čuček , a na kojem serveru si gore danas, da ti dođem instrukcije podijelit
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima koga online da odigramo koju,dosadno mi je..Zaspat cu od dosade.. ??
>Posaljite request u igri > Mr.AstraOwner
Ljudi imam pitanje u vezi ove igre.
Znaci kupio sam BC2 s kutijom, rega ga na svoj mail na kojem mi je i EA account i sve 5.
I sad sam na ovoj steam akciji opet ga kupio(zbog vietnama) pa me zanima dali netko drugi moze koristit ovaj prvi key , jer mi je email isti i na EA i na steamu a zapravo su 2 razlicita keya.
Ljudi imam pitanje u vezi ove igre.
Znaci kupio sam BC2 s kutijom, rega ga na svoj mail na kojem mi je i EA account i sve 5.
I sad sam na ovoj steam akciji opet ga kupio(zbog vietnama) pa me zanima dali netko drugi moze koristit ovaj prvi key , jer mi je email isti i na EA i na steamu a zapravo su 2 razlicita keya.
promjeni mail na EA... i to je to...
[FR] Team Des =FRA=
To upišite u tražilicu.
Dosta za danas?
Dosta za danas?
Da,siluje nas s istom mapom već 5 rundu.
Ajmo na promillestube ako imate volje ;)
Neznam kako vama ali meni je na tom serveru ne igrivo bilo...
Svakih 3-4 min fps padne na 0-1-2 i tako je 4-5 sekundi i onda odjednom ok.
ja ode sad na prommiles...
ja ode sad na prommiles...
Meni je na promill... pre velik ping, ali bas uvijek, sad derem na Oscar Mike-Mixed Mode i ponekad AnR Small i Europe Force(prazan vec neko vrijeme, razlog:nepoznat)
Pa odem na one Bugarske =BG=Company ili na jedan od 6 ili 7 OldManGaming servera.
Ajmo se dogovorit na kojem cemo se serveru naci ljudovi. Sutra ili preksutra da nabacimo koju zajedno
kako vam rade serveri zadnjih mjesec dana na bc2 ?
imam osjecaj da nikad nisu ovako loše radili
kako vam rade serveri zadnjih mjesec dana na bc2 ?
imam osjecaj da nikad nisu ovako loše radili
mene u zadnja 2-3 dana bar 15-ak puta izbacilo sa servera,piše da provjerim internet vezu,a brzina i ping mi u redu kao i inače.
Meni je isto katastrofa na većini servera.
Latencija mi bude oko 80, ali svejedno imam osjećaj kao da hodam kroz puding.
Trza mi, a kad izletim pred nekog lika on mi počne skakat okolo po ekranu, i generalno kasnim oko pol sekunde za njim.
Recimo lik opali iz spas-a, fula me debelo i krene animacija repetiranja, on meni tek podigne cijev u zrak i počne repetirat, a ja odjednom padnem mrtav i piše da me on ubio sa spas-om i vidim njega kako opet repetira.
Prekjučer sam počeo nazad igrati nakon 3 mjeseca i mogu reči da osječam poprilični lag, svako malo mi zalaga. Nikad prije mi tako čudno BC2 nije radio.
Vash eto ista situacija kod mene. Napiše mi tko me ubio, a ja još stignem isplaiti par metaka i tek onda mi vojnik padne na tlo. Ili netko puca po meni, ja trčim u zaklo, već se sakrijem iza kamena i tek onda nakon dvije sekunde me ubije, i to mi se dešava poprilično često u ovih zadnjih par dana.
Al ne samo mi sa buga, nego i ostala ekipa sa servera. Nekaj ih gadno hebe izgleda.
Fck that, kada ja špilam Bad Company 2 multiplayer na 1.60 dual core procesoru
Fps ide od 5-25, no svejedno dobro mi ide, skoro pa 3. lvl :D
Najviše me živcira što ne mogu igrati kako inače igram, nego moram ići mućki. (nije da nisam i inače mućko đubre, ali po naravi sam više za direktnije napade i većinu vremena napadam direktno)
U direktnom okršaju padam i gotovo. Sada većinu ljudi ubijam sa mortarima, C4 ili ako mu prislonim spas na potiljak i opalim. U protivnom ću vjerojatno ja popušit.
Mislio sam da nije niš strašno i da će se valjda serveri sredit, al već 2-3 tjedna ovog sranja je fakat previše.
takodjer, uz ogroman lag imam i neke glupe graficke bugove... tipa, nema vrata ali kad gledam kroz scope onda ih ima... ono s helicima - kroz scope ih ne vidim a onako normalno ih vidim...
takodjer, uz ogroman lag imam i neke glupe graficke bugove... tipa, nema vrata ali kad gledam kroz scope onda ih ima... ono s helicima - kroz scope ih ne vidim a onako normalno ih vidim...
barba ja mislim da bi bilo vrijeme da promjenis tvoju grafu
i ja sam jucer igrao na ovom francuskom serveru i nakon 15 sec laga sljedecih sat vremena
sve je bilo super ping oko 40-50 bez laga
odlicno
pozz
barba ja mislim da bi bilo vrijeme da promjenis tvoju grafu
i ja sam jucer igrao na ovom francuskom serveru i nakon 15 sec laga sljedecih sat vremena
sve je bilo super ping oko 40-50 bez laga
odlicno
pozz
QFT
Dečki, novi driveri, malo počistit računar, ako imate Steam verziju igre verificirati fajlove svako toliko i sve 5.
Uz to su stigle vrućine pa se hardver malo više muči.
E da, meni likovi nestaju. Uz ostale teksture nestaju mi i f*ing likovi.
Stojim na stijeni iznad lika, naciljam i odjednom lik nestane. Gledam koji k*rac, reko možda je otišao sa servera, kad mi se odjednom pojavi na desnom boku i sroka me.
Ako ništa drugo barem sam utvrdio da je arctosa ful čvrsta, jer sam tolko pop*zdio da sam počeo rokat sa šakama po njoj.
Istina ima dosta problema u zadnje vrijeme.
Ali sam primijetio jednu zanimljivu stvar. Ganjao sam platinu istovremenom s Vintovkom i UZIjem. Dođem na neki server i idem igrati s Vintovkom. Užas živi, hitbox kao da ni ne postoji. Prebacim se na UZI i odjednom sve normalno. o.O A koliko se sjećam mislim da mi je već netko rekao (mislim da Sapko) da se to i njemu znalo dogoditi.
Ma greje mi se da ti ne kažem šta. Pogledaj mi konfig. Zalman CNPS10X Quiet i CM Storm Sniper, ni proc ni grafa klokani.