Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.338.853
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
RE: Battlefield: Bad Company 2
lollik91 kaže...
ZC_Someone kaže...

Nabaviš opću uplatnicu, ispuniš, odeš u banku/finu/poštu i daš im uplatnicu, pare i proviziju.

ili jednostavnije kazes tom covjeku koji ce ti kupiti igru da ti da broj od tekuceg/ziroracuna i odes u banku,i fino kazes...dobar dan,teta ja bi htio uplatiti novce na jedan racun,i onda joj das taj broj racuna,ona te pita kolko novaca,ti joj velis npr. 100 kn i das joj novce,ona istipka broj,spremi novce i da ti potvrdu da se potpises i onda jos jednu potvrdu da imas ako ti zatreba,kao dokaz da si uplatio.

i to je to

Istina, al ja sam ciljao na online trgovine tipa base-host, enabava i sl.

EDIT: U jbate ak se ovak nastavi mogli bi zamoliti uredništvo BUGa da ovu temu preboja duginim bojama. Čisto da znaju ljudi kakav točno spam mogu očekivati.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.1.2011 14:27 (ZC_Someone).
16 godina
Jack Sparrow kaže...
lollik91 kaže...

nema on snage za tak nes...nokautirat curu jednim udarcem...nije on muskarac ko danny

A kako ti znaš da je danny muškarac?{#}

isto kak znam da si ti pick*a

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
16 godina
neaktivan
pirat kaže...
Danny_HR kaže...
 tada kad nismo uspjeli pobijedit nije mi bilo ni krivo jer je šora bila vrhunska i balansirana.

Bio je izbalansiran moj kura*,zato su nam XII i otišli.

I gdje ste vi nestali kad ste izgubili?

Mi smo otisli zato sto jednostavno u zadnja dva tri dana nas nest jebe na BUG serveru,nemos nikog ubit, za jedan obicni kill za koji mi je trebalo 5-6 metaka sad mi treba 30+metaka,sinoc u lika opalim cg u celo on samo otrese prasinu i nastavi,otisli smo na drugih par servera i tamo super radi jedino na bug-u nest jebe.

(=XII=)SandMan_CRO....
18 godina
Y2K2 kaže...

Mi smo otisli zato sto jednostavno u zadnja dva tri dana nas nest jebe na BUG serveru,nemos nikog ubit, za jedan obicni kill za koji mi je trebalo 5-6 metaka sad mi treba 30+metaka,sinoc u lika opalim cg u celo on samo otrese prasinu i nastavi,otisli smo na drugih par servera i tamo super radi jedino na bug-u nest jebe.

Budem resetirao server danas, pa ćemo vidjeti bude li promjena nekih.

E da, za neki dan Sand. Bez jebe nije tebe i Tihija niko prebacio dok ste bili u heliju, prebacio vas je sam server. Čisto da nebi bilo zabune ili ljutnje zbog toga.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
18 godina
Y2K2 kaže...

pa da vidim ja da nesto nije ok dok sam onako los bio jucer... kontam da nije od ona dva janjeta , dvije velike porcije cevapa i tri bureka i dvije sirnice i na to sve pola torte pojedem i još zalio sa 2.5 litre cole... pa kontam mozda sam se prejeo... al vidis do servera je...

hmmm...
18 godina

Ja sam u zadnjih par dana igrao s reconom mogu reći da je ponekad nemoguća misija pogodit nekoga u trku. Vidiš da si nekoga pogodio jer se pola litre krvi prolije iz njega ali se ne pojavi onaj križić da si nekoga pogodio

Malo mi je to retardirano da igra pokrene animaciju za proljevanje krvi ali ne oduzima zdravlje pogođenom igraču. Zar ne bi bilo logično da je to dvoje usko povezano.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ZC_Someone kaže...

Ja sam u zadnjih par dana igrao s reconom mogu reći da je ponekad nemoguća misija pogodit nekoga u trku. Vidiš da si nekoga pogodio jer se pola litre krvi prolije iz njega ali se ne pojavi onaj križić da si nekoga pogodio

Malo mi je to retardirano da igra pokrene animaciju za proljevanje krvi ali ne oduzima zdravlje pogođenom igraču. Zar ne bi bilo logično da je to dvoje usko povezano.

Je i ja sam jucer izbusio lolika sa 2-3 spremnika a on smo krvari i trci.. ko djevica covjece{#}

jokaCRO ingame
16 godina
red_bull kaže...

Je i ja sam jucer izbusio lolika sa 2-3 spremnika a on smo krvari i trci.. ko djevica covjece{#}

pihhh

ma kog si ti {#}

18 godina
Server je resetiran, javite ako bude promjena na bolje/gore.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
17 godina
lollik91 kaže...
red_bull kaže...

pihhh

ma kog si ti {#}

tebe.. samo nemoj reci da ti je opet sestra igrala!!!

idemo na server? nemam kaj radit{#}

jokaCRO ingame
15 godina

Jel netko zna kako da uzmem Screenshot u igri jer printScr ne radi?

17 godina
moderator
witch from the east kaže...

Jel netko zna kako da uzmem Screenshot u igri jer printScr ne radi?

Fraps.

سمندری ڈاکو
17 godina
protjeran

di bi ja mogo upast da neki k naucim malo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pitanja:

-kako iskocit iz helica,bilo da pilotiras ili si prtljaga ozada a da ne izgubis glavu?

Vidim ekipa ležerno skace tandem malo prije crash landinga a ja pravo u jarak ili na krov neke kuce.

-Sta su one bronze i sliver medalje?

Pise ispod samo broj pointsa i nikakvo objasnjenje.

-Pretpostavljam da vi vecina uvijek ciljate glavu pri paljbi?

Pitam jer se mislim da li su kasnije otkljucana oruzja toliko jaka da me sruse sa par metaka u tijelo.

I da,nakon igranja po drugim serverima i solidnim K/D-om,vidim da nije stvar do mene (izgleda da me cak i dobro ide) nego do vas manijaka {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

evo malo busenja u vietnamu na nekom serveru

15 godina
neaktivan

ja imam problem vezan uz tu igru....igram mp i nakon nekih pol sata izbaci me sa servera i napiše da je konekcija izgubljena,inače nemam problema sa vezom od neta al u igricu puca....pa ako ima ko takav problem a da ga je uspio popravit neka se javi....

hvala unaprijed

Danijel Crkvenac
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gamer15 kaže...

ja imam problem vezan uz tu igru....igram mp i nakon nekih pol sata izbaci me sa servera i napiše da je konekcija izgubljena,inače nemam problema sa vezom od neta al u igricu puca....pa ako ima ko takav problem a da ga je uspio popravit neka se javi....

hvala unaprijed

Ja iman isti problem.

17 godina
Hedrick kaže...
Gamer15 kaže...

hvala unaprijed

Ja iman isti problem.

Isključite UPnP u postavkama rutera i trebalo bi raditi.

I'm just sayin'
16 godina
forzzuk kaže...

Pitanja:

-kako iskocit iz helica,bilo da pilotiras ili si prtljaga ozada a da ne izgubis glavu?

Vidim ekipa ležerno skace tandem malo prije crash landinga a ja pravo u jarak ili na krov neke kuce.

Pitam jer se mislim da li su kasnije otkljucana oruzja toliko jaka da me sruse sa par metaka u tijelo.

I da,nakon igranja po drugim serverima i solidnim K/D-om,vidim da nije stvar do mene (izgleda da me cak i dobro ide) nego do vas manijaka {#}

-Otvori padobran sa space

-Medalje dobivaš po broju killova sa nekim oružjem, nisam toliko lud za tim, pa neznam koliko je potrebno killova

-I da ciljanje u glavu je poželjno, a koristimo i magnum ammo koje je 25% jače (ako se ne varam)

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
17 godina
forzzuk kaže...

Pitanja:

Da se nadovežem na Diabla86...

Što se zvjezdica tiče:

Brončana - 25 killova s nekim oružjem (nosi 500 XP-a)

Srebrna - 50 killova s nekim oružjem (nosi 1000 XP-a)

Zlatna - 100 killova s nekim oružjem (nosi 5000 XP-a)

Platinasta - 10 zlatnih zvjezdica (nosi 10000 XP-a)

Za neka oružja i vozila ti treba manje killova za zvjezdice, ali to su iznimke.

I'm just sayin'
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.1.2011 19:09 (Dodinho).
16 godina
Dodinho kaže...

Za neka oružja i vozila ti treba manje killova za zvjezdice, ali to su iznimke.

nisu,to su sporedna oruzja.i treba ti pola od onog sto ti treba za primarna.znaci umjesto 100 za zlatnu,treba ti 50 ...itd

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.1.2011 19:21 (lollik91).
18 godina
neaktivan

Pazite na ove no lifere molit ću lijepo!{#}

I da se pohvalim K/D mi je u plusu.  {#}

Obratite pozornost na broj stai provedenih u igri! Obratite pozornost na broj stai provedenih u igri!
K/D K/D
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.1.2011 19:25 (MegaMass 2000).

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ono sa helikopterom nije bilo namjerno {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Ono sa helikopterom nije bilo namjerno {#}

Kako si me repom po glavi mlatnuo, usred baze :D

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
16 godina
neaktivan

Treba si vidit kako je iz moje perspektive izgledalo,mislin da sam vas pokosio jedno 4-5 dok sam vas pokusavao NE pokosit.

Sta je najgore,isao sam sletit da dam nekom drugom da pilotira jer me stvarno taj helic ne ide nikako {#}

I onda:you have been kicked,reason;team killer.

Tribalo mi je 5 minuta da se pristanen smijat {#}

15 godina
Meni noz vise ne funkcionira,ja sam samo danas dosao do par snajpera i nikako da ih ubijem Sa nozem.Probao sam najmanje 2 puta,inace je radio normalno-rezao.
16 godina
protjeran

Evo jedan moj gameplay video, kvaliteta videa ne valja jer igram na maloj rezoluciji   {#}

EDIT: evo jos jedan, ali fail-video {#}

Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.1.2011 23:05 (EZY-E).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

'večer! Je li zna netko gdje mi je EA Download manager spremio instalaciju igre? Trebam ju prebaciti na CD da prijatelju odnesem.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
CoKsA kaže...
Šef kaže...
CoKsA kaže...
dedaa kaže...

Bolje ti je samo key kupit, proći ćeš duplo jeftinije i neće ti kutija skupljat prašinu.

kupio bi ja samo key ili neciji account samo sto imam 16 godina pa nesmijem preko interneta kupovat :)

Kako ne smijes? Mozes sam u banku otic i napravit uplatu nekome tko ce ti kupit to s karticom ili PayPalom...

kako napravit uplatu??

Nabaviš opću uplatnicu, ispuniš, odeš u banku/finu/poštu i daš im uplatnicu, pare i proviziju.

evo recimo i da nekome uplatim i kako cu ja znat da on meni nece poslat neki lazni key

15 godina
CoKsA kaže...
ZC_Someone kaže...
CoKsA kaže...
Šef kaže...
CoKsA kaže...
dedaa kaže...

Bolje ti je samo key kupit, proći ćeš duplo jeftinije i neće ti kutija skupljat prašinu.

kupio bi ja samo key ili neciji account samo sto imam 16 godina pa nesmijem preko interneta kupovat :)

Kako ne smijes? Mozes sam u banku otic i napravit uplatu nekome tko ce ti kupit to s karticom ili PayPalom...

kako napravit uplatu??

evo recimo i da nekome uplatim i kako cu ja znat da on meni nece poslat neki lazni key

Cuj ja sam uplatio ex Co7 i decko sve napravio bez problema.

BF:BC2 ingame: Sapko ///// Steam: Sapko ///// Xf: shapina
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice