Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.341.817
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2
Hambrle kaže...

Mene igra zna nevjerojatno naživcirat :S

Znam kako ti je. 1/11. Majko mila. Nije toliko strašno, ali ono, zbedira te. Al poslje me OK išlo.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
18 godina
neaktivan
Silence1488 kaže...

Ali to 3D spottanje je stvarno nerealno - crveni simbol iznad glave mi je malo bedast moram priznat iako potpomaže teamplay to sigurno.

Sa ovime se slažem. Samo bih nadodao da to nije samo nerealno, nego je i debilno. Radi se o legalnom wallhacku (rokaš po ljudima koji misle da ih nećeš vidjeti ako se sakriju iza nekog žbunja). Spotanje je trebalo biti općenito. Dakle, enemy spotted znači neprijatelj uočen, a ne neprijatelj je točnu tu. Ovo je jako lijepo izvedeno u America's Army. U AA enemy spotted stavlja crvenu točku na mini mapu gdje je zadnji put neprijatelj bio uočen. Naravno ovo ostavlja dovoljno mjesta da se on pomakne, ode na neku drugu poziciju itd....

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.1.2011 0:42 (MegaMass 2000).
16 godina
Jack Sparrow kaže...

Jedino što iritira je onaj motion senzor od kojeg se nemožeš sakriti, a i ima preveliki domet. Ali i to se preživi.

Koliko ja znam, on registrira samo pokrete, pa se lijepo skampaš dok se ne ugasi i onda iznenadiš neprijatelje

Lt.Lowenbrau
18 godina
Sve je to ok kaj vi pričate... Al sjetite se unazad par mjeseci, u periodu kad je BUG server bio ugašen.

Tražili smo server di bi igrali i naišli na server našeg klana LN. Imali su sličan setup našem samo sa isključenim 3d spottingom.

Zašto smo prestali tamo igrati?
Zato što je od 24 igrača, kolko je tamo slotova bilo, 12 igrača bilo u nekom kutu mape u grmlju jer su znali da ih nitko ne može i neće vidjeti.
3D spot bi ja najrađe ugasio, zbilja bi, al to bi ujedno značilo da će bar 30% igrača rundu provesti u nekom kutu, solo, da naprave što veći K/D.

To je ok kad se igra squad rush, al CQ i Rush koji mi igramo zahtjeva da se ide po objective. I ovako to samo 50-60% ekipe radi, kak bi bilo tek onda?
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
neaktivan

Joj ti šta samo stoje sakriveni i meni idu na živce .... Ali zapamtim di je i onda idem nožem na njega.. Jučer sam ih 8 nožem roknuo..

A jebesh K/D kada ja kao medic možda imam 15 kills a bodova daleko više od drugoga..... Medic je najjači ;)

16 godina
neaktivan

Pa ideja i je da na top mjesta izbijaju oni koji najviše doprinose timu.

Svaka klasa može skupiti hrpu bodova ako obavlja svoju zadaću kako je i zamišljeno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Je,je daju se skupiti bodovi i na drugim klasama....

Samo me nervira kad popravljam tenk ili BOV,vozać ili ode nekam i mene ostavi na brisanom prostoru ili još gore pregazi me...{#}

A i meni oni "crveni kvadratići" idu na živce...al što je tu je.....možda eventualno da se proba par dana bez njih....???

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Gle, jednostavno prilagodi svoju igru ideji da te svatko može uvijek vidjeti.

Ako si ikada gledao emisiju Future weapons jasno ti je da takvi sustavi već postoje u real life. Bolesne stvari su već vrlo blizu terenske primjene.

Ameri su složili sustav koji skuplja podatke od svakog pojedinog komada hardwera i vojnika na bojištu (tenkovi, helići, avioni, uav razno razni, sateliti, snajperi, obična pješadija) i prikazuje ih na displayu svakom vojniku (display je pričvršćen za kacigu i čini mali monitor koji ide preko jednog vojnikovog oka, i prikazuje na karti položaje svih neprijateljskih trupa u real-time-u i njihovo kretanje) i u svakom vozilu.

