Evo maloprije samo igrao na BUG serveru pa sam priložio screenshot da se pohvalim. Bili smo jako dobri, mapa je bila Laguna Alta (meni najdraža) i cijelo vrijeme igrao sam kao recon i samo sam pazio na Lumber Mill (C točka). Postavio bih C4 oko zastave i nakon toga bi došao pun protivnički Light tenk, a ja bih samo aktivirao C4 i svih petero bi se pretvorilo u prah i pepeo :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo maloprije samo igrao na BUG serveru pa sam priložio screenshot da se pohvalim. Bili smo jako dobri, mapa je bila Laguna Alta (meni najdraža) i cijelo vrijeme igrao sam kao recon i samo sam pazio na Lumber Mill (C točka). Postavio bih C4 oko zastave i nakon toga bi došao pun protivnički Light tenk, a ja bih samo aktivirao C4 i svih petero bi se pretvorilo u prah i pepeo :)
kak dobijes znacku za ove napadalacke i obrambene zapovijedi ? to jos nisam skuzio :/
naciljas na A ili B ili C i stisnes Q (kao sto spotas samo ne spotas ljude nego zastavice ili plentove)
kuzis ?
Zar nije u pozadini Laguna Presa?
EDIT: Jesam failao XD
Zar nije u pozadini Laguna Presa?
Učitavala se Laguna Presa
Ne mogu više, došlo je na red i to... Idem plakati, kad ja ne mogu igrati na Bug-ovom serveru, stvarno nije u redu. A, svi se zabavljaju... :( I, ja želim kupiti BC2, instalirati je na svoje uber računalo, koje nemam, spojiti se žicom na svoj ruter umjesto ove "bežičnosti", i piti headshotove od drugih Bug-ovaca. :)
Već sam polako lud, svaki put kad uđem moram odabirati oružja i gadgete
Pa to je normalno, meni pamti oružja i gadgete samo kad se mjenjaju runde, ali kad ponovo pokrenem igru ne pamti.
Mislim da nikome ne pamti ako resetira igru.
Pa to je normalno, meni pamti oružja i gadgete samo kad se mjenjaju runde, ali kad ponovo pokrenem igru ne pamti.
Mislim da nikome ne pamti ako resetira igru.
Kažu da konzolašima pamti...
Ja bih volio da i meni pamti.
Ja bih volio da i meni pamti.
Sljedeći tjedan stiže client update, nadam se da će ubaciti da sejva kit.
Evo overclockao sam si proc za 200mhz sad radi na 3.3 i do sad mi još fps nije pao ispod 24.
Ja sam pre zadovoljan, za sad fps varira negdje od 35 do 41. Tolko je barem bilo u 45minuta kolko sam igrao sa OC-anim procem.
Evo overclockao sam si proc za 200mhz sad radi na 3.30 i do sad mi još fps nije pao ispod 24.
Ja sam pre zadovoljan, za sad fps varira negdje od 35 do 41. Tolko je barem bilo u 45minuta kolko sam igrao sa OC-anim procem.
heh to te grafa koci? pogledaj na najbolji screenshotovi iz igara na kojim ja postavkama igram i sa koliko fpsa ja sam ostao izbezumljen
Ma ti imas x3 proc i to te spašava.
A grafa je u rangu sa 4850.
Jer igra mi troši 95-100% procesora, a 50% grafe.
Imam jedno pitanje, kod one isignije kod koje treba imati sve bronce! Dali se to odnosi na sva primarna oružja ili i uz to i sekundarna oružja?
Imam jedno pitanje, kod one isignije kod koje treba imati sve bronce! Dali se to odnosi na sva primarna oružja ili i uz to i sekundarna oružja?
Sva oružja, i sekundarna, ali to nebreš dobiti jer se status za m1 ne pribraja. To bi trebao sljedeći fix popraviti.
pa da se i ja malo pohvalim!
jos kad bi SS bio cropan da se lakse vidi.....
Jel to bug server offline ili?
Na trećoj mi je skor lošiji jer je igrao frend, a ne ja
nisi loš sknk ;) ja danas pokušavam, ali skuzio sam da kad su ti u timu 50% ljudi idioti uzmeš medica i pwnas :D
evo sad je bila baš dobra partija, bio sam "ace player" i izbaci me na desk -.-
koja je rezlika izmedju zlatne,srebrne i broncane ogrlice
od 0-22 lvl - broncani
23-40 srebreni
<40- zlatni
mislim da knife kill
Pitanje u vezi ventrila, da li postoji besplatni server (nasao sam par, ali u biti 0 bodova)?
Vidio sam da neki to rade preko svoje ip adrese... probao , opet 0 bodova.
U krajnjem slucaju skype :)
Mene muci neki cudan problem, vecinom večeri kad se i najvise igra, internet sve radi u redu uđem u igru na server odjednom se sve sje*e i xfire ode off (pa on) a sve ostalo normalno, stvarno igra ima tih nekih problema vjerojatno radi Windows 7, ahh, moguce da i t-com "zeza".
Meni je sve savrseno radilo do jucer, kada su se win 7 upadet-ali, od tada mi se je je igrica 3x rusila, i megalodon mi se iskljucio jednom!
hahaha :D
ma igra ima nekih problema sa psovkama ja napisem koji smo i on mi napise !"$#!%&!#$ wtf
Uf, danas na BUGu i više nego papreno, evo par score SSova.
Zadnjih par rundi smo tako loše igrali, doslovno su se poigravali s nama, a eto valjda će drugi put biti bolje.