Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.212.079
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
Danny_HR kaže...
I reci, jelda da u takvim trenucima budeš zahvalan što ipak postoje serveri poput BUG servera, na kojem je dopušteno sve? Na kojem je dopušteno da se igra onako kako je i zamišljeno.

Ne bih baš rekao da je zamišljeno mažnjavat vozila sa spawna (ona mapa di zadnji stage rusi dobivaju mi24, npr.), prije bi rekao da je to propust kod designa mape. Od BF-a sam igrao samo odličan 2142 i kolko se sjećam bar do helića se nije moglo, spawnali su se u titanu. Drugo je maznut vozilo kad ga netko ostavi, al ovo je imo feler. Spawn bi trebao biti fizički zatvoren, ko u TF2.

HR.SQUAD - Dodging bullets since 1999.
17 godina
neaktivan
HR_moggi kaže...
Danny_HR kaže...
I reci, jelda da u takvim trenucima budeš zahvalan što ipak postoje serveri poput BUG servera, na kojem je dopušteno sve? Na kojem je dopušteno da se igra onako kako je i zamišljeno.

Ne bih baš rekao da je zamišljeno mažnjavat vozila sa spawna (ona mapa di zadnji stage rusi dobivaju mi24, npr.), prije bi rekao da je to propust kod designa mape. Od BF-a sam igrao samo odličan 2142 i kolko se sjećam bar do helića se nije moglo, spawnali su se u titanu. Drugo je maznut vozilo kad ga netko ostavi, al ovo je imo feler. Spawn bi trebao biti fizički zatvoren, ko u TF2.

U BF2 je bilo moguce maznjavati vozila sa spawna, posebno su ljudi voljeli maznuti avione. A na conquest mapama za 64 igraca je bilo i vise spawn mjesta za vozila pa se je to dosta cesto dogadjalo. Jedino je na dosta servera bio zabranjen HQ baserape.

Inace mi ti koji ukradu vozilo dignu zivac pa su mi onda prioritet za unistiti Smijeh

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.5.2010 16:38 (toTheCore).
17 godina
moderator
HR_moggi kaže...

Od BF-a sam igrao samo odličan 2142 i kolko se sjećam bar do helića se nije moglo, spawnali su se u titanu.

Konačno, neko ko cijeni najbolje izdanje bf-a. :D Ako si za dobru staru rokačinu, javi, imam ja još ekipe koja to voli igrati, i sam sam takav, to je igra koja mi puno više leži od bc2.

Sad će nax i danny reći da sam offtopic i dati mi karton, ali prava istina je da oni ne vole 2142 i da nemaju pojma od te igre pa će me kazniti jer sam to javno spomenuo. ;)

Kome je suđeno da bude j@ban, njemu gaće same spadaju.
16 godina
Battlefield: Bad Company 2 za PC

Ja ne volim baš pucaćine u bodućosti, zato niti nisam igrao bf2142. Probao jesam ali jednostavno ne volim future warfare, dok obožavam ww2, pa sve do sadašnjosti.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
HR_moggi kaže...

Od BF-a sam igrao samo odličan 2142 i kolko se sjećam bar do helića se nije moglo, spawnali su se u titanu.

Konačno, neko ko cijeni najbolje izdanje bf-a. :D Ako si za dobru staru rokačinu, javi, imam ja još ekipe koja to voli igrati, i sam sam takav, to je igra koja mi puno više leži od bc2.

Sad će nax i danny reći da sam offtopic i dati mi karton, ali prava istina je da oni ne vole 2142 i da nemaju pojma od te igre pa će me kazniti jer sam to javno spomenuo. ;)

Žuti karton si upravo dobio. A razmišljam i o crvenom budući da veličaš 2142 koji je poput trule nožice na stolcu.

P.S. Ownam te ja i u 2142 ak hoćeš.

HR_moggi kaže...

Mogz, ali je omogućeno, kao u svakoj conquest mapi ići sve do spawna. Znači dozvoljeno je. I ne nije greška jer si i na 2142 i na BF2 i na Vietnamu u conquest modu to mogao. Na 2142 samo u titanu nisi.

Na rushu nije moguće i tamo se ne može, dakle ne vidim problem.

Sve što se u igri može po defaultu dozvoljeno je.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.5.2010 16:52 (Danny_HR).
17 godina
moderator

Ma nije to propust u dizajnu, meni je super maznuti tenk noobovima koji su ga ostavili da stoji i igraju bez njega, a pustili mene da se neopažen uvučem u bazu. Najgora im je kazna kad ih izrokaš njihovim oružjem (a i izmami osmjeh na lice) :D

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ova slika opisuje moje stanje kad skuzim da su ukrali nase vozilo :D

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nema ništa ljepše nego kad na Panama Canalu i Atacama Desert, dok si Amer mazneš T90, koji mi puno bolje leži od Abramsa
:D
Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Ja ne volim baš pucaćine u bodućosti, zato niti nisam igrao bf2142. Probao jesam ali jednostavno ne volim future warfare, dok obožavam ww2, pa sve do sadašnjosti.

Motion sensor, snajper koji sam spota, tracer dart, navođeni rpg, UAV sa topom itd.. a kaj je to nego future warfare, samo upakiran u sadašnjost. 2142 bar ne glumi  Cool

16 godina
neaktivan
UAV nema top nego navodi raketu ispaljenu odnekud.
Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
HR_moggi kaže...

Motion sensor, snajper koji sam spota, tracer dart, navođeni rpg, UAV sa topom itd.. a kaj je to nego future warfare, samo upakiran u sadašnjost. 2142 bar ne glumi Cool

Pa dobro ipak je to igra tako da su izmislili neke stvari.

Ali ono što si rekao za uav, ustvari ne puca uav nego iz neba dolazi raketa ili ti

,a ti samo ciljaš kamo će pogoditi, jedino što uav ne može je pucati jer on standarno ima samo kameru.

2142 su čak i oružja izmišljena, ustvari sve je izmišljeno zato mi se ne sviđa. Ajde da su samo neke stvari kao ovdje ali sve iz budućnosti ne volim.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.5.2010 17:52 (Jack Sparrow).
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
HR_moggi kaže...
Drugo je maznut vozilo kad ga netko ostavi, al ovo je imo feler. Spawn bi trebao biti fizički zatvoren, ko u TF2.

Mogz, ali je omogućeno, kao u svakoj conquest mapi ići sve do spawna. Znači dozvoljeno je. I ne nije greška jer si i na 2142 i na BF2 i na Vietnamu u conquest modu to mogao. Na 2142 samo u titanu nisi.

Na rushu nije moguće i tamo se ne može, dakle ne vidim problem.

Sve što se u igri može po defaultu dozvoljeno je.

Je, dozvoljeno je (točnije je reći "može se"), ali to ne znači da to po mom mišljenju nije feler.

Da je napravljeno drugačije mislim da nikome ne bi smetalo što ne može u protivnički spawn. To je opet samo moje mišljenje.  Osmijeh

15 godina
neaktivan
Šef kaže...
UAV nema top nego navodi raketu ispaljenu odnekud.

onda kad te drugi put ubijem sa UAV-topom, prijavi me ko čitera i potkrijepi to sshotom, da se svi smijemo  Osmijeh

to vrijedi i za prof. Kukya  Cool

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.5.2010 18:09 (HR_moggi).
15 godina
neaktivan

UAV moze i pucati, samo treba u KIT-u birati perk za alternate fire, V ALT F ili tako nekako.

www.crobadcompany.com
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

ja bi samo htio da sutra dodje patch :)

BC2 nick: herro Ray
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HR_moggi kaže...

Motion sensor, snajper koji sam spota, tracer dart, navođeni rpg, UAV sa topom itd.. a kaj je to nego future warfare, samo upakiran u sadašnjost. 2142 bar ne glumi Cool

Motion sensor imaš za kupiti u bilo kojoj trgovini elektronike Namigiva, a ko kaže da ovo ostalo nije upravo u upotrebi ili neće biti za godinu dana? Gledao sam dokumentarce o tome kako svaki vojnik nosi kompjuter u ruksaku koji mu prikazuje informacije na vizir kacige. Informacije su razne, imaš čak kartu područja sa označenim prijateljskim vojnicima, baš kao što mi imamo u igri. U dokumentarcu su testirali tu opremu, ali možda se već i koristi.

17 godina
neaktivan
HR_moggi kaže...
Jack Sparrow kaže...

- motion senzor postoji - 50 kuna bežični :) da može radijski odašiljati signal

- tracer dart ne postoji, ali istu funkcionalnost (čak i bolju) ima infracrveni laser

- navođeni projektil postoji (to NIJE RPG - RPG je samo jedna marka projektila)

- UAV s topom postoji - i to čak helikopterski koji ima i teže stvari: rakete, kao i ovaj koji ima laserski dezignator meta i video kameru

- snajper sam spota? Može bit obični laser koji kuži pokret - slično principu lasera za slušanje (kuži čak vibracije na površinama) i motion senzorima za alarme u muzejima.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
16 godina
neaktivan

Naxeemed ! Izlanuo se

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.
16 godina
thesekiman kaže...

UAV moze i pucati, samo treba u KIT-u birati perk za alternate fire, V ALT F ili tako nekako.

Ja sam mislio na UAV u RL. Ako se ovaj post odnosio na mene.

Inaće ništa od patcha bar za sad još ne, evo što kaže baza:

We have some crashes we are fixing on it still, this is based on new content and not fixes for other bugs causing knock ons. We'll have the update done as soon as possible and I'll post when we have a set date and know everything is working.
16 godina
odjavljen

al nije rpg "rocket propelled grenade" ?

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sjećate li se ljudi kako sam govorio da sam truba sa sniperom?

Pa uzeo sam si za zadatak prošle subote naučit igrat sa sniperom, zavjetovao sam se da ću bit bolji snip od Svixa i Tomixa. I eto na dobrom sam putu.

Bilo je i još boljih, samo nisam uploadao skrinove.

A poanta je bila u micanju, krećem se naprijed, gotovo da rusham, i nekako me ide. Al čim se zbuksam na jedno mjesto popijem metak. 

Tak da, uskoro, ako me vidite u igri, i ja vidim vas. Ako me ne vidite u igri, uskoro ćete popit metak u zatiljak.

2 0 hvala 0
16 godina
moderator

Dado uči voziti heli.ROFL

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
Moj PC  
13 0 hvala 0
17 godina
moderator

Hahaha, koje kino. Ko iz onog videa, kad je codovac pobio one likove.

Dado, manje gasa, jaka je to mašina :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.5.2010 11:50 (DrNasty).
16 godina
neaktivan

A kaj mogu, ide malo bolje sad :D

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Sjećate li se ljudi kako sam govorio da sam truba sa sniperom?

Pa uzeo sam si za zadatak prošle subote naučit igrat sa sniperom, zavjetovao sam se da ću bit bolji snip od Svixa i Tomixa. I eto na dobrom sam putu.

Lol,  taj dan sam vidio da igras sa snipom i do tad si imao nekih 7 ili 8 killova... I tu rundu vidim kako ti se popeo score, i mislim si "ipak je puko, odje8ao snipe i uzeo pusku, odmah se vidi razlika" :D!

A kad ono pushing rodjo!

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
16 godina
neaktivan

Da je i meni jednom imati orginal.Plač

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.5.2010 12:00 (I.Kk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
I.Kk kaže...

Da je i meni jednom imati orginal.Plač

Postoji stvar koja se zove novac, dobiješ ga tako da obavljaš poslove, onda kad dobiješ taj novac odeš u dućan daš teti novac i dobiješ original.

I onda imaš original. Metoda provjereno radi.

16 godina
neaktivan
Samo pazi kojoj teti daješ novac, jer ako ga daješ oskudno odjevenoj teti možeš pokupit virus.
Ingame: (_.:BRUNO:._) ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
neaktivan
Co7 kaže...

Lol,  taj dan sam vidio da igras sa snipom i do tad si imao nekih 7 ili 8 killova... I tu rundu vidim kako ti se popeo score, i mislim si "ipak je puko, odje8ao snipe i uzeo pusku, odmah se vidi razlika" :D!

A kad ono pushing rodjo!

Stari ti nemaš pojma koja je meni muka igrat sa sniperom. Fakat ne volim. Al dao sam si zzadatak bit uber master sa sniperom.

Valjda od subote nisam s ničim drugim igrao.

17 godina
Danny_HR kaže...
Co7 kaže...

A kad ono pushing rodjo!

Stari ti nemaš pojma koja je meni muka igrat sa sniperom. Fakat ne volim. Al dao sam si zzadatak bit uber master sa sniperom.

Na taj nacin ti je zabavnije igrati, a rush sa snipom je dobar moras skuzit kako/gdje metak leti(ako zelis biti brz).

Btw. nisam igrao igru par tjedana i neznam bi li prije novog patcha, za razliku od CoD MW2 ona bar malo vuce kad neigras neko vrijeme ako je ekipa dobra i serveri.(Mene slabo vuce)

“Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime"
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.5.2010 14:18 (markoal).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice