Wtf, meni uopće nema mog soldiera, kontaktirao ove iz EA Supporta i rekli su mi da nikad nije postojao taj soldier u njihovoj bazi podataka?!
A profil se vidi na svim stats stranicama, primjer: http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Schima/
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pitanje je da li ovo rade namjerno jer BF4 je pred vratima a dosta ljudi jos igra BC2.
Pitanje je da li ovo rade namjerno jer BF4 je pred vratima a dosta ljudi jos igra BC2.
To sam si i ja pomislio, ali ne vjerujem posto je Bad Company fransiza sama za sebe potpuno odvojena od BF3 i BF4 igara.
To sam si i ja pomislio, ali ne vjerujem posto je Bad Company fransiza sama za sebe potpuno odvojena od BF3 i BF4 igara.
Ma pusti fransizu. Ja sam igrao BC2, zatim BF3 i vratio se na BC2. Znam puno ljudi koji su isto to napravili. BF4 necu kupiti ako ne bude bolja igra od BC2. Ako se BC2 ne bude mogao igrati onda cu sigurno kupiti BF4 i oni su toga svjesni.
Jednostavno im se ne isplati odrzavati servere igre na kojoj vise ne zaradjuju a samo sebi cine konkurenciju.
Ja imam i BC2 i BF3 i definitivno mi je BC2 igra desetljeca sto se tice online FPS igara.
A to sto je EA bedak i ne zeli izbaciti jos jedan DLC sa jos 4-5 novih mapa i puknuti BC2 na humble bundle je njihov gubitak.
Jos bi mogli lijepe pare zgrnuti na 3 godine staroj igri ali njima je trenutno prioritet BF3/4 koji mene osobno ne privlace ni priblizno koliko BC.
Ja imam i BC2 i BF3 i definitivno mi je BC2 igra desetljeca sto se tice online FPS igara.
A to sto je EA bedak i ne zeli izbaciti jos jedan DLC sa jos 4-5 novih mapa i puknuti BC2 na humble bundle je njihov gubitak.
Jos bi mogli lijepe pare zgrnuti na 3 godine staroj igri ali njima je trenutno prioritet BF3/4 koji mene osobno ne privlace ni priblizno koliko BC.
Kakve pare, da ljudi uzmu bc2 na humble, umjesto bf4 za 100 eura.
Nisam čitao temu valjda netko ima isti problem kao ja,imam 2 profila na BFBC2 i na koji god da krenem se logirat(mislim igrače) piše mi Failed to login soldier.Čitao sam po EA forumu i dosta ljudi ima isti problem,napravim novi profil mogu se logirati,a na ta 2 stara profila 0 bodova.
Probah upravo bc2 nakon najmanje pol godine, ulogirao se najnormalnije iz prve, ušao na server 18/20, odigrao rundu, izišao, statsi rade, login radi, logout radi, sve 5
ja sam reinstalirao bc2 i sad kad key ukucam samo mi izbaci da serveri ne rade,,može tko da mi pojasni kako da registriram key(prije je radilo sasvim normalno)
Probah upravo bc2 nakon najmanje pol godine, ulogirao se najnormalnije iz prve, ušao na server 18/20, odigrao rundu, izišao, statsi rade, login radi, logout radi, sve 5
kako ti se zove vojnik? kladim se u 100€ da nema veliko slovo u imenu (ne u clan tagu).
ja sam reinstalirao bc2 i sad kad key ukucam samo mi izbaci da serveri ne rade,,može tko da mi pojasni kako da registriram key(prije je radilo sasvim normalno)
To je do EA oni imaju gadnih problema.Sad mi izbaci da nemam nijednog vojnika o.O
EDIT
Pokazao je opet da imam vojnike samo što nikako uć na njih,sad sam napravio 2 nova vojnika 1 s početnim velikim slovom drugi s malim i sad u taj s velikim nemogu se logirat a taj s malim mogu.Sramota!
Izgleda da su odlucili popraviti kvar ili namjerno sve shebati do kraja :)
Izgleda da su odlucili popraviti kvar ili namjerno sve shebati do kraja :)
Prije bi rekao da su ovo drugo!
kako ti se zove vojnik? kladim se u 100€ da nema veliko slovo u imenu (ne u clan tagu).
Isti nick imam u bf franšizi već dugi niz godina - jopis8
Tako da se ne moraš kladit, pogodio si za mala slova, budem baš nadrukao ekipu s ts-a da ko god ima bc2 još na kompu isproba login pa ćemo vidjeti jel ta glasina (za koju znam btw) sa nickovima s malim slovima istinita ili ne :)
Isti nick imam u bf franšizi već dugi niz godina - jopis8
Tako da se ne moraš kladit, pogodio si za mala slova, budem baš nadrukao ekipu s ts-a da ko god ima bc2 još na kompu isproba login pa ćemo vidjeti jel ta glasina (za koju znam btw) sa nickovima s malim slovima istinita ili ne :)
istinita je. najbrzi dokaz za to ti je da ne mozes ni novog vojnika ulogirati sa velikim slovom a sa svim malima mozes.
Meni su izbrisali vojnika sa kojim sam igrao, pokusam sa bratovim acountom i nemoze login, zato sto nick pocinje sa velikim slovom.
Probam napravit novog vojnika sa malim slovima i hoce login, a kad napravim sa velikim nece. Jesu ga ovaj put usrali svaka im cast.
https://help.ea.com/article/battlefield-bad-company-2-experiencing-login-problems
Oni rade sve što mogu da vrate stvari u normalu. God help us!
Meni je ostao soldier (lv 20)...
EA je izgleda popravio probleme sa profilima napokon, ..
EA je izgleda popravio probleme sa profilima napokon, ..
Je riješio je,sada sam se ja probao logirati na mog Razacacha i ide hell yeah.
Da login sad prolazi, samo jos da mi vrate stari nick m..... im j.....
Ako ima netko xfire nek me doda na moj xfire:paladinkralj da igramo zajedno battlefield,stavno igram na nrns eu serverima.
Igrao sam na jednom serveru redovito, no medjutim server je nekako nestao... game tracker ga nadje i uvjek je online... I nekad kada ga nadjem kao da je zaključan ( nekako su siva slova).
Igrao sam na jednom serveru redovito, no medjutim server je nekako nestao... game tracker ga nadje i uvjek je online... I nekad kada ga nadjem kao da je zaključan ( nekako su siva slova).
vjerojatno imaš neki filter (npr. Europe ili rush) i onda ti ne nudi taj server
Ekipo moze pomoc oko kupnje BC2 kljuca za Origin tj. di mogu najpovoljnije nabavit isti.
Hvala
Lp
U zadnjih 2 tjedna stalno dobivam :connection to game server has been lost sve sam pokuso od portanja do updejtanja pb al nista ne pomaze, jel imate vi rjesnje mozda?
Ekipo moze pomoc oko kupnje BC2 kljuca za Origin tj. di mogu najpovoljnije nabavit isti.
Hvala
Lp
https://www.g2a.com/battlefield-bad-company-2-global.html Svuda je cijena ~70 kn
Hvala
Lp
https://www.g2a.com/battlefield-bad-company-2-global.html Svuda je cijena ~70 kn
Thx, ali zbog cega trebam kontaktirat EA sluzbu za korisnike i ima li neko iskustva s njima?
Thx, ali zbog cega trebam kontaktirat EA sluzbu za korisnike i ima li neko iskustva s njima?
Možda jer se reseller ili tako neš, uzimao sam kod njih nekoliko puta i sve je čisto...
Ako ne pogledaj i tu az 10 kn skuplje http://www.kinguin.net/category/693/battlefield-bad-company-2-origin-key/