u roku od 24h poslat ce 100%
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja preko PyPala plaćam i čak je 3 sata previše rečeno.. U prosjeku sam keyeve na mail dobivao <30min od uplate.. Osim Brinka koji će stići 13.5.
stigao je u roku 15 minuta.. vec sam ga proslijedio frendu! :)
ne mogu vjerovat da je tako jeftino.. mislim da sam ja igru platio nesto manje od 300kn.. ali dobro prije vise od godinu dana.. :)
Pozz
Malo kopam po drugim forumima i na jednom naiđoh na zanimljivu temu,tj preinaku za BF2..pa me zanima,
jel tko probao i kakvi su dojmovi...(meni izgleda dosta zanimljivo)
BF 2:PR mode najbolji mode za bf 2 ,ako voliš realizam onda je ovo mode koji dfinitivno moraš isprobati
dada, treba biti brz ;)
Evo što se maloprije pojavilo na g2play (slika)
Jel toga bude inače?
Btw...isprobao sam sve ključeve reedemat u EADM i za sve kaže da su već iskorišteni...
kaj djele free cd keyeve?
svake srijede
Now they can hear you 3 flags away
Dali je to samo do mene ili'??????
Ovako kad se vozim u vozilu, prvo lice u kabini sve normalno i ide glatko,ali kad stavim 3 lice malo zapinje onak na sekundu, nije da jako steka, ali opet vozim helic on malkice zapinje, neznam dali je do laga jer u igri sve ide glatko???
to stvarno postoji ili???
Kakva bi to pucačina bila da nema kostumizacije humveeja :)
Ne bih želio živjeti u takvom svijetu
Nevjerojatno,opet nemogu uci na niti jedan server i stalno mi gubi konekšn sa EA.
Uvik nesto sa ovon prokleton igron,uvik nesto.
Nikad nemos jednostavno sist i zaigrat,uzivat.
Nee...ili je punkbuster,lag,connection,hitbox...
Nevjerojatno,opet nemogu uci na niti jedan server i stalno mi gubi konekšn sa EA.
Uvik nesto sa ovon prokleton igron,uvik nesto.
Nikad nemos jednostavno sist i zaigrat,uzivat.
Nee...ili je punkbuster,lag,connection,hitbox...
UnUp na ruteru iskljuci i nema vise conection lost
Stalno mi izbacuje losing key packets, updejto sam punkbuster ali i dalje me izbacuje
Stalno mi izbacuje losing key packets, updejto sam punkbuster ali i dalje me izbacuje
i meni jucer navecer na svim serverima dosta laga, i punk buster me izbacuje
ne znam sto je bilo vidit cemo danas
Sumnjam da je zabuna, ja rekao liku da mi dadne za 2 igre koje imam, on mi dao max i rekao uzivaj :D
Rezultat ''male'' zabune tete sa EA Support chata... a ja samo tražio da mi digne vet status s 0 na 1...
Nije zabuna, ja sam tražio svoj veteran status za BF 2 i BF Herose koje mi nije priznavalo, a dobio sam Veteran status 7.
Mislio sam na ove osvjetljene ikone ostalih igara u BF serijalu koje nemam... (igrao sam jogurt verzije )
http://www.team-des-fra.fr/html/cheat-analysis.php?p=Danny_HR
40MM Grenade Kill per minute 2.33 hehehee danny GL spammer :PPPPPP :DDD
Ako imas tune up deinstaliraj ga meni pomoglo http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc/1401154-loosing-key-packets-again.html
http://www.team-des-fra.fr/html/cheat-analysis.php?p=Danny_HR
40MM Grenade Kill per minute 2.33 hehehee danny GL spammer :PPPPPP :DDD
To se računa po vremenu koje to oružje koristiš, znači kills / vrijeme koje si to oružje koristio. A ne ukupno vrijeme koje si igrao.
S 40mm granatama ne hodaš okolo nek kad vidiš priliku prebaciš na njih i rokneš koga već treba. Zato ispada da ih vremenski jako malo koristiš pa na kraju dođe da imaš puno killova po minuti.
Ista stvar je i nožem. Nemoguće je u prosijeku imati 17 killova s nožem po minuti stvarnog gameplaya. Ili 5 killova u minuti s ručnim granatama.
u bc2 imam od 15 do 30 fps sto je jako slobo mogu li kako povečat fps a da to iskljucuje nadogradnju pc-a u Cod-u znam da imaju cfg za povečat fps...moju komfu imate pod "Moj pc"
Evo samo da javim da je onaj iznenadni pad fps-a izgleda ipak bio zbog drivera. Vratio sam se na 11.10. drivere i problema više nema.