Dobro,nemoj sad mudrovati,znas na sta mislim
Ako slucajno neznas...
Hocu li moci dodati svoj omiljeni server na Xfire?
I hocu li moci,ako moj prijatelj sa Xf-a igra BC2, preko njega uci na server?
Dobro,nemoj sad mudrovati,znas na sta mislim
Ako slucajno neznas...
Hocu li moci dodati svoj omiljeni server na Xfire?
I hocu li moci,ako moj prijatelj sa Xf-a igra BC2, preko njega uci na server?
Kod svake igre sa dedicated serverima u pravilu te servere možeš dodati na xfire server listu.
Isto tako kod svake igre podržane od xfire aplikacije možeš se spojiti na server na kojem igra tvoj frend koristeći 'Join game'.
Uostalom, ne radimo mi podršku, a ni EA, podršku rade dečki iz xfirea, pa možeš tamo pitati da budeš siguran.
pa dobro zato je to beta iako ja 90% njih prvi put vidim i lik je dosta igrao najmanje 30 sati pa mu dostadilo 30 sati na isoj mapi pa iso glichat
Kao sto si i sam napisao to je beta, ljudi su je i izbacili da bi sebi olaksali testiranje, i da bi im igraci sugerirali na greske/bugove/glitcheve.
Svaka igra pati i uvjek ce patiti od gresaka, recimo u CoD 4 si mogao na odredjenim lokacijama gledati kroz zid, skocivsi s krova na rub blokade odbaciti se na drugi krov gdje se ni u snu nebi mogao popeti, itd. . .
Najvise me se dojmila ona eksplozija tenka, jest da izgleda ko da ga nuklearka poderala ali je impresivno ocigledno je da ce igra biti od grafike, fizike pa nadalje superiornija od konkurenata a dlake u jajetu je uvjek lako traziti pogotovo na tako ogromnim mapama
Ma ljudi nisam ništa loše mislio,svi znamo da je to beta i da če ispraviti te bug-ove.
Ako če i koji ostati to če kasnije ispraviti patch-om.(morao sam to napisati da nebi mislili da serem po igri)
Fenomenalno izgleda!
Ima li koja stranica gdje se može prijaviti da dobiješ pc beta ključ?
Ako neko ima nek postavi link.
to mozes dobiti jedino ako preorderas igru
a ak mislis na ps3 betu ona je gotova
to mozes dobiti jedino ako preorderas igru
a ak mislis na ps3 betu ona je gotova
Ma za ps3 se moglo dobiti i samo tako da se prijaviš pa nasumice izaberu kome će dati key.
Kaj nema takvo nešto za pc?
btw, a demo će biti dostupan svima?
Ma za ps3 se moglo dobiti i samo tako da se prijaviš pa nasumice izaberu kome će dati key.
Kaj nema takvo nešto za pc?
btw, a demo će biti dostupan svima?
Da, demo ce biti dostupan svima (PC, PS3,XBOX 360)
Znaš možda kad, kojeg datuma?
Da sad ne tražim okolo.
Da sad ne tražim okolo.
u sijecnju
Da sad ne tražim okolo.
u sijecnju
U siječnu izlazi beta za pc a ne demo.
Da sad ne tražim okolo.
u sijecnju
U siječnu izlazi beta za pc a ne demo.
no pa to sam i rekel i to ne samo jedan put u ovoj temi
Da sad ne tražim okolo.
u sijecnju
Izgleda da ti govoriš za demo.
Da sad ne tražim okolo.
u sijecnju
Izgleda da ti govoriš za demo.
je ga cjepidlacis dosta offtopica
BETA CE DOCI U SIJECNJU
Da ali ja sam pitao za demo, ne betu. To je to što ti pirat oće reći.
btw, za betu znam kad dolazi nego za demo neznam. samo što ti to prije nisam napisao.
EDIT: i nije isto kad neko pita kad izlazi demo, a ti mu kažeš datum izlaska bete. Isto tako neko može pitati kad izlazi cijela igra ,a ti mu kažeš kad izazi demo.
Ajde covjek nije nis lose mislil
Malo se zajebunil i to je to
Ma nečemo niti mi ništa loše samo ga je čovjek želio ispraviti.
Evo zanima me ovako ako ono što se dobije otkljućano u limited edition, dali se to može otkljućati i u standard edition?
Te dali se limited edition može kupiti poslje izlaska igre ili je to samo za preorder?
sorry za dupli post.
Evo zanima me ovako ako ono što se dobije otkljućano u limited edition, dali se to može otkljućati i u standard edition?
Te dali se limited edition može kupiti poslje izlaska igre ili je to samo za preorder?
1. Može se odlockati u standardnom.
2. Vjerojatno se može kupiti i nakon izlaska igre, mada ništa takvo nije naglašeno za sve ostale igre koje su dosad izlazile u limited izdanjima bilo je takvih primjeraka i nakon izlaska.
sorry za dupli post.
Razlika je jedino u tome sto ces ti s limited odmah imati neke otkljucane stvari koje ce oni s obicnom verzijom otvoriti kroz leveling, i cjena obje verzije je potpuno ista. . .
naručeno na game.co.uk
ko će sad to dočekat
samo da beta izađe početkom godine pa navali narode
Imam pitanje:
Nikad prije nisam narucivo igru..uobicajno sam iso do ducana i kupio...a ovo izgleda pre dobro..pa bi htio limited edition...a nisam bas od povjerenja..nisam siguran dal da bas dajem svoju kreditnu...dal neko ima iskustva s time? vidio sam da ste pisali da narucujete itd...jel je to sigurno?
Nije, ali mi dajemo tuđe kreditne pa nas nije briga.
Imam pitanje:
Nikad prije nisam narucivo igru..uobicajno sam iso do ducana i kupio...a ovo izgleda pre dobro..pa bi htio limited edition...a nisam bas od povjerenja..nisam siguran dal da bas dajem svoju kreditnu...dal neko ima iskustva s time? vidio sam da ste pisali da narucujete itd...jel je to sigurno?
Nax ti se malo sali(valjda)
evo tu imas temu gdje se dosta o kupovini online razglabalo
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/kako-kupiti-igru-wwwgamecouk/16371.aspx
Imam pitanje:
kupujemo preko devizne kartice pa kolko para treba za igru tolko stavim na karticu i to je to
preko game.co.uk sam sad prvi put naručio ali sam preko kartice plaćo neko pretplate za igre tak da ne mi nije prvi put da koristim karticu