Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.219.757
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Battlefield: Bad Company 2 za PC

Jel solidan ovaj score s obzirom da sam 7 level? BTW: Još sedam squad reviewova za još 5000pts

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
I Am Alive kaže...

Jel solidan ovaj score s obzirom da sam 7 level? BTW: Još sedam squad reviewova za još 5000pts

Ja baš iza tebe.Mršti se

Istinske vrijednosti i pravi prijatelji stvaraju se godinama, u različitim situacijama i na različitim mjestima Kroz svo to vrijeme, mnogo stvari se mijenja jedino što ostaje uvijek prijatelji i ŽUJA
16 godina
neaktivan

Nema score veze s lvlom, neki dan sam imo score 4k a 5 lvl sam bio.

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

LVL ti skoro uopće nije bitan, kad sam počinjo mislio sam da sam loš zbog idiotskih pušaka, a sad kad sam  ponovo krenuo s tim istim puškama igrat pwnam. Bitno ti je iskustvo, a ova oružja su ti +-10%

Prodajem USB 2.0 Flash drive 16GB KINGSTON DataTraveler 102 nove, zapakirane s jamstvom 5 godina za 180kn, novi su 300kn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Nije toliko rankovi koliko dodatna oprema koju otključaš igrajuči sa svakom klasom. Nije isto napočetku sa običnim mitraljezom bez red dot ili magnum ammo i ostalih dodatakaSmijeh

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran

evo, dobio još 5000... Morao napraviti 50 squad heals i 50 squad reviewes... sad za još 5000 moram napraviti 6 squad assists...

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa

0 0 hvala 0
16 godina

Srušim zgradu i ubijem četvoricu :d hehe

Počeo sam igrat s medicom(prije samo s inžinjerom) i mogu vam reć da bodovi lete.oživljavam i liječim i ubijam kao kreten. neprocijenjivo.

pitanje: Samo jedan medi kit se može imat tj biti bačen a da ostane??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Da samo jedan ti moze biti na terenu, isto vrijedi i za ammo box i motion mine.
17 godina

Evo malo levitacije. . .

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
Evo što kaže Bazajaytee:
The client (R7) and server (R10) updates have now been moved to early next week. This is to allow more bug fixes into both client and server before release which we caught before releasing another version. A changelog for both server and client will be released at the same time as the updates are due for release.

This will also mean the server we release will be the real R10 servers and not "R9b"
Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.4.2010 0:31 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 3
15 godina

tad ce biti i balansirana oruzja?

BC2 nick: herro Ray
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
null kaže...

tad ce biti i balansirana oruzja?

Neznam vidjet ćemo, kažu ovi iz dicea da će biti u R10 ili R11, balansirana oružja.

Ali ja mislim da će biti ovdje.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
16 godina
odjavljen
Stoja kaže...

jok! mozes ih bacat koliko hoces

i solve my problems with the gun
15 godina
skank666 kaže...
Stoja kaže...

jok! mozes ih bacat koliko hoces

U principu mozes ali i nemozes. Ako bacis jedan ammo i pricekas dok ga opet budes mogao bacit, vidjet ces da kad ga bacis onaj prvi ce nestati. Isto za health i mine, za motion mine neznam.

http://bfbc2.statsverse.com/getsigs/pc/agent_00klc
16 godina
odjavljen

hm, nisam primjetio, thx na info-u..

pitanje : ako uzmem npr. AT mine i onaj explosive upgrade (da bolje puca) i onda lijepo posadim te mine okolo i u meduvremenu poginem, tocnije nakon cca 44 sec, i onda kad se opet okotim i uzmem  neki drugi specialization dali i dalje vrijedi onaj explo. upgrade za mine ili ne?

15 godina

E to neznam, zbilja treba probati. Mine naravno ostanu ali neznam za spec.

Kad se opet ''okotim''  LOLBelji se

http://bfbc2.statsverse.com/getsigs/pc/agent_00klc
15 godina
skank666 kaže...

hm, nisam primjetio, thx na info-u..

pitanje : ako uzmem npr. AT mine i onaj explosive upgrade (da bolje puca) i onda lijepo posadim te mine okolo i u meduvremenu poginem, tocnije nakon cca 44 sec, i onda kad se opet okotim i uzmem  neki drugi specialization dali i dalje vrijedi onaj explo. upgrade za mine ili ne?

tenku s full hp trebaju 2 mine, a to s boljom explozijom, tesko da ce tenk puknut od 1 mine, tak da je meni logicki bezv. a trebalo bi ostati jer ti poslje vise nikako ne utječes na mine.

btw. ak imas jedan motion senzor bacem, a bacas drugom prvi se ponistava

BC2 nick: herro Ray
17 godina
neaktivan
agent_00klc kaže...

za motion mine neznam.

U startu ih imaš dvije, samo jedna može biti u uporabi, možeš ih refillat na ammo boxu.

16 godina
odjavljen

motion sensore bacas koliko god imas i oni se ne ponistavaju.... nisam bas siguran da tenku treba 2 mine, jedino ako ima armor upgrade... jer mine ne slazem jednu do druge nego onako strateski - svugdje po malo. i dosta cesto dobijem poruku +100, doublekill itd 

e sad me opet zbunio ovaj iznad, mislim da se ne ponistavaju. bar ne dvije....

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.4.2010 11:34 (skank666).
17 godina
neaktivan

Motion mine se poništavaju Skank. Stani sam negdje, baci jednu ispred sebe, jednu iza sebe. Ova prva će se poništiti.

2 mine treba za heavy tenk ako je full health, inače mu ostavi oko 15-20. Za light tank je dovoljna jedna.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!

7 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

motion sensore bacas koliko god imas i oni se ne ponistavaju....

Poništavaju se, inače bi s ammo boxom mogao spammat milijardu motion sensora.

16 godina
odjavljen

ma vi to mene lazete....Belji se

Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina

Ja sam mine uvijek koristio sa onim pojačanim explosive damage, i koliko sam primjetio sve sam tenkove bilo koje vrste skinuo jednom minom. Nisam siguran da li su bili oštećeni , ali mi je bilo dosta čudno da tako lako pucaju od mina, još kad koristite foru da samo bacite minu pored tenka i pcate po njoj sa pištoljem dobijete ubojito oružje za čiščenje vozila kao i c4 samo što 1 mina treba pa sve ide bržeBelji se Aj baš ću danas uletiti na neki prazan server i probati dizat u zrak tenkove da vidim kako djeluje protiv poptuno neoštećenog oklopa. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

@Sknk 

lool, dobra fora!

To su te naucili kao ministranta ili?

Jednom sa trcao prema neprijateljskom tenku (iako nisam imao ni c4, ni mine), ali su iza njega bile dvije. Pretpostavio sam de ce se uplasiti i poceti ici u rikverc... to je i napravio ;), a netko je pokupio nekih 100 - 250 bodova... Nije mi se ni zahvalio :(     :D

Sto se tice motion mine-a  , kad sam tek poceo igrati, mislio sam da one ubijaju kad im se netko priblizi :):) (ne nisam citao opise).

Tako da sam ih pobacao masuuuu, jednom sam ju baci u grupu neprijatelj ;D. Zamislite koje iznenadjenje!

Kako je to predobro kada si N00b u nekoj igrici :), nakon te partije sam skuzio da ipak ne ubijaju, i da samo jedna ostaje.

Jako me smeta sto cesto nece spotat u igrici, pogotova kada ga savrseno dobro vidis, ili kada mu pola metra iza ledja eksplodira granata a on je se ni ne okrene!

A drugima jako smeta kada se ime iznad glave pokaze kasno :)... meni -10 i nije toliko strasno!

Najjace mi je kada budu prijatelji iza neprijatelja, pa ti vidis da neprijatelju iznad glave stoji plavo ime, pa stanes pored, ili mu jos bacis medkit ;).

Jucer sam ponovo ubio svog sa defibrillatorom, (mapa gdje je garaza pokraj zastave) neprijatelj je pobio moj sqaud sa 40mm granatom unutar te "garaze", i ja idem "oziviti" svoje kad neki lik stalno trici prema(oko i preko) igracu kojeg zelim oziviti... valjda je pokusao skupiti kit ili nesto, ali uglavnom svaki put kad sam ga probao oziviti ovaj stane pred njega(i da, pokusao sam ga izbjeci i premjestit se), nakon dva neuspjesna ozivljavanja, ponovo je naletio na "paddles"! Umjesto 150 bodova, pokupio sam 200, odnosno 190 :)! I ne, nije bilo namjerno!

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.4.2010 13:42 (Co7).
16 godina
odjavljen

koja fora i kako znas da sam ministrant?

17 godina
neaktivan
Co7 kaže...

Najjace mi je kada budu prijatelji iza neprijatelja, pa ti vidis da neprijatelju iznad glave stoji plavo ime, pa stanes pored, ili mu jos bacis medkit ;).

meni se jednom desilo suprotno, moj je bio ispred a neprijatelj je valjda bio daleko u šumi, ali mu je oznaka bila iznad glave ovog moga koji je na kraju pokupio metak u potiljak.

Od tada sam puno puta poginuo jer sam oprezniji, ne pucam odmah a neprijatelj to iskoristi.

16 godina

Za sve one koji kažu kako im spotanje nekad ne želi spotat, to nije bug već jedna vrsta overheata, to je napravljeno da ne bi ljudi stalno pritiskali q i samo spotali ljude, već ima neki limit koji ako se probije onda je spotanje(ili bilo kakva akcija sa q, tipa dozivanje medica i ostalo) onesposobljena, ne određeno vrijeme(koje neznam). Uglavnom negdje sam pročitao da ako želite da vam se to nikad ne dogodi da se overheat-a možete izvest tako da ako pritisnete q svakih najmanje dvije sekunde i onda nećete nikad overheat napraviti. Ono što sam ja jedino primjetio da vozila neželi nekad spotat. Ako vam neće spotat, opalite par metaka po njemu ili samo zoomirajte prema njemu(sa bilo kojim oružjem) i onda bi vam nakon toga mogao spotat, meni je tako dosta puta upalilo kad mi heliće neće spotat pa bi mi zoom ili zoom+gađanje ako imam snajper upalilo.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ATIjevi driveri 10.4 beta izasla ,smanjen  je loading time Smijeh
EDIT: Ako vam install manager ne instalira drivere , ručno u device manageru izaberite 8.74("let me pick....")

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.4.2010 14:35 (Timon).

1 0 hvala 5
15 godina
protjeran
Timon kaže...

finally.. bilo je i vrijeme

15 godina
neaktivan
Timon kaže...

EDIT: Ako vam install manager ne instalira drivere , ručno u device manageru izaberite 8.74("let me pick....")

znaci sutra kad uzmem 5770 skinem te drivere 10.4 ? ili mogu upgrade s 10.3 na 10.4 ? (moze kakav ss?) hvala  !

- Prodao sam danas nekih memorija ram i zato imam keša da varim ceo dan -
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice