4.Igra ima bugova. Ja ispucam u nekoga 10-15 metaka i ništa mu a on mene pogodi 2-3 puta i ja gotov.
4. Kad si precizan ko Chuck Norris
Uzasna hit detekcija nema nista s tim?
4.Igra ima bugova. Ja ispucam u nekoga 10-15 metaka i ništa mu a on mene pogodi 2-3 puta i ja gotov.
4. Kad si precizan ko Chuck Norris
Uzasna hit detekcija nema nista s tim?
Danas sam prvi puta igrao Bad Company 2 i evo mojih dojmova: 1. Treba puno metaka da nekog ubiješ
2.Moram puno hodat i brzo me ubiju i opet moram puno hodat pa na kraju više hodam nego što igram.
3.Treba dva metka iz snipera da nekog ubiješ.
5. Kad sam mrtav(a to je ćesto) moram čekat 5-10 sekundi kako na kojem serveru dok se resprawnam.
6.Puške na početku su neprecizne.
Poslije ću naći još nešto što mi se nesviđa al sve u svemu igra je dobra bolja od modern warfarea 2.
Savjeti.
Kad pucaš na daljinu nemoj samo držat tipku nego pucaj u kratkim brustovima, ako je moguće metak po metak jer puške imaju recoil pa ga ustvari samo nekoliko mtaka pogodi,a ostali se rasprše pokraj njega. Ustvari mu treba oko 5-6 metka da ga ubiješ.
Snip ne ubija iz prve na daljinu jer moraš gađati u glavu, dok na blizinu oko 20 metara ubija iz prve bilo kamo ga pogodiš. Isto tako metak na daljinu pada pa moraš ciljati malo iznad glave.
To što moraš trčati dugo je vjerovatno jer nisi u squadu, kad se pridružiš squadu možeš se spawnati na svojega koji je možda već u akciji.
To što ćekaš 15sec za respawn je normalno tako mora svako.
Kad vidiš neprijatelja naciljaj ga,te pritisni tipku Q da ga spotaš i onda tvoj tim vidi gdje je on pa ti ga pomognu priklat. To uvjek radi prije nego pucaš jer to pomaže ali jako pomaže.
A što se oružja tiće nisu prva oružja ništa slabija od zadnjih jer je sve izbalansirano, npr. neka su neprecizna ali imaju veliki rate of fire ili suprotno. Inaće kad otkljućaš XM8 sa tim ćeš moći pošteno killat.
ma izpi*dit cu sa ovim snajperima...majku im sta se kote di god je koja uzvisina...evo sad isla inocentes (virgin island ili kako vec)...pola jednog squada pokusava bar doc do m-com stationa a ostatak snipa...pa da su bar cistili nam put s mortarima, ni to ne mogu. Treba predlozit EA da uvede opciju da lipo limitira broj klasa po timu....samo sta ce ih onda bit manje za knifat :(
s kojim pljucom trebam igrat da dobijem te magnum metke, inace ja se bum ubil u darkere prešel.
kad gledam ljestvicu u toku igre neki igraci imaju ispred sebe neki broj tj 1 2 3 4 i sl. sto to znaci?
kaos je igra za pocetnike teska ko vrag.
i daj da se javi neki jadnik kojeg sam upucao bilo bi mi lakse, jeli ko zapazio igraca pod kodnim imenom Klobucar, tj. mene ? :)))
kakve uzasne runde sad na Bugovom serveru! neprijatelji plantaju nasi su na rubu mape, pobijegli bi dalje da mogu ugl. katastrofa. Sad na onoj mapi di smo napadaci na otoku (nije isla) svi do jednog u timu snajper...
opet nema update, sve se meni cini da ni ovaj tjedan nece biti.
Evo ja se javljam da ti bude lakše, ubio si me par puta... 5-6
Šteta što sam jucer prije 20h otisao taman mi je super išlo i bile su dobre runde (čak i isla inocents)...
kakve uzasne runde sad na Bugovom serveru! neprijatelji plantaju nasi su na rubu mape, pobijegli bi dalje da mogu ugl. katastrofa. Sad na onoj mapi di smo napadaci na otoku (nije isla) svi do jednog u timu snajper...
Vidis, ovo je mapa di trebas promjeniti sva 4 moda, znaci ako si napadac, ispoctka treba dosta recona, zatim treba i recon i inzinjer i assaut, pa onda gore na vrhu onog brda treba hrpa ljecnika, jer se gore dosta gine, i kad se osvoji brdo opet treba inzinjera da malo siluju sa CG-om.
Ali na prva 4 m-coma na ovoj mapi jednostavno moras imati 4 snajpera.
Pozdrav svima!
Imam problem sa instalacijom. Jučer sam kupio ključ preko enabave i i downloadao igru preko EADM,međutim kad pokušam instalirati igru samo se pojavi neki mali prozorčić koji prije nestane nego se pojavi i iništa od instalacije.
Jel' zna netko riješenje?
Hvala!
EDIT: skinuo pirata i instalacija prošla glatko ;)
Da li ce se popravit fps u ovom novom patchu?
Pogled na novi 'Onslaught' game mode za BC2.
http://gaming.hexus.net/content/item.php?item=24664
Iako sam mislio da nema šanse da ću to igrati, zapravo mi djeluje guba.
Već vidim Pirata, Kukyja i Dadu kako ovo samnom rokaju ako dođe na PC. :)
Sad igram squad rush da dobim onaj pin i ekipa tako retardirana da sam morao izgasit bf.
Promijenil sam par servera i uvijek uđem u tim koji kempa ili nitko nemože nikoga ubit
Moram čekat kukyja da mi pomogne kad se probudi oko pol 1h
Na Multiplay.co.uk serverima ima dobre ekipe za to. Znao sam pomalo igrati onak iz zezencije, ima malo igrača pa je ok.
Pogled na novi 'Onslaught' game mode za BC2.
http://gaming.hexus.net/content/item.php?item=24664
Iako sam mislio da nema šanse da ću to igrati, zapravo mi djeluje guba.
Već vidim Pirata, Kukyja i Dadu kako ovo samnom rokaju ako dođe na PC. :)
Da i meni dobro izgleda, pogotovo dobro izgleda ona noćna mapa po danu.
A ako zar se to naplaćuje ili je/će biti besplatno?
Moram čekat kukyja da mi pomogne kad se probudi oko pol 1h
Možemo sad
Pa zajedno smo Dado, ti i ja(pirat je bio na ručku) bili u tenku i rasturali ekipu, tako da sam ja na taj način dobio pin.
Vozili smo se u tenku čak i ako je bilo zabranjeno ulaziti u vozila
AAAAAAAAAahahahhaha
Da sad se sjećam.
HAH!
Meni ćeš zabranjivat. HAHA
Na Multiplay.co.uk serverima ima dobre ekipe za to. Znao sam pomalo igrati onak iz zezencije, ima malo igrača pa je ok.
Multiplay.co.uk je firma koja iznajmljuje servere, i naš je server njihov. Samo ti je stvar debrandinga, neko to ne želi platiti pa ostane naziv Multiplay.co.uk. :)
Aha. A dao bi se kladit da sam vidio da u nazivu servera to piše.
Konačno sam dobio taj pin,izrokali jih ja i kuky
Nego kako smo tražili dobru ekipu pa smo dosta mijenjali servere,nemogu vjerovat kolko toga je zabranjeno
na nekim serverima.I evo jedna slika :)
LoL i gore je server sa 14 rezerviranih mjesta, a samo dva slobodna.
Nego kako smo tražili dobru ekipu pa smo dosta mijenjali servere,nemogu vjerovat kolko toga je zabranjeno
na nekim serverima.
I reci, jelda da u takvim trenucima budeš zahvalan što ipak postoje serveri poput BUG servera, na kojem je dopušteno sve? Na kojem je dopušteno da se igra onako kako je i zamišljeno.
na nekim serverima.
I reci, jelda da u takvim trenucima budeš zahvalan što ipak postoje serveri poput BUG servera, na kojem je dopušteno sve? Na kojem je dopušteno da se igra onako kako je i zamišljeno.
Uvijek,da si bio sad na ventu kad smo ja i kuky rokali čuo bi samo j*** im b** m****
Da baš smo o tome razgovarali u toku igre.