U biti ono što jedan vidi, vide svi. Na skrivanje možeš zaboraviti, a ovaj naš spotting je u usporedbi sa tim jad i bijeda.

Sustav je skoro u potpunosti operativan, i sada rade na optimiziranju priljeva podataka. (ako zatrpaš vojnika na terenu sa više informacija nego mu treba i nego što ih može prihvatiti smanjuješ njegovu učinkovitost).

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.1.2011 12:29 (Vash).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

nas server.ili ga volis ili ga mrzis.

-najtezi na svijetu kad se okupi prava ekipa(najcesce mi bugovci pocevsi od: kukyja,dannyja,mypashe,pirata,CO7,butchera,mene,dade,ovajonaj,sir.noob.alota koji smo najcesce na ventrilu te jos overlord,sknk i drugi protiv raznoraznih XII-ca i Pis-ovaca) cini ovaj server PRO only {#}

-kad nakon zescih okrsaja,psovki,umiranja i ubijanja,uzimanja dogtagova napokon pobijedis ili izgubis za malo,pa i puno,znas da si napravio sve sta si mogao i svima kazes da su pizd*eki ali i da su dobro igrali.

-ta ekipa i taj nacin zesce igre su isklesali sve nas u ovakve igrace kakvi jesmo,mrcinske igrace.sve vam govori kad odete na neki drugi server i sve ih pokoljete ko budale i jos vas optuze za chitere  i kickaju/bannaju jer ste imali odlican skor.

-neznam za vas,ali meni je je*beno zadovoljavajuce igrat protiv svjetske elite (XII i PiS) kad su ekipe u dobrom omjeru i kad se koljemo samo tako.

-s tim postavkama(nije HC,kad moras potrosit 7-8 metaka za metu ali u isto vrijeme moras i pazit di pucas jer je FF ukljucen) BUG server cini odlicnim serverom,pa makar i bio prazan preko dana,znas da ce se navecer uvijek skupit ekipa.

meni ne treba vise.

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.1.2011 13:12 (lollik91).
18 godina
lollik91 kaže...

nas server.ili ga volis ili ga mrzis.

-najtezi na svijetu kad se okupi prava ekipa(najcesce mi bugovci pocevsi od: kukyja,dannyja,mypashe,pirata,CO7,butchera,mene,dade,ovajonaj,sir.noob.alota koji smo najcesce na ventrilu te jos overlord,sknk i drugi protiv raznoraznih XII-ca i Pis-ovaca) cini ovaj server PRO only {#}

-kad nakon zescih okrsaja,psovki,umiranja i ubijanja,uzimanja dogtagova napokon pobijedis ili izgubis za malo,pa i puno,znas da si napravio sve sta si mogao i svima kazes da su pizd*eki ali i da su dobro igrali.

-ta ekipa i taj nacin zesce igre su isklesali sve nas u ovakve igrace kakvi jesmo,mrcinske igrace.sve vam govori kad odete na neki drugi server i sve ih pokoljete ko budale i jos vas optuze za chitere  i kickaju/bannaju jer ste imali odlican skor.

-neznam za vas,ali meni je je*beno zadovoljavajuce igrat protiv svjetske elite (XII i PiS) kad su ekipe u dobrom omjeru i kad se koljemo samo tako.

-s tim postavkama(nije HC,kad moras potrosit 7-8 metaka za metu ali u isto vrijeme moras i pazit di pucas jer je FF ukljucen) BUG server cini odlicnim serverom,pa makar i bio prazan preko dana,znas da ce se navecer se uvijek skupit ekipa.

meni ne treba vise.

Potpisujem...i btw jucer kad je Danny samo na pola usta zamolio Tihog da se switcha jer su fakat bili prejaki..bez pol frke su se on i sand prebacili...

::: peace 0n earth :::
15 godina

Slažem se lolik u potpunosti s tobom....stvarno je na BUG-u najača ekipa..sve 5...i gušt mi je igrati protiv jake ekipe-makar redovito dobivam po tamburi..heheh..(uopće me ovak starog ne šparaju..{#}

Al se svaka škola plaća..{#}....

U biti tek na ostalim sreverima na koje odem kad na BUG-u nema nikog vidim kako je tu ekipa jaka.....jer sam tamo sam ja medju boljima....{#}

18 godina
lollik91 kaže...

Ko npr. jučer na Laguna Presa. Kad su oba tima uspjela uništiti samo jedan M-COM. E da je tako svaki dan.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.1.2011 12:40 (ZC_Someone).
16 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...
Hambrle kaže...

Mene igra zna nevjerojatno naživcirat :S

Znam kako ti je. 1/11. Majko mila. Nije toliko strašno, ali ono, zbedira te. Al poslje me OK išlo.

Sram te bilo, sad ispada da sam ja imao score 1/11 :P

Curse you Perry the platypus!!!
16 godina

cisto da se izjasnim.

mislio sam na najtezi public server na svijetu,jer ovi klanovski/privatni serveri se ne broje posto je tu igra na totalno drugoj razini.

18 godina

meni je najjace kad neko zabasa na BUG server i nakon par minuta slijedi pitanje "Is this HC server?"

{#}

hmmm...

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lollik91 kaže...

cisto da se izjasnim.

mislio sam na najtezi public server na svijetu,jer ovi klanovski/privatni serveri se ne broje posto je tu igra na totalno drugoj razini.

Je*eni ste nema šta {#} . Nije bilo Kuky-a jučer. Taj tip mi zna bit posebno problematičan {#}

16 godina

Ja jučer ima skor 1/16. Prebili me heheheh.....{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pogledaj samo levele, još nisam nikada naišao na server sa tako bolesno visokim average rankom.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Bongiaro kaže...

Nije bilo Kuky-a jučer. Taj tip mi zna bit posebno problematičan {#}

ma on to tako samo kad ne dobije svoju dnevnu dozu pim*peka u guzu i onda je nervozan pa se iskaljuje na ekipi sa servera {#}{#}

18 godina
wiz4rd kaže...

Potpisujem...i btw jucer kad je Danny samo na pola usta zamolio Tihog da se switcha jer su fakat bili prejaki..bez pol frke su se on i sand prebacili...

Ja sam ih prešaltao, al bitno je da se nisu bunili. Nek tako bude svaki put.

Al definitivno XII i PiS na istoj strani je haos. :) Prosjek života je manji nego u Vietnamu.

Bongiaro kaže...

Je*eni ste nema šta {#} . Nije bilo Kuky-a jučer. Taj tip mi zna bit posebno problematičan {#}

Ma Bongi bejbe ti si ionak čiter, pa se to ne računa.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
neaktivan
Diablo86 kaže...
wrathchildVU kaže...

koji si ti lažov brate pa kad si ti dobio ban de molim te reci mi?

jedini koji je dobio ban je onaj vas mulac lt.lowenbrau zbog dužine jezika i odgoja(kuka i vrijeđa dok igra)

da sam htio igrat se s neodgojenom djecom igrao bi counter strike.

Ja sam dobio ban jer smo se nas dvojica gađali tenkovima i ja sam tebe uništio, (slučajno si bio u svojoj bazi :) )

a sto se tice vrijeđanja, to je bilo prije nekih dva tjedna kada sam rekao da ste njubovi i da koristite metke za promjenu, nisam znao da ste tako osjetljivi, ja sam navikao na podjebavanje kada igram sa dečkima

i nemoj me onda zvati mulac, nije kulturno

ispricavam se al morao sam napisat mulac jer se drukcije nebi javio.

meni neces psovat mater to nek ti je jasno (sta si vec bio i napravio) kad sam lijepo rekao da usutis

17kilova na pocetku runde i mojih 5 dok sam ja pravio kavu lol to nije base-rape? (tvoj score je bio 17:0)

nema veze ja praštam

ti si jedini kojeg sam ja banirao ito u trajanju od 24sata

jbg puno ljudi ima procon iz klana sta meni ide na zivce

molio bi sve koji su dobili ban bez razloga da dodju na hvk forum pa da rijesimo ovo s ovim mojima (hvk.svijethardvera.com)

@zus neznam tko te banirao al znam zasto

ti si igrao samnom i banirali su te jer smo jedan drugog pokrivali posto meni nemogu ništa iskalili su se na tebi (ban sam ja skinio u roku 5min)

konacni score partije je bio 79:28 (moj k/d) a da negovorim za partije prije toga (bili su hebeno isprovocirani)

p.s. ISPRIČAVAM SE SVIMA KOJI SU BANIRANI BEZ RAZLOGA!

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.1.2011 17:08 (wrathchildVU).
17 godina
moderator
wrathchildVU kaže...

ti si igrao samnom i banirali su te jer smo jedan drugog pokrivali posto meni nemogu ništa iskalili su se na tebi (ban sam ja skinio u roku 5min)

E ovo je baš pederski od vas.(bez zamjere)

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan
pirat kaže...
wrathchildVU kaže...

E ovo je baš pederski od vas.(bez zamjere)

znam

al da sam ja iznajmio server to tako nebi bilo

p.s.i mene jeb. zbog igranja

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.1.2011 17:21 (wrathchildVU).
16 godina
Uopće se ne sjećam da sam nekome psovao mater, ispričavam se

Jel vi imate negdje napisana pravila na serveru? Ja se ne sjećam da me netko upozorio da kršim pravila.

I kakve veze ima koji mi je score? To je vama razlog za ban? Vi jedino možete pobjediti ako izbacite sve iz suparničkog tima
i kakva vam je to fora da se cijeli klan preseli na jednu stranu? Da se vi ponašate korektno, možda bi se i prema vama tako ponašali
Lt.Lowenbrau
15 godina
neaktivan
Diablo86 kaže...

Jel vi imate negdje napisana pravila na serveru? Ja se ne sjećam da me netko upozorio da kršim pravila.

I kakve veze ima koji mi je score? To je vama razlog za ban? Vi jedino možete pobjediti ako izbacite sve iz suparničkog tima
i kakva vam je to fora da se cijeli klan preseli na jednu stranu? Da se vi ponašate korektno, možda bi se i prema vama tako ponašali

nemam ftp a server je dvaput pao a tako i podaci

damire ja se s tobom nemam sta raspravljat

dodji na pis-ov ts da popricamo

16 godina
wrathchildVU kaže...
Diablo86 kaže...

nemam ftp a server je dvaput pao a tako i podaci

damire ja se s tobom nemam sta raspravljat

dodji na pis-ov ts da popricamo

Pa rekao si da si htio da se javim? Ja s tobom nemam šta pričati, ako ne želiš da dolazim na server, onda to reci ili postavi pravila

Lt.Lowenbrau
15 godina
neaktivan

dobro ode staviti jbna pravila

dodji al šuti ako te neko siluje dok igraš

ja šutim cilo jbno vrime na to kako tko igra, meni je cilj da ga utamanim a ne da drzim propovjed

drugi put kad pisovci budu dolazili u vukovar dodji i ti da upoznas ljude protiv kojih sereš

16 godina

aj dosta više o tom serveru. admin team je zaku*ac očito i to je to. nek si oni uživaju ako im paše, mi ćemo na BUGovom uživati i to je to. ako pokušaju reklamirati opet server na BUG-u treba ih banat i gotovo.. vratimo se normalnim temama :/

One shot one kill, no cheat just skill :D
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.1.2011 17:49 (dreammaker).
16 godina
Kad nekom kažem da je njubtube, to treba shvatit kao dobronamjernu kritiku, i dosta više melodramatiziranja
Lt.Lowenbrau

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

aj dosta više o tom serveru. admin team je zaku*ac očito i to je to. nek si oni uživaju ako im paše, mi ćemo na BUGovom uživati i to je to. ako pokušaju reklamirati opet server na BUG-u treba ih banat i gotovo.. vratimo se normalnim temama :/

upravu si

aj dali tko zna kako bi moga namjestit zvuk da bolje cujem korake dok trce u blizini

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice