Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.254.498
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
Travn0Shik kaže...

ovisi koji heli, imas UAV heli i pravi

Ti to mene...???

Pa pravi naravno.

16 godina
Battlefield: Bad Company 2 za PC

Jel ima neka stranica gdje mogu vidjet kolko tocno bodova treba za pojedini rank?

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley

0 0 hvala 0
17 godina
Mislim da je "R" za gore a "F" za dolje i WSAD ono napriijed nazad ljevo desno.
It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

Moze li mi tko reci malo o M416 jel valja ta puska sto?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Point-X kaže...

Moze li mi tko reci malo o M416 jel valja ta puska sto?

valja al meni je osobno draziji AUG

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
16 godina

Meni od je u assault klasi najbolje an-94, u inžinjeru ak-74, medic m249 saw(iako m60 još bolji ali pošto će ga smanjiti rađe ga neću koristiti, pa sam se priviknuo na drugo oružje), a recon M24

http://bfbc2.elxx.net/sig/detail5/pc/Kuky90.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozz decki, imam jedan problem sto se tice igre svaki put kad pokrenem igru u MP izbaci me na desktop par puta sam upao al kad me netko ubije opet. Ako netko ima isti problem ili je imao molio bi pomoc :D

conf

intel cor 2 duo E7300

2gb

nvida9800gt

windows 7 ultimate 32bit

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Tako je

"Behind enemy lines"Smijeh

To mi je najdraže, kao recon, sjednem na quad i odvezem se iz njih, i stavim c4 na helić :D

i uđu dvojica , polete i bum Cool

Prodajem USB 2.0 Flash drive 16GB KINGSTON DataTraveler 102 nove, zapakirane s jamstvom 5 godina za 180kn, novi su 300kn.
17 godina

Nesto me bas zanima, cesto vidim kako likovi pucaju s UAV kao da je MG, a ja mogu samo povremeno da roknem raketu. Jel to ima neka fora ili?

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Moraš koristiti specialization alternate weapon package(otključaš radeći killove sa vozilima) koji omogućuje da strojnice na tenkovima i slično budu preciznije, ali i dobiješ machinegun i na UAV uz rakete. Al opet meni to bezveze kad ionako najdulje izdržim 1 minutu da vozim taj helić prije nego ga sruše ili mene sa nožem uhvateBelji se

Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
Stoja kaže...

Moraš koristiti specialization alternate weapon package(otključaš radeći killove sa vozilima) koji omogućuje da strojnice na tenkovima i slično budu preciznije, ali i dobiješ machinegun i na UAV uz rakete. Al opet meni to bezveze kad ionako najdulje izdržim 1 minutu da vozim taj helić prije nego ga sruše ili mene sa nožem uhvateBelji se

A ja sam razvio taktike skrivanja UAV iza drveca, iza stjene itd samo mi bude dosadno cekat ispucavanje sljedece rakete. Ty za ovo, otkljucao sam sve ali nisam primjetio taj attachment inace sam koristio onaj za brzi reload.

16 godina
protjeran
Stoja kaže...

aha trebo si videjt kolko to znaci na port valdez uzmes taj mali heli na prva 2 planta 

neprijatelj (defenderi) su skempani na one staticne at gunove i heavy mg,

ti uzmes uav i letis visoko i samo dođes iza zgrade i par puta u glavu stepes i svi su mrtvi i imas otvoren 

put za tenkove

http://companyofheroesonline.tumblr.com/
16 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
Stoja kaže...

aha trebo si videjt kolko to znaci na port valdez uzmes taj mali heli na prva 2 planta 

neprijatelj (defenderi) su skempani na one staticne at gunove i heavy mg,

ti uzmes uav i letis visoko i samo dođes iza zgrade i par puta u glavu stepes i svi su mrtvi i imas otvoren 

put za tenkove

da spomenuo si nesto sto bih ja htio istaknuti

ak vozite uav vasa glavna zadaca je spot

dalje uvijek imajte prioritet eliminacije neprijatelja koji je statican tj. koristi mounted oruzje poput heavy mg-a ili stationary AT ili gađajte neprijateljsko vozilo

slican savjet i za recone spotajte i gadajte staticne mete

tenkisti i ostali suigraci koji voze vozila a i oni koji ne voze bit ce vam zahvalni

ja sam jednom na port valdezu jos u beti igrao na taj nacin s uav-om naravno uvijek sam letio visoko i bas kruzio oko mape tak da me nikak nisu mogli skuziti i pogoditi i prezivio sam sa jednim uavom cijelu rundu a moram napomenut da je moj team pobjedio tako da smo igrali na 4 ona "checkpointa"

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.3.2010 18:25 (TopForumaš).
16 godina
neaktivan

Jeli mogu negdje tocno vidjet jeli ostalo BF:BC2 u algoritma (split).

Steam nick: [HR]Living.Dead[HR] Addajte me svi koji igraju Left 4 Dead 2 i Team Fortress 2.

0 0 hvala 0
15 godina
Living.Dead kaže...

Jeli mogu negdje tocno vidjet jeli ostalo BF:BC2 u algoritma (split).

Pa ne vjerujem da bas mozes vidjet negdje bas na internetu, ali možeš ih nazvat to bi ti bilo najjednostavnije i ako nema ako ti treba reci da ti ostave jedan primjerak kad dođe.

Staring at you from the top of the game man, I might drop the World if i change hands...
16 godina

Kako brzo dostaviti ammo box na drugi kraj mape

Moj PC  
8 0 hvala 6
16 godina
neaktivan

Ja jos cekam da izadu par patcheva pa cu onda poceti ozbiljnije igrati jer jucer sam pol sata tražio server na kojem nije laggalo,onaj server browse nist nevala,friend lista takoder,a niti onaj play now button jer nece naci niti jedan server,u 3 sata jucerasnje igre me jedamput izbacilo i na pocetku se nije htjelo log-in i najbolje mi je kad pucas s gl-om a imas red dot i onda rd nestane :)

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
Jack Sparrow kaže...
Cheezl kaže...

Jel se ovo moze igrat prek xfirea?

Kak to misliš, pa skoro svaku igru xfire podržava?

Samo kaj xfire pronalazi servere od nekih igara, inaće od bc2 ne pronalazi servere ali ima xf in game.

On pita dali moze preko xfire naci piratske servere. Odgovor je NE.

Da si malo citao skuzio bi da se raspitujem oko kupnje orginalke...

Nego naviknuo sam se igrat cod4 prek xfire zato lako se nađu serveri, osim toga imam kopirku, a i svi frendovi iz razreda su mi na xfire pa da malo chatam i tak...

Znaci nemre trazit servere xf?

16 godina

Server ne ali možeš chatat unutar igre, znaći ima xfire in game.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PsychoticBaklava kaže...
Wolf88 kaže...

Ova trava po cesti i tako mi se isto javlja untar kuća

Kod frenda sam gledao on ima 4870 i na full grafici mu se ne pojavljuje trava po cesti ili u kućama

provjeri da li imas forsiran AF u CCC(pod 3D), ja sam znao imati problema ako sam greskom ostavio ukljucen AF u CCC i u igri..sve u CCC stavi na default (u 3D settings)..ako ne upali, probaj sa reinstalacijom drivera..

Bio sam reinstalirao drivere i stavio sam tu stvar isto na default i opet mi se javlja isti problem

15 godina
neaktivan

Zna tko kak funkcionira teamspek?Jel se može igrat s tim i jel ima kakav server s teamspeko-m?

Istinske vrijednosti i pravi prijatelji stvaraju se godinama, u različitim situacijama i na različitim mjestima Kroz svo to vrijeme, mnogo stvari se mijenja jedino što ostaje uvijek prijatelji i ŽUJA
16 godina
neaktivan

steta sto smo izgubili ovu partiju bila je odlicna

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo uzeo sam igru pa se vidimo in game uskoro. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Upravo sam jako razocaran napustio bug server.

1. naxxem je  konstantno rusio helikopter svog tima, ja sam usao u heli i vidim kako mi lik lijepi C4 po prednjem djelu, ajde mislim zeza se, sljedeca scena kada sam poletio je BOOM team killed 4 covjeka jer je njemu dosadno, ili kao djete nemoze podnjeti da netko drugi pilotira.

2. Jedan od mojih prijatelja je bio kikan sa servera, ja mu na TS govorim da se tu vrti kulturna i postena ekipa te da nitko ne kika bez razloga i da se ponovo prikljuci, cim je usao opet je izbacen van, sljedeci put je uspio napisat "Tko je admin i zasto me" pogadjate sto se dogodilo. Danny nije online ali onaj tko ima administratorske ovlasti je bar mogao dati obrazlozenje za konstantni kick!

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.3.2010 8:15 (D3ViL).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Mora mu pisati baš "kicked by administrator", ako mu piše "kicked from server" onda ga je kikalo radi neaktivnosti.

Kolko sam vidio neko je bio kikan radi toga jer je nešto opsovao adminu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jack Sparrow kaže...

Mora mu pisati baš "kicked by administrator", ako mu piše "kicked from server" onda ga je kikalo radi neaktivnosti.

Kolko sam vidio neko je bio kikan radi toga jer je nešto opsovao adminu.

Kada si izbacen tri puta za redom, u razmaku od po 10-15 sekundi nemoze biti zbog neaktivnosti, pogotovo kad si samnom na TS i zanm da igras a ne cucis u sumarku. Uostalom pisalo je kicked by admin. Ok je izbaciti nekoga ali je kulturno obrazloziti razlog. Da 3 ili 4 put je opsovao adminu, ali iskreno i ja bi uradio isto da me netko konstantno bezrazlozno izbacuje. Ovo bi trebao biti server gdje se moze nalaziti ekipa s foruma i Balkana na ugodno i zabavno igranje, a ne nesto gdje netko glumi "polu Boga" mada vec pretpostavljam tko ima administratora.

16 godina

Kad ga kicka ne može mu napisati razlog zašto je kickan, ali se zato može napisati razlog kad ide banat, zato je bolje kickat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Igrao na serveru od 24 igrača i puuuuno je bolje.ima nekog smisla. moram primjetit da sam 99% puta bio ubijen gl-om :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jack Sparrow kaže...

Kad ga kicka ne može mu napisati razlog zašto je kickan, ali se zato može napisati razlog kad ide banat, zato je bolje kickat.

Moze prije kicka napisati razlog izbacivanja, kao sto na primjer neki admini napisu "sry we are kicking for team slots" etc.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.3.2010 8:21 (D3ViL).
17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Upravo sam jako razocaran napustio bug server.

1. naxxem je kao najveci debil, idiot, kreten, konj konstantno rusio helikopter svog tima, ja sam usao u heli i vidim kako mi lik lijepi C4 po prednjem djelu, ajde mislim zeza se, sljedeca scena kada sam poletio je BOOM team killed 4 covjeka jer je njemu dosadno, ili kao djete nemoze podnjeti da netko drugi pilotira.

2. Jedan od mojih prijatelja je bio kikan sa servera, ja mu na TS govorim da se tu vrti kulturna i postena ekipa te da nitko ne kika bez razloga i da se ponovo prikljuci, cim je usao opet je izbacen van, sljedeci put je uspio napisat "Tko je admin i zasto me" pogadjate sto se dogodilo. Danny nije online ali onaj tko ima administratorske ovlasti je bar mogao dati obrazlozenje za konstantni kick!

Ne ponašaj se agresivno bez da znaš o čemu se radi. Pogotovo nema smisla da si tako bezobrazan.

Dakle, na Ventrilu smo se dogovorili (i u chatu je napisano) da ćemo spustiti heli na B spot i detonirati heli zajedno s C4 - ja izađem iz helija koji je bio upaljen da stavim C4 na heli, a ti upadaš unutra - OK, kažem, pretpostavljam da ti je plan OK s obzirom da nisi reagirao na C4 i ostao si sjediti unutra, pa ja nastavljam sa C4 i puštam da uzletiš. Čak si čekao da dovršim stavljanje svih 7 komada?! - Ja se tebi ispričavam za kill, ali tvoje ostajanje u heliju unatoč tome što si vidio da stavljam C4 navelo me na pomisao da je tebi plan sasvim jasan.

Palim mapu i čekam da dođeš na B metu - kad sam vidio da si na B meti, pričekao sam 3 sekunde da iskočite (pretpostavka) i raznio heli. Neočekivano, vidio sam trojicu svojih mrtvih.

Posve smiješno je da misliš da sam ja namjerno raznio svoj heli s obzirom da server automatski kicka za trostruki TK odjednom. Mislim da nisam toliko lud da sam sebe kickam sa servera na tako glup način.

Što se kickanja tiče:

- kada netko (kao croat-hunter danas) uruši vlastiti objective ([A] kuća na toj istoj mapi) - automatski će dobiti kick. Saboteri nam ne trebaju.

- ubijanje team membera zbog krađe vozila također se neće tolerirati, zbog toga je izbačen Kucište93 prije par dana.

- također kick se događa u slučaju da je server pun, a adminima treba mjesto. Tvoj kolega (Ares?) je izbačen kada je na server dolazio HR_Boss i odabran je potpuno slučajno iz liste imena.

Koliko se sjećam, vratio se i pitao zašto, dobio je odgovor i rekao "OK, ali mogao si reći upozoriti.".

Ne, nitko nije izbačen dvaput osim osobe koja je napisala "jeem ti mater i napuši mi se qrca tko je administrator" i za to je dobio ban u trajanju runde. Ne znam jel' to bio tvoj frend, ali da je bio i Stipe Mesić dobio bi ban instantno.

Dakle, razlozi za koje se kicka s BUG servera:

- teamkillanje za krađu vozila

- sabotiranje vlastitih objectivea

- vulgarno vrijeđanje

- kada je server pun, a administratori žele na server - tada kickamo najprije strance i uglavnom random. Tvoj frend je očito imao nick koji ne upućuje na domaćeg igrača i kickan je slučajnim odabirom.

I ne, nitko nije kickan dvaput osim osobe koja je psovala. Kickane su samo 3 osobe. Različite i navedene su tu gore.

S obzirom da RCON još ne radi (barem ne u obliku u kojem treba) razlog kicka je nemoguće napisati, već je napisana samo jedna obavijest koja kratko zabljesne na ekranu i ta obavijest je standardna "kicking for admin spot" i bila je prikazana.

Što se tiče "bogova" - bilo je ideja da se kicka zbog onog spamanja GL-om kojim ste nas silovali na snježnoj mapi, ali dobri kakvi jesmo, smatramo da je sve dozvoljeno i nikoga se ne kicka za takve stvari - razina slobode koju ne možeš naći baš na svakom serveru, pa nije baš lijepo da pljucaš po ovom.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.3.2010 2:29 (naxeem).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice