Battlefield V

poruka: 8.825
|
čitano: 1.570.003
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
8 godina
protjeran
Re: Battlefield V
animosity_frenzy kaže...

Ovo je stvarno sve bliže fotorealizmu:

Hmm, ne kontam kakve su ovo implementacije, recimo u Metru je puno realnije bez RT, kada ukljuci RT ono izgleda cool, ali i smijesno, nadam se da je ovo demo za tehnologiju u kome je sve preuvelicano. U kupatilu u kuci imam prozor staklene povrsine 40x40 i savrseno se vidi kada je dan.

Evil Destroyer of Universe Killer of Doom
13 godina
D3lBoy kaže...

Ne znam ja za vaš community, moj komentar se odnosio da je battlefield kao franšiza pocela propadat nakon BF3. Što nije istina, tehnicki je BF4 bolji, to nije upitno. Da ste se skupili kad je Bf4 izasao onda bi vam on bio top, to je subjektivno.

Nije igra samo tehničko savršenstvo. Mora biti i malo duše u njoj.

Skupili su se neki tek na bf4 pa im nije bio top.

Pogledaj malo bf3 temu tamo negdje od početka 2012 pa će ti sve biti jasno. :) 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
11 godina
Battlefield V

Evo i mene sa mora, vidim malo je živnula tema, evo i najnovijeg videa o beti, jack smije samo pričati o njoj no zasada ne i pokazati...

Moj PC  
1 0 hvala 2
14 godina
Battlefield V

Neki ljudi su zaboravili ovo:

Zbog sranja sa SWBF2 i zbog razdvajanja baze igrača, MAKNULI su cijeli premium, loot boxeve i ostale win to pay opcije.

Znači, na milijun prodanih kopija (ako će ih imati toliko  ) oni su na gubitku 40 milijuna dolara.

I zbog toga je ubačen jedan jedini način zarade koji danas prolazi - plaćena vizualna kustomizacija. Koja nije ni obavezna, ni ne pridonosi ničem osim izgledu.

E, i izgleda da nisu bili dovoljno kreativni da sa bijeim muškarcem s nekoliko nijansi smeđe i zelene uniforme naprave dovoljno kombinacija, pa su ubacili žene, crnce u njemačkoj vojsci, proteze....

Nije to nikakva zavjera, ili guranje nekih uvjerenja, nego potez dizajnera koji pokušavaju spasiti igru.

I naravno, još su više usrali 

A zašto? Jer su promašili ideju? Jer pokušavaju gurati nešto čemu nije mjesto u BF-u? Jer su im važniji novi igrači nego veterani? Jer su igrači postali razmaženi? Jer ima psihopata u redovima BF igrača? Jer je ljudima već dosta BF-a...?

Vjerojatno kombinacija svega ovog gore...

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cyber, ti zbilja mislis da su ubacili crnce i zene zbog raznovrsnosti customizacije?!

Ak cemo tak onda bi im najbolji potez bio da se ne zove bf5 nego jozo bozo i onda mogu i klokane ubacit ak im se bas hoce. Za marketing (bilo cega) imaju :D.

Karikiram jel.

No i sami su rekli da ne kupujemo ak nam se ne svida tak da nema cudenja kaj propada. Kaj se mene tice sve kaj je vezano za ea i onog ljigavog supka wilsona moze odma propast o bok.
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Sale_ds kaže...
Cyber, ti zbilja mislis da su ubacili crnce i zene zbog raznovrsnosti customizacije?!

Da!

Ti si dizajner, dođe šef i veli daj ideje za stotine različitih likova.

Što mu ti veliš? 100 različitih muških bijelaca?

Nego, leakovi!!!

Rotterdam mapa:

Gameplay!

https://streamable.com/oed7z

Ime trenutne lokacije prikazano na mapi:

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.8.2018 20:05 (CyberDemonVZ).
14 godina
neaktivan
BeLLicus kaže...

Evo i mene sa mora, vidim malo je živnula tema, evo i najnovijeg videa o beti, jack smije samo pričati o njoj no zasada ne i pokazati...

Ne znam plaćaju li mu šta, ali EA bi u svakom slučaju trebao masno platiti JackFragsa. Lik je osobno održao interes za BFV nakon debakla sa reveal trailerom i nakon one kretenske prezentacije... Još uvijek to radi, kvalitetnije obrađuje materijal koji je vidio od bilo koga iz EA/DICE-a.

15 godina
neaktivan
Ma ne vjerujem u to. Sjeti se mw2 kolko je skinova za puske bilo. Pogle csgo. Da su poradili vise na gameplayu i recimo kompetitivnom old school 5v5 ctf modu da igra napokon ima kompetitivnu scenu kak spada prodali bi samo skinova za puske more..
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Sale_ds kaže...
Ma ne vjerujem u to. Sjeti se mw2 kolko je skinova za puske bilo. Pogle csgo. Da su poradili vise na gameplayu i recimo kompetitivnom old school 5v5 ctf modu da igra napokon ima kompetitivnu scenu kak spada prodali bi samo skinova za puske more..

Tu si u pravu.

Ali izgleda da im se više sviđaju brojke koje zarađuju PUBG, Fortnite... i ostali koji imaju full body customization.

A zašto ti misliš da su dodali žene? Da se svide populaciji koja ne kupuje i ne igra BF?

Naravno, ovo su sve nagađanja. Samo oni znaju zbog čega rade glupe poteze.

14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Gameplay!

https://streamable.com/oed7z

Ime trenutne lokacije prikazano na mapi:

Ovo već djeluje puno bolje. Definitivno ima taj Seine Crossing vibe.

14 godina
animosity_frenzy kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Ovo već djeluje puno bolje. Definitivno ima taj Seine Crossing vibe.

Ovo bi mogla biti prilično popularna mapa.

Pozcijna gunnera na tenku mi se nikako ne sviđa!

Igra mi izgleda puno bolje nego ona snježna mapa.. ne znam zašto?! Zbog same mape?

Čisto pristojno.

Jack veli da su sad već velike promjene između ovog i bete koju ćemo mi igrati. Sviđa mi se.

16 godina
moderator
CyberDemonVZ kaže...

Isti BF1 😥

سمندری ڈاکو
14 godina
pirat kaže...

Isti BF1 😥

Meni je ona velika mapa izgledala ko BF1, ovo mi je malo bolje. Još ni sam ne znam zašto :) Možda jer čekam betu. 

Još novosti:

I jedna velika:

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.8.2018 20:45 (CyberDemonVZ).
15 godina
CyberDemonVZ kaže...

oni su na gubitku 40 milijuna dolara.

Ma jasno, a to što sportski fanovi, upumpavaju lovu EA to nikom ništa.

Ea muze koliko može iz bf, mora povući par rezova, da ljudi budu sretni i kupe igru, pa ne žele fijasko ko sa swbf2.

Oni nisu nikad na gubitku jer su preveliki, a i novi sistem će sigurno lagano pumpat lovicu kroz suknje kao u pubgu, ladno.

D3lBoy kaže...

Ne znam ja za vaš community, moj komentar se odnosio da je battlefield kao franšiza pocela propadat nakon BF3. Što nije istina, tehnicki je BF4 bolji, to nije upitno. Da ste se skupili kad je Bf4 izasao onda bi vam on bio top, to je subjektivno.

Točno to, nisi postojao tada i ne znaš zašto je bf3 bio tako velik, a tako pun mana.

S bf4 je otišlo u kurac jer je igra izgubila to nešto, i postala plastična nakupina pušaka, atačmenta, i izmšljotina da se zadovolje mase.

Bf4 je bolja, kvalietetnija igra, 2 god nakon što je izašla, ali bf3 je opet igriviji i ima dušu, nešto što je bf4 u međuvremenu izgubio.

Igra je predivna, što je je, ali bmk, hoću da je fluidna i igriva na custom postavkama i što bolje vidljivost. Neka bogati igraju na svojim jakim karticama na ultra, dapače. Meni će bit dobar i low, samo da to sve radi kako spada :)

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.8.2018 21:13 (fila2208).
8 godina
protjeran
Battlefield V

WOW WOW WOW. Ovaj zadnji gameplay video WOW!!! Ok, biti ce ovo vrlo dobra igra, pace je usporen, nije vise bezglava jurnjava, gunplay izgleda puuunnnoo bolje, mapa je siroka, sve je sire, ulice, sokaci, trgovi, sirina, prostor WOW!!! Jos da sklone ove besmislene tracere i da izbace spoting iz igre ili neka bude spoting tako sto ces na veliku mapu lupit mark di je enemy i to je to, da nema na ekranu dok igramo niti jedna oznaka di je i sta enemy team i to bi bila savrsena igra.

Na 4:50 videa kada ga ovaj prokine i mene je zabolilo, WOW, taj osjecaj je nepostojeci u BF1. Iznenadjen sam, ugodno, jedina stvar je sto mi se nikako ne igra WW2 igra, ali ako bude dobro kako bi moglo biti, lako predjem preko toga. Jedva cekam tu open betu, ako nista, tu EA moramo skinuti kapu, volili ih ili ne to je super fer stvar sto rade.

Pogeldao video jos jendom, izgleda odlicno ovo. Samo sto bih ja izbacio ovo ozivljavanje, to ne podnosim u igrama, ili recimo da metak u glavu, vrat i srce bude nema ozivljavanja, a za "normalan" dmg ima.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.8.2018 21:40 (Evil Access).
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
Battlefield V

valjda će u beti omogućit gašenje HDR-a jer u alfi nisam uspio nać.

Bok, ja sam sharyn
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Evil Access kaže...

WOW WOW WOW. Ovaj zadnji gameplay video WOW!!! Ok, biti ce ovo vrlo dobra igra, pace je usporen, nije vise bezglava jurnjava, gunplay izgleda puuunnnoo bolje, mapa je siroka, sve je sire, ulice, sokaci, trgovi, sirina, prostor WOW!!! Jos da sklone ove besmislene tracere i da izbace spoting iz igre ili neka bude spoting tako sto ces na veliku mapu lupit mark di je enemy i to je to, da nema na ekranu dok igramo niti jedna oznaka di je i sta enemy team i to bi bila savrsena igra.

Na 4:50 videa kada ga ovaj prokine i mene je zabolilo, WOW, taj osjecaj je nepostojeci u BF1. Iznenadjen sam, ugodno, jedina stvar je sto mi se nikako ne igra WW2 igra, ali ako bude dobro kako bi moglo biti, lako predjem preko toga. Jedva cekam tu open betu, ako nista, tu EA moramo skinuti kapu, volili ih ili ne to je super fer stvar sto rade.

Pogeldao video jos jendom, izgleda odlicno ovo. Samo sto bih ja izbacio ovo ozivljavanje, to ne podnosim u igrama, ili recimo da metak u glavu, vrat i srce bude nema ozivljavanja, a za "normalan" dmg ima.

Lijepo je da si došao sebi...

13 godina
Battlefield V

Šta pričaš ti fila. PUBG je najbolja igrica na svijetu 

Moj PC  
2 0 hvala 1
8 godina
protjeran
fila2208 kaže...
Evil Access kaže...

Lijepo je da si došao sebi...

I izgledalo je kao CoD i jos gore ako me pitas, bezglavo, jurnjava, bljestavilo i nije samo sto je bio trailer, nekako je sve izgledalo blago receno kao kopile fortnitea i coda. Ovaj danas gameplay me odusevio, ja bih promijenio tih par stvari koje sam naveo u komentaru, ali ovo izgleda obecavajuce, nekako sve sto radis u igri ima neku "tezinu", cini mi se da bi mogli da pogode "sweet spot" izmedju simulacije i zabave, a to je ono sto bi trebao da bude trade mark BF igara, nesto sto je imao BF2 i Bad Company 2 pa i BF3, a sto je nekako vremenom sve vise islo na stranu zabava citaj arkada BF4 i BF1.

15 godina
Evil Access kaže...

I izgledalo je kao CoD i jos gore ako me pitas, bezglavo, jurnjava, bljestavilo i nije samo sto je bio trailer, nekako je sve izgledalo blago receno kao kopile fortnitea i coda. Ovaj danas gameplay me odusevio, ja bih promijenio tih par stvari koje sam naveo u komentaru, ali ovo izgleda obecavajuce, nekako sve sto radis u igri ima neku "tezinu", cini mi se da bi mogli da pogode "sweet spot" izmedju simulacije i zabave, a to je ono sto bi trebao da bude trade mark BF igara, nesto sto je imao BF2 i Bad Company 2 pa i BF3, a sto je nekako vremenom sve vise islo na stranu zabava citaj arkada BF4 i BF1.

Svi znamo da si tu samo zato što ima mrtvi battle royale za vas smećare što skupljate boce i kutije i molite se akm-u 

8 godina
protjeran

Neka oni naprave large conquest kako spada, za BR ionako imamo bolju igru. 

15 godina
Evil Access kaže...

Ah da, nakon dve godine su developeri obećali da će je popraviti...tako da ako i bf bude rasulo, vi ste već navikli na prealpha state of the game i bit će vam super.

Dobro je to kad se navikneš na gore, onda je sve drugo bolje :)

ima ko sliku preordera da ga ismijavamo?

8 godina
protjeran
fila2208 kaže...
Evil Access kaže...

Ah da, nakon dve godine su developeri obećali da će je popraviti...tako da ako i bf bude rasulo, vi ste već navikli na prealpha state of the game i bit će vam super.

Dobro je to kad se navikneš na gore, onda je sve drugo bolje :)

95% ljudi s ove teme je utuklo vise sati u to prealpha rasulo nego u zadnji BF, ismijavaj to. 

10 godina
Battlefield V

hoces reci da ima i starijih od 13 godina koji igraju te BR igjice?

Moj PC  
3 3 hvala 0
16 godina
moderator
fila2208 kaže..

سمندری ڈاکو
14 godina

Ha ha.

13 godina
pirat kaže...
fila2208 kaže..

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
15 godina
Evil Access kaže...

95% ljudi s ove teme je utuklo vise sati u to prealpha rasulo nego u zadnji BF, ismijavaj to. 

Da, jer je bf1 bio smeće pa im je trebalo nešto neozbiljno, dječje i blesavo za razbrigu.

Vidiš da si se i ti napalio vidjevši samo trailere, a kad izađe vikat ćeš da je najbolja ikad i pljuvati svakog tko misli suportno, kako inače i radiš na pubg temi :)

no dobro, blago nama s timm novim bf igračima, iskusni br veterani će dobro doći svakkao 

15 godina
pirat kaže...
fila2208 kaže..

A dobro, vama bug plaća te igre, to je jasno, zato svi u bugu odmah i dobijete preordere, ali preko uzbekistana vam to cyvber riješi koji je potajni član bug moderacije.

14 godina
fila2208 kaže...
pirat kaže...
fila2208 kaže..

A dobro, vama bug plaća te igre, to je jasno, zato svi u bugu odmah i dobijete preordere, ali preko uzbekistana vam to cyvber riješi koji je potajni član bug moderacije.

Ma daj, da bar. Nitko od njih neće preko proxya. "To je ilegalno, nije sigurno, tko zna što će biti...."

A mogao sam im uštedjeti lovu, pa nek si dečki kupe droge i prostitutke za ostatak.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice