BC2 trenutno 5 Eura na orignu, možemo li se nekako "dogovoriti" posto nemam kreditne..
Recimo, naci nesto u protu-vrijednosti...
BC2 trenutno 5 Eura na orignu, možemo li se nekako "dogovoriti" posto nemam kreditne..
Recimo, naci nesto u protu-vrijednosti...
prestao sam igrati bc2 multiplayer prije 2 godine pa se pitam jeli se još igra multiplayer,zato što ga imam u origin libary nestaliranog?
prestao sam igrati bc2 multiplayer prije 2 godine pa se pitam jeli se još igra multiplayer,zato što ga imam u origin libary nestaliranog?
Naravno da se igtra, ovakve ige nikada neće izumrti.
http://www.pcgamer.com/2013/02/19/battlefield-bad-company-2-mod-tools/?ns_campaign=article-feed&ns_mchannel=ref&ns_source=steam&ns_linkname=0&ns_fee=0
Je li netko probao?
Probao sam i nije loše, jedino što se server crashaju par puta dnevno ali nije to ništa.
Ima puno CoD djece pa se killovi samo skupljaju :)
Igra je ponovno 5$, pa je sve puno levela 1 i čitera.
Da li tko ima problema sa igricom ? Sve je normalno dok ne krenem igrati i onda je ekran crn , vidim mapu i slova , i to je sve što mogu vidjeti. Stavio sam nove grafičke drivere , ali ne pomaže.
Nemam pojma više šta bih napravio.
Probaj obrisati folder od BC2 u documentsima. Pa si sve naštelaj ponovo.
Da li tko ima problema sa igricom ? Sve je normalno dok ne krenem igrati i onda je ekran crn , vidim mapu i slova , i to je sve što mogu vidjeti. Stavio sam nove grafičke drivere , ali ne pomaže.
Nemam pojma više šta bih napravio.
stavi starije drivere, to je bag s ati karticama, pomaze ti alt+tab ili promijena rezolucije u igri al je ne potvrdis nego samo esc i igra ce ti izgledati normalno!LP
Pokušaj to što ti je rekao kolega iznad i probaj postavke spustiti na low. Imao sam isti problem nakon što sam instalirao Windows 8 prije par mjeseci pa mi je to pomoglo sa jednom postavkom. Sjene ili efekti, nešto od toga mi je crnilo ekran ako nije bilo na low.
Ljudi , evo poćeo sam skidati BF2, možete mi malo pojasniti kako da igram multiplayer ? Je li komplicirano ?
Se mora nešto platiti ?
Se mora nešto platiti ?
Samo igru platiš. Poslije igraš online do mile volje.
Može pomoć, kada pokrenem multiplayer dobijem ovaj eror: failed to connect to ea online
Hvala!
EDIT: Uspio sam riješit problem
Se mora nešto platiti ?
Kupis igru i igras, nemos sa piratom igrat mp LOL
Ja mogu sa piratskom verzijom igrati multiplayer
Ja mogu sa piratskom verzijom igrati multiplayer
a to su neki divlji serveri, sigurno bez anti cheata, nemas support niti nista
Budes posten i kupis igru za 5-10 eura, ljudi su se potrudili i dobro napravili, ja sam kupio bc2 + vietnam i bf3 premium, to su jedine igre koje sam kupio, za koje vrijedi dati novac :D
Dećki pozdrav !!zanima me koliko košta najsuplja i najbolja verzija znaći sa svim mapama i svim živim na originu ili bilo gdje??????
,raćunalo mi je dosta jako E8600 4gb wd black 640gb i ati hd 7770 1gb na 1160mhz dobio bi neke osrednje postavke
Koliko mapa i koliko modova ima i kakva je razlika pc i xbox360 verzija ima li više destrukcije i efekata na pc
Najvažnije je imat premium i sva oružja otkljućana itd
Hvala svima na odgovorima!!
Upotpunosti se slažem sa tobom ,nedavno sam kupio bf3 i svidio mi se
Sada kupujem bad company i nadam se da je koncep barem slićan ili bolji od bf3
Dećki pozdrav !!zanima me koliko košta najsuplja i najbolja verzija znaći sa svim mapama i svim živim na originu ili bilo gdje??????
Tak je tesko upalit steam i nac igru pa pogledat cijenu?
Usput BC2 (hvala bogu) nije isto sto i BF3.
http://www.g2play.net/store/Battlefield-3-EA-Download-Manager.html
http://www.nabava.net/video-igre__370/pc-igra-battlefield-bad-company-2__1448091
Battlefield 3 114kn preporuka preko hcl portala.
Battlefield Bad Company 96kn..moze se provjerit dali ima.
Sve sto treba imati racunalo koje ce to pogoniti nekako a ostalo je uzivancija.
Nisam igrao BAT 3 ali je daleko bolji od B BC2
BC2 je na popustima svako malo za 5$
BC2 je na popustima svako malo za 5$
to bi objasnilo poplavu njubića
Da, ima ih ko salate u zadnje vrijeme BTW, neki dan sam na jednom serveru (zaboravih ime) naišao na novo ultimativno mega gay pravilo - no C4 on inf! Whaaaaaaaat???
Da, ima ih ko salate u zadnje vrijeme BTW, neki dan sam na jednom serveru (zaboravih ime) naišao na novo ultimativno mega gay pravilo - no C4 on inf! Whaaaaaaaat???
šta je slijedeće, no bullets on inf?
Dali je jso gledjau BC2 montaze? Mislio sam napraviti nesto, dosada sam radio smao bf3, pa zelim cuti vase misljenje, dali se isplati raditi?
I da napraviš CoD 2 montažu masa ljudi će gledati a da o BC2 ne pričam. Radi slobodno, dosta mi je više Bf3 montaža po YouTube feedu lol
molim za pomoč...igra mi sruši nakon nekoliko sekundi ako je pokrenem preko origina...iz instalacijskog foldera ju pokrenem i radi ali kad idem na server browser pokazuje mi samo nekoliko servera i to prazna...igru pokrenem sa updaterom tako da je na zadnjoj verziji i punkbuster mi je updejtan ručno i napomena da sam prije dva do tri tjedna igrao bez problema...