Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.339.912
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
RE: Battlefield: Bad Company 2
Co7 kaže...Jedna od problema kojih sam svjestan, je taj da previse igram samostalno! 

Trcim naprijed, bilo da imam snip ili pistolj ili neki MG. I onda mi jos nekad neki x faktor sprijecava da ikog ubijem, ma u racku!

Ako netko ima neke prijedloge, slobodno neka ih kaze...

e je8iga.... ja uvijek picim sam, mislim sam u smislu da ne idem slijepo za squadom... uvijek sam negdje blizu ali ne preblizu. nekad je bolje tako... squad play je divan pogotovo preko venta i nije da ne volim igrat timski ali kad sam na ventu skroz me sje8e non - stop brbljanje i lolikovo kasljanje pa nis od igre ne cujem i samo ginem... tj vise nego inace

je8o editor

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
18 godina
skank666 kaže...
Co7 kaže...Jedna od problema kojih sam svjestan, je taj da previse igram samostalno! 

Trcim naprijed, bilo da imam snip ili pistolj ili neki MG. I onda mi jos nekad neki x faktor sprijecava da ikog ubijem, ma u racku!

Ako netko ima neke prijedloge, slobodno neka ih kaze...

e je8iga.... ja uvijek picim sam, mislim sam u smislu da ne idem slijepo za squadom... uvijek sam negdje blizu ali ne preblizu. nekad je bolje tako... squad play je divan pogotovo preko venta i nije da ne volim igrat timski ali kad sam na ventu skroz me sje8e non - stop brbljanje i lolikovo kasljanje pa nis od igre ne cujem i samo ginem... tj vise nego inace

je8o editor

lollik91 - desni klik - mute.

:)

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
neaktivan

Mislio da je to i kod mene problem :), i to sam primjetio da lollik kaslje svaki put nakon posjete od Dannya... Ne znam sta bi im mogla biti poveznica, Lollik, njegovo glrlo i Danny...

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
18 godina
Poveznica je moj veliki piton.
17 godina
moderator
Co7 kaže...

Mislio da je to i kod mene problem :), i to sam primjetio da lollik kaslje svaki put nakon posjete od Dannya... Ne znam sta bi im mogla biti poveznica, Lollik, njegovo glrlo i Danny...

Izgleda da je problem u predubokom guranju Dannyeve anomalije u Lollikovo usko grlo i onda dolazi do trenja{#}

Izvinjavam se na off t...

سمندری ڈاکو
18 godina
pirat kaže...

Izgleda da je problem u predubokom guranju Dannyeve anomalije u Lollikovo usko grlo i onda dolazi do trenja{#}

Izvinjavam se na off t...

Kakav off topic?

Sve je to dio bojnog polja. Dečki se moraju nekako zabavit između neprijateljskih napada. I ti si pozvan. Kuky je već bio.

17 godina
odjavljen

lolik podmazi grlo pa nek klizi...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Preko čega vi komunicirate?

Rado bih se priključio jer mi je više pun k.... situacija kada nemogu reć Mirko pazi metak! Ili, pazi mućko đubre sa nožem!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pa poznato je da lollik voli lizati ku................pus{#}

Ako netko treba pozivnicu za Digitalni bug neka javi na PP, još 3 ih imam
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
Vash kaže...

Rado bih se priključio jer mi je više pun k.... situacija kada nemogu reć Mirko pazi metak! Ili, pazi mućko đubre sa nožem!

Klik

BF:BC2 ingame: Sapko ///// Steam: Sapko ///// Xf: shapina
17 godina
odjavljen
Vash kaže...

bolje on nego ti... :)

16 godina
neaktivan

Problem je što većinom već jesam ja, a bome je ubrzo nakon mene i on. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

hahahah,da nakon njega mi ostane koja dlakica pa nemrem iskasljat{#}

ma nabijem ja sve vas na dannijevog pitona.

p.s.

@ danny

bili smo dobri i prije nego sto je dosao butcher samo se treba dogovarat.

@sknk

ti si bio 2 puta na ventu,kaj mislis kak je ovima koji su stalno {#}{#}

sad sam si stavio PTT pa nek si jeb*u mater svi kojima i dalje smeta....

i btw,

a to kaj si CO7 cucla kitu svako malo nitko nis??{#}{#}

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
16 godina
lollik91 kaže...

{#}{#} ahhahah

One shot one kill, no cheat just skill :D
18 godina

Jučer je bila scena kad je Co7 pitao "Jel čujete vi mene?"

Kad neko odgovara "Da, tebe i cijelu tvoju obitelj..." hahah {#}

a ne fakat Co7 ima neke slušalice i tako nariktanu osjetljivost da se čuje sve što neko progovori čak i kad on jede čujemo ga kako mljacka... {#}

A lolilk dobro je da si presao na PTT jer pored onih eksplozija i metaka i vrištanja sam skoro skočio sa stolice kad je tvoj stari dreknuo na nekog rukometaša što je promašio zicer kad je neki dan Hrvatska igrala protiv Srbije...

hmmm...

8 0 hvala 0
16 godina
ovajonaj kaže...

A lolilk dobro je da si presao na PTT jer pored onih eksplozija i metaka i vrištanja sam skoro skočio sa stolice kad je tvoj stari dreknuo na nekog rukometaša što je promašio zicer kad je neki dan Hrvatska igrala protiv Srbije...

to sam namjerno da cujete kak je meni svaki put kad neka tekma bude...i mislim da nismo protiv srbije nego danaca.

18 godina
lollik91 kaže...

On je na granici mjutanja, sa svojim odvratno lošim Megalodonom. :)

Draž, kupi si bolje sluške, nije mi fora čut se duplo a ni čut kad ti susjed priča sa ženom dok igram.

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.1.2011 13:05 (Danny_HR).
16 godina
Danny_HR kaže...

susjed "priča" sa ženom

17 godina
odjavljen

mislim bez uvrede ali ja tako ne mogu igrat... jedva sam si ratio puknuo u pozitivu. 

danny rece...

"nije mi fora čut se duplo a ni čut kad ti susjed priča sa ženom dok igram."

joj da, fakat na ovo sam i zaboravio... a on non stop neki ku*ac zvace, pije, zdere pa umlati curu pa ona place... pa murija pa ovo pa ono i jos mu drogu nadju, svasta....

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.1.2011 13:25 (skank666).
Moj PC  
7 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

On je na granici mjutanja, sa svojim odvratno lošim Megalodonom. :)

Draž, kupi si bolje sluške, nije mi fora čut se duplo a ni čut kad ti susjed priča sa ženom dok igram.

Megalodon nije loš. Ima ih moj pijatelj, ali on ima isto problema sa Ventom. Megalodon na Ventu ignorira push to talk. Draž bi mogao kupiti neki jeftini headset ili mikrofon ako ima sluške, a ove staviti po strani kad igra BC2.

16 godina
neaktivan
lollik91 kaže...

i btw,

Pa ljubomorni su... a nisam si ni rebra morao izvaditi!

16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

joj da, fakat na ovo sam i zaboravio... a on non stop neki ku*ac zvace, pije, zdere pa umlati curu pa ona place... pa murija pa ovo pa ono i jos mu drogu nadju, svasta....

Umlatim curu zato sto murija dolazi a droga nije spremljena... A zvacem cokoladu sa ljesnjacima, pripremam za policajce kada dodju, da ih mogu ponuditi ljesnjacima!

17 godina
moderator
Co7 kaže...

Umlatim curu zato sto murija dolazi a droga nije spremljena...

Pa kolko puta sam ti rekao da se žena ne tuče,ona mora past od jednog udarca.Pa jbt daj si zapamti.

سمندری ڈاکو
17 godina
pirat kaže...
Co7 kaže...

Umlatim curu zato sto murija dolazi a droga nije spremljena...

Pa kolko puta sam ti rekao da se žena ne tuče,ona mora past od jednog udarca.Pa jbt daj si zapamti.

On sigurno ima duge ruke kada može igrati i mlatit curu koja je u kuhinji{#}

OMG offtopic...

I'm just sayin'
16 godina

nema on snage za tak nes...nokautirat curu jednim udarcem...nije on muskarac ko danny

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.1.2011 14:03 (lollik91).
17 godina
odjavljen
lollik91 kaže...

sta uopce radi van kuhinje?

pa zar nije ocito da mu je isla odnest sendvic... al eto nije stavila zvjezdinu majonezu nego onu gey hellmans ili kako vec... a znas kako to covjeka smeta

15 godina
neaktivan
Šef kaže...
CoKsA kaže...
dedaa kaže...

Bolje ti je samo key kupit, proći ćeš duplo jeftinije i neće ti kutija skupljat prašinu.

kupio bi ja samo key ili neciji account samo sto imam 16 godina pa nesmijem preko interneta kupovat :)

Kako ne smijes? Mozes sam u banku otic i napravit uplatu nekome tko ce ti kupit to s karticom ili PayPalom...

kako napravit uplatu??

18 godina
CoKsA kaže...
Šef kaže...
CoKsA kaže...
dedaa kaže...

Bolje ti je samo key kupit, proći ćeš duplo jeftinije i neće ti kutija skupljat prašinu.

kupio bi ja samo key ili neciji account samo sto imam 16 godina pa nesmijem preko interneta kupovat :)

Kako ne smijes? Mozes sam u banku otic i napravit uplatu nekome tko ce ti kupit to s karticom ili PayPalom...

kako napravit uplatu??

Nabaviš opću uplatnicu, ispuniš, odeš u banku/finu/poštu i daš im uplatnicu, pare i proviziju.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
16 godina
ZC_Someone kaže...

Nabaviš opću uplatnicu, ispuniš, odeš u banku/finu/poštu i daš im uplatnicu, pare i proviziju.

ili jednostavnije kazes tom covjeku koji ce ti kupiti igru da ti da broj od tekuceg/ziroracuna i odes u banku,i fino kazes...dobar dan,teta ja bi htio uplatiti novce na jedan racun,i onda joj das taj broj racuna,ona te pita kolko novaca,ti joj velis npr. 100 kn i das joj novce,ona istipka broj,spremi novce i da ti potvrdu da se potpises i onda jos jednu potvrdu da imas ako ti zatreba,kao dokaz da si uplatio.

i to je to

16 godina
lollik91 kaže...

nema on snage za tak nes...nokautirat curu jednim udarcem...nije on muskarac ko danny

A kako ti znaš da je danny muškarac?{#}

Ako netko treba pozivnicu za Digitalni bug neka javi na PP, još 3 ih imam
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice