Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.222.915
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield: Bad Company 2
Imaš klimu u sobi?
Čuj, kad se zagrije prostorija đaba ti svi ventovi svijeta kad pušu toplo.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Istina ima dosta problema u zadnje vrijeme.

Ali sam primijetio jednu zanimljivu stvar. Ganjao sam platinu istovremenom s Vintovkom i UZIjem. Dođem na neki server i idem igrati s Vintovkom. Užas živi, hitbox kao da ni ne postoji. Prebacim se na UZI i odjednom sve normalno. o.O A koliko se sjećam mislim da mi je već netko rekao (mislim da Sapko) da se to i njemu znalo dogoditi.

Najbolje mi je kada sam assaultao sa VSS-om. Pucam po liku na nekih 20-30 metara, ispraznim 3 spremnika u njega, 0 hitova. Kad VSS ne želi zagrist, onda fakat ne želi zagrist.

@Danny: nemam klimu ali nije ništa posebno toplo u sobi oko 26 najviše, a i temperature su mi normalne.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.7.2011 10:21 (Vash).
15 godina

B.:B.C. 2 je ko Alfa Romeo. Stalno joj je neki penis, nešto šteka, oće da kupiš novi komp i ima hrpu bugova...al onih pet minuta kad sve radi bez laga i trzanja, nema joj ravne. {#} Igra s dušom {#}

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vash kaže...

@Danny: nemam klimu ali nije ništa posebno toplo u sobi oko 26 najviše, a i temperature su mi normalne.

Ništa puno?!

Ja sam na 26 mokar kompletno i sve kapa s mene. Sve iznad 22-23 je meni smrt.

15 godina

meni je komp u podrumu ispod razine zemlje tako da su tem. oko 24-25°C bez klime

grafiku GTX 570 GAINWARD GS sam podignuo na 1.050 mV radi mi na 900 MHZ a memorija mi je na 4200 mhz  temp cipa je nakon dva sata igranja oko 78-80°C a ventilator ide do 67%  ja zadovoljan

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.7.2011 10:28 (pasko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Danny_HR kaže...
pasko kaže...
skank666 kaže...

QFT

Dečki, novi driveri, malo počistit računar, ako imate Steam verziju igre verificirati fajlove svako toliko i sve 5.

Uz to su stigle vrućine pa se hardver malo više muči.

Ponukan ovim postom skinuo ja nove drivere i desilo se nešto šta nisam očekivao. Naime,grafu klokam preko Catalysta onim Auto-tune fičrom.

Inače default takovi su 500/950 Mhz i bila je kloknuta na 750/950Mhz. I sa svakom verzijom drivera bi palio A-T i taktovi bi uvijek ostajali isti. Sad sam napravio isto i kloknulo mi grafu na 780/1040 {#}

Baš sam ponosan sad na svoju beštijicu. Idem odmah osprobati jel ima kakvih pomaka u igri.

17 godina
neaktivan

I sad još ako imaš Steam verziju odi na verify integrity of game files ili tako nešto.

Meni se svako toliko pojavi lagzor, pa ovo riješava problem. Općenito sa Steam igrama.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo s desktopa... 

Maky
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Nije. Moja je verzija od EADM-a. Ali sam drivere skinuo preko steama,jel' se oni mogu verificirati?

Ustvari idem probrljati da vidim...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
CroMaky96 kaže...

Evo s desktopa... 

93 stupnja??? {#}

15 godina
neaktivan

povecaj okretaje ventilatora ako ne zelis da ti kartica ubrzo rikne...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro |

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

već je otišla... u igrama dobivam crne crte i tako neke gluposti... Ovako i ondako sada kupujem gtx 580

Maky
15 godina
neaktivan

Jbt daj makni tu žensku iz avatara, svaki put me dekoncentrira.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
11 0 hvala 0
16 godina

Dobivaš crne crte jer se pregrijava,ne mora značiti da je otišla. Stavi fan manualno na 100% pa onda probaj igrati.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Arabarran kaže...

Dobivaš crne crte jer se pregrijava,ne mora značiti da je otišla. Stavi fan manualno na 100% pa onda probaj igrati.

Ta temp. mi je samo na desktopu, a kada sum u igri onda bude oko 40-60

Maky
16 godina
CroMaky96 kaže...
Arabarran kaže...

Očeš reći da se tvoja kartica hladi igranjem???

16 godina
odjavljen

lol

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Arabarran kaže...
CroMaky96 kaže...
Arabarran kaže...

Očeš reći da se tvoja kartica hladi igranjem???

Kada sam u igri tek se onda ventilatori pokrenu, komp se pretvara u mlažnjak (bar po zvuku)

Maky
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

I sad još ako imaš Steam verziju odi na verify integrity of game files ili tako nešto.

Meni se svako toliko pojavi lagzor, pa ovo riješava problem. Općenito sa Steam igrama.

A kod EADM verzije istu stvar radi reinstalacija igre. Meni obično pomogne. Tj. pomagalo je, nabavio si i ja Steam verziju :)

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.7.2011 11:10 (ZC_Someone).
16 godina

Pa,jel' ti omogučen overdrive. Vidim da ti je sve zasivljeno,a tako ne smije biti nego ovako.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Arabarran kaže...

Pa,jel' ti omogučen overdrive. Vidim da ti je sve zasivljeno,a tako ne smije biti nego ovako.

to cudo mi je disablano... ovako i onako kupujem si novu extremnu konfig. za 20 000kn poslije ljeta..

Maky
17 godina
neaktivan
Bacit ćeš lovu. :)
15 godina
neaktivan

Danny ti dobro kaže, bacanje hrpu para na komp nema smisla.

Kupi si neki komp od oko 5k kn, sa njim ćeš moći sve igrati sljedeće 2 godine bez razmišljanja, a ako ćeš ga kasnije nadoštukati i puno duže.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.7.2011 11:32 (Vash).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nije problem što će moći igrati i s jeftinijom kantom, već s tim što će s kanta od 20k puno više izgubiti na vrijednosti od one koju plati 7. :)

Napravio sam jednom takvu grešku, nikad više.
15 godina
neaktivan

Mislim da takav komp izgubi polovicu vrijednosti već nakon godinu dana.

Ja sam svoj platio 10k, pa sad nakon skoro 2 godine mislim da vrijedi oko 4, 5.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.7.2011 11:41 (Vash).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ali ja bi vjerovatno izeo iMac ili intel Xeon jer mi više treba za render, igre baš i ne igram kao proteklih godina kada sam visio 24/7.. 

Maky
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Općenito takve pare ima smisla skucati u komp, ako ti je taj komp alat s kojim ćeš zarađivati (dovoljno da opravdaš investiciju).

Ako ti je za posao samo naprijed i sretno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.7.2011 12:20 (Vash).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vash kaže...

Općenito takve pare ima smisla skucati u komp, ako ti je taj komp alat s kojim ćeš zarađivati (dovoljno da opravdaš investiciju).

Ako ti je za posao samo naprijed i sretno.

Hvala,

treba mi za hostanje servera i za programiarnje web aplikacija... Nadam se da će se isplatiti

Maky
14 godina

Jel do laganja dolazi zbog grijanja graficke ili procesora?

Mislim,imam novi komp,pogledajte pod Moj PC.

Imam Sapph. 6850HD i na defaultu je sve. Radi na 775mhz GPU  Clock sett. a memorija je na 1000mhz.

Dali da diram ista ili bolje ostaviti sve kako je tvornicki?

U igri (BC 2) ne cuju se ventilatori jako,sve je ok,cak su i temp OK.

Zivcira me i kada ide nova mapa,pa kad je ˝LOADING˝ i onda je ˝JOIN˝,e tada mi se smrzne kompletno,ali cujem zvuk.

FPS padne na 0-1 i onda nakon 3-4 sekunde je ok.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.7.2011 13:58 (drahic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Taj LOADING je uvijek nesto zezao na atijevim grafickama, rekli su da su to ispravili novijim driverima... dalje ne znam...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice