Ma sta se zabrinjavate sa stekanjem 1000000% ce to rijesiti u finalnoj verziji jer nemoguce je da skoro sve konfiguracije na ovom forumu a i dalje imaju iste probleme,a to je stekanje,a ponekad nije ni to nego je obican lag.Stoga strpite se i bit ce tu jos puno patcheva :)..Btw barem ja tako mislim jer sto se vidi igra nije nista puno ljepsa od mw2 i drugih novih igara
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jedino što mi uzrokuje štekanje je Anti-Aliasing, imam dvojezgreni procesor i sve stavim na uber high na 1920x1200, samo zgasim AA ili ga stavim na 2X i sve leti. Po meni je igra dobro optimizirana, ako se još uzme u obzir da je ovo beta.. Gašenje AA je tak i tak preporučljivo na većim rezolucijama, to je opcija koja uljepšava igru na manjim rezama, a na većim se razlika jedva vidi a igra radi puuuno lošije. (npr. Crysis)
Ništa čudno za bf, jer je trenutno pun njubara i codovaca, ali očistiće se to u konačnoj verziji igre.
A jihad vozila su zabranjena na nekim serverima. Mene je jučer recon na C4 quadu ubio tako što je skočio s njega i digao ga u zrak. Jbg, navikneš nakon nekog vremena :D
Bilo kakva zabrana bilo čega je sranje. MW2 igram baš zato što sam neopterećen pravilima lokalnih šerifa.
P.S. Za ljude koji vole bez restrikcija kao Nax, preporučam TV2 servere na bilo kojem BF-u. Najveće mape, sa najvećim brojem ljudi i pravila nema. Samo rokačina.
Ma ne smeta to ni meni, kažem navikao sam, ako ne uspijem izbjeći, pomirim se.
Jedino što me smeta kod bf-a je kad neko ne poštuje red za vozila. Jednom sam toliko pop*zdio čekajući gunship da sam poklao kretene koji su ga drpili (poginuli su minut poslije i opet se spawnali kod mene), pa sam dobio teamkilling kick :D
I ja, ali zato mrzim biti Assault kada nas protivnički tenk napada.. osjećam se tako bespomoćno... Moram čekat da ga neki recon skine sa C4, ili da ga netko sa onim stacionarnim anti-oklopnim gunom makne..
Naravno, osim ako ste u squadu. Idealan squad po meni engineer, medic i 2 assaulta.
Još nisam doduše prežalio što su stavili samo 4 igrača u squad. Prije je bilo 6 i mislim da je to bolja varijanta.
U vozila obično ulaze najveći retardi kojima je kul bit u tenku te se zaljeću u njihovu bazu kao kamikaze i tako ginu,ili pak dodju tamo ostave tenk i idu uzet a ili b. Ima ljudi koji znaju vozit tenk i taktizirat s njim. Vozio sam se s jednim likom skoro cijelu partiju.On vozi ja za mašinkom i popravljam.Bodova kao u priči.
Mislim da će puno previše ljudi igrat sa snipom jer uništi tenk lakše nego inžinjer a još ima i mortair attack.Tako da bi bilo dobro ograničit broj njih jerbo 8-9 snajpa po ekipi što je užas.
Heh evo par screenshota.
Postavke su na High.
Fps se krece od 70-80, a kad su neke eksplozije i kad nas je vise na jednom mjestu zna past do 50.
Najvise koristim Inzinjera, pa Assault, Snip rjeđe, sve zavisi do situacije.
Kad mi je squad stalno u nekom vozilu odaberem inzinjera jos dobijes dodatne bodove za svaku suradnju.
Steta sto u Beti nema vise mapa na početku mi se igra nije svidjela a sto je duze igras(s razumjevanjem) postaje bolja.
Al najgore mi je kad uđem u neko vozilo gdje je vozač kamikaza.
Čemu služi tracer? Zaljepim ga na tenk ili helić ali raketa ne prati njega iako sam u onom videu vidio da bi trebala. Treba li neki drugi rpg osim prva dva što su nama dostupna?
Jesu li vozila pod stats sva vozila koja će biti? Negdje sam pročitao da će ih biti 30ak.
Bio sam na hardcore serveru i niti jedno oružje nemam osim prvih oružja. Piše lvl 11 ali ništa od pošteno zarađenih mašinki:D
jao bas sam sad igrao jbt al je lagalo :(((
nist odo probat malo igrat aa3 :)
Čemu služi tracer? Zaljepim ga na tenk ili helić ali raketa ne prati njega iako sam u onom videu vidio da bi trebala. Treba li neki drugi rpg osim prva dva što su nama dostupna?
Jesu li vozila pod stats sva vozila koja će biti? Negdje sam pročitao da će ih biti 30ak.
Bio sam na hardcore serveru i niti jedno oružje nemam osim prvih oružja. Piše lvl 11 ali ništa od pošteno zarađenih mašinki:D
rpg bi trebao pratit sam mislim da nesmijes bit preblizu
ako netko ima key viška molim vas da mi ga pošalje na hrvoje.22@windowslive.com............... unaprijed hvala ili na privatne poruke ako ste iz ZG ja vam zauzvrat dajem assasins creed za PS3
e ja sam ti u zg kak bi ti ti preuzeo moj xfire ti je (themparor)
pirat kako si dobio onaj scope na xm8 iz onog videa?
Zanima me kako je upravljanje helićem, jel bolje/lošije/teže/lakše od helića u BF2?
Jel se moze eksplozijom "deformirati" zemlja tj. tlo, pa koristiti tu rupu kao zaklon?
Ako netko im viška key, moze li mi poslat na PP, bio bih jako zahvalan.
Još nisam doduše prežalio što su stavili samo 4 igrača u squad. Prije je bilo 6 i mislim da je to bolja varijanta.
Po meni trebali su napraviti isto kao u BF2/2142 6 igraca u sq i samo na sq leadera se mozes spawnat .. Ovako ce biti puno teze u cw ali opet ovo nije nastavak BF2/2142 ..
Zanima me kako je upravljanje helićem, jel bolje/lošije/teže/lakše od helića u BF2?
Teže/lošije
ko ima bar 1 key slobodan moolim vasss trazim vec 3 dana i nista...fala unaprijed moj Xf : sisa14 tnx
Jel se moze eksplozijom "deformirati" zemlja tj. tlo, pa koristiti tu rupu kao zaklon?
Ako netko im viška key, moze li mi poslat na PP, bio bih jako zahvalan.
Tlo se može deformirat a helićem neznam upravljat.možda je i tako bolje što je teško jer treba malo skilla.
Skinuo sam juče helić rpg-om nakon deset promašaja.rođo pada iz prve :D
ja sam prvi dan bete 2 puta pilota skinul sa snajperom.
nakon toga već 3-4 dana pokušavam i nikak više nemrem pogodit
Ja neću zaboravit kad je neki tip vozio helić a ja sam bio na strojnici, a on je očito neki BF igrać od prije jer je upravljao helićem savršeno. Napravili smo 2-3 preleta preko protivničke ekipe napadača i skupili gomilu bodova uništavajuči doslovno sve Zbog takvih trenutaka volim ovu igru. Ili kad sam sa jednim iz squada rasturao sa bradly-em, on gruvao i vozio a ja popravljao i pazio da neki recon ne planta c4. Upočetku me nije razumio kad sam se iskrcao iz njega da ga popravim(lik mi bježao xD)al poslije je sve bilo jasno i radili smo kao sat-a sve bez i jedne riječi napisane na chat
ja sa helicem dominiram najdraze mi je to vozilo
ljudi ako igrate s menom u timu ikad zracnu voznju prepustite meni :)
necu vas iznjevjerit
btw i transportni helic isto znam odlicno upravljat no njega se skine jako brzo ako moj teammate ne puca iz tog prokletog miniguna kud bi trebo
jos jednom postavljam pitanje piratu ili ako netko od vas zna kako dobiti 4x scope na assultnim puskama? nije vrag da je sakupio 1000230249320423 bodova kolko treba da se to otkljuca
Znaci ima UH-60 kao u bf2 ?
I ako ima netko key viska molio bi ta mi posalje na pp. Hvala.
Šteta što nema abramsa, valjda če u cijeloj verziji biti.
Ja neću zaboravit kad je neki tip vozio helić a ja sam bio na strojnici, a on je očito neki BF igrać od prije jer je upravljao helićem savršeno. Napravili smo 2-3 preleta preko protivničke ekipe napadača i skupili gomilu bodova uništavajuči doslovno sve Zbog takvih trenutaka volim ovu igru. Ili kad sam sa jednim iz squada rasturao sa bradly-em, on gruvao i vozio a ja popravljao i pazio da neki recon ne planta c4. Upočetku me nije razumio kad sam se iskrcao iz njega da ga popravim(lik mi bježao xD)al poslije je sve bilo jasno i radili smo kao sat-a sve bez i jedne riječi napisane na chat
najjači tenk dosad u igri.jest da je light ali rastura.ako ga se pametno koristi može odlučit partiju
Zanima me jesu li to gličevi ili je to ok kad se likovi penju gore po brdu(kad se prođe prva crta).ima šema da se možeš nekako popet po velikoj strmini i onda rokaju odozgo
Ufff... nema ništa jačeg od helića u igri. Kad se respawnam i vidim slobodan helić molim se da mi ne pobjegne. Nema ništa ljepšeg od rokanja iz helića po mapi i skupljat killove kao smeće :)
jos jednom postavljam pitanje piratu ili ako netko od vas zna kako dobiti 4x scope na assultnim puskama? nije vrag da je sakupio 1000230249320423 bodova kolko treba da se to otkljuca
Nisam skupio toliko bodova,na sniper ga stavi i onda izaberi neko drugo oružje i tamo češ ga imat.