I ne samo što je sve dopušteno nego što ima i dobrih igrača, bili smo na serveru squad rush gdje su igrali 4 vs 0. I onda smo došli ja i pirat u protivničku momćad, ali smo brzo otišli van servera jer nisu htjeli izbalansirati momćadi.
Prošli smo mnoge servere i ja sam još sad u šoku kakve ekipe retardirane ima po ostalim serverima.
Hvala bogu (i dannyu xD) što imamo bug server.
EDIT: i ne samo j*** ti b.... nego i I*** ti m****
Da baš smo o tome razgovarali u toku igre.
I ne samo što je sve dopušteno nego što ima i dobrih igrača, bili smo na serveru squad rush gdje su igrali 4 vs 0. I onda smo došli ja i pirat u protivničku momćad, ali smo brzo otišli van servera jer nisu htjeli izbalansirati momćadi.
Prošli smo mnoge servere i ja sam još sad u šoku kakve ekipe retardirane ima po ostalim serverima.
Hvala bogu (i dannyu xD) što imamo bug server.
EDIT: i ne samo j*** ti b.... nego i I*** ti m****
Da LOL 4 vs 0 i to su se rokali s tenkovima,gustavima....OMG
Da li ce se popravit fps u ovom novom patchu?
Da. Novi patch je nadogradnja koja smanjuje hardverske zahtjeve za 60%, a traži tek nekoliko promjena u konfiguraciji.
To možeš i bez patcha doduše, a ideš ovako:
- odeš u MyDocuments
- nađeš folder BFBC2
- otvoriš datoteku settings.ini
- kopiraj sve ispod crte točno ovako i spremi:
[WindowSettings]
Width=800
Height=600
Fullscreen=true
RefreshRate=60
VSync=false
[Sound]
Quality=low
VoipEnable=false
SpeakerCount=0
[Graphics]
Effects=low
Soldiers=low
Vehicles=low
Overgrowth=low
Undergrowth=low
StaticObjects=low
Terrain=low
Shadows=low
Bloom=false
HSAO=false
MSAA=0
Water=low
MainQuality=custom
Texture=low
DxVersion=9
Aniso=0
Detail=low
RenderAheadLimit=1
Fov=80
Bila je sad odlična runda,kuky vozio heli a ja razvalio ekipu
Da se nadovezem na to klanje iz UH-60. Jel ima jos tko "problema" sa ubijanjem tim minigunom na black hawku ? Nisam bas super igrac ( itd. ) ali u BF2 sam znao rasturiti sa minigunom, ako je bio dobar pilot ( npr. na mapi Mashtuur city ). Ovdije mi se cini kao da taj minigun radi jako mali dmg ( za takvo oruzje ) i da ustvari trebam precizno ciljati koga zelim ubiti i jos ga pogoditi sa par metaka umjesto da ustvari zasipavam podrucje mete sa mecima.
Da se nadovezem na to klanje iz UH-60. Jel ima jos tko "problema" sa ubijanjem tim minigunom na black hawku ? Nisam bas super igrac ( itd. ) ali u BF2 sam znao rasturiti sa minigunom, ako je bio dobar pilot ( npr. na mapi Mashtuur city ). Ovdije mi se cini kao da taj minigun radi jako mali dmg ( za takvo oruzje ) i da ustvari trebam precizno ciljati koga zelim ubiti i jos ga pogoditi sa par metaka umjesto da ustvari zasipavam podrucje mete sa mecima.
Ma mi nismo letjeli u uh-60 BlackHawku, već u mi-24 hindu.
Ali kad već pitaš za minigun, ne nije tešku ubijati ako ti pilot dobro vozi, naravno nije bitan samo pilot nego i ti sam trebaš biti dosta precizan. A i netreba mu tako puno samo što si neprecizan ne pogodiš ga svaki put.
Pilot ti se nesmije voziti jako brzo i nesmije biti pre visoko onda ide lakše.
Evo primjera kako je to izgledalo kad je nax letio, ali stvarno je super letio (slika).
Svih 12 killeva je sa minigunom, a to što sam jednom umro je što me snip pogodio u heliu. Inaće vidi se da je nax pilot jer ima mnogo bodova a 0 killeva.
Ma to ste vi smuljali, koristili municiju s osiromašenim uranom :D