Haha :) sjećam se toga da. Jbg, volio bih da je BC3 osobno - ali nekako mi se čini da nam WW2 neće pobjeći.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako se ne varam, PRVA službena pisana informacija da ćemo uopće dobiti novi BF ove godine
Ma nije, tweter je bio pun informacija od ljudi iz DICE-a.
Danas je bio sastanak dioničara u EA.
Na internetu vlada veliko čuđenje kako to da nisu pustili BF teaser ili trailer jer bi to vjerojatno utjecalo na dionice firme (EDIT: pozitivno)
EDIT: Igra će imati i single player, ako je to nekog uopće i zaimalo
https://www.resetera.com/threads/ea-confirms-that-battlefield-2018-will-have-a-singleplayer-campaign.41211/
Dolazim u temu misleći nešto konkretno napokon a kad ono cyber sam sebi piše
vjerjatno je igra toliko u lošem stateu da ne mogu ni cinematic trailer složit bez da netcode se ne pokaže faulty.
vjerjatno je igra toliko u lošem stateu da ne mogu ni cinematic trailer složit bez da netcode se ne pokaže faulty.
Evo ti audio, da čuješ kak se hvale investitorima:
S današnjeg sastanka.
Ima i hrpa dokumenata. To je za Kukija :D
S današnjeg sastanka.
to je sve samo za financijsku godinu 2018. Mislim nisam slušao niti otvarao jer me ne zanima baš. :)
Novi BF spada pod 2019. njhova godina kreće od 1.6 do 31.5 Dakle uskoro kreću u novu financijsku godinu pa kao navodno su željenli rezultate te godine bez najave i porasta dionica nakon najave BF2018.
Inače netko tko je slušao i gledao kaže kako je EA zaradio čak 70% od digitalnih i live service-a. Te da je novi BF bio spomenut ali samo to kako ga očekuje baš taj "Live Service" način poslovanja. Isti koji ima Battlefront 2, tako da se nagađa kako nema i neće biti premiuma.
Samo se nadam da EA neće zajebati kao sa SWBF2, nego su se opekli i napravit će ovaj put nešto bolji način kako nadomjestiti pare od premiuma.
S današnjeg sastanka.
to je sve samo za financijsku godinu 2018. Mislim nisam slušao niti otvarao jer me ne zanima baš. :)
Novi BF spada pod 2019. njhova godina kreće od 1.6 do 31.5 Dakle uskoro kreću u novu financijsku godinu pa kao navodno su željenli rezultate te godine bez najave i porasta dionica nakon najave BF2018.
Inače netko tko je slušao i gledao kaže kako je EA zaradio čak 70% od digitalnih i live service-a. Te da je novi BF bio spomenut ali samo to kako ga očekuje baš taj "Live Service" način poslovanja. Isti koji ima Battlefront 2, tako da se nagađa kako nema i neće biti premiuma.
Samo se nadam da EA neće zajebati kao sa SWBF2, nego su se opekli i napravit će ovaj put nešto bolji način kako nadomjestiti pare od premiuma.
Slobodno se nadaj ali EA uvijek nade nacina da te zajebe :D

We all know how the reveal will go.
"00:00:07 second YouTube video. Guy’s boot. Mud. Is the boot brown or black? This will be vital.
He grunts. What accent was that grunt? American? German?
An eyeball. Hazel color.
Suddenly a shadow above. Is it a plane or a helicopter? We don’t know. See you at E3."
Igra će imati i single player, ako je to nekog uopće i zaimalo
https://www.resetera.com/threads/ea-confirms-that-battlefield-2018-will-have-a-singleplayer-campaign.41211/
https://www.hcl.hr/vijest/battlefield-v-imat-ce-singleplayer-kampanju-121012/
nobody cares nažalost
A kad sam ti ja to jučer rekao, onda ništa a? Lijepo, lijepo.
Evo, za one koji vole video uratke od "naših" vrlih youtubera:
EDIT: ima dosta informacija, pogledajte si.
cyber nhf, ne čitam više ništa previše ovdje jer vidim da je sve naklapanje...ovo zalijepih tako da ljudi čitaju hcl, ništa drugo :)
ali hvala ti što aktivno postaš, nadam se da će ti se nestrpljenje isplatiti.
Pozdrav svima. Novi battlefield savremeno doba.
Pozdrav svima. Novi battlefield savremeno doba.
Hvala. Riješio si misteriju.

Vidim onaj Daq koji je kao veliki leaker fulao datum kad će trailer izaći. Njegov navodni izvor rekao 8. ili 9.5, kad ono sad je 10. i još ga nema.

Si spreman CyberDemonVZ za utrku tko će prije postaviti video? Obojica ćemo cijeli dan refreshati BF youtube.
Si spreman CyberDemonVZ za utrku tko će prije postaviti video? Obojica ćemo cijeli dan refreshati BF youtube.
Tko pobijedi popušit ću mu kurac.
Vidim onaj Daq koji je kao veliki leaker fulao datum kad će trailer izaći. Njegov navodni izvor rekao 8. ili 9.5, kad ono sad je 10. i još ga nema.
Omg užas, lažljivac i prevarant.
Ove godine nitko ništa nemre pogodit očito, vas dva surfate netom i tražite tagove za bf, ali ništa. Nije mi jasno da nikakav leak ništa nema...
Hoće li biti live stream?
Dabome.
Na Jubitu i na Tviču.
Preporučam da gledate na Tviču jer je kvalitetnija slika.
Dabome.
Na Jubitu i na Tviču.
Linkaj Patreon i ukljuci donacije.
1$ = +1min
23. 05. Srijeda? To se još nije dogodilo u posljednjih nekoliko BFa.
Ali, to je možda trailer, a teaser ide ranije? :D
Ja sam si uključio notifikacije na mobitel za YT Battlefield kanal ;)

Usro ga je.
Ali još uvijek postoji mogućnost da je sve ostalo točno.....

Dabome.
Na Jubitu i na Tviču.
Mislim da će to biti puno gledanije nego sami BF trailer
Jel bilo ovo kajber/kuky?
zar nije demize ntko od onih iz dice, kuki ih zna ponaosob.
Poznat mi je iz BF3,neki dev hajpaš.Sad kad krenu traileri,tvičeri,vestiji i levelkepovi,fake skrinšotovi,samo da je ovo samo da je ono,neka maknu to i to,neću preorderati zbog itd itd.Samo onda je dobar BF a nakon 3mjeseca igre sve ode u k.

Taj lik je u BF3 i BC2 radio balans oružja.
Nije nitko postavio taj tweet, ali na toj stranici gdje piše 23.5 su našli Java kod u kojem je zabilježen i 28.5. Možda teaser 23. a totali reveal 28?
Poznat mi je iz BF3,neki dev hajpaš.Sad kad krenu traileri,tvičeri,vestiji i levelkepovi,fake skrinšotovi,samo da je ovo samo da je ono,neka maknu to i to,neću preorderati zbog itd itd.Samo onda je dobar BF a nakon 3mjeseca igre sve ode u k.
Prati ti oće bit kakav teaser za novi esp u novom bf da budeš u toku
Taj lik je u BF3 i BC2 radio balans oružja.
Nije nitko, ali na toj stranici gdje piše 23.5 su našli Java kod u kojem je zabilježen i 28.5. Možda teaser 23. a totali reveal 28?
Znam da mi je poznat, a moguće je, 23. teaser od 2sek, onda tjedan dana nakon super duper trailer.