ja ću poludit. neznam koji je kur** s tim bad company ... sad kad se idem ulogirat kaže mi accaount cant be found..tak nkj..jesu to oni obrisali sve acc.. ili ak jesu ja dvd i ključ sve trgam i drapam... 
e buraz pa krivo si upiso email 
ja ću poludit. neznam koji je kur** s tim bad company ... sad kad se idem ulogirat kaže mi accaount cant be found..tak nkj..jesu to oni obrisali sve acc.. ili ak jesu ja dvd i ključ sve trgam i drapam... 
e buraz pa krivo si upiso email 
Smiješno pitanje, ali eto..
Bi li procesor sa jednom jezgrom (ne znam točno koji) na 2.00 mogao vrtiti igru?
Grafička također ne znam koja je ali znam da ima 512MB, i RAMa ima 1 gigu?
Smiješno pitanje, ali eto..
Bi li procesor sa jednom jezgrom (ne znam točno koji) na 2.00 mogao vrtiti igru?
Grafička također ne znam koja je ali znam da ima 512MB, i RAMa ima 1 gigu?
kratko:
ne
ma da imas 3x7 piksela rezoluciju jedva bi pokretao,jos ni neznamo koja je grafa,to kaj ona ima 512 mb-a nis ne znaci.
da bi igra isla treba ti minimalno dobar dualac,2+ gige rama i grafa minimalno iz nvidijine 8*** serije i amdove 3*** serije,s tim bi igrao na ovim postavkama sto bi ti stavio...za sve ostalo tu je masterkard
Dogodil mi se cudan BUG.
los cheat,pa zato
Dogodil mi se cudan BUG.
To mi se jucer stalno desavalo prije nego li sam umro, al samo na BUGovom serveru.
Dogodil mi se cudan BUG.
Vrijeme je da počneš koristit legalne stvari
Jedno pitanjce, kad neko snajperom skine pilota u heliju i heli se srusi, explodira i ubije jos jednog-dvojicu koju su bili unutra, jel dobije bodove i za tu dvojicu ili se to njima racuna kao suicide?
Jedno pitanjce, kad neko snajperom skine pilota u heliju i heli se srusi, explodira i ubije jos jednog-dvojicu koju su bili unutra, jel dobije bodove i za tu dvojicu ili se to njima racuna kao suicide?
Par puta sam tako ubio vozača, ali nisam dobio bodove za to što su ova dva poginula od sudara... šteta
možda nisu poginuli,možda su iskočili
Došo mi je key igra se downloada :)
Evo par strašno dobrih rundi, baš pravi kaos :D
Pa mi na Bugu smo strašno dobri prema novima 
Pa mi na Bugu smo strašno dobri prema novima 
da samo sto svaki puta kad se spawnaju završi metak u glavi :) nista posebno kod nas
Eh na bojištu nema cile-mile.
a bit će ti neki normal
Ja vrtim sve na high sa 5570,mislim da nečeš imat problema ni sa high
Ovisno o rezoluciji, al mislim da će medium bit
Rezolucija mi je 1280:1024 ako se ne varam :)
Jedan problem.Imam crackanu igru i nisam je igro oko 2-3mjeseca.Sad sam nabavio org acc i skinuo patch (2.4gb) i kada se ulogiram nece mi opce trazit servere?Zast?
Jedan problem.Imam crackanu igru i nisam je igro oko 2-3mjeseca.Sad sam nabavio org acc i skinuo patch (2.4gb) i kada se ulogiram nece mi opce trazit servere?Zast?
trebao si skinut originalnu a crackanu izbrisat,preko EADM
Ista rezolucija kao i kod mene na medium če iči milio posto a i na high ne bi trebalo bit problema
Ista rezolucija kao i kod mene na medium če iči milio posto a i na high ne bi trebalo bit problema
Bit ćeš sretan ako dobiješ pristojan FPS na low-medium.
Ja igram na rezoluciji 1440x900, medium/high i nemam nikakvih problema, sto me pravo zacudilo, posebno s obzirom na procesor :)
jesi instalirao zadnji patch??