Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.265.860
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2
naxeem kaže...

Probao sam, naravno da jesam, jer aktivno igram obje igre.

Dolazi na BUG server večeras.

ššššš... znate ovaj zvuk? zvuk surfanja internetom! ------- eXtreme_pWna preko mene daje TD
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.1.2011 12:21 (lzgr).
15 godina
neaktivan

Hmmm, kako da vas nađem ja u serverima? Probao sam veliko BUG i search, ali ne vidim ništa... Ima samo neki bug ali ne u Vietnam...

17 godina
mabencic kaže...

Hmmm, kako da vas nađem ja u serverima? Probao sam veliko BUG i search, ali ne vidim ništa... Ima samo neki bug ali ne u Vietnam...

pa ni ne igra se vietnam na bug-u vise koliko ja znam,tako da ga moras traziti preko game browsera u bad companyju a ne preko vietnama da ga nadjes

-=PiS=- CROZOKI
16 godina
moderator

Battlefield: Bad Company 2 Vietnam - Dancing Huey

EA Flash Deals
Ready for the next deal? If we get '500' likes we will unlock 65% off Battlfield Bad Company 2: Vietnam Expansion Pack (available for PC digital download only).

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.1.2011 13:27 (pirat).
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
naxeem kaže...

Probao sam, naravno da jesam, jer aktivno igram obje igre. Povećani su hitboxovi na modelima i to olakšava pogađanje, kao i činjenica da Vietnam serveri manje lagaju. Manje je nestalih metaka i raketa. Mehanika gađanja je identična, ali ako povećaš mete (hit boxovi) i preciznost oružja, sve staviš na brže servere i mrežu s manjim opterećenjem, kao rezultat dobiješ da je znatno lakše pogoditi nekoga.

Da u svemu se slažem, ali se ne slažem u onome što si prije rekao da su BC2 i Vietnam identični. Što nije istina, ima dosta toga različitog. Ponekad imaš čak osječaj kao da igraš sasvim drugu igru.

Ako netko treba pozivnicu za Digitalni bug neka javi na PP, još 2 imam
17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
naxeem kaže...

Probao sam, naravno da jesam, jer aktivno igram obje igre. Povećani su hitboxovi na modelima i to olakšava pogađanje, kao i činjenica da Vietnam serveri manje lagaju. Manje je nestalih metaka i raketa. Mehanika gađanja je identična, ali ako povećaš mete (hit boxovi) i preciznost oružja, sve staviš na brže servere i mrežu s manjim opterećenjem, kao rezultat dobiješ da je znatno lakše pogoditi nekoga.

Da u svemu se slažem, ali se ne slažem u onome što si prije rekao da su BC2 i Vietnam identični. Što nije istina, ima dosta toga različitog. Ponekad imaš čak osječaj kao da igraš sasvim drugu igru.

Tehnički, sami engine. To što su promijenjeni modeli, hitboxovi, to je sadržaj.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
16 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Čuo je Kuky da neka bejsrejperska mučka đubrad ubija njegove suborce. Kao heroj kakav i jest odlučio Kuky pobiti mučku đubrad i spasiti tickete svojeg tima. Krenuo on na dalek put, možda čak od B ili C zastave. I došao je Kuky do baze, iskočio iz vozila i neustrašivo krenuo preko brda. Poput Boška Buhe utrčao naš heroj Kuky u bazu, žureći da pruži svoju pomoć drugima.

Ali vidjela ga izdaleka mučka đubrad i skovala podli plan. Sakrili se u grmlje i čekali našeg junaka u zasjedi. I tek što je Kuky utrčao u bazu iskoči mučko đubre iz grma i zarine nož u junačka leđa. I pade mrtav heroj Kuky na hladnim poljanama Heavy Metala. A mućko đubre, onako podlo i bezosjećajno, ukrede čak i zlatni dog-tag s junakovog mrtvog tijela.

Eto, to je Kuky radio. Umirao za svoj tim, dok ste se vi kukavice skrivali u letećoj limenci da budete čim dalje od prave bitke.

Kad smo bili kod njih u bazi, kad je sandman rekao "vidi nasih majmuna kod vas u bazi".

To i ono sa UAV-om mi je bilo najjace.

16 godina
moderator
mitchell kaže...

Kad smo bili kod njih u bazi, kad je sandman rekao "vidi nasih majmuna kod vas u bazi".

Dobro vam je rekao,niste imali ni jednu zastavu al glavno da ste kempali u našoj bazi.

Neko vrijeme vas nismo htijeli dirati jer nam niste bili nikakva prijetnja,onda smo se malo kasnije zaletjeli helićem i sve vas pobili.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.1.2011 15:41 (pirat).
17 godina
neaktivan
pirat kaže...
mitchell kaže...

Dobro vam je rekao,niste imali ni jednu zastavu al glavno da ste kempali u našoj bazi.

Neko vrijeme vas nismo htijeli dirati jer nam niste bili nikakva prijetnja,onda smo se malo kasnije zaletjeli helićem i sve vas pobili.

Prvu rudnu kad nismo imali ni jednu zastavu smo mi kempali u vašoj bazi od početka do kraja. Bilo je nekih pokušaja (npr. Kuky pred sam kraj) da nas se pobije ali nisu uspjeli. I tu rundu ste pobjedili.

A u drugoj rundi smo se isto skempali na početku ali onda ste nas pobili s helićem i tenkom. Pa smo čak otišli pomagat oko B zastave. I tu rundu smo vas pobjedili.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
16 godina
moderator
ZC_Someone kaže...

Prvu rudnu kad nismo imali ni jednu zastavu smo mi kempali u vašoj bazi od početka do kraja. Bilo je nekih pokušaja (npr. Kuky pred sam kraj) da nas se pobije ali nisu uspjeli. I tu rundu ste pobjedili.

A u drugoj rundi smo se isto skempali na početku ali onda ste nas pobili s helićem i tenkom. Pa smo čak otišli pomagat oko B zastave. I tu rundu smo vas pobjedili.

Izgubili smo jer smo se dugo je8ali u bazi,=XII= bezilji nas je ubijao(TeamKill){#},nismo mogli poletjet.

Ne kažem da bi inače pobijedili al igralo je ulogu...

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.1.2011 18:52 (pirat).
17 godina
neaktivan
pirat kaže...
ZC_Someone kaže...

Izgubili smo jer smo se dugo je8ali u bazi,=XII= bezilji nas je ubijao{#},nismo mogli poletjet.

Ma nama je zapravo jedini cilj bio skupljanje 100 killova s C4 za Distinguished Remote Explosive Combat insigniju.

Sapko ju je uspio dobiti. Dok meni u statistikama za sada nije priznalo ni jedan kill s C4 od jučer i danas. A napravio ih bar dvadesetak. {#}

EDIT: Evo prema Battletrackeru imam 68 killova s C4 a prema ingame statistici 44.

A ništa odoh ja opet bejsrejapat. Provjerite vozila prije nego sjednete u njih. {#}

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.1.2011 18:49 (ZC_Someone).
16 godina
pirat kaže...
ZC_Someone kaže...

Izgubili smo jer smo se dugo je8ali u bazi,=XII= bezilji nas je ubijao(TeamKill){#},nismo mogli poletjet.

Nisi napumenuo da je on bio na našoj strani. Sjeli smo si dva u heli i on nas spičio sa cg-om. Napravio dva namjerna teamkilla.

Ja sam mislimo da je on inače ok dečko, ali me jučer iznenadio.{#}

Ako netko treba pozivnicu za Digitalni bug neka javi na PP, još 2 imam
17 godina
neaktivan

Oću na server,oslobodite mi mjesto! {#}

ššššš... znate ovaj zvuk? zvuk surfanja internetom! ------- eXtreme_pWna preko mene daje TD

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lzgr kaže...

Oću na server,oslobodite mi mjesto! {#}

Evo, jesam.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
15 godina
neaktivan

ajde nek mi netko objasni medic revive.

Dizem ljude u borbi i blizu cilja i onda mi govore da ih ne dizem.

Cemu onda medic uopce sluzi odnosno sto ja radim krivo

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.1.2011 21:43 (forzzuk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

ajde nek mi netko objasni medic revive.

Dizem ljude u borbi i blizu cilja i onda mi govore da ih ne dizem.

Cemu onda medic uopce sluzi odnosno sto ja radim krivo

Prvo neutraliziraj prijetnju, koja će ubit čovjeka kojeg dižeš, nakon što ga dižeš, što će njemu samo nabiti negativni K/D ratio. Nemožeš dizat ljude pred 3 neprijatelja.

15 godina
neaktivan

Da, to mi definitivno najvise ide na k. Umrem, dode i umjesto da ubije enemya reviva me, pa umrem opet, pa dode treci pa opet umrem...omg

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Meni to isto ide na k.
Mogli su napraviti da odabereš hoćeš li da te reviva ili ne.

1 1 hvala 0
15 godina

Ajde, ajde...momak će dobit malo bodova za oživljavanje, a vama će k/d ratio malo pasti. Nema ozbiljnijih posljedica...osim za vaš ego {#} S druge strane, neki se po oživljavanju ponašaju ko omamljeni pavijani, stoje na mjestu 15 sekundi...

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mr. Fugitive kaže...

Ajde, ajde...momak će dobit malo bodova za oživljavanje, a vama će k/d ratio malo pasti. Nema ozbiljnijih posljedica...osim za vaš ego {#} S druge strane, neki se po oživljavanju ponašaju ko omamljeni pavijani, stoje na mjestu 15 sekundi...

Ma kakav ego, stvarno mi ide na zivce kad 1min izgubim na respawnanje, nek oni nauce kada treba revivat ako vec zele biti medic (NHF to any1)

Mes que un Club! FCBarcelona!
17 godina
neaktivan

Sve je ovisno o situaciji, ako se igra rush i napadač ste, onda je taj jedan ticket važan, i netko će vas dignut a vi bježite i pokušajte se spasit.

Također, ako netko umre metar od mene, odmah ću ga revivat i nije ništa izgubio.Ali ako je netko mrtav već 10 sekundi i nalazi se nasred ceste, a okolo sve neprijatelji neću ga ić revivat.

A ovo za k/d, on je u battlefieldu i tako i tako nebitan, ako imaš visok k/d ne znači da si dobar igrač i obrnuto.

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koji je užitak igrat uz ovo u pozadini.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

da li bi ovo mogao biti gameplay iz battlefielda 3?

http://www.gametrailers.com/user-movie/battlefield-3-gameplay-bf3/345959

-=PiS=- CROZOKI
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.1.2011 23:55 (crozoki).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
moderator
crozoki kaže...

da li bi ovo mogao biti gameplay iz battlefield 3?

Hmmm zanimljivo..

سمندری ڈاکو
16 godina
moderator

www.bf3beta.com

Al morate preko ovog proxya.Šta mislite o tome?

سمندری ڈاکو
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pirat kaže...
crozoki kaže...

da li bi ovo mogao biti gameplay iz battlefield 3?

Hmmm zanimljivo..

Itekako zanimljivo! Jedva čekam!

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
16 godina
pirat kaže...

www.bf3beta.com

Al morate preko ovog proxya.Šta mislite o tome?

a tu moram kao popuniti svoje podatke prvo blabla, al ne mogu upisati datum rodenja jer mi neda da upisem godinu.. (naravno sve lazne podatke dajem).. uostalom i da prodem taj upitnik sta slijedi na toj stranici?

One shot one kill, no cheat just skill :D
16 godina

Nisam igrao bc2  skoro pa dva tjedna i krenem malo večeras kad ono lag lag lag.ping ok sve ok ali lag je na 90% servera.Na službenom forumu vidim da se dosta ljudi žali ovih dana na lag pa reko da pitam ovdje jel imate takvih problema??

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...

Koji je užitak igrat uz ovo u pozadini.

Zakačio sam se na tu stvar nakon COD-BO..  :D

Zeppe :D
16 godina

nema sanse da je ono bf3