bila je dobra pegla danas,al onaj kuky je dosadan ko komarac :D
stalno se zalijece sa nozem
uzas nemos ga potjerati
narezao sam te ko salamu danas
uzas nemos ga potjerati
uzas nemos ga potjerati
hebiga,danas je tvoj sretan dan
sutra ce biti meni
zakasnio :)
Pozz dobio sam novi comp pa si kupujem neke igre, zanima me da li da kupim bc2 ili da cekam bf3?
Pozz dobio sam novi comp pa si kupujem neke igre, zanima me da li da kupim bc2 ili da cekam bf3?
Kupi BC2,do BFa3 ima još dosta.
Opet je održavanje servera ne može se ući u igricu
par od danas
di to igrate đubrad? da vas malo izsjeckam
di to igrate đubrad? da vas malo izsjeckam
oni igraju na nekom Noobs 150 kills serveru jer tamo igra puno malih lvl pošto piše noobs, pa da se mogu iživljavati...đubrad
A mi smo na BattleBox.de Mixed Ranked i tu igraju pravi muži
A to fakat trebate vidjet. Hrpa ekipe koja je jedva lvl20 i ovih par osoba upitne seksualne orijentacije. Iživljavaju se na djeci pa onda poslje postaju "super skorove".
Jučer sam im se pridružio, ali je iz nekog razloga server resetirao lvl-e i onda ih selektivno vraćao. Spyweru vrati, i onda partiju kasnije njemu opet resetira, a meni vrati.
Mi smo došli na taj server neki dan kad je bio rush na valparaiso mapi.
Tako smo ih izrejpali iz helica da su nam admini nukali cijeli team, napadači team.
Admini su lvl 40-49 pa se iživljavaju na rulji od 20lvl jer im je ime servera noobs i radi toga im dolaze ti niski rankovi.
Onda kad im dođe netko tko zna malo bolje igrati onda su čiteri i sl.
Onaj war koji smo igrali u subotu ili kad je bio baš protiv tih koji su admini na serveru. Jadnici nisu armali ni jedan objectiv, a mi smo njih u napadu pregazili. Nakraju smo ispali cheateri i da war nije bio fer.
istina
Al nisu gori od šupaka na =BG= serveru.
Jučer igram u squadu sa jednim članom BG klana, on i ja jedini visoki level, ostatak tima jedva leveli 20. Protiv nas normalno hrpa generala iz BG i nekog UA klana. Razbijaju nas i dive se sami sebi kako su dobri, piskaraju we rule, easy i slične gluposti.
Mislim si, ok, jasno mi je da nas gaze, al ne bi trebali baš ovako, dečki se trude, nisu toliko loši. I onda par minuta kasnije uhvatim ovog BG-ovca Tiger-nešto, kako dolazi našem snajperu, koji je flenkao neprijatelja i skida ih ko piliće, iza leđa i ubije ga.
Ne mogu vjerovat da itko, a pogotovo neki klan može biti toliko jadan. Kad sam na chatu napisao što lik radi, odmah se prebacio svojim pica prijateljima, bez ijedne riječi u svoju obranu. Igrao je tako sa nama od kad sam se spojio na server, tek nakon 3. partije sam skužio što radi. Pomislio sam ranije, jel moguće da je lik mućki infiltrator, ali sam odmah to odbacio s obzirom na odnos snaga, nije mi imalo smisla s obzirom da su bili gotovo isključivo generali na drugoj strani.
to ti je lolikova skola... eto ga na, proculo se...
Riječi su suvišne
Fuj.. :)
Riječi su suvišne
koji je to server ?
To je neki sa 500 ili 1000 ticketa, zato i ima tolko killeva.
Da li može netko objasnit što su ticketi ne znam pa pitam?
Da li može netko objasnit što su ticketi ne znam pa pitam?
svaki put kad umreš skine ti se ticket tvog tima.kad napadaš u rushu imate default 75 a obrana no limit.tako da moraš paziti da ne trošiš bezveze.
Riječi su suvišne
Katastrofa :D --- http://bfbcs.com/stats_pc/mr.%20B666
Score per minute 505 lol
Koji mu je to soldier po redu ??
Imao bi i ja takov score da mi ne šteka i da ping ne pleše na 500
lol, moji statsi....
Teamkills: 1 273
B666 statsi...
Teamkills: 6
Ekipa imam jedan problem.
Sinoć sam sinu skinio bfbc2 s origina.
I sad idem malo isprobat, uđem u MP upišem mail i pass, traži me i key i to ukucam i onda mi napiše key in use.
ponovio sam više puta uvijek ista stvar.
Kod mene radi bez problema (drugi key) a ovo sad neče.
Zna li neko kako da to riješim igra je org u kutiji.
Ekipa imam jedan problem.
Sinoć sam sinu skinio bfbc2 s origina.
I sad idem malo isprobat, uđem u MP upišem mail i pass, traži me i key i to ukucam i onda mi napiše key in use.
ponovio sam više puta uvijek ista stvar.
Kod mene radi bez problema (drugi key) a ovo sad neče.
Zna li neko kako da to riješim igra je org u kutiji.
Mislim da moras novi acc na pravit za taj novi key...
Na kojem serveru igrate?dali je to mozda ovaj http://www.gametracker.com/server_info/188.122.68.12:19568/
Na kojem serveru igrate?dali je to mozda ovaj http://www.gametracker.com/server_info/188.122.68.12:19568/
Da,to je taj.
lol, moji statsi....
Teamkills: 1 273
B666 statsi...
Teamkills: 6Pa ti si poznati mučki provokator i timkiler.
a zapravo to i nije toliko puno. Svaka dva sata igre, jedan moj bude ubiven! To je sasvim ok, na slicnom principu radi i talijanska mafija :)
Tooo napokon KDR 0.5 :D (low znam)
http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%5BBUG%5DMitch/
nego, zas nema ni jednog EA servera za pc ?