Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.219.976
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

pa mouse sensitivty je bit svakog FPS-a i svakom razlicito paše.

Me gusta.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Re: Battlefield: Bad Company 2
forzzuk kaže...

Vise bugova ima od BF3 Alphe,postaje neigrivo;

Mislim...stalno mi piše 'RELOAD' nasrid ekrana i svaki zoom mi se shebe tako da efektivno moran klikat dvaput

dakle stalno ginem.

Ruganje.

Ja od kad sam reinstalirao (i Windowse i BC2) više nemam problema sa scope bug-om.

Zero|d4d0
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2011 8:02 (Zero2).
17 godina

Eo i ja sam napokon igrao sinoć na BattleBox-u.... kako ste nas izmasakrirali sa helićem na Laguni mislim, Kuky i ostali u heliju - {#}{#} Vražja moja ekipa, nitko ne ruši heli, poludio sam.

Vi ste skoro svi bili u drugom timu, iz*ebali ste nas pošteno.

Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kad ju ponovite.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sad  igrate na tom Battlebox-u, to vas server ili, sry bio sam na moru tjedan dana pa sam dosta stvari prepustio a trenutačno sam tako umoran da mi se neda scroolat 5-6 strana unazad.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Nije naš,samo se tamo okupljamo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Eo i ja sam napokon igrao sinoć na BattleBox-u.... kako ste nas izmasakrirali sa helićem na Laguni mislim, Kuky i ostali u heliju - {#}{#} Vražja moja ekipa, nitko ne ruši heli, poludio sam.

Danas cemo moj frend AT4 i ja doci  :)

Arabarran kaže...

Nije naš,samo se tamo okupljamo.

Asimilirali su ga :)

[url=http://www.gametracker.com/games/bc2/stats/ex Co7/][img]http://cache.www.gametracker.com/games/bc2/stats/ex Co7/b_560_95.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2011 9:30 (Co7).
16 godina

To je to što Pero govori:

Ja sam inače gunner jako rijetko, više puta samo sjedim iza i popravljam heli, ali kad dođem na gun, onda postanem kao životinja koja je žedna krvi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2011 10:26 (Jack Sparrow).
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jadan, nedamo ti da pucaš. :(
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
Jack Sparrow kaže...

To je to što Pero govori: 

Ja sam inače gunner jako rijetko, više puta samo sjedim iza i popravljam heli, ali kad me puste malo na gun, onda postanem kao životinja koja je žedna krvi i ubijam.

Pa,šta se žališ Pero?? Bio si 1. u svom timu {#}

Mene jako nerviraju nesposobni gunneri,pogotovo dok ja pilotiram {#} Ono letim,mučim se,a lik ne može pogoditi slona sa 10 metara. A, tako je jednostvno,fino si spotaš mete i samo koristiš putanju helija...{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2011 10:19 (Arabarran).
16 godina
Danny_HR kaže...
Jadan, nedamo ti da pucaš. :(

Ma nije da mi nedate, nego više volim raditi posao na zemlji, tek ponekad me uhvati onako želja za rešetnje iz helija.

17 godina
Arabarran kaže...
Pa,šta se žališ Pero?? Bio si 1. u svom timu {#}

Mene jako nerviraju nesposobni gunneri,pogotovo dok ja pilotiram {#} Ono letim,mučim se,a lik ne može pogoditi slona sa 10 metara. A, tako je jednostvno,fino si spotaš mete i samo koristiš putanju helija...{#}

Ma kakve veze imam što sam prvi kad su nas zgazili u heliju i općenito dok su bili att. I onda kad smo mi došli u att, nitko ne želi voziti heli. Ja bi ga vozio ali ne znam hehe, čak sam onda poludio i sjeo u heli ali smo se ubrzo srušili bez ispaljenog metka {#}

16 godina

Pero je bio prvi jer mi je zapravo pomagao. Dok sam ja ove dolje klao on ih je kao medic dizeo svoje pa sam neke ubijao i po dva puta.{#}

Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina

Molim, i drugi puta {#}

Mogao si onda oko mene pucati a ne po meni, pa ubiješ nekoga i više od 2 puta ganci {#}

Večeras isto onda bacimo? Ste na mumbleu lopovi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Bacio jedan zornjak! Volim zornjake {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Si na toj mapi u defu samo ušao u zgradu koja na katu ima kord i samo ih šibao dok su još bili u padobranu? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Pero Dinamit kaže...

Si na toj mapi u defu samo ušao u zgradu koja na katu ima kord i samo ih šibao dok su još bili u padobranu? {#}

Ne,na onaj najistureniji i najblži njima. Mene nečeš nikada viditi u pozadini {#}

Pazi ovo mi je jedan soldier,ime govori sve {#}

http://battletracker.com/playerstats/aao/700886/Headless_Rusher/

17 godina
Pero Dinamit kaže...

...krivo frajeru...cijelo vrijeme smo valueshot i ja pokušavali srušiti heli...ali to i je bit podrške iz zraka...dok te ovi šamaraju iz helija a mi svi fokusirani na njega...i zadnja p.i.č.k.i.c.a ti može armat m-com {#}

::: peace 0n earth :::
17 godina
neaktivan

Dok se papci voze ko gospoda, udobno zavaljeni u sjedala, ja visim s branika. Eto na šta sam spao.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

17 0 hvala 1
17 godina
wiz4rd kaže...
...krivo frajeru...cijelo vrijeme smo valueshot i ja pokušavali srušiti heli...ali to i je bit podrške iz zraka...dok te ovi šamaraju iz helija a mi svi fokusirani na njega...i zadnja p.i.č.k.i.c.a ti može armat m-com {#}

Nisam mislio na cijeli tim, već na većinu. Ja sam isto derao po heliju, ali nije išlo. Večeras ćemo ih zbombati nadam se {#}

17 godina
Pero Dinamit kaže...
wiz4rd kaže...

Nisam mislio na cijeli tim, već na većinu. Ja sam isto derao po heliju, ali nije išlo. Večeras ćemo ih zbombati nadam se {#}

Pa jeb... mu mate... kad ne mores srusit helic jbt ako uzmem inzinjera mali sam lvl sta ne mozes ga pogodit sa onom bazukom a u mom timu nitko ne zna vozit helic ukljucujuci i mene i onda ono ne znam 2 su bila u heliju koji su 50 lvl i cijeli mec su cepali svaki je imo oko 30 kilov na kraju jer nitko nije mogo jeb... helic srusit pfff popiz... sam bio

17 godina
Frenkyca kaže...
Pero Dinamit kaže...
wiz4rd kaže...

Pa jeb... mu mate... kad ne mores srusit helic jbt ako uzmem inzinjera mali sam lvl sta ne mozes ga pogodit sa onom bazukom a u mom timu nitko ne zna vozit helic ukljucujuci i mene i onda ono ne znam 2 su bila u heliju koji su 50 lvl i cijeli mec su cepali svaki je imo oko 30 kilov na kraju jer nitko nije mogo jeb... helic srusit pfff popiz... sam bio

Polako, sad udahni i ispričaj nam o čemu se radi....

::: peace 0n earth :::
17 godina
protjeran

A kad 90% ljudi igra sa recon ili medic klasom nije ni čudo onda da nitko nemože skinut heli. Ljudi ne razumiju da squad treba imat sve klase a ne jedno te isto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...
wiz4rd kaže...

Stizem i ja, a profesija mi je rusenje helica, samo reci kad i gdje i dodjem sa zoljom.

16 godina

Ak niš drugo, uzmite svi M95 i rokajte, 10 pogodaka i dolje je, ak prije toga ne skinete pilota

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

0 0 hvala 0
16 godina
hellbyte0 kaže...

A kad 90% ljudi igra sa recon ili medic klasom nije ni čudo onda da nitko nemože skinut heli. Ljudi ne razumiju da squad treba imat sve klase a ne jedno te isto.

ko kaze da reconi nemogu skidat helije?

pravi muskarci sa snajperskim puskama skidaju helice a ne at4,pfff

pitaj Co7 i spywarea kak sam ih fino izredao 4 puta u letu{#}

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
17 godina
protjeran
lollik91 kaže...
hellbyte0 kaže...

Hehe istina ali treba imat opaki skill za skinut pilota sa snajperom u heliću koji vrluda po nebu.{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2011 16:27 (hellbyte0).
15 godina
protjeran

Ja sam u jednoj rundi na hevy metal skinuo 9 puta heli sa snipom prvo 4 puta UH-64 Blackhawk onda 2 puta Mi-24 HIND (bilo mi ga žao jer mi je omiljeni) i 2 puta AH-64 APACHE. Ne lažem nego govorim istinu.

kalko1212
16 godina
neaktivan
lollik91 kaže...
hellbyte0 kaže...

Sto je je, lollik nas je u jednoj rundi skinuo 4 puta i to na daljini od oko 200 - 300 metara i to u letu.  I onda sam ja iducu to probao, i par sam puta pogodio vozaca ali nije umru. Ali sam zato dva puta skniuo gunera :). I svaki put kad me je heli ubio, vidis oko glave jedno 5 rupa u staklu ali ni jedna izmedju ociju.  Ali zato at4 skoro 1 raketa = 1 heli

[url=http://www.gametracker.com/games/bc2/stats/ex Co7/][img]http://cache.www.gametracker.com/games/bc2/stats/ex Co7/b_560_95.png[/img][/url]
16 godina
Genije kaže...

Ja sam u jednoj rundi na hevy metal skinuo 9 puta heli sa snipom prvo 4 puta UH-64 Blackhawk onda 2 puta Mi-24 HIND (bilo mi ga žao jer mi je omiljeni) i 2 puta AH-64 APACHE. Ne lažem nego govorim istinu.

ma ti si genije.

ORIGIN NICK: rmandic | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
15 godina
neaktivan

4 + 2 + 2 = 8, a ne 9? {#}

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
10 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice