netreba ti alienware npr ja bi mogo igrat sa svojim sam da neam intergriranu grafulju
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako vam radi igra zadnjih 2 dana od kad je došao novi PB update?
Meni je taj lag nestao ali ping mi i dalje oko 100, mislim da su glavni lag popravili.
moze pomoc?? kad kliknem na ikonu od bc2 najprije se onaj update provjeri i kad se to makne izbaci mi error kao da se moralo zatvoriti i dont sent
Bas mi je drago kad se jedan "pro" hvali moji dogtagom :)
Baš pro nema kaj..
neznam al kolko se sjecam imo sam dosta dobar skor za pussy normal mode jucer medu prvom trojicom sam bio stalno =D
neznam al kolko se sjecam imo sam dosta dobar skor za pussy normal mode jucer medu prvom trojicom sam bio stalno =D
Da nis bio loš jučer,ali zato sam ja bio prvi,i to dvije zaredom.
One dvije koje smo vas dobili
Jamačno ti je bilo neugodno između svih brkatih i dlakavih prsa muskaraca!
Novi covjeculjak nick: PVC Stolarija
Može mi tko odgovoriti zašto mi miš ne reagira kada ga spuštam po vertikalnoj osi?
Kada sam in-game se to događa, a u Main Menu je normalno?!
Može mi tko odgovoriti zašto mi miš ne reagira kada ga spuštam po vertikalnoj osi?
Kada sam in-game se to događa, a u Main Menu je normalno?!
jel imaš original?
jel imaš original?
Naravno da ima :)
Vidim da neki rade nove likove pa me zanima par stvari u vezi toga!
1. jel se brise prijasnji lik kad se dela novi?
2.Di to radim u igri ili na ea bfbc2 page?
Vidim da neki rade nove likove pa me zanima par stvari u vezi toga!
1. jel se brise prijasnji lik kad se dela novi?
2.Di to radim u igri ili na ea bfbc2 page?
1. Ne, ali max 5 ih možeš napraviti, poslje toga moraš početi brisati
2. U igri kad se logiraš
jel imaš original?
Možeš misliti što imam, xD
jel imaš original?
Možeš misliti što imam, xD
pa sta se onda zalis na errore i gluposti? kupi igricu g2play nije skup..
pa sta se onda zalis na errore i gluposti? kupi igricu g2play nije skup..
A na Originu za stanovnike USA je trenutno 5$. Pa ak se uspiješ nekako snaći...
bump
ma nek idu u pm !!!! ne spotaju,ne armaju, troše tickete,svi žele biti enigma,kažem im stavite smoke i da jedan spama pa da armamo ali ništa...uf odu živci.KD majmunisanje eto!!!
e ali ja spotam uvijek kad god vidim nekoga ali uvijek jbm mtr,nije ni čudno da imam kd 1.21.pa šta je tako teško pritisnuti hebeni Q pogotovi reconi joj riga mi se nekad od njih.čučnu i give me ammo a?mrš u pm mislim si ja,ajde da je dobar spawn point pa da i baci motionku pa da ti pomogne ili mortarom supporta naše bojovnike na prvoj liniji,medici su ok pogotovo manji leveli jer kad bi mogli turnuli bi ti pack u gaće radi bodova.inžinjercima uvijek ammo dam kad god mogu jer ima treba .šlag na kraju , naravno armaju nam crate znači vidim da su blizu i na chatu napišem AAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ma kakvi misle netko će drugi joj...
dali da prestanem igrati ili?
Popravili su lag moj k, jučer mi opet bio lag ekstreman i čak mi igra zblokala cijeli komp te morao vadit memorijske module da bi mi se opet upalio.
Dakle ono kakvi 3dmark11, pcmark, prime95, intel burn test itd...stavi ti BC2 pa vidi dali ti overclock stabilan, hebem ja dice mogli su napravit bench od ove igre.
Evo još jednog novog. Nick: Winergy069
krivni nick bro
Dali trebam to nekako aktivirat? Zato što mi ovaj nick nije kriv
krivni nick bro
pa ako jos nije poceo igrat il je mali level,normalno da ga nema u bazi igraca na stats versu