Battlefield V

poruka: 8.825
|
čitano: 1.569.987
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
16 godina
Re: Battlefield V
Ma dajte. Po meni se tu ne radi o nikakvom negiranju zena u drugom svjetskom ratu niti umanjivanju njihovog doprinosa od strane dijela igracs koji negoduju. Mislim da se tu barem po meni radi o gubljenju filinga u igri. O gubljenju osjecaja drugog svjetskog rata gdje smo svi mi ovih godina bili servirani pricama o brkatim muskarcima koji idu kroz blatnjave rovove sa sturom opremom. Dok sad su najednom tu likovi sa katanama,zene sa umjetnim rukama i pizdarije. Mislim da je najveci problem sto ova igra ne lici na ww2 igru ili na sam ww2 kakav smo do sada navikli gledat. S jedne strane a sa druge ipak mislim da je zena sa ovom ruko zesca pizdarija i zesci zajeb.
Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
Uvodna scena za Bf VII pocinje tako sto se dva tipa zvale u rovu. Jer eto bilo je i pedeja u ratu.
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.8.2018 23:49 (Kill Frenzy).
Moj PC  
5 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Battlefield V

Ma nije uopce problem sto ima zena, pa bilo ih je i u BF1. Problem je što sad toliko forsaju to, ocito, kladim se da ce singleplayer bit posvecen pretezito ženama. No ni to nije toliki problem, who cares, daj mi mp... Ali uopce nema osjecaj WW2, možda mi druge mape malo promjene misljenje, ali daleko mi je to od onog feelinga Allied Assaulta, Band of brothersa, Cod 1-2 itd... Te igre su baš imale WW2 atmosferu.

EDIT: Brothers in arms da . Band of brothers je bila serija (odlicna, pogledat!)

Battlelog: D3lBoy-00
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.8.2018 23:59 (D3lBoy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Jacky molim te, za tebe se već zna da si BF cocksucker. Gori si od youtubera, a oni za razliku od tebe bar dobivaju pare da pričaju što treba. Na svaku imaš neki izgovor, stalno si u neutrali, stalno braniš i opravdavaš. Kad je nešto krivo ili nije u redu ili se ljudima ne sviđa onda je "igra je tako zamišljena", "igra je tako napravljena", "ako mi se ne sviđa neću igrati" itd.

Molim te odi kod kiropraktičara da ti pronađe kičmu ako je uopće imaš i možda tada počneš zauzimati stav i govoriti  protiv nekoga/nečega i boriti se za nešto/nekoga. Za ono što misliš da je ispravno, da je u redu, a ne puštii fore koje ti mediji serviraju i praviti se da se to tebe ne tiče.

16 godina
Kad pogledas brothers in arms igru i ovo pa to je nebo i zemlja. Prava ww2 igra naspram ovog hibridnog cesmeta
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.8.2018 23:57 (Kill Frenzy).
Moj PC  
7 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Road to hill 30, jos uvijek se sjecam onog low quality sounda pušaka, i onaj čing-čing mg42 u maglenu zoru.

14 godina
neaktivan
Battlefield V

Jedva čekam postat sliku preordera ovdje!

Moj PC  
5 1 hvala 0
17 godina
Battlefield V

Skužio sam ja što je vama problem s BFV, navikli ste da WWII igre izgledaju staro a BFV izgleda novo.

Twitter: @191x7
Moj PC  
2 3 hvala 1
13 godina
Izgleda da BR za Battlefield ne radi Dice, već neki drugi studio

https://twitter.com/MrProWestie/status/1032545948210216961?s=19
NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše.
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Battlefield V

Ja cu ostaviti komentar da se mogu zivcirati kasnije

Freak Show Inc.

2 0 hvala 3
13 godina
Perki kaže...
Izgleda da BR za Battlefield ne radi Dice, već neki drugi studio

https://twitter.com/MrProWestie/status/1032545948210216961?s=19

Definitivno su onda problem rokovi :)

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
13 godina
Battlefield V

Ma ja ne znam šta vi ovdje baljezgate. 

BF je od BF 3 krenuo nepovratno tonuti samo radi pohlepe dioničara koji drže EA. Zaradili su masu love sa igrama od tamo negdje kraja devedesetih, i jednostavno je krenulo psihološki u krivom smijeru. Kao i kod Activisiona za COD. Izgubili su kompas, takmiče se jedni s drugima ko će imati više prodati igara i ko će imati veći playerbase bez previše razmišljanja o ljudima koji to konzumiraju, jer u svojoj bahatosti misle da će ljudi igrati šta im se god servira iz njihove kuhinje. Mora se također uzeti u obzir i nove generacije koje počinju igrati igre i koji nisu baš odgajani kao djeca 70ih-80-90tih, već im se većinom nudilo sve i odmah te nisu navikli na lagani progres i učenje.

Mlaćenje prazne slame oko ženskih karaktera i facepaintova i da radi toga ne valja igra je glupost. To samo oslikava kolika je pohlepa vlasnika izdavačkih kuća i njihovu želju da su prvi na listi, a jednostavno us izgubili kompas. Jedino svjetlo  u gaming svijetu tenutno drže neovisni developeri. Da je NewWorldInteractive-u (developer Insurgencyja) i trećina ulaganja što je uloženo u BF V, vidjeli bi šta je AAA naslov.

Moj PC  
3 0 hvala 2
8 godina
Battlefield V

Da li mi netko moze objasniti izraz "BFV je samo BF1.5 reskin"?

Divuce, ti imas problema grdih u glavi. Ako ikad odlucis otici do Zagreba, najtoplije preporuke da odes pogledati prekrasnu zgradu na adresi "Bolnička cesta 32".

I sto se hypea tice, svi smo bili nabrijani na BF1, vecina nas je bila spremna dati guze devovima iz Dicea da pokazemo zahvalnost pa vidi kako je igra ispala. Za mene nije vrijedna 30 eura koje sam dao dok je na popustu bila.

3 0 hvala 0
8 godina
Soldier977 kaže...

Jedino svjetlo  u gaming svijetu tenutno drže neovisni developeri. Da je NewWorldInteractive-u (developer Insurgencyja) i trećina ulaganja što je uloženo u BF V, vidjeli bi šta je AAA naslov.

Slozio bih se sa tobom da ti profilna slika nije Tarkov :P

13 godina
sexytoiletpaper kaže...
Soldier977 kaže...

Jedino svjetlo  u gaming svijetu tenutno drže neovisni developeri. Da je NewWorldInteractive-u (developer Insurgencyja) i trećina ulaganja što je uloženo u BF V, vidjeli bi šta je AAA naslov.

Predrasude, predrasude...

8 godina
Soldier977 kaže...
sexytoiletpaper kaže...
Soldier977 kaže...

Predrasude, predrasude...

Ma i sam ga igram pa znam koliko je igra prepuna glitcheva, bugova i generalnih nelogicnosti.

No, da stanem sa offtopicom, slusao sam jucer podcast jednih dragih mi jutubera i kazu da tenkovi vise nemaju 360stupnjeva na glavnom topu vec da ce trebati okretati cijeli tenk da bi se cijev usmjerila gdje hoces. Da li moze itko potvriditi ovo jer je pre dobro da bi bilo istinito. Mozda napokon vise nece biti ekipe koja sjedi u spawnu 3 minute i ceka respawn tenka.

16 godina
sexytoiletpaper kaže...

Ma i sam ga igram pa znam koliko je igra prepuna glitcheva, bugova i generalnih nelogicnosti.

No, da stanem sa offtopicom, slusao sam jucer podcast jednih dragih mi jutubera i kazu da tenkovi vise nemaju 360stupnjeva na glavnom topu vec da ce trebati okretati cijeli tenk da bi se cijev usmjerila gdje hoces. Da li moze itko potvriditi ovo jer je pre dobro da bi bilo istinito. Mozda napokon vise nece biti ekipe koja sjedi u spawnu 3 minute i ceka respawn tenka.

Lol zašto bi tenk sa kupolom morao okretati cijeli tenk?

Cijeli tenk okrečeš samo onda kad tenk nema kupole. A to su Sturmtiger, Churchill gun carrier.

Jedino gunner na nekim tenkovima je u donjem djelu, a ne kupoli pa ako vozač želi da gunner puca po ljudima onda mora okretati cijeli tenk. U suprotnom ne.

13 godina
mrfloyd kaže...
Baka, realno i iskreno, pa sta nas vise moze nahajpati???

Iskrcah se na Normandiji bar 5 x,..............
Pa daj me nahajpaj DICE ako mozes, mamicu ti milu.
Naravno da ne mozes i zato ja nisam ciljana publika nazalost!
Idem igrat Zeldu, to jos nisam.... :)

Ja iz svega gore pročitanog sam razumio da se Floydu više ne diže 

13 godina
Battlefield V

LIk fino analizira situaciju i većinom je zanimljiv za poslušati:

Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

Nakon BF4 je krenuo tonuti*

Ne znam zašto svi forsaju taj BF3, nostalgija vas pere što je razumljivo, i mene je BF3 odvalio kad sam prvi puta igrao. BF4 je imao loš launch, ali je kasnije postao mozda naj bolji battlefield. Savršeno optimiziran, toliko sadržaja u igri, customizacija, kompletno razlicitih mapa i game modova, balansirana oružja, 60hz tickrate serveri, sve fluidno i brzo.
Bf3 koliko god da volim ne mogu rec da je bolji od BF4, bio je impresivniji launch od BF4 pa je zato ostavio sladak okus u ustima. No zaigrajte ga sad... Ja uskocim u svaki bf s vremena na vrijeme, cak i bc2. Ali bf3, loš netcode 30hz serveri, vaultanje glitcha strašno, svaka mapa ima choke pointove, kretnje su puno ukocenije od BF4, bugova na sve strane, oruzja nisu balansirana - svi lvl100 m16a3 itd...

Sa BF4 se jako puno stvari poboljsalo, uvođenjem CTEa i kritikom igraca.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.8.2018 11:46 (D3lBoy).
16 godina
moderator
Battlefield V

BF 3 je imao 10hz tickrate...

Ne,server tickrate je bii 30hz....a update samo 10..

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.8.2018 11:54 (pirat).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Battlefield V

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
D3lBoy kaže...

Nakon BF4 je krenuo tonuti*

Ne znam zašto svi forsaju taj BF3, nostalgija vas pere što je razumljivo, i mene je BF3 odvalio kad sam prvi puta igrao. BF4 je imao loš launch, ali je kasnije postao mozda naj bolji battlefield. Savršeno optimiziran, toliko sadržaja u igri, customizacija, kompletno razlicitih mapa i game modova, balansirana oružja, 60hz tickrate serveri, sve fluidno i brzo.
Bf3 koliko god da volim ne mogu rec da je bolji od BF4, bio je impresivniji launch od BF4 pa je zato ostavio sladak okus u ustima. No zaigrajte ga sad... Ja uskocim u svaki bf s vremena na vrijeme, cak i bc2. Ali bf3, loš netcode 30hz serveri, vaultanje glitcha strašno, svaka mapa ima choke pointove, kretnje su puno ukocenije od BF4, bugova na sve strane, oruzja nisu balansirana - svi lvl100 m16a3 itd...

Svi forsiraju BF3 jer je tad domaći community cvjetao. Nakon katastrofe sa izlaskom Bf4 ljudima je dopizdilo I sve se raspalo. Eto zato :) 

15 godina
D3lBoy kaže...

NBF4 je imao loš launch, ali je kasnije postao mozda naj bolji battlefield. Savršeno optimiziran, toliko sadržaja u igri, customizacija, kompletno razlicitih mapa i game modova, balansirana oružja, 60hz tickrate serveri, sve fluidno i brzo.

Ključno., s obzirom da pričamo o 1-2 godine dok ga nisu predali drugom studiju koji mu se posvetio. Tek tad je postao opravdani nasljednik bf3.

U to vrijeme ljudi su se zasitili Diceovih obećanja i prešli na druge igre, rasiapala se ona ekipa koja je držala taj domaći community koji je dizao igru na višu razinu.

Većinom ekipa koja nije pripadala nekom communityu/klanu nije osjetila koliko je bf3 bio zabavan.

kad se radi bf4 klan podjeli po pola, pa nešto ne valja, kako je moguće da 30+ ljudi zdušno igra bf3, a sad 4tku jedva 10 praktički?

U bf3 smo imali čak 3 teama za 5v5, igrali i čak 16v16 mečeve s većim ''platoonima''...to su bila vremena... u bf 4 ništa od toga.

Igre kao bc2 i bf3 se neće ponoviti, sve što bih volio vidjeti u bf5 je napredak u svim segementima, da igra radi kako spada i da se na igri radi, a ne obećaje.

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.8.2018 12:13 (fila2208).
11 godina
neaktivan
Battlefield V

Dakle nostalgija, kao sto sam i rekao. BF je na ljeto 2014. vec bio odlican, kraj 2013. je bio katastrofa. BF4 community je bio jak i jos uvijek je, pogledajte koliko playera ima i to na DLC serverima, i bit ce tako jos koju godinu pošto je zadnji "modern warfare" BF.

Ovaj World War 3 me jako podsjeca na BF4, izgleda dosta dobro, to bi moglo zamjenit BFV

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
D3lBoy kaže...

Dakle nostalgija, kao sto sam i rekao. BF je na ljeto 2014. vec bio odlican, kraj 2013. je bio katastrofa. BF4 community je bio jak i jos uvijek je, pogledajte koliko playera ima i to na DLC serverima, i bit ce tako jos koju godinu pošto je zadnji "modern warfare" BF.

Ovaj World War 3 me jako podsjeca na BF4, izgleda dosta dobro, to bi moglo zamjenit BFV

Pa jasno da ima kad je zadnji igrivi bf, a bf je generalno dead sa desetak servera ako se ne varam nek me netko ispravi.

Ne mogu i ne znaju ponoviti taj moderni setting očito pa ga stavljaju na pauzu dok ga ne gurnu opet za 2 god.

ww3 igra na moderan setting i kopira elemente arme i bf-a, ako to dobro izvedu, igra će bit odlična.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=386&v=MuDKid84dK8

još jedan na sličnu temu

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.8.2018 12:24 (fila2208).
15 godina
neaktivan
Igra moze radit najsavrsenije ikad al i dalje moze bit qurac bez dobre ekipe. A s dobrom ekipom ne obracas paznju na glitcheve i bugove nego se zabavljate i super vam je. To je za mene bil bf3, rust, 7d2d, dayz, arma..

Igra je savrsena kad je zabavna..if that makes any sense xD
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
4 0 hvala 2
13 godina
Soldier977 kaže...

Ovo bi napokon mogla biti dobra igra. 

D3lBoy kaže...

Ja govorim o domaćem communityu koji ne postoji, i prestao je postojati nakon jedno godinu dana mučenja popravljanja BFa4. A zašto je propao čak i kad su popravili igru? Zato što ekipa koja je držala jakim BF3 community je mahom bila esl 5na5 ekipa, koji su onda "vukli" ostale da igraju BF timski i na publicu, a u BF4 su jednostavnim potezom lošeg dizajna mapa za 5na5 small CQ (preotvorene i prevelike), te glupim modovima za esport 5na5 (obliteration, domination) otjerali i ono malo ljudi što je ostalo.  Čak je bilo i pokušaja okupljanja Balkan ekipe u neke warove 32vs32 ali  jednostavno bugovita igra je ljude otjerala. BF4 su jedino ostali igrati public igrači, koje većinom community nije ni zanimao ako imaju još 2-3 frenda za bacit bezveze pola sata i to je to.

Sale_ds kaže...
Igra moze radit najsavrsenije ikad al i dalje moze bit qurac bez dobre ekipe. A s dobrom ekipom ne obracas paznju na glitcheve i bugove nego se zabavljate i super vam je. To je za mene bil bf3, rust, 7d2d, dayz, arma..

Igra je savrsena kad je zabavna..if that makes any sense xD

Tako je nama u Tarkovu :)

11 godina
neaktivan

Ne znam ja za vaš community, moj komentar se odnosio da je battlefield kao franšiza pocela propadat nakon BF3. Što nije istina, tehnicki je BF4 bolji, to nije upitno. Da ste se skupili kad je Bf4 izasao onda bi vam on bio top, to je subjektivno.

14 godina
neaktivan
Battlefield V

Ovo je stvarno sve bliže fotorealizmu:

Moj PC  
3 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice