pa mouse sensitivty je bit svakog FPS-a i svakom razlicito paše.
pa mouse sensitivty je bit svakog FPS-a i svakom razlicito paše.
Vise bugova ima od BF3 Alphe,postaje neigrivo;
Mislim...stalno mi piše 'RELOAD' nasrid ekrana i svaki zoom mi se shebe tako da efektivno moran klikat dvaput
dakle stalno ginem.
Ruganje.
Ja od kad sam reinstalirao (i Windowse i BC2) više nemam problema sa scope bug-om.
Eo i ja sam napokon igrao sinoć na BattleBox-u.... kako ste nas izmasakrirali sa helićem na Laguni mislim, Kuky i ostali u heliju - Vražja moja ekipa, nitko ne ruši heli, poludio sam.
Vi ste skoro svi bili u drugom timu, iz*ebali ste nas pošteno.
Sad igrate na tom Battlebox-u, to vas server ili, sry bio sam na moru tjedan dana pa sam dosta stvari prepustio a trenutačno sam tako umoran da mi se neda scroolat 5-6 strana unazad.
Nije naš,samo se tamo okupljamo.
Eo i ja sam napokon igrao sinoć na BattleBox-u.... kako ste nas izmasakrirali sa helićem na Laguni mislim, Kuky i ostali u heliju - Vražja moja ekipa, nitko ne ruši heli, poludio sam.
Danas cemo moj frend AT4 i ja doci :)
Nije naš,samo se tamo okupljamo.
Asimilirali su ga :)
To je to što Pero govori:
Ja sam inače gunner jako rijetko, više puta samo sjedim iza i popravljam heli, ali kad me puste malo na gun, onda postanem kao životinja koja je žedna krvi i ubijam.
Pa,šta se žališ Pero?? Bio si 1. u svom timu
Mene jako nerviraju nesposobni gunneri,pogotovo dok ja pilotiram Ono letim,mučim se,a lik ne može pogoditi slona sa 10 metara. A, tako je jednostvno,fino si spotaš mete i samo koristiš putanju helija...
Ma nije da mi nedate, nego više volim raditi posao na zemlji, tek ponekad me uhvati onako želja za rešetnje iz helija.
Mene jako nerviraju nesposobni gunneri,pogotovo dok ja pilotiram Ono letim,mučim se,a lik ne može pogoditi slona sa 10 metara. A, tako je jednostvno,fino si spotaš mete i samo koristiš putanju helija...
Ma kakve veze imam što sam prvi kad su nas zgazili u heliju i općenito dok su bili att. I onda kad smo mi došli u att, nitko ne želi voziti heli. Ja bi ga vozio ali ne znam hehe, čak sam onda poludio i sjeo u heli ali smo se ubrzo srušili bez ispaljenog metka
Pero je bio prvi jer mi je zapravo pomagao. Dok sam ja ove dolje klao on ih je kao medic dizeo svoje pa sam neke ubijao i po dva puta.
Molim, i drugi puta
Mogao si onda oko mene pucati a ne po meni, pa ubiješ nekoga i više od 2 puta ganci
Večeras isto onda bacimo? Ste na mumbleu lopovi?
Si na toj mapi u defu samo ušao u zgradu koja na katu ima kord i samo ih šibao dok su još bili u padobranu?
Si na toj mapi u defu samo ušao u zgradu koja na katu ima kord i samo ih šibao dok su još bili u padobranu?
Ne,na onaj najistureniji i najblži njima. Mene nečeš nikada viditi u pozadini
Pazi ovo mi je jedan soldier,ime govori sve
http://battletracker.com/playerstats/aao/700886/Headless_Rusher/
...krivo frajeru...cijelo vrijeme smo valueshot i ja pokušavali srušiti heli...ali to i je bit podrške iz zraka...dok te ovi šamaraju iz helija a mi svi fokusirani na njega...i zadnja p.i.č.k.i.c.a ti može armat m-com
Nisam mislio na cijeli tim, već na većinu. Ja sam isto derao po heliju, ali nije išlo. Večeras ćemo ih zbombati nadam se
Nisam mislio na cijeli tim, već na većinu. Ja sam isto derao po heliju, ali nije išlo. Večeras ćemo ih zbombati nadam se
Pa jeb... mu mate... kad ne mores srusit helic jbt ako uzmem inzinjera mali sam lvl sta ne mozes ga pogodit sa onom bazukom a u mom timu nitko ne zna vozit helic ukljucujuci i mene i onda ono ne znam 2 su bila u heliju koji su 50 lvl i cijeli mec su cepali svaki je imo oko 30 kilov na kraju jer nitko nije mogo jeb... helic srusit pfff popiz... sam bio
Pa jeb... mu mate... kad ne mores srusit helic jbt ako uzmem inzinjera mali sam lvl sta ne mozes ga pogodit sa onom bazukom a u mom timu nitko ne zna vozit helic ukljucujuci i mene i onda ono ne znam 2 su bila u heliju koji su 50 lvl i cijeli mec su cepali svaki je imo oko 30 kilov na kraju jer nitko nije mogo jeb... helic srusit pfff popiz... sam bio
Polako, sad udahni i ispričaj nam o čemu se radi....
A kad 90% ljudi igra sa recon ili medic klasom nije ni čudo onda da nitko nemože skinut heli. Ljudi ne razumiju da squad treba imat sve klase a ne jedno te isto.
Stizem i ja, a profesija mi je rusenje helica, samo reci kad i gdje i dodjem sa zoljom.
Ak niš drugo, uzmite svi M95 i rokajte, 10 pogodaka i dolje je, ak prije toga ne skinete pilota
A kad 90% ljudi igra sa recon ili medic klasom nije ni čudo onda da nitko nemože skinut heli. Ljudi ne razumiju da squad treba imat sve klase a ne jedno te isto.
ko kaze da reconi nemogu skidat helije?
pravi muskarci sa snajperskim puskama skidaju helice a ne at4,pfff
pitaj Co7 i spywarea kak sam ih fino izredao 4 puta u letu
Hehe istina ali treba imat opaki skill za skinut pilota sa snajperom u heliću koji vrluda po nebu.
Ja sam u jednoj rundi na hevy metal skinuo 9 puta heli sa snipom prvo 4 puta UH-64 Blackhawk onda 2 puta Mi-24 HIND (bilo mi ga žao jer mi je omiljeni) i 2 puta AH-64 APACHE. Ne lažem nego govorim istinu.
Sto je je, lollik nas je u jednoj rundi skinuo 4 puta i to na daljini od oko 200 - 300 metara i to u letu. I onda sam ja iducu to probao, i par sam puta pogodio vozaca ali nije umru. Ali sam zato dva puta skniuo gunera :). I svaki put kad me je heli ubio, vidis oko glave jedno 5 rupa u staklu ali ni jedna izmedju ociju. Ali zato at4 skoro 1 raketa = 1 heli
Ja sam u jednoj rundi na hevy metal skinuo 9 puta heli sa snipom prvo 4 puta UH-64 Blackhawk onda 2 puta Mi-24 HIND (bilo mi ga žao jer mi je omiljeni) i 2 puta AH-64 APACHE. Ne lažem nego govorim istinu.
ma ti si genije.
4 + 2 + 2 = 8, a ne 9?