Postoji li neki voice server za BC2 i mogli bi se naci na nekom serveru?
a ja sam il na mumblu il sam na ts,ali u zadnje vrjeme sam vise na ts nego na mumblu jer svi igraju bf3
a ja sam il na mumblu il sam na ts,ali u zadnje vrjeme sam vise na ts nego na mumblu jer svi igraju bf3
koji je IP TS-a?
koji je IP TS-a?
ip: 78.46.21.212:9892
lozinka: password
samo da napomenem na ts nek dođu oni koji igraju bad company pa da idemo i napraviome neki squad,a za lol i ostale gluposti nek dođu na pub ts i nek si tamo naprave sobu pub ts:178.63.195.46
Jel bi itko mijenjo bc2 za cod5?? (Nemojte flameat , javite se na pm)
Dali ko prodaje bc2 org key,ili se ko hoce mjenjati.Imam ESET 5 org key(nije sa you tuba,nego je kupit)
Jel zna tko gdje se zadnji update za bc2 skinuti?
Jel zna tko gdje se zadnji update za bc2 skinuti?
Dali ko prodaje bc2 org key,ili se ko hoce mjenjati.Imam ESET 5 org key(nije sa you tuba,nego je kupit)
Imam BC2 key za 75 kn.
Pošalji mi privatnu poruku ako si zainteresiran. Uputit ću te onda dalje :)
LP, Ivan
Malo se pucalo danas sa drugom Gamerom i rezultat je sljedeći
Ja sam tek na početku, 2. rank, 6 sati igranja ukupno. Još 200 godina pa ću te stići :)
Malo se pucalo danas sa drugom Gamerom i rezultat je sljedeći
Ja sam tek na početku, 2. rank, 6 sati igranja ukupno. Još 200 godina pa ću te stići :)
A miceeeeeeeek hihi, sala
Nisam ni ja bolji, nikak mi nejde, moram proucit mape, sve me nesto gadaju sastrane a nemrem ih ni vidit di su.
Hoce se danas igrat?
Nisam ni ja bolji, nikak mi nejde, moram proucit mape, sve me nesto gadaju sastrane a nemrem ih ni vidit di su.
Hoce se danas igrat?
Naravno.Već imam i noćne more od igre (ganjaju me snajperi i tenkovi :)
Čak sam nekoliko sati proučavao mape na praznim serverima da malo savladam vozila.
Jedino neznam kako da se riješim onog: <invalid>Micek0709.
Puno mi bolje ide Battlefield play4free gdje sam u 7-8 dana došao do Rank12. Doduše, igram samo Dragon Valley i Oman jer mi bolje odgovaraju mape na otvoreno u toj igri.
Čak sam nekoliko sati proučavao mape na praznim serverima da malo savladam vozila.
Puno mi bolje ide Battlefield play4free gdje sam u 7-8 dana došao do Rank12. Doduše, igram samo Dragon Valley i Oman jer mi bolje odgovaraju mape na otvoreno u toj igri.
Izgasi auto login ili napiši nešto u ime klana.
itekako je moguce... grafulja nije tolko losa jer je imam i ja ali te procesor hebe...
Hmmm prilično čudno, potpuno neigrivo, s AMD Athlon 7750+ 3 gb ddr2 rama na 800 mhza i grafa asus eah 4650 512 mb ddr2 128bit, na istim postavkama, i štekalo mi jedino kad se rušila kuća, kad sam prolazio kroz smoke i kad je neko cg zveknio pred mene... nis, novi proc upecat :D
Planiram si uzet bc2, pa me zanima ako odaberem deluxe kad budem aktiviriao igru ocu li dobiti vietnam? Jer sam citao da to moze, pa me zanima...
Hvala unaprijed.
Hoce se danas igrat?
Ja uglavnom igram Valapairiso ( tak nekak ).
Pre dobra mapa u "šumi" :D
Planiram si uzet bc2, pa me zanima ako odaberem deluxe kad budem aktiviriao igru ocu li dobiti vietnam? Jer sam citao da to moze, pa me zanima...
Hvala unaprijed.
ne isplati se jer malo ljudi igra vietnam...
Hvala unaprijed.
Malo si se kasno sjetio
Hvala unaprijed.
Malo si se kasno sjetio
Heh ma cekao sam ja bf3 al kad sam ga probao kod prijatelja nije mi se bas svidio, bc2 mi je puno bolji :D
Je li može ko reć da li je pao možda broj igrača na BC2 serverima od kad je izašao BF3? Planiram si kupit key za BC2 pošto nema šanse da držim stabilan FPS u BF3 koliko god niske postavke namjestio. Kampanja je igriva ali online nema šanse da preživim s toliko laga :P
Možda ih ima manje nego ranije, ali još uvijek ima sasvim dovoljno krcatih servera. Pa čak i Battlefield 2 se još igra naveliko!
Prodajem Deluxe Edition, 70kn, pp.
naravno da se igra!!!!
OFC nego bogati kakav je to server kad imaš 100 kills
naravno da se igra!!!!
OFC nego bogati kakav je to server kad imaš 100 kills
Ultra-mega-extra-HC