- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nemres nikog probost jer IMAMO TUPE(bez šiljka) NOZEVE, tu je veliki bug
e i ja sam primjetio da noz bolje lovi u sprintu a ovak dok na mjestu onda bas nejde
I ljudi iz DICE su skužili da nešto nije u redu, navodno nož ne radi s leđa, treba zabost u facu
treba zabost u facu
That's what she said ;)
I ljudi iz DICE su skužili da nešto nije u redu, navodno nož ne radi s leđa, treba zabost u facu
ma pimpek, nekad radi nekad ne radi.. nema veze jel u facu, dupe, ili nogu..
bas je bezveze , sto ne stave nesto za otkljucavati, a ne ovako bezveze trebas 200000 bodova da ti se boja na zvijezdicama promjeni i to je to
da, nekako prebrzo se otkljucaju sva oruzja, vise neznam s cim bi igrao
Pjesma koja ljepo opisuje BC2.
bas je bezveze , sto ne stave nesto za otkljucavati, a ne ovako bezveze trebas 200000 bodova da ti se boja na zvijezdicama promjeni i to je to
Pretpostavljam da imaš sve pinove i insignie?
da to je i meni malo dosadno,sad sam 25lvl i imam sve otkljkucano,tj.ove pigse i insigiane nemam doduse al svejedno
Nije fora samo experience skupljat ;) javi se kad skupiš 100 killova minama ili 50 combat excellence pinova :D
Ak ima, uletite na server.
Nije fora samo experience skupljat ;) javi se kad skupiš 100 killova minama ili 50 combat excellence pinova :D
Ja se javljam ja imam sve, osim onoga što se nemože dobiti jer je m1 status zbugan, ali i to se riješi u par minuta.
Onda skupi achievmentse do kraja xD n00be nemaš ni roadkill helicem xD
:P
Onda skupi achievmentse do kraja xD n00be nemaš ni roadkill helicem xD
:P
Achievmentsi su i iz singleplayera. A to ne igram xD
Hebemu, vec sam 5 puta ubio lika repair toolom u glavu u nikako da mi otvori taj achivment
Kad se dobije novi shotgun? Zadnje otključano što se može koristiti u svim klasama je Thompson, a sljedeći je SPAS. Kad ću ga dobit?
Kad se dobije novi shotgun? Zadnje otključano što se može koristiti u svim klasama je Thompson, a sljedeći je SPAS. Kad ću ga dobit?
Pogledaš u igri
multiplayer>weapons and gadgets
Pa ulogujes se u accaunt, odes na multyplayer pa na weapons and gadgets i tamo mozes vidjeti za svako oruzje koji je potreban rank kad i kako se dobija itd.
Pumperke, G3, M14 nisu vezane za klasu nego ih se dobija na odredjenom levelu.
ljudi moji odigrao sam je prije mjesec dana i mogu vam reći da sam tri puta išao iz početka.
zar se ima što više za reći ?
ljudi moji odigrao sam je prije mjesec dana i mogu vam reći da sam tri puta išao iz početka.
zar se ima što više za reći ?
hah, nisi ti probo multiplayer... pojma nemaš kakva je to uživancija
s obzirom da sam je skinio prije izlaska bilo bi čudo da mogu igrati multi
s obzirom da sam je skinio prije izlaska bilo bi čudo da mogu igrati multi
mislim da se nemas cime hvalit, bar ne ovdje, a kad kupis original tada pokazi svoj skill na MP-u
Hebemu, vec sam 5 puta ubio lika repair toolom u glavu u nikako da mi otvori taj achivment
Kad počnem igrat igru da otključam neki achivment onda znam da mi je već dosadila.
Kad igram zato jer mi se igra onda je to to.
Takodjer nebi volio igrat s nekim ko ganja achivmente
Ima netko problema sa bsod na BC2 u zadnje vrijeme ? Imam 10.3 ati drivere.Također primjetio sam da je manje servera,i to drastično (barem tdm) , a u history server's mi nema ni jednog.