina
Battlefield V

Ako preorderan mocu igrat 4. i onda posli otkazat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RePlaY kaže...

Ili čekaj do šestoga ili si kupi na g2play beta key za 1 euro.

14 godina
RePlaY kaže...

Na Originu se igra može otkazati:

U roku od 24 sata od prvog pokretanja

U roku 14 dana od kupnje

U roku od 14 dana od izlaska ako si prednaručio

Što god od ovog dođe prvo

https://www.origin.com/irl/en-us/store/great-game-guarantee

Jedino ne znam dal će betu brojati pod "igranje igre". Ne bi smjeli.. ali eto.. na to ne znam odgovor.

Ako ne broje betu, onda imaš 14 dana.

EDIT: Ne broje betu, lova s računa se uzima tek koji tjedan prije izlaska:

https://answers.ea.com/t5/Game-Information/If-I-preorder-on-Origin-for-the-open-beta-can-I-cancel-the/td-p/6110565

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.9.2018 14:22 (CyberDemonVZ).
17 godina
Battlefield V

Kako EA gleda na Origin Access Premium, jel ih broji kao preorder?

Nekako sam stavio na papir i zaključio da mi se više isplati uzeti godišnju pretplatu nego kupovati Fifu, BF i Anthem (zanimaju me sve tri igre).

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dodinho kaže...

Nekako sam stavio na papir i zaključio da mi se više isplati uzeti godišnju pretplatu nego kupovati Fifu, BF i Anthem (zanimaju me sve tri igre).

Da. Sa EA Access premier dobiješ full igru 9.11, dok Basic Access korisnici samo 10 sati trial.

Kad se subaš na taj Premier probaj ići pod BF5 i dodati deluxe tak da budeš spreman.

13 godina
Dodinho kaže...

Mislim da se Premier broji kao preorder. Recimo ovdje imaš usporedbu tri verzije za Anthem i vidi se kako su u stupcu Origin Access Premier sve kvačice, znači dobivaš sve, dok u ostalim kolonama kod nekih itema stoji "preorder only": https://www.ea.com/games/anthem/buy.

Ja sam mislio da ću uzeti Premier, ali zasad mi je baš neka granična situacija, ne vidim ni dvije igre koje bih sigurno htio igrati u narednom razdoblju (jer već s dvije se Premier isplati više nego dati 2x60 EUR). Zasad me zanima samo BF, Fifu ću uzeti na PS4, a nisam siguran još za Anthem, čekam konkretniji gameplay od onog skriptiranog na E3. 

A i nisam baš neki fan toga da gubim igre ako prekinem pretplatu... 

17 godina
Jack Sparrow kaže...
Dodinho kaže...

Da. Sa EA Access premier dobiješ full igru 9.11, dok Basic Access korisnici samo 10 sati trial.

Kad se subaš na taj Premier probaj ići pod BF5 i dodati deluxe tak da budeš spreman.

Da, Deluxe verziju sam već dodao u library. Tražio sam neke informacije kada mogu betu preloadati, ali još nema dostupnih opcija na Originu.

Koristite blage riječi i jake argumente
14 godina

Preload 03.09.

Za dva dana.

16 godina
moderator
fila2208 kaže...

A ja 30,a moglo bi i sad tako biti.

سمندری ڈاکو
11 godina
Battlefield V

Meni je baš bio odličan, jesen 2016 nas 7,8 kupilo odma i prašenje cijele zime. WW 1 na frostbiteu, baš sam se izguštao u BTF 1, naravno daleko lošiji gunplay od trojke, hrpa gluposti popust elite klasa, behemoth, hrpetina explozija na malom prostoru, sve ono što ww 1 nije bio. Ali zabava je bila tu jako dugo a i do mene je najviše jer uvijek sam za starija povijesna razdoblja nego za moderno ratovanje a to je naravno više stvar ukusa. Zato se nadam u petici gunplay iz trojke i atmosfera iz jedinice i to bi mi bilo top :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.9.2018 19:38 (BeLLicus).
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
pirat kaže...
fila2208 kaže...

A ja 30,a moglo bi i sad tako biti.

Vi ste stari, jadni i onemoćali. Ne možete više nikog upucat, i onda kao igra ne valja.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše.
14 godina
Battlefield V

Jako interesantan video za sve tenkiste!

Vrste tenkova, brzine, borba, team play...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
BeLLicus kaže...

Meni je baš bio odličan, jesen 2016 nas 7,8 kupilo odma i prašenje cijele zime. WW 1 na frostbiteu, baš sam se izguštao u BTF 1, naravno daleko lošiji gunplay od trojke, hrpa gluposti popust elite klasa, behemoth, hrpetina explozija na malom prostoru, sve ono što ww 1 nije bio. Ali zabava je bila tu jako dugo a i do mene je najviše jer uvijek sam za starija povijesna razdoblja nego za moderno ratovanje a to je naravno više stvar ukusa. Zato se nadam u petici gunplay iz trojke i atmosfera iz jedinice i to bi mi bilo top :D

Ja sam na 1254 na originu, ali to računa i vrijeme provedeno u traženju servera isl. Inače je točno 800sati. :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.9.2018 20:25 (Jack Sparrow).
14 godina
Battlefield V
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.9.2018 17:04 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield V

HR dojmovi:

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

HR dojmovi:

"Što si igrao?"

"Igrao sam conquest."

"Reci mi, što je conquest i što ću raditi kad ću konkvestirati ljude..."

Gasi video. Ajte bok, video specijaliziranog gaming časopisa u kojem glavnu ulogu ima tip koji je prvi put vidio igru, ima rječnik kao onaj Smogovac koji je vodio Modul 8, a publika su mu valjda osmogodišnjaci. 

15 godina
neaktivan
Battlefield V

Ako sam dobro vidio s običnim Origin Accessom mogu igrati betu prije već od 04.09. ?

sake08
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Q-Tip kaže...
CyberDemonVZ kaže...

HR dojmovi:

"Što si igrao?"

"Igrao sam conquest."

"Reci mi, što je conquest i što ću raditi kad ću konkvestirati ljude..."

Gasi video. Ajte bok, video specijaliziranog gaming časopisa u kojem glavnu ulogu ima tip koji je prvi put vidio igru, ima rječnik kao onaj Smogovac koji je vodio Modul 8, a publika su mu valjda osmogodišnjaci. 

Ovaj video je dno gaming novinarstva 

17 godina
Battlefield V

Ja bih u igru dodao da oni koji na server dođu s troznamenkastim pingom u igri imaju mećavu ili nevrijeme. Možda bi panjeve koji kvare igru svima odbilo od igranja.

Twitter: @191x7
Moj PC  
1 0 hvala 3
16 godina
Battlefield V

Neki turcin testirao navodno novu 208TI

Moj PC  
0 0 hvala 3
15 godina
BeLLicus kaže...

Meni je baš bio odličan, jesen 2016 nas 7,8 kupilo odma i prašenje cijele zime

zapitaj se bil bilo tako da si igrao sam...?

svaki bf je duplo bolji ako imaš ekipu...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice