Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.221.979
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield: Bad Company 2

čuček , a na kojem serveru si gore danas, da ti dođem instrukcije podijelit

BC2 nick: maxsisac_CRO
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.7.2011 21:19 (maxsisac_cro).
14 godina

Ima koga online da odigramo koju,dosadno mi je..Zaspat cu od dosade.. ??

>Posaljite request u igri > Mr.AstraOwner

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.7.2011 20:36 (drahic).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ljudi imam pitanje u vezi ove igre.

Znaci kupio sam BC2 s kutijom, rega ga na svoj mail na kojem mi je i EA account i sve 5.

I sad sam na ovoj steam akciji opet ga kupio(zbog vietnama) pa me zanima dali netko drugi moze koristit ovaj prvi key , jer mi je email isti i na EA i na steamu a zapravo su 2 razlicita keya.

sup
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hexx kaže...

Ljudi imam pitanje u vezi ove igre.

Znaci kupio sam BC2 s kutijom, rega ga na svoj mail na kojem mi je i EA account i sve 5.

I sad sam na ovoj steam akciji opet ga kupio(zbog vietnama) pa me zanima dali netko drugi moze koristit ovaj prvi key , jer mi je email isti i na EA i na steamu a zapravo su 2 razlicita keya.

promjeni mail na EA... i to je to...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro |
17 godina
neaktivan

[FR] Team Des =FRA=

To upišite u tražilicu.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

1 0 hvala 0
16 godina

Dosta za danas?

17 godina
neaktivan
Je, po malo. Kasno ovi pederi (pirat i kuky) dođu i onda ne mogu dugo ostat. :(
16 godina
moderator
dreammaker kaže...

Dosta za danas?

Da,siluje nas s istom mapom već 5 rundu.

سمندری ڈاکو
16 godina

Ajmo na promillestube ako imate volje ;)

14 godina

Neznam kako vama ali meni je na tom serveru ne igrivo bilo...

Svakih 3-4 min fps padne na 0-1-2 i tako je 4-5 sekundi i onda odjednom ok.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ja ode sad na prommiles...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Arabarran kaže...

ja ode sad na prommiles...

Meni je na promill... pre velik ping, ali bas uvijek, sad derem na Oscar Mike-Mixed Mode {#} i ponekad AnR Small i Europe Force(prazan vec neko vrijeme, razlog:nepoznat)

BFBC2 nick:HR_Teo
15 godina
Mene isti u zadnje vrijeme na promilesu zeza ping i to samo na tom sreveru..grrr
Pa odem na one Bugarske =BG=Company ili na jedan od 6 ili 7 OldManGaming servera.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ajmo se dogovorit na kojem cemo se serveru naci ljudovi. Sutra ili preksutra da nabacimo koju zajedno

0 0 hvala 0
16 godina

evo i morcus da nekad stavi dobru rezu

get doooooown !!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

kako vam rade serveri zadnjih mjesec dana na bc2 ?

imam osjecaj da nikad nisu ovako loše radili

1 R34LLY L0V3 T0 R1D3 MY 81K3!!!
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
crozoki kaže...

kako vam rade serveri zadnjih mjesec dana na bc2 ?

imam osjecaj da nikad nisu ovako loše radili

mene u zadnja 2-3 dana bar 15-ak puta izbacilo sa servera,piše da provjerim internet vezu,a brzina i ping mi u redu kao i inače.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan

Meni je isto katastrofa na većini servera.

Latencija mi bude oko 80, ali svejedno imam osjećaj kao da hodam kroz puding.

Trza mi, a kad izletim pred nekog lika on mi počne skakat okolo po ekranu, i generalno kasnim oko pol sekunde za njim.

Recimo lik opali iz spas-a, fula me debelo i krene animacija repetiranja, on meni tek podigne cijev u zrak i počne repetirat, a ja odjednom padnem mrtav i piše da me on ubio sa spas-om i vidim njega kako opet repetira. 

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

Prekjučer sam počeo nazad igrati nakon 3 mjeseca i mogu reči da osječam poprilični lag, svako malo mi zalaga. Nikad prije mi tako čudno BC2  nije radio.

Vash eto ista situacija kod mene. Napiše mi tko me ubio, a ja još stignem isplaiti par metaka i tek onda mi vojnik padne na tlo. Ili netko puca po meni, ja trčim u zaklo, već se sakrijem iza kamena i tek onda nakon dvije sekunde me ubije, i to mi se dešava poprilično često u ovih zadnjih par dana.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.7.2011 9:10 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jučer ste se svi plakali na onom serveru. Meni sve bilo ok. Lagalo je prvih 30-ak sekundi, a kasnije ništa i sve radilo kak spada.
16 godina

Al ne samo mi sa buga, nego i ostala ekipa sa servera. Nekaj ih gadno hebe izgleda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Fck that, kada ja špilam Bad Company 2 multiplayer na 1.60 dual core procesoru {#}

Fps  ide od 5-25, no svejedno dobro mi ide, skoro pa 3. lvl :D

Maky
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Najviše me živcira što ne mogu igrati kako inače igram, nego moram ići mućki. (nije da nisam i inače mućko đubre, ali po naravi sam više za direktnije napade i većinu vremena napadam direktno)

U direktnom okršaju padam i gotovo. Sada većinu ljudi ubijam sa mortarima, C4 ili ako mu prislonim spas na potiljak i opalim. U protivnom ću vjerojatno ja popušit.

Mislio sam da nije niš strašno i da će se valjda serveri sredit, al već 2-3 tjedna ovog sranja je fakat previše.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

takodjer, uz ogroman lag imam i neke glupe graficke bugove... tipa, nema vrata ali kad gledam kroz scope onda ih ima... ono s helicima - kroz scope ih ne vidim a onako normalno ih vidim... 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
skank666 kaže...

takodjer, uz ogroman lag imam i neke glupe graficke bugove... tipa, nema vrata ali kad gledam kroz scope onda ih ima... ono s helicima - kroz scope ih ne vidim a onako normalno ih vidim... 

barba ja mislim da bi bilo vrijeme da promjenis tvoju grafu {#}

i ja sam jucer igrao na ovom francuskom serveru i nakon 15 sec laga sljedecih sat vremena

sve je bilo super ping oko 40-50 bez laga

odlicno

pozz

17 godina
neaktivan
pasko kaže...
skank666 kaže...

barba ja mislim da bi bilo vrijeme da promjenis tvoju grafu {#}

i ja sam jucer igrao na ovom francuskom serveru i nakon 15 sec laga sljedecih sat vremena

sve je bilo super ping oko 40-50 bez laga

odlicno

pozz

QFT

Dečki, novi driveri, malo počistit računar, ako imate Steam verziju igre verificirati fajlove svako toliko i sve 5.

Uz to su stigle vrućine pa se hardver malo više muči.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.7.2011 10:12 (Danny_HR).
15 godina
neaktivan
skank666 kaže...

E da, meni likovi nestaju. Uz ostale teksture nestaju mi i f*ing likovi.

Stojim na stijeni iznad lika, naciljam i odjednom lik nestane. Gledam koji k*rac, reko možda je otišao sa servera, kad mi se odjednom pojavi na desnom boku i sroka me.

Ako ništa drugo barem sam utvrdio da je arctosa ful čvrsta, jer sam tolko pop*zdio da sam počeo rokat sa šakama po njoj.{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.7.2011 10:16 (Vash).
17 godina
neaktivan
Sigurno vam se greje računar. Nikad vidio ovakvo što.
17 godina
neaktivan

Istina ima dosta problema u zadnje vrijeme.

Ali sam primijetio jednu zanimljivu stvar. Ganjao sam platinu istovremenom s Vintovkom i UZIjem. Dođem na neki server i idem igrati s Vintovkom. Užas živi, hitbox kao da ni ne postoji. Prebacim se na UZI i odjednom sve normalno. o.O A koliko se sjećam mislim da mi je već netko rekao (mislim da Sapko) da se to i njemu znalo dogoditi.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma greje mi se da ti ne kažem šta. Pogledaj mi konfig. Zalman CNPS10X Quiet i CM Storm Sniper, ni proc ni grafa klokani.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice