- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo tu kupi sigurno(ja kupio vietnam ,a možeš vidit i komentare kupaca) ti je i brzo samo uplatis na novac na račun i key dolazi u roku 24h
cek ja sad znači mogu uzet novce od doma zapisat njihov broj računa i reć gospođi da uplati i onda oni meni pošalju key??
BFBC2: ALIEN464
Jel se moram registrirat na stranici??
Da, jer ne možeš staviti ništa u košaricu ni naručiti bez accounta.
Da, jer ne možeš staviti ništa u košaricu ni naručiti bez accounta.
Evo ljudi registrirao sam se,stavio u košaricu,i sad moram potvrdit narudžbu.Ako potvrdim do kad ja mogu uplatit novce??Izabrao sam uplatu općom uplatnicom
BFBC2: ALIEN464
Ok evo potvrdio sam,i di sad vidim broj njihovog računa.Molio bih ako mi neko može od ove točke nadalje sve objasnit detaljno.Oprostite ali 1. put kupujem ovako pa se želim informirat
Ok evo potvrdio sam,i di sad vidim broj njihovog računa.Molio bih ako mi neko može od ove točke nadalje sve objasnit detaljno.Oprostite ali 1. put kupujem ovako pa se želim informirat
Provjeri mail koji si dao pri registraciji, poslali su ti podatke o uplati.
Je hvala,evo zadnje pitanje nadam se.Znači te sve podatke si prepišem na papir i sutra dođem u bilo koju banku i kažem da želim uplatit na taj račun 120 kuna.Oće mi dat jer imam 16 godina ili mora neko stariji ic???
Je hvala,evo zadnje pitanje nadam se.Znači te sve podatke si prepišem na papir i sutra dođem u bilo koju banku i kažem da želim uplatit na taj račun 120 kuna.Oće mi dat jer imam 16 godina ili mora neko stariji ic???
Ma neće te ništa pitati, pa i banci je u interesu čopiti proviziju od transakcije
Preporučam da odeš do Erste banke, a ne neke druge jer je uplata puno brža što znači da će ti keyevi stići na mail puno brže.
Ma neće te ništa pitati, pa i banci je u interesu čopiti proviziju od transakcije
Preporučam da odeš do Erste banke, a ne neke druge jer je uplata puno brža što znači da će ti keyevi stići na mail puno brže.
OK,znači to je 3 minute posla.I kolika je otprilike provizija banke??
OK,znači to je 3 minute posla.I kolika je otprilike provizija banke??
Ma par lipa ti uzmu, ali nabere se to sa stotinama transakcija dnevno.
Lik rstura, i ima odlicne ideje... Bas me zanima da to pokusa na bug-u, kako bi prosao?
Lik rstura, i ima odlicne ideje... Bas me zanima da to pokusa na bug-u, kako bi prosao?
Pozovi ga pa cemo saznat.
Najvise mi se dojmilo uništavanje tenka sa helicem punog TNT-a.
Pozovi ga pa cemo saznat.
Najvise mi se dojmilo uništavanje tenka sa helicem punog TNT-a.
e da to je bilo super al još mi je bolje bilo kad je iskočio iz helića i sa svojim heličem uništio protivnički a njegov pun tnt-a
OIB ti ne treba, ni JMBG ni ništa. Potpišeš se na potvrdu i dobiješ svoj primjerak da imaš dokaz da si uplatio i to je to. A ovo za pirata, bolje ne ipak - radije ga uninstalaj i skini oriđiđi preko EADM-a, osim ako ti se riskira key slobodno ovo prvo napravi.
OIB ti ne treba, ni JMBG ni ništa. Potpišeš se na potvrdu i dobiješ svoj primjerak da imaš dokaz da si uplatio i to je to. A ovo za pirata, bolje ne ipak - radije ga uninstalaj i skini oriđiđi preko EADM-a, osim ako ti se riskira key slobodno ovo prvo napravi.
Hvala ti puno si pomogao ;)
ma kakav rizik te spopao...igra nije pirat sve dok se ne kreka.
ja sam skinuo reloded verziju igre i normalno pri instalaciji upisao cd key,s tim da naravno nesmijes onda krekat.nema potrebe ponovo skidat igru ako je vec ima na kompu
znaci jedino kaj trebas je napravit uninstal igre i onda novi instal,i kad te trazi cd key,upises onaj koji si dobio i pici miki
ma kakav rizik te spopao...igra nije pirat sve dok se ne kreka.
ja sam skinuo reloded verziju igre i normalno pri instalaciji upisao cd key,s tim da naravno nesmijes onda krekat.nema potrebe ponovo skidat igru ako je vec ima na kompu
Ali pretpostavljam da je igrao SP, a za to mu treba crack. Ako nema originalne fileove (to skoro nitko ne čuva), onda ništa od toga.
EDIT: Ovo tvoje može ako je sačuvao image od igre na kompu. Ja to osobno odmah brišem nakon instalacije pa defragmentiram fino.
Kad uđeš u EADM imaš opciju redeem code pod settings i tu upišeš key, izabereš gornju opciju (Standard Edition) i igra se počne skidati. Kad se skine, automatski se instalira i to je to.
Kad uđeš u EADM imaš opciju redeem code pod settings i tu upišeš key, izabereš gornju opciju (Standard Edition) i igra se počne skidati. Kad se skine, automatski se instalira i to je to.
Evo skinuo sam EADM i ulogirao se sa postojećim accountom,znači kad dobijem key stisnem na reedem game,upišem key ,skine mi se i igram
I mi smo malo veci no liferi
lol
tihi #19 na svijetu

Lollik oćeš večeras 4 za redom team killa ili 10 nenajavljenih kada se najmanje nadaš?

Da i ostali budu u toku, ovo govno aka Lollik, se jučer prebacilo u moj team, spawnalo se na mene, spremilo mi metak u glavu i prebacilo se natrag u protivničku momčad. 
I to samo zato što mi je cuclao kitu na bojištu par puta za redom.
Boy, you've got a peeeeerdy mouth.
sinoc problemi.. stekalo uzasno ali samo na onoj white pass mapi, barem meni...