jesi instalirao zadnji patch??
neznam ujutro sam instalirao igru i nisam nikakve patcheve stavljao.Inače igra mi je na hard disku starom 6 godina možda sam je trebao na ovaj novi instalirat
jesi instalirao zadnji patch??
neznam ujutro sam instalirao igru i nisam nikakve patcheve stavljao.Inače igra mi je na hard disku starom 6 godina možda sam je trebao na ovaj novi instalirat
opet im se serveri tele.. ja sam mislio da su te djecje bolesti otklonili..
Ekipa se pocene skupljat od 19h pa do 20h vec ima ekipe. Oko 21h ti je špica, i onda igramo jos do 23h. Vikendom ti uvjek ima nekog na serveru.
Jel netko zna kako podesit u opcijama crouch.
Dok igram i stisnem za čučnit on to i napravi ali čim pustim tipku, ustane.
Pokušo sam svašta u opcijama ali ne ide, nezz u ćem je problem.
Zajebano je tak igrat stršim ko drvo na mapi ,postajem laka meta.
Jel netko zna kako podesit u opcijama crouch.
Dok igram i stisnem za čučnit on to i napravi ali čim pustim tipku, ustane.
Pokušo sam svašta u opcijama ali ne ide, nezz u ćem je problem.
Zajebano je tak igrat stršim ko drvo na mapi ,postajem laka meta.
čekiraj u postavkama crouch togle
those sneaky bastards!!!
jucer sam uslikao lollika sa snajperom..
Jučer opet pol ekipe igralo snajperom i naravno da onda nemožemo pobijedit.
Treba nam više timskog rada.....
I jučer opet neko mučko đubre radilo TK radi helija,tenka...
TK sam ja napravio jedanput, radi UAV-a, žrtva je bio sir noob a lot, kojemu se ovim putem duboko ispričavam.
Sir noob a lot, molim te da me razumiješ, jednostavno prst na okidaču je bio jači od mene.
Al zato sam zauzvrat pobrao od co7, jer mu se takve stvari gade pa ih radi sam.
Jučer opet pol ekipe igralo snajperom i naravno da onda nemožemo pobijedit.
Treba nam više timskog rada.....
I jučer opet neko mučko đubre radilo TK radi helija,tenka...
Davno sam ja rekao da treba ograničit broj snajpera na 2 po ekipi
Davno sam ja rekao da treba ograničit broj snajpera na 2 po ekipi
Ogranicenja su glupa.
DA
Dogodil mi se cudan BUG.
los cheat,pa zato
ti to iz iskustva lolče :)
ti to iz iskustva lolče :)
ko ja?
ma neeeeee,sta ti je,nebi ja "NIKAD" koristio to :D
http://www.speedyshare.com/files/26497958/BFBC2Game_2011-01-26_14-29-22-32.jpg (stisni krej kutije ono da ti se slika otvori) OVO TI JE da ne STRŠIŠ ko drvo!!!!! sam stavi kvačicu!!!!!!!!!!!!!!!
Mrzim servere:
U kojima ne smiješ uništavati zgrade (3 puta uništiš zid ili nešto i ide ti kick, RETARDIRANO)
U kojima nema vozila (idiotsko)
BTW obično igram na serverima gdje nema crosshaira. Naciljam sa optičkim ciljnikom,na selotejp stavim točkicu i zalijepim na mjesto red dota. Kad ne ciljam sa red dotom ili tako nešto imam i dalje crosshair
Znači kad ciljam ovako:
a nema crosshaira na serveru,ja ga i dalje imam.ČITER-KRITER!
Lol koje metode xD
Ja i igram na bug serveru zato što nema ograničenja.Živciraju me serveri u kojima im uletim u bazu, uzmem tenk i ubijem ih 20 jer su glupi, i onda sam ja njub :(
Jbt pa oni su dozvolili da im udjem u bazu i da ih silujem :D
Također za 2 snajpera po timu. Na white pass sniper može bit jako koristan cijelom teamu ako je u dobrim rukama, jučer sam imo 12/0 i jedno 20 spot assistova.
A mogo je snajp umjesto mene uzet neka najveća njubina koja ne bi nikog ni ubila, a kamoli spotala.
Sve što su devoloperi dozvolili treba bit dozvoljeno :D
Mrzim servere:
U kojima ne smiješ uništavati zgrade (3 puta uništiš zid ili nešto i ide ti kick, RETARDIRANO)
U kojima nema vozila (idiotsko)
BTW obično igram na serverima gdje nema crosshaira. Naciljam sa optičkim ciljnikom,na selotejp stavim točkicu i zalijepim na mjesto red dota. Kad ne ciljam sa red dotom ili tako nešto imam i dalje crosshair
Znači kad ciljam ovako: a nema crosshaira na serveru,ja ga i dalje imam.
Čekaj malo kako to????????
BTW
Danas je svaki minut izlazio neki novi igrac kojeg je PB banirao pa ako netko koristi to sranje nek se malo pripazi
Citaj
Snasao se... ali opet s vremenom se naviknes bez ciljnika... tj skuzis gdje je otprilike pa mozes skidat gamad iz hipa skoro pa bez beda
@Izgr
zanci igras na HC serverima ili polunormalnim?
Citaj
Snasao se... ali opet s vremenom se naviknes bez ciljnika... tj skuzis gdje je otprilike pa mozes skidat gamad iz hipa skoro pa bez beda
@Izgr
zanci igras na HC serverima ili polunormalnim?
Ali kako na selotejp to zaljepi pa stavi na mjesto red dota
markerom nacrta na selotejp crvenu tocku i onda to zalijepi na pripadajuce mjesto na monitoru.... i nije neki SCI-FI :/
markerom nacrta na selotejp crvenu tocku i onda to zalijepi na pripadajuce mjesto na monitoru.... i nije neki SCI-FI :/
lol,za mene jeste
Ali kako na selotejp to zaljepi pa stavi na mjesto red dota
Ah tu misteriju komada crvenog papira i selotejpa nitko nikad ne će riješiti.
Poprilično glupo, pa ne drži pušku na istom mjestu cijelo vrijeme.