Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.219.855
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Battlefield: Bad Company 2 za PC

evo danas uber-plodno snajpanje na isli sa m95, nije hardcore, kasnije još jedan 18-5 na arici, ali nemam screenshot, puno spotanja i mortara, malo uav, tenk koji uništen itd.

fun

BC2: NoobsMcKenzie_HR
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
moderator

Ja sam jučer skanku opalio timski rafal u leđa (i to mislim 2 puta :D), ni krivom ni dužnom. Sorry skank, primi moje isprike :D

Kome je suđeno da bude j@ban, njemu gaće same spadaju.

1 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
 DrNasty kaže...

Ja sam jučer skanku opalio timski rafal u leđa (i to mislim 2 puta :D), ni krivom ni dužnom. Sorry skank, primi moje isprike :D

I GL u facu!Smijeh 

hehe to je sto posto zbog onih mina.... a sto ces? kad nema naxeema da TK mora neko drugi

i solve my problems with the gun
17 godina
moderator

Naxeem i Barbie me zamolili ako mogu, dok oni nisu tu, da teamkillam. Reko sam im: mogu, nemate frke :D

Ostalo znate :D

17 godina

Evo tri zanimljiva skrinšota

Pogledajte kako sjedi... Pogledajte kako sjedi...
Bilo nas je dvoje pa smo s pištoljem Bilo nas je dvoje pa smo s pištoljem
Nož je radio prekovremeno Nož je radio prekovremeno
Lako je čovjeka sprdati, al aj mu daj 100kn
Moj PC  
6 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

ideja: neka neko s bug servera streama igru na justintv. onda mi koji ne igramo malo pričamo o serveru, igri...a sve ide uživo. i još na bfs.

al streamer treba imat jak pc, al pravo jak.

Dočekali...10.11. The MW2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Jel bi ovo moglo drzat bfbc2 bar na medium, rijetko kad bi na njemu igrao ali cisto da znam.

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

kolko ste najvise dobili bodova za jedan shoot?

ja sam sa CG-om dobio 410 bodova.

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Ja sam sinoć Dannyja, Butchera i Pirata skinuo jednom UAV raketom, a nisu bili u vozilu :D Nekad timski rad i ne ide u prilog :D

Joj sreće, joj veselja :D

4 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Timon kaže...

ATIjevi driveri 10.4 beta izasla ,smanjen  je loading time Smijeh
EDIT: Ako vam install manager ne instalira drivere , ručno u device manageru izaberite 8.74("let me pick....")

Jel imaš možda link?

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
15 godina

evo jedan lijepi combat score i jos jedan sveukupni Smijeh

EDIT: nece drugu sliku Viče

Najveci combat score ak se dobro sjecam Najveci combat score ak se dobro sjecam
[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Travn0Shik][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Travn0Shik.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.4.2010 21:05 (Travn0Shik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lucky_look kaže...

Jel bi ovo moglo drzat bfbc2 bar na medium, rijetko kad bi na njemu igrao ali cisto da znam.

mislim da bi mogo al bi se jako vuko tj sporo na low mozda nes na medium bi islo Neodlučan

Moja graficka je 100% pamuk!!
15 godina
neaktivan
lucky_look kaže...

ne jer je grafička s*anje

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
16 godina

Danas/jucer mi se dogodilo da sam piknuo neprijatelja u leđa i baš u to vrijeme kad ga je autobalans bacio nama u tim, i priznalo mi teamkill.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.4.2010 0:43 (Jack Sparrow).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Jack Sparrow kaže...

Danas/jucer mi se dogodilo da sam piknuo neprijatelja u leđa i baš u to vrijeme kad ga je autobalans bacio nama u tim, i priznalo mi teamkill.

A stvarno si velike sreće.
Kad smo kod sreće, danas(večeras) sam takve sreće da mi je prosječno vrijeme zivota bilo svega par sekundi, nisam mogao igrati na Bug serveru vise od dvije runde, u jednom danu napravio 2 rekorda najgoreg scora, naravno nisam slikao.

17 godina
neaktivan
markoal kaže...

danas(večeras) sam takve sreće da mi je prosječno vrijeme zivota bilo svega par sekundi

Onda si bio u mojoj ekipi Smijeh

Davno nisam prisustvovao takvom ownageu, tek se respawnam i pokupim metak od neprijatelja kojeg nisam ni vidio.

Na Isla inocentes mi je puko film, odaberem recona i snajpam malo, kad sam pogledao malo moju ekipu sve sami reconi Plač, prebacim se u medica ali ne ide, protivnička ekipa je bila pre jaka, nisam se mogao ni približiti otoku. Eh, kad bi se barem moglo aktivirati eksploziv na daljinu Nevinašce

A na White pass mapi, kad su protivnici zauzeli sve zastavice i držali poziciju na onoj blizu našeg spawna, upadnem u halu a kad ono sve medic do medica. Ubijem dva-tri, četvrti ubije mene i reviva svoje.

Pitanje administratorima servera: Da li je moguće random pomiješati timove, jučer je očito jedna ekipa ownala, njima je možda bilo zabavno, nama nije, ipak je ljepše igrati kada su timovi podjednaki.

15 godina
hahaha jucer je totalni ownage bio. 90% naseg tima su bili medic. Kad je barbie otisla smo poceli gubit
[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Travn0Shik][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Travn0Shik.png[/img][/url]
16 godina

To je zato kad bi svi M60 i ljepo si filali score.

E pa nejde to tako neko mora biti i assoult i inžinjer da bi tim mogao pobjediti.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Kad smo već kod tima, vidim da ima puno novih koji prvi put igraju BF. Pa bi vas zamolio, prije nego pucate da stisnete"Q" jer time spotate naprijatelja i tako vaš tim zna gdje su neprijatelji, po vam možda pomogne smaknuti ih i još za taj ćin dobivate +20bodova.

Znači time pomažete timu i to mnogo, te još dobivate bodove.

Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
Jack Sparrow kaže...

E pa nejde to tako neko mora biti i assoult i inžinjer da bi tim mogao pobjediti.

inžinjer rulla- ak74, magmun ammo, extra ammo, m1911, rpg i nema boljeg

BC2 nick: herro Ray
15 godina
Jack Sparrow kaže...

Netko mora biti i recon. Vecina zaboravlja da je to vrlo vazna klasa te je previse zaobilaze.

Nitko ne moze spotati vise nego recon Smijeh

BBC 2 nick - Vlatka Pokos
17 godina
moderator

Neko mora i tenkom rokati :P

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

znaci sutra kad uzmem 5770 skinem te drivere 10.4 ? ili mogu upgrade s 10.3 na 10.4 ? (moze kakav ss?) hvala  !

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/ATI-Catalyst-10-4-Hotfix.aspx

Trenutno radi samo za 5xxx seriju kartica, za 4xxx se očekuju driveri sljedeći tjedan.

16 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

mrzim igrat s medicom i mrzim kad procitam pwnd by m60 (ko sinoc naprimjer, svi medic) ultra jaka klasa, i stvarno je tesko s medicom ne biti medu prvih 5 na scoreboardu, jedva cekam balans pa da oslabe malo to djubre

thechosenfreak kaže...

Netko mora biti i recon. Vecina zaboravlja da je to vrlo vazna klasa te je previse zaobilaze.

Nitko ne moze spotati vise nego recon Smijeh

iskreno, ja bi volio vidjet to kad bi samo netko bio recon i kad bi je malo za promjenu zaobilazili...

uzalud spotanje 12-rice recona kad ostatak tima, znaci njih,nas 4 mora pobit vise manje cijeli suparnicki tim... to mi pomaze samo da vidim odakle mogu ocekivati slijedeci metak u cuturu (glavu)

16 godina
neaktivan

BTW, Bad Company PC je rasprodan i u Algoritmu i u Profilu BogatašBogataš

17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Ipak ide, jučer je pobijedio tim koji je imao samo medike Smijeh

16 godina
odjavljen

kad se kote ko gamad.. i medic i recon

17 godina

Da jucer je bio prejak tim u kojem sam igrao, sjecam se kad smo se borili oko zastave na farmi da nikako nisam mogao ostati ziv vise od 7 sekundi, bio je pravi kaos...Belji se

Btw. nisam bio medic nego assault da ne bi netko rekao, no par puta me Barbie ozivi i u istoj sek. popijem metak i tako par puta i mislim si daj Barbie pusti me malo da lezim Nevinašce... Hehe

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.4.2010 12:02 (Dermentor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I ja volim zaigrati medika najviše zbog toga jer imam veliki šaržer, ako igram assaulta ili inžinjera ponestane mi metaka baš kad mi najviše trebaju. Sa medikom skoro nikad ne trebam reloadati je ne proživim toliko dugo Sramim se

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
jastreb kaže...

I ja volim zaigrati medika najviše zbog toga jer imam veliki šaržer, ako igram assaulta ili inžinjera ponestane mi metaka baš kad mi najviše trebaju. Sa medikom skoro nikad ne trebam reloadati je ne proživim toliko dugo Sramim se

Zbog toga se i meni svidja mozes u njega rokat pol sata a ne npr engineer koji prebrzo izgubi metke te mi zbog toga medic najvise pase

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice