Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.265.860
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Battlefield: Bad Company 2
crozoki kaže...

da li bi ovo mogao biti gameplay iz battlefielda 3?

http://www.gametrailers.com/user-movie/battlefield-3-gameplay-bf3/345959

To ti je prastari video još iz 2009 tada se mislilo da se radi o bf3 ali se najvjerovatnije radi pre-alpha BF:BC

16 godina
neaktivan
crozoki kaže...

da li bi ovo mogao biti gameplay iz battlefielda 3?

http://www.gametrailers.com/user-movie/battlefield-3-gameplay-bf3/345959

Nije ja mislim, taj gameplay je vec star vise od godinu dana sigurno, a puno njih govori da je to bio bad company 2 jos prije beta izdanje.

[url=http://www.points2shop.com/?ref=davidri]Points2Shop[/url]
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Nisam igrao bc2  skoro pa dva tjedna i krenem malo večeras kad ono lag lag lag.ping ok sve ok ali lag je na 90% servera.Na službenom forumu vidim da se dosta ljudi žali ovih dana na lag pa reko da pitam ovdje jel imate takvih problema??

Ja imam već neko vrijeme, kasni mi sve oko pola sekunde, sekundu.

Najlakše osjetim dok snajpam. Opalim (udaljenost manja od 200m) i lik padne tek nakon sekundu, stignem skoro do kraja reloadat prije nego metak stigne do njega.

Možeš si mislit kako onda prolazim u bliskim susretima.

16 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...

Koji je užitak igrat uz ovo u pozadini.

CCR ftw :)

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
17 godina
neaktivan
Igrajte Vietnam. Nema nista laga na Vietnam serverima.
Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
15 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Igrajte Vietnam. Nema nista laga na Vietnam serverima.

neki nemaju... {#}

Bila je zima a vrućine teške, jedan je mrtvac jahao pješke!!!! Za sobom je vukao crnkinju plavu!! Kosa joj klizi niz čelavu glavu xfire: jajenaoko123 bf:bc2 ingame:[cro]MUgLY
16 godina

Ajde ako netko zna da napise popis No Sniper servera. Znaci serveri na kojima je zabranjen sniper.

Nasao sam jedan, ali pocesto je pun, pa bi volio imati popis jos nekih gdje je zabranjeno koristenje snipera.

Iako je sniper sastavni dio igre ide mi malo jace na zivce kada se pola ekipe na serveru ukempa sa sniperima.

Na ovom serveru kojeg znam ja stvarno uzitak igrati bez snipera.

If you're not paranoid, you're not paying attention
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Mauro kaže...

Ajde ako netko zna da napise popis No Sniper servera. Znaci serveri na kojima je zabranjen sniper.

Nasao sam jedan, ali pocesto je pun, pa bi volio imati popis jos nekih gdje je zabranjeno koristenje snipera.

Iako je sniper sastavni dio igre ide mi malo jace na zivce kada se pola ekipe na serveru ukempa sa sniperima.

dodji na bug,tamo nitko ne snajpa{#}

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
17 godina
lollik91 kaže...
Mauro kaže...

dodji na bug,tamo nitko ne snajpa{#}

da da, nitko ziv ne primi sniper u ruke kad ga teamkillate cim to napravi gamad jedna!!!!!!

kidding.. sto se mene tice bez recona bc2 bi bio bezveze.. taktika sa sniperom je sastavni dio timske igre.

jokaCRO ingame
17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
pirat kaže...
ZC_Someone kaže...

Prvu rudnu kad nismo imali ni jednu zastavu smo mi kempali u vašoj bazi od početka do kraja. Bilo je nekih pokušaja (npr. Kuky pred sam kraj) da nas se pobije ali nisu uspjeli. I tu rundu ste pobjedili.

A u drugoj rundi smo se isto skempali na početku ali onda ste nas pobili s helićem i tenkom. Pa smo čak otišli pomagat oko B zastave. I tu rundu smo vas pobjedili.

Izgubili smo jer smo se dugo je8ali u bazi,=XII= bezilji nas je ubijao(TeamKill){#},nismo mogli poletjet.

Ne kažem da bi inače pobijedili al igralo je ulogu...

Nisi napumenuo da je on bio na našoj strani. Sjeli smo si dva u heli i on nas spičio sa cg-om. Napravio dva namjerna teamkilla.

Ja sam mislimo da je on inače ok dečko, ali me jučer iznenadio.{#}

hm...zanimljivo

a to što se krade heli nema veze, jel

kad sam došao na poligon od helija, bio je sam jedan, ja drugi, zatim su se dvojica iz njegovog squada spawnala na njega i bacila grbu i uzela heli. neznam jel na kraju taj prvi koji je čekao uopće ušao u heli, premda mislim da nije.

mislio sam da se na serveru poštuju pravila, al očito za admine (pirat) to ne važi.

no nema veze, vi ste mene poslije teamkillali i mirna bosna.

aj živijo

What goes around, comes around!
17 godina
neaktivan

Koliko znam, osim zabranjenog teamkillanja, nema posebnih pravila koja se mogu naći na nekim serverima gdje igraju curice (no base rape, no automatic weapons, no knife, no bullets, no brain...).

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
16 godina
moderator
beziljy kaže...

hm...zanimljivo

a to što se krade heli nema veze, jel

kad sam došao na poligon od helija, bio je sam jedan, ja drugi, zatim su se dvojica iz njegovog squada spawnala na njega i bacila grbu i uzela heli. neznam jel na kraju taj prvi koji je čekao uopće ušao u heli, premda mislim da nije.

mislio sam da se na serveru poštuju pravila, al očito za admine (pirat) to ne važi.

no nema veze, vi ste mene poslije teamkillali i mirna bosna.

aj živijo

Ti i ja smo čekali heli onda su se dvojica spawnala na mene i uzela nam heli.

Al kolko znam tebe nije nitko teamkillao,al dobro bilo pa prošlo.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.1.2011 11:39 (pirat).
16 godina

Ponekad sam ja prvi na helipadu pa se ipak maknem kad vidim da dolaze tihi i sand jer znam da su zajedno u squadu i na teamspeaku, pa bi željeli letjeti zajedno. Prošli put sam već sjedio u heliju i čekao sam da mi neko uđe. Kad sam vidio da dolazi sand ljepo sam se pristojno maknuo jer puno je efikasniji heli kad su u njemu dva koje se razgovaraju međusobno.

btw, ponekad na nekom b serveru ja isto znam izvisiti makar sam prvi na helipadu pa opet ne rušim heli nego nastavim dalje

Ako netko treba pozivnicu za Digitalni bug neka javi na PP, još 2 imam
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

da, ubili su me, ja sam poslije otišao u tenk a netko ga je roknuo s rpg-om.

edit

ova poruka mi se maloprije pojavila prije Jack-ove

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.1.2011 11:56 (beziljy).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

greška!!!

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.1.2011 11:55 (beziljy).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

nije da meni gori da moram sjest u heli, da si mi napisao da hočete zajedno vozit ja bi se maknuo jer mi je svejedno. Al krađa je krađa. Pa i ja se maknem Tihi-ju i Sand-u jer znam da su dobri u toj kombinaciji. tako kad igramo zajedno ni ne pomišljam na heli, jer mi ne ide kao njima.

EDIT nešt forum zeza, kako sad 3 poruke

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.1.2011 11:54 (beziljy).

0 1 hvala 0
16 godina
moderator
beziljy kaže...

nije da meni gori da moram sjest u heli, da si mi napisao da hočete zajedno vozit ja bi se maknuo jer mi je svejedno. Al krađa je krađa. Pa i ja se maknem Tihi-ju i Sand-u jer znam da su dobri u toj kombinaciji. tako kad igramo zajedno ni ne pomišljam na heli, jer mi ne ide kao njima.

Ma ok,bio mali nesporazum al jbg, idemo dalje...("idemo dalje" ne mislim pritom na HDZ{#})

BTW  kuky te roknuo u tenku iz stacionaria,upravo mi rekao..

سمندری ڈاکو
16 godina

Ja sam te roknuo u tenku kad sam vidio da si po drugi put uništio heli. makar je drugi put bio prazan, ali čisto da se dečki mogu diči na miru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imam jedno pitanje za admine sa BC2 servera. Zašto se najoštrije ne kažnjava iskorištavanje exploita u igri? Pa naprimjer, odlazak na pojedine djelove na mapi na koje se inače nekakvim normalnim putem ne može doći.

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
MegaMass 2000 kaže...

Imam jedno pitanje za admine sa BC2 servera. Zašto se najoštrije ne kažnjava iskorištavanje exploita u igri? Pa naprimjer, odlazak na pojedine djelove na mapi na koje se inače nekakvim normalnim putem ne može doći.

Pod ono "sve je dopušteno na serveru" spadaju i takve piz*darije.

سمندری ڈاکو
16 godina

Zakaj da to kažnjavamo? Ako su došli do tamo znači da se može.

Sve kaj se može u igri je dozvoljeno osim namjernog TK i pretjeranog debilizma. Još par dana pa će i pješćani bit nedozvoljen na serveru! ČITERU :)

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
beziljy kaže...

Pravila u principu nema, osim zabranjenog team killanja.

Isto tako branimo da se krade vozilo koje je već netko uzeo.

Nigdje ne piše da se heli rezervira stajanjem na helipadu. I ja sam ga nebrojeno puta tako izgubio. :)

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina

Treba postaviti one aparate sa papirićima s brojevima...pa kad dođeš na helipad uzmeš broj i čekaš da tvoj broj dođe na red. {#} Oko čega neki rade problem...

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Nigdje ne piše da se heli rezervira stajanjem na helipadu. I ja sam ga nebrojeno puta tako izgubio. :)

po meni malo glupo, al dobro.

uputio sam sa prema heliju jer sam vidio da samo jedan stoji.

Kad vidim da ih ima 2 ili više, ni ne trudim se, al opet to sam samo ja.

ne da mi se gubit vrijeme na čekanje i prepiranje, a ako već netko čeka onda po meni ima pravo prednosti.

ako ima mjesta heli/tenk/vozilo idem ak ne odo pješke.

17 godina
neaktivan
beziljy kaže...
po meni malo glupo, al dobro.

uputio sam sa prema heliju jer sam vidio da samo jedan stoji.

Kad vidim da ih ima 2 ili više, ni ne trudim se, al opet to sam samo ja.

ne da mi se gubit vrijeme na čekanje i prepiranje, a ako već netko čeka onda po meni ima pravo prednosti.

ako ima mjesta heli/tenk/vozilo idem ak ne odo pješke.

Naravno, ni ja ne dođem kad već netko čeka, osim u iznimnim slučajevima. A često puta i prepustim ekipi heli/tenk.

Međutoa, kaj sad, ak neko mazne - mazne.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
neaktivan

Ajme jucer gusta na serveru. Dva puta sam roknuo butchera sa C4. Ja postavim C4 na cestu i on naleti s tenkom i odjednom tenk nestane, a drugi put ista stvar samo je bio u autu.

0 0 hvala 0
16 godina

Isplatilo se jučer naoštriti švicarca i očistiti tandžare :)

2put je 2put :P 2put je 2put :P
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.1.2011 14:58 (Arabarran).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

zanima me koji kit vecina ode koristi?

35 Magnum AM
2 Explosive upgrade
0 SMG (il kako vec)
1 Body armor
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Arabarran kaže...

Isplatilo se jučer naoštriti švicarca i očistiti tandžare :)

Pa povečaj si fov, ovo je prestrašno kako slabo se vidi.

17 godina
protjeran
forzzuk kaže...

zanima me koji kit vecina ode koristi?

Explosive upgrade, jer dok igram s assault, samo GL spam po kućama. Neka ginu kamperi!

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice