jel moze pomoc oko bf2 igram na online skino sam igru igram na net i odjednom ukoci i izbaci me na dekstop molim vas pomozite obozavam ovu igru
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jel moze pomoc oko bf2 igram na online skino sam igru igram na net i odjednom ukoci i izbaci me na dekstop molim vas pomozite obozavam ovu igru
u krivoj si temi ....
btw i meni se ista stvar dešava
(kontaktirao EA al nist nisu rjesili)
vidim da se bf fanovima ne sviđa previše bc2?
zasto zar je tako jako razlicit od drugih bf-ova ili?
zasto ga podcjenjujete pred bf3
imam osjecaj da ce bf3 biti samo za hardcore bf igrace
a imam jos 3 dana da preorderam igru da mogu betu igrat :(
Kako sad betu skinit? To moram preorder ili sta?
sta ste vi vec dobili beta keyeve ?
u krivoj si temi ....
btw i meni se ista stvar dešava
(kontaktirao EA al nist nisu rjesili)
problem servera ili naseg interneta
isuse kak vam nije jasno
ocete beta key za betu koja pocinje 28.1. tj. za 3 dana?
napravite download preorder na stranicama poput gamestopa i game.co.uk
placate odmah karticom cijena je visa za download nego za obicnu kupnju
plati vise dobij betu i igru odma prvi dan ili plati manje sacekaj malo duze i ne igraj betu
jasno ko dan
isuse kak vam nije jasno
plati vise dobij betu i igru odma prvi dan ili plati manje sacekaj malo duze i ne igraj betu
jasno ko dan
ili nemoj uopce igrat :S ...
isuse kak vam nije jasno
jasno ko dan
ili nemoj uopce igrat :S ...
pa da kao i sve druge igre nemoras ti nista igrat
ja sam samo rekao opcije za betu i oko kupnje bc2
Znači, ništa od bete za one koji su naručili preko game.co.uk. na tradicionalni način ( tako da dobe igru u kutijici :D ) , samo za one koji će napravit preorder za download.
Ehh, šteta. Baš sam se radovao da malo zaigram Betu prije izlaska :(
Zato jer je prilagođen konzolama a ako je prilagođen konzolama znači da ne može biti dobro prilagođen PC-u.
I da,osjeti se razlika kad igraš Battlefield 2 i BFBC.BF2 je nekako bolje napravljen u smislu online igre,dok je bfbc rađen za konzole(znam da uspoređujem konzolašku i PC igru,ali vidi se razlika)što znači da je više vezan(mape,vozila...)uz storyline.
Zato jer je prilagođen konzolama a ako je prilagođen konzolama znači da ne može biti dobro prilagođen PC-u.
I da,osjeti se razlika kad igraš Battlefield 2 i BFBC.BF2 je nekako bolje napravljen u smislu online igre,dok je bfbc rađen za konzole(znam da uspoređujem konzolašku i PC igru,ali vidi se razlika)što znači da je više vezan(mape,vozila...)uz storyline.
koja današnja igra nije rađena za konzole i onda portana na pc?
neke strategije prvenstveno total war naslovi te mmo
mozda tu i tamo koji rpg
i to je to
bc2 ako ispuni ocekivanja i bude dobar kako zasad izgleda s pol snage moze srusit mw2 na pc-u iako je isto port s konzola ko i mw2
najveca pomoc ce mu biti sto ce imat DS ali ima tu hrpa stvari ako se ispune obećanja DICE-a koja ce mu pomoc(balansiranost,10h odlicne kampanje,32 igraca,bolja podrska za community)
mozda tu i tamo koji rpg
i to je to
bc2 ako ispuni ocekivanja i bude dobar kako zasad izgleda s pol snage moze srusit mw2 na pc-u iako je isto port s konzola ko i mw2
najveca pomoc ce mu biti sto ce imat DS ali ima tu hrpa stvari ako se ispune obećanja DICE-a koja ce mu pomoc
Tužno, no istinitu, u današnjem svjetu samo PC ekskluzive nisu prethodno portane s konzole i izbačene za PC...
Piratstvo nas je uništilo...
mozda tu i tamo koji rpg
i to je to
A Valve?
mozda tu i tamo koji rpg
i to je to
A Valve?
ma i njega ce preobratit
E ljudi, skupio sam 420 kunica danas na popravljanje kompova (nisam napiso zadacu,al he*** zadacu parice su tu)
Koliko ce me izac postarina ako kupim preko steama? Jel neznam dal ce mi mama dat i dal cu imat dosta para?
E ljudi, skupio sam 420 kunica danas na popravljanje kompova (nisam napiso zadacu,al he*** zadacu parice su tu)
Koliko ce me izac postarina ako kupim preko steama? Jel neznam dal ce mi mama dat i dal cu imat dosta para?
jel se ti salis?
jel se ti salis?
u kojem smislu? pitam samo de odgovori, ako ovako budete nastavili, necu stic na betu.. molim vasss
jel se ti salis?
u kojem smislu? pitam samo de odgovori, ako ovako budete nastavili, necu stic na betu.. molim vasss
pa kakva postarina preko steama pa neces dobit kutiju sa cd-om i knjizicom samo ces dobit igru u digitalnom obliku tj dobis key i skines igru
jel se ti salis?
pa kakva postarina preko steama pa neces dobit kutiju sa cd-om i knjizicom samo ces dobit igru u digitalnom obliku tj dobis key i skines igru
Pa kako cu naplatit?
Preko kartice.
Preko kartice.
ali nemam karticu,a predpostavljam da mama nebi dala
Preko kartice.
onda ti jedino ostaje kod nas u ducanu kupovat
Preko kartice.
onda ti jedino ostaje kod nas u ducanu kupovat
Onda nestignem na betu... A koliko će doć kod nas(para brate :))?
A stić na betu neću jel tako?
A stić na betu neću jel tako?
tako je
Mama je rekla da ce dat karticu ali kad dobije placu a to je 11.2... ocu stic na betu?
EDIT: Too bratić, stić ću...
EDIT2: arghh... rekla je da joj dam 400 kuna... U slučaju da joj uzmi više.. I još traži 20 kuna a kupio sam si buhtlu i schweppes jutros za te pare.. ostalo mi jos 9 kuna
Mama je rekla da ce dat karticu ali kad dobije placu a to je 11.2... ocu stic na betu?
EDIT2: arghh... rekla je da joj dam 400 kuna... U slučaju da joj uzmi više.. I još traži 20 kuna a kupio sam si buhtlu i schweppes jutros za te pare.. ostalo mi jos 9 kuna
boze moj boze moj zar je ovaj forum totalno otiso u pm
Da mi je znat koji si ti od tih tenjaca. Nisam znao da ima ovakvih u mom susjedstvu :D