Battlefield V

poruka: 8.825
|
čitano: 1.568.750
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
15 godina
Re: Battlefield V
CyberDemonVZ kaže...

Ma daj, da bar. Nitko od njih neće preko proxya. "To je ilegalno, nije sigurno, tko zna što će biti...."

A mogao sam im uštedjeti lovu, pa nek si dečki kupe droge i prostitutke za ostatak.

Pa neće, a ti se sad praviš blesav, a cijeloj redakciji si odradio, ti si onaj koji kad se sranje desi ''ova misija se nije desila i mi te ne znamo'', a inače uživaš sve povlastice kao i oni.

Preočito sajber 

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
16 godina
pirat kaže...
fila2208 kaže..

ima ko sliku preordera da ga ismijavamo?

I to naručeno još 26.5. 3 dana nakon onog reveal trailera. Pirat je čovjek od akcije, nema tu cile-mile.

Kad smo kod ove rasprave oko PUBG, BF1 i to. Dosađujete nam s tim.

15 godina
Jack Sparrow kaže...

Kad smo kod ove rasprave oko PUBG, BF1 i to. Dosađujete nam s tim.

Boli me briga, imaš ignore ako ti ne paše.

zanimljiv ovsrt na rtx, slažem se općenito, tek je izašlo, ali nek su zalijepili na bf tako da se proda zajedno s nvidijom, dobar potez ako ništa.

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.8.2018 13:28 (fila2208).
14 godina
fila2208 kaže...

Pa neće, a ti se sad praviš blesav, a cijeloj redakciji si odradio, ti si onaj koji kad se sranje desi ''ova misija se nije desila i mi te ne znamo'', a inače uživaš sve povlastice kao i oni.

Ja nisam taj o kome pričaš.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
8 godina
protjeran
fila2208 kaže...
Evil Access kaže...

95% ljudi s ove teme je utuklo vise sati u to prealpha rasulo nego u zadnji BF, ismijavaj to. 

Da, jer je bf1 bio smeće pa im je trebalo nešto neozbiljno, dječje i blesavo za razbrigu.

Vidiš da si se i ti napalio vidjevši samo trailere, a kad izađe vikat ćeš da je najbolja ikad i pljuvati svakog tko misli suportno, kako inače i radiš na pubg temi :)

no dobro, blago nama s timm novim bf igračima, iskusni br veterani će dobro doći svakkao 

Pa zar moze nesto da bude neozbiljnije i blesavije od WW1 igre u kojoj svi trce okolo sa automatskim oruzijem? Sve sto ja zelim je da oni nakon jedne odsrednje i jedne lose igre naprave vrlo dobru igru, a na PUBG temi jedino pljujem pljuvace koji 10 puta pisu iste stvari i onda pored svog tog pljuvanja oni i dalje igraju igru.

Evil Destroyer of Universe Killer of Doom
11 godina
Battlefield V

https://www.cdkeys.com/pc/games/battlefield-v-5-pc-beta-origin-cd-key

Ako netko želi rokati betu od 4.9 (odnosi se naravno na ove koji nisu preorderali igru, oni će svakako moći ali takvih je malo)

Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
odjavljen
Evil Access kaže...

jedino pljujem pljuvace koji 10 puta pisu iste stvari i onda pored svog tog pljuvanja oni i dalje igraju igru.

Nisi ti ljudinu upoznao...

Freak Show Inc.
15 godina
Battlefield V

Zblja di je taj momak...vidiš on je isto jedna od stvari koje su bf3 činile tako zabavnim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield V
Zero2 kaže...

Nick mi je dado1410

Dosta smo se šorali kod te zastave...u biti toliko da sam rekao Nexu da mi je dosta i othopsao sam na relaciju C i D zastave.

Uglavnom baš mi je ostala ta jedna situacija gdje sam tebe vidio gore i derao se ASTRAAAA na katu...i mislim da sam drmnuo rafal prije nego me neko mučko đubre upucalo.

Sve u svemu dobre runde iako uvijek kad sam kod vas se žifciram više nego kad upucavam neke ne-CRO igrače.

Twitter: @191x7
Moj PC  
7 0 hvala 4
14 godina
Battlefield V

Kustomizacija oružja i izgledi sightova (može mi netko šapnuti naše riječi za ovo dvoje?)

Moj PC  
5 0 hvala 6
16 godina

Napredni nišani iz 1942-45 god nema šta.Trebaju samo stavit modern kombat u ove mape i eto ga.

kradem mine iz minskog polja
17 godina
odjavljen
Battlefield V

Kakvi su to kurcevi futuristicki nisani??

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
10 godina
Battlefield V

Trebali su napraviti  Bad Company 3 ili nešto u tom stilu... Onda sve ove nerealne customizacije oružja, customizacije vojnika u stilu Bravehearta, bioničke ruke, žene na prvoj crti i ostale gluposti bi imale nekog smisla.

Dojma sam da će igra biti bolja nego BF1, ali zbog katastrofalnih poteza i marketinga koje je EA napravila malo ljudi će ju kupiti i bit će prazni serveri za nekoliko mjeseci...

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Friday kaže...

(Fejspalm, da, sight se veli nišan  Fali mi sna. )

WW2 sights

Naravno, ko i uvijek do sad. Sve prikazano je postojalo u WW2. 

Samo , proizvedeno ih je bilo 3-4 i možda se jedan koristio na terenu 

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.8.2018 0:07 (CyberDemonVZ).
17 godina
Friday kaže...

Jeftini.

Po 2 ojra su.

Ps

Otkle tebe?

7 godina
neaktivan
Battlefield V

Nisam 2god bio u gamingu opcenito, inace okorjeli bf3/bf4 igrac, bf1 potpuno preskocio, doduse probao na ps4 samo. Evo narucio pc ponovo i sad malo gledam taj bf, bio sam razocaran na prvu, ali mogla bi biti dobra igra, bas zato sto je koncept malo drugaciji, nudi se svasta za svakoga. Cak sam proguglao malo za ove nisane i zapravo su postojale takve stvari, vjerojatno nisu masovno koristene, ali ipak je to igra, ovo za zene mi je bezveze, ali tko voli nek izvoli, samo neka daju opciju s kojim ce se likom igrati i okej. Nekako sam sumnjicav vezano za ukidanje zlatne krave iliti premiuma, valja sacekati i vidjeti na koji ce drugi nacin izmusti lovu i sto je tocno ta kozmetika.

EDIT: Friday kako to da jos nisi admin? haha

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.8.2018 23:00 (justmarko).
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
justmarko kaže...

Nisam 2god bio u gamingu opcenito, inace okorjeli bf3/bf4 igrac, bf1 potpuno preskocio, doduse probao na ps4 samo. Evo narucio pc ponovo i sad malo gledam taj bf, bio sam razocaran na prvu, ali mogla bi biti dobra igra, bas zato sto je koncept malo drugaciji, nudi se svasta za svakoga. Cak sam proguglao malo za ove nisane i zapravo su postojale takve stvari, vjerojatno nisu masovno koristene, ali ipak je to igra, ovo za zene mi je bezveze, ali tko voli nek izvoli, samo neka daju opciju s kojim ce se likom igrati i okej. Nekako sam sumnjicav vezano za ukidanje zlatne krave iliti premiuma, valja sacekati i vidjeti na koji ce drugi nacin izmusti lovu i sto je tocno ta kozmetika.

SJW logo s potpisom anite sarkeesian na metku koji radi malo vise dmga middle age bijelom muskarcu... only 1.99 per clip, clip takoder ima logo 

Mozda sam malo pretjero 

------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
17 godina
odjavljen
justmarko kaže...

Nisam prosao na razgovoru za posao

Freak Show Inc.
16 godina
moderator
CyberDemonVZ kaže...

WW2 sights

Naravno, ko i uvijek do sad. Sve prikazano je postojalo u WW2. 

Samo , proizvedeno ih je bilo 3-4 i možda se jedan koristio na terenu 

Od 64 čovjeka na serveru 3-4 će razmišljat o tim nišanima a možda jedan će ga staviti na pušku.

To ti je ta računica...

سمندری ڈاکو
16 godina
moderator
justmarko kaže...

Samo pravi domoljub može biti moderator,dijaspora i ovi koji su pobijegli ne...

سمندری ڈاکو
16 godina
Battlefield V

Igra dobila nagradu za najbolju multiplayer igru na Gamescom-u. Red čekanja za igranje je navodno bio 6 sati dug.

Ove optičke "sightove" su koristili i u WW1, ali isto jako malo i obično su ih koristili na avionima, protuztačnim topovima i sličnim stvarima gdje treba pratiti brze mete. Ovako za puške se koristilo jako malo. Jer je vjerovatno nije bilo baš jeftino, a i nije bilo potrebe.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.8.2018 9:19 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Naravno kad je bf inače najbolja multi tu nema dvojbe. Ali samo da je moderna borba bilo bi savršeno i red bi bio 24h.

16 godina
dery kaže...

Naravno kad je bf inače najbolja multi tu nema dvojbe. Ali samo da je moderna borba bilo bi savršeno i red bi bio 24h.

16 godina

Ma da tako je samo gatam,  vidit češ kad bude sljedeči bf ludnicu.

13 godina
Friday kaže...

Pa nisu uopće futuristički, jel može ijedan screenshot igre proći bez te priče da nešto nije postojalo u WW2? Bar je te sightove lako pronaći na netu i CyberDemon je već poslao link. Lako je naći i više detalja o svakome, pa i to da su bili u širokoj upotrebi u WW2, a neki postoje i od WW1. 

Ne znam zašto ljudi iz vlastitog neznanja ili nepoznavanja materije odmah napadaju na prvu loptu, umjesto da barem provjere jesu li u pravu prije nego stisnu "Pošalji". I onda jedan komentar postane deset, deset ih postane tisuću i ubrzo imaš milijun ljudi koji tvrde da je činjenica da to nije postojalo. I svi znaju jer im je pradjed jurišao ulicama Rotterdama i na svojoj puški je imao staklo od naočala, a ne ovakav sight.

17 godina
odjavljen
Q-Tip kaže...

Pa nisu uopće futuristički, jel može ijedan screenshot igre proći bez te priče da nešto nije postojalo u WW2? Bar je te sightove lako pronaći na netu i CyberDemon je već poslao link. Lako je naći i više detalja o svakome, pa i to da su bili u širokoj upotrebi u WW2, a neki postoje i od WW1. 

Ne znam zašto ljudi iz vlastitog neznanja ili nepoznavanja materije odmah napadaju na prvu loptu,

Kao prvo - cyberu vjerujem kao vremenskoj prognozi u irskoj.

Kao drugo - ti si ovdje novi, ili?

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
Q-Tip kaže...

Ne znam zašto ljudi iz vlastitog neznanja ili nepoznavanja materije odmah napadaju na prvu loptu,

Novi sigurno nisam, a pitanje insinuira da bih trebao znati nešto što ne znam. Sigurno nešto od krucijalne važnosti.

14 godina
Friday kaže...

Ispričaj se.

17 godina
Friday kaže...

1. Mi koji živimo u HR ne znamo kakva je vremenska prognoza u Irskoj. Možda najtočnija na svijetu pa je cyber po tome najbolji poznavatelj google image nišana iz WW2

2. Joj, zamisli, netko te ne zna ovdje, žasu

13 godina
Battlefield V

Moja jedina želja od BF-a V je da ovdje na forumu bude puno konstruktivne svađe i prozivanja cheatera 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
7 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice