skank predstavlja:
sleepy hollow i govno bez glave
omg koji cheater :D
znaci nemos ga headshotati :D
skank predstavlja:
omg koji cheater :D
znaci nemos ga headshotati :D
Ko je igro sve?
Lollik oš ti u klan? (neću te podyebavat više - razmisli )
igrali su : pirat,danny,dado i kuky vs co7,spyware,slammmer i ja.
nebudem ulazio u klan,al ako cete igrat warove protiv nekog i ak ce vam falit igrac onda zovnite
btw,evo jedna slika od sinocnje partije prije war-a
@pirat pa ja sam i rekao odma na pocetku da cete pobijedit.ipak vi igrate dugo zajedno i znate se koordinirat,za razliku od nas ostale cetvorice di smo se prakticki prvi put culi na ts3,osim mene i co7.
al svejedno stoji cinjenica da ste igrali 4vs3 jer je mene stalno izbacivalo.i sad bez zajebancij?, vjerujem da bi ste se ipak malo vise pomucili da sam ja bio tam stalno,da me nije izbacivalo.
najgore mi je bilo,dodem kukyiju iza leda,on je bio snajper tad,vi ste napadali,i da mu uzmem dog tag,izbaci me -.-
e lolik možeš mi dat svoj nick da igram malo svama bbc 2
Evo ti moj nick([HR]pirat),pa igraj "bbc 2"
lol sa lolikom hahah
skank predstavlja:
Meni se to nije nikad desilo,a tebi to več drugi put.Jel se ti spajaš na net priko špahera ili žividera?Zayeban si skroz.
Ae ekipa jeli itko za da odigramo sad malo?
ingame nick: herdjuro
ahhh....nakon 3 sata igranja 3 lvl otkljuco 2 strojnice 2 sacme medic kutiju recon loptu :DDDDD prehebena igrica samo sta ta druga strojnica saw(ko iz cod4) ima shebani ciljanik :S ko ce cekat 150000 bodova za red dot -.-
ahhh....nakon 3 sata igranja 3 lvl otkljuco 2 strojnice 2 sacme medic kutiju recon loptu :DDDDD prehebena igrica samo sta ta druga strojnica saw(ko iz cod4) ima shebani ciljanik :S ko ce cekat 150000 bodova za red dot -.-
čekaj cca 400 h za 50 ku...ali onda ekipa ulazi u tvoj squad a ne obratno.
jesi igrao s nama jučer? koji ti je nick?
Ja sam vas par dodao u igiri ko frendove pa me niste prifatili
Btw moj nick Frenky92
ko god ima 20 prijatelja u listi ne moze prihvatiti nove osim ako prije toga ne obrise nekog....tako da nemoj misliti da te neko nije prihvatio jednostavno su popunjeni...
Ocete veceras igrat
e može li mi itko pomoći imam veliki problem sa instalacijom bfbc2...jucer sam skinuo bfc2 preko onoga origina jer sam kupio cd key taj kao neki digital download i sad kad pokrenem instalaciju uvijek mi dode isti error:the vc++ runtime redistributable package was not installed successfully i nikako ga neznam popraviti jeli mozda netko od vas imao ovakav problem??jeli se to uopce moze popraviti :/ ?
e može li mi itko pomoći imam veliki problem sa instalacijom bfbc2...jucer sam skinuo bfc2 preko onoga origina jer sam kupio cd key taj kao neki digital download i sad kad pokrenem instalaciju uvijek mi dode isti error:the vc++ runtime redistributable package was not installed successfully i nikako ga neznam popraviti jeli mozda netko od vas imao ovakav problem??jeli se to uopce moze popraviti :/ ?
..prije par mjeseci sam kupio tu igru i odustao od igranja jer sam bio stvarno loš... ..a defintivno ću kupit battlefield 3..ali ako sam pušiona u bc2 onda neću ni u b3 biti baš nešto,tako da sam opet instalirao bc2 i hrabro krenuo..moram se tu ispraksirati za b3..
prve dvije runde sam se toliko naživcirao i ispsovao sve šta se dalo opsovat..metci me baš vole.. onda sam duboko udahnuo i samo opušteno...i bome zadovoljan sam..na kraju runde sam imao k/d 19/24 šta je za mene super s obzirom na to kako mi je prije išlo.. ..me lucky. wish me good luck.
Tko ima praznih mjesta, odnosno ko' hoće nek me doda da se međusobno možemo bušiti; pWnBEAR_69
Pa normalno da moraš psovati dok igraš! Kakvo je to igranje ako drugima ne psuješ sve po spisku!? Psuje se do mjuta ili kicka, a onda se prijeđe na novi server i kreće ispočetka
U zadnje vrijeme igram silovito, jučer sam imao score 32-11 što je za mene u rangu svjetskog rekorda..
Ekipa na kojem serveru igrate navečer? Jel se dogovorite ili? :)
U zadnje vrijeme igram silovito, jučer sam imao score 32-11 što je za mene u rangu svjetskog rekorda..
Potrazi server BattleBox u searchu, al je navecer puno ljudi na cekanju, sinoc kolko znam bilo 7
Potrazi server BattleBox u searchu, al je navecer puno ljudi na cekanju, sinoc kolko znam bilo 7
Ma ako se ceka znači da je dobar ;)
Dodaj me ako oce: DarknessThunder
Dodaj me ako oce: DarknessThunder
Dodao sam te.
Pitam ja frenda zašto si ne kupi Battlefield: Bad Company 2 da je 100 puta bolji od cod-a a on kaže:Probo sam igrat ali su mi mape prevelike ja mu kažem:OMFG
jesi igrao s nama jučer? koji ti je nick?
igram na ps3...
..u vezi postavka: na koliko vam je mouse sensitivity,yaw factor,pitch factor?? dali vam je uključen mouse acceleration?? itd. zanima me dali se sa određenim postavkama može olakšati gamplay u multiplayeru??