Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.211.977
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Battlefield: Bad Company 2 za PC

Pozdrav,

da li neko jos ima problema, da mu igra trza nakon sto se instalirao ovaj novi patch. Prije ovoga, igra je isla kao po loju nije trzala, nije stekal ma nikakvih problema. Kad sam trazio servere, uvijek mi je nalazio sa pingom oko 30, a sad nista ispod 90/100. Sta mi je ciniti ljudi, da li ima ko kakvu ideju?

2 0 hvala 0
16 godina
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
null kaže...
jastreb kaže...

Jedini problem kojeg sam uočio nakon novog patcha je da se ne mogu uvijek spawnati na squad mateove jer su im imena u sivoj boji kao da su mrtvi, a nisu.

A što se tiče oružja, da li se još nekome čini da m60 sada trza k'o divlji konj?

ili jesu mrtvi, ili su u vozilu koje nema mjesta, pa pise "kao" da su mrtvi, ali su u vozilu i nemozes se spawnati kod njih

i recimo kada si defender a tip iz squda ti je u neprijateljskoj bazi i base reper je

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean6/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D.png[/img][/url]
17 godina
neaktivan

Opa 13. sam :D Moram u prvih 10 uć XD

Prodajem USB 2.0 Flash drive 16GB KINGSTON DataTraveler 102 nove, zapakirane s jamstvom 5 godina za 180kn, novi su 300kn.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Mislim da je Butcher najbolji na serveru, ne samo radi K/D ratia, nego ima dosta veliki score sa obzirom na svoje sate.

Glavno da sam ja među prvih 10.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
null kaže...
jastreb kaže...

Jedini problem kojeg sam uočio nakon novog patcha je da se ne mogu uvijek spawnati na squad mateove jer su im imena u sivoj boji kao da su mrtvi, a nisu.

ili jesu mrtvi, ili su u vozilu koje nema mjesta, pa pise "kao" da su mrtvi, ali su u vozilu i nemozes se spawnati kod njih

Ne. Meni se to događalo i prije ovog patcha. Ne bih se mogao spawnat na svoje, a kad bih se spawnao na bazi od tima(Attackers Deployment), vidio bih kako oni uopće nisu u vozilu.

Those who believe in telekinetics, raise my hand.
15 godina

top 5 stvari koje me uzasno zivciraju i iritiraju:

1. bugovi s nozem- to je prestrasno

2. shotgun- pogodim, krv tece iz njega ko iz slapa, ali nista mu se ne dogodi, tek nakon 2-3 shota se "zaljepi"

3. m1 stats- nebroji mi nista, dali tko jos to ima( ili je svima)?

4. krepa mi na 10 sec net i izbaci me iz servera

5. česti lagovi

te ima nesto manji poput m60( koji je i dalje popularan- jer nije bas toliko damage oduzet), te ovaj njub tub(nezna sto su oni njemu napravili,ja ne vidim nista, osim sto me one shotaju s njim), te attacker kamperi

BC2 nick: herro Ray
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
null kaže...
jastreb kaže...

dart_tom kaže...

i recimo kada si defender a tip iz squda ti je u neprijateljskoj bazi i base reper je

Ništa od toga nije bilo, squad mate je cijelo vrijeme bio uz mene, čak me revajvao tri puta a ja svaki puta kada sam odabirao mjesto spawna nisam mogao odabrati njega.

16 godina
calypso kaže...

Ne. Meni se to događalo i prije ovog patcha. Ne bih se mogao spawnat na svoje, a kad bih se spawnao na bazi od tima(Attackers Deployment), vidio bih kako oni uopće nisu u vozilu.

Ponekad u rushu, ako si defender i tvoji otiđu pre daleko k attackerima, onda se nemožeš spawnati na svoje.

null kaže...

3. svim je tako, DICE se trudi to riješiti.

Ostalo neču komentirati jer i mene skoro pa sve što se naveo isto iritira.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
15 godina
Jack Sparrow kaže...
null kaže...

3. svim je tako, DICE se trudi to riješiti.

Ostalo neču komentirati jer i mene skoro pa sve što se naveo isto iritira.

surova istina, sta cesNamigiva

16 godina
odjavljen

noz je zasran abnormalno, arica desert ili sto vec (ona kad napadamo s puno tenkova), rush, ja na njihovom djelu mape lovim snajpere prikradem se jednom s leda (nvidia ertan) i poceo ga rezuckati. ej yebo me pas ako ga nisam 6-7 puta zarezao iz svih mogucih kuteva.... frajer ne kuzi a ja LUUUUD.... i skoro je on mene na kraju ubio. morao sam sprasit cijeli magazin u njega. zato me je drugi ubio, a i njega bi ohladio, da nije cuo kako se ja i ovaj psujemo. pa ovo je gore od STALKERA i GOTHICA3  zajedno... yebo taj patch koji popravi jednu stvar a zasere dvije. nabijem ih

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
Moj PC  
16 0 hvala 0
16 godina

Meni se danas dogodilo da jednog nisam mogao sa nožem pa sam sprašio olovo u njega. Ono što mislim da je caka(nisam siguran) da li svaki put kad niste uspjeli ubiti nožem ste stajali? Ja svaki put u trku idem na protivnika, zabijem nož i ubije ga. A ovom sam se lagano prikrao i 3 puta ga smjesta ubo i nije umro. Ajde probajte testirati kad vidite da ga nemožete ubiti, udaljite se, opalite po šprintu i napadnite te ga nožem. 

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Stoja kaže...

Meni se danas dogodilo da jednog nisam mogao sa nožem pa sam sprašio olovo u njega. Ono što mislim da je caka(nisam siguran) da li svaki put kad niste uspjeli ubiti nožem ste stajali? Ja svaki put u trku idem na protivnika, zabijem nož i ubije ga. A ovom sam se lagano prikrao i 3 puta ga smjesta ubo i nije umro. Ajde probajte testirati kad vidite da ga nemožete ubiti, udaljite se, opalite po šprintu i napadnite te ga nožem. 

kad sam napisao sve kuteve i mislio sam na sve kuteve, gore dolje, lijevo desno, naprijed nazad.... a koju partiju prije sam isto tako jednog recona bez beda... on cuci ja se prikrao malo ga gledao i onda ga porezao

15 godina
neaktivan

dakle noz je neopisivo u banani...

prvi put mi se dogodilo da mene kolju i samo cujem zvuk kak me probija, okrenem se i izrokam ga...ja sam bio zivcan zbog toga a koliko je tek on bio Osmijeh

i ubio sam covjeka s nozem na udaljenosti od par metara...ono wtf...a kad sam pored njega nista, ko da zrak pokusavam ubit, a kad masem po zraku ubim covjeka...

zalosno i uzasno mi kvari igru...

noz je postao cista mini igra u igri...mogli su onda i neki stol s pokerom stavit, da ulazemo dog tagove i tak...

Moj PC  
10 0 hvala 0
16 godina
skank666 kaže...

kad sam napisao sve kuteve i mislio sam na sve kuteve, gore dolje, lijevo desno, naprijed nazad.... a koju partiju prije sam isto tako jednog recona bez beda... on cuci ja se prikrao malo ga gledao i onda ga porezao

A hebiga neznam, eto ja uvijek idem ko ninđa na protivnike i to očito pali, sutra bi mogli ako bug server bude prazan malo se naći pa eksperimentirati i riješiti ovaj misterij.Osmijeh

16 godina
odjavljen

evo sad sam bas malo isao isprobat i stoja je izgleda u pravu.. stojim i rezem on ne pada... u sprintu pada a u trku mislim da isto ne pada.. bar nije sad kad sam probao.. e sad ako je ovo istina i nacin na koji su oni zamislili da noz funkcionira onda mogu samo rec da su nam trebali dat koplja pa da ko yebeni alkari trcimo po mapi i vicemo : alkar sknk666HR  u sridu!! zali boze

Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sam sada u jednoj rundi trojicu bez problema sasjeko...Cool

0 0 hvala 0
16 godina
null kaže...

top 5 stvari koje me uzasno zivciraju i iritiraju:

1. bugovi s nozem- to je prestrasno

2. shotgun- pogodim, krv tece iz njega ko iz slapa, ali nista mu se ne dogodi, tek nakon 2-3 shota se "zaljepi"

4. krepa mi na 10 sec net i izbaci me iz servera

5. česti lagovi

te ima nesto manji poput m60( koji je i dalje popularan- jer nije bas toliko damage oduzet), te ovaj njub tub(nezna sto su oni njemu napravili,ja ne vidim nista, osim sto me one shotaju s njim), te attacker kamperi

al svejedno ga,unatoc svim manama,volimo Osmijeh

17 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Ono što mislim da je caka(nisam siguran) da li svaki put kad niste uspjeli ubiti nožem ste stajali? Ja svaki put u trku idem na protivnika, zabijem nož i ubije ga.

Moguće, mene je danas netko sasjekao dok sam sprintao, nije mi bilo jasno kako me ulovio. Možda je bacio nož Smijeh

15 godina
neaktivan

sasjeko sam ja danas puno njih al ubio sam ih malo... Osmijeh

alkar buba u nista!!! Izlanuo se

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
moderator

Pogledajte kako se pi*ka sakrila umijesto da pomogne ekipi.

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
Moj PC  
14 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Butcher voli da lebdi. haha

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!

6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nije ni čudo da si me izrokal ko majmuna! Levitirajući čiteru :D

17 godina
neaktivan
DadoZG kaže...

Nije ni čudo da si me izrokal ko majmuna! Levitirajući čiteru :D

Ma svi smo oduvjek znali da je Butch cheater.

Međutim mene više brine kaj se ti buksaš u bunaru umjesto da radiš nešto.

Nego, zakaj si tak mali? LOL

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
16 godina
neaktivan
pirat kaže...

To je onaj patuljak o kome smo jučer pričali..

15 godina
protjeran

Dobar je nož.. Pirat se može pohvalit da je pojeo jučer jednog od mene Belji se

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pirat kaže...

hahahahah :D
Ajme Dadooooo

sramota! :P

Danny, to si napokon uhvatio butchera da čita... sad i dokaz eto :) *ebeno

I'm small person with big personality
17 godina
kejbl kaže...

Ja sam sada u jednoj rundi trojicu bez problema sasjeko...Cool

Ja kada je tek izasao patch, malo zaigrao da vidim, samo sam jednom imao problem s nozem, dok ovi koji su me pokusali ubiti nijedan nije uspio s leđa, svaki put bi se okrenuo i ja bi njega s nozem, tako sam zaredom ih ubio 4-5 u jednoj rundi na račun tog buga.

15 godina

inace vele da ce fixati noz u R8

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
null kaže...

inace vele da ce fixati noz u R8

Kako sam sad izgubio živce s tim nožom 10 puta lika probodem i njemu ništa i onda skuži i porpuca meViče

BF:BC2 ingame:xRALEx
15 godina
neaktivan
buba_cro kaže...

sasjeko sam ja danas puno njih al ubio sam ih malo... Osmijeh

alkar buba u nista!!! Izlanuo se

Ništa morat ćeš naučiti bubat bolje...Osmijeh

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice