Server, odmah
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zasto zvuk u bc2 zvuci kao iz bunara, gomila reverba i bassa?
BTW fizika je prejadna - samo gomila unaprijed izracunatih eksplozija kuca i stabala, i NISTA vise.
Grafika mi je super ako se usporedjuje sa MW2 i BO, ali inace srednja žalost. Osim modela koji su jedini vrijedni spomena.
Directx 11 poboljsava SAMO SJENE!
E da... i zasto sumsko tlo izgleda ko da je brigada istreniranih Godzila igrala na njemu ragbi?
PS: Nudim 18kn za acc, 35 za dva.
fizika ne moze biti realnija jer danasnji hardware ne dopusta to,ali ipak bolje bilo kakva fizika nego nikakva.
BTW fizika je prejadna - samo gomila unaprijed izracunatih eksplozija kuca i stabala, i NISTA vise.
Grafika mi je super ako se usporedjuje sa MW2 i BO, ali inace srednja žalost. Osim modela koji su jedini vrijedni spomena.
E da... i zasto sumsko tlo izgleda ko da je brigada istreniranih Godzila igrala na njemu ragbi?
Vidim da ti je ipak dobra cim imas dva accounta, stoga nemoras nas tu lagat sve..
Od danas je rokanje još ugodnije, moj buraz Danny mi je za ročkas piknul G110 :) (moju tihu patnju)!
Hvala bratac!
Inace me dobro idu shooteri al moran rec da je ovaj gadno težak za naviknit se.
Za razliku od skoro pa arkadnog MW-a (svi nastavci manje vise),ode je teska zahebancija pratit sve sta se događa oko tebe,ciljat na 100m sa nekakvon pljucon i
usrid dima,kaosa i zip-zum zvuka metaka probat zauzet m com ili jednostavno ne izgubit glavu.
Igra je predobra ali na dobrim serverima sa dobrim igračima ne oprašta i frustrira.
Spawn iza temmatea,2 koraka odma u stranu-pravac crouch iza zida,amo u borbu i već gledan nečiji killcam :)
Možda su ti u soundu War tapes uključeni pa zato tako zvuči
i to se sam tak čuje "iz bunara" ak se lik dere iz građevine neke ofc ak je war tapes uključen
@Danny_HR
igrali smo zajedno u timu i zasluzio si ban na 24 sata zbog silovanja unutar baze to se moze opravdat jer to nije dopušteno niti na jednom serveru.
dani dobro igraš al de molim te uozbilji se nema vrijeđanja na nacionalnoj osnovi neovisno o tome sta si. nitko nije dobio a da ga nije zasluzio.
kad mjenjas ime de promjeni i ip adresu.
@CROZOKI
koji si ti lažov brate pa kad si ti dobio ban de molim te reci mi?
jedini koji je dobio ban je onaj vas mulac lt.lowenbrau zbog dužine jezika i odgoja(kuka i vrijeđa dok igra)
da sam htio igrat se s neodgojenom djecom igrao bi counter strike.
@Danny_HR
igrali smo zajedno u timu i zasluzio si ban na 24 sata zbog silovanja unutar baze to se moze opravdat jer to nije dopušteno niti na jednom serveru.
dani dobro igraš al de molim te uozbilji se nema vrijeđanja na nacionalnoj osnovi neovisno o tome sta si. nitko nije dobio a da ga nije zasluzio.
@CROZOKI
jedini koji je dobio ban je onaj vas mulac lt.lowenbrau zbog dužine jezika i odgoja(kuka i vrijeđa dok igra)
Gle, meni ionako nije bio cilj doći igrati s vama. Al kad sam čuo od ekipe ovdje kakvi ste p*zdeki i da kickate ekipu koja je, eto, bolja od vas namjerno sam došao.
Ako poželite igrati ko ljudi, bez glupih pravila isfrustriranih admina dođite na BUG server di svako igra kako mu se sviđa.
A čak i kad sam napravio nove soldiere nisam vas vrijeđao na nacionalnoj osnovi, niti jednom rečenicom. Ako jesam molim te izvuci mi chat log i dokaži.
Jedino što sam napravio je bio soldier sa imenom Srbija FTW. To nije i ne može biti vrijeđanje na nacionalnoj osnovi. Više je uvreda to što si me kickao "jer sam srbin".
Inače napadanje protivničke baze nije dozvoljeno samo na serverima na kojima admini ne znaju igrati pa im treba neka zaštita. Na svakom normalnom serveru to je dopušteno. A i sama je igra izvedena tako da je to dopušteno inače bi bilo onemogućeno kao što i jest u Rush modu na prvom dijelu.
Prošo igru, odlična je igra, DX11 i sve max, jedino mi je igra malo prekratka nekak :) inače mi je odlična. Opet ju idem prelazit
@Danny_HR
@CROZOKI
nisam ja rekao da sam dobio ban nego da ne znam jel sam dobio ban ili kick jer se vise nisam spajao na server.
za lt.lowenbrau-a ne znam,ali preko team speaka kad igra sa nama nikad nije psovao ili nesto govorio protiv drugih igraca.
nisam ja rekao da sam dobio ban nego da ne znam jel sam dobio ban ili kick jer se vise nisam spajao na server.
za lt.lowenbrau-a ne znam,ali preko team speaka kad igra sa nama nikad nije psovao ili nesto govorio protiv drugih igraca.
Ne obaziri se, nema smisla.
Prošo igru, odlična je igra, DX11 i sve max, jedino mi je igra malo prekratka nekak :) inače mi je odlična. Opet ju idem prelazit
ako nemas org kupi si ... puno je zabavnije online... a i nije skupo .. oko 120kn ...
;)
@Danny_HR
@CROZOKI
Gle, meni ionako nije bio cilj doći igrati s vama. Al kad sam čuo od ekipe ovdje kakvi ste p*zdeki i da kickate ekipu koja je, eto, bolja od vas namjerno sam došao.
Ako poželite igrati ko ljudi, bez glupih pravila isfrustriranih admina dođite na BUG server di svako igra kako mu se sviđa.
A čak i kad sam napravio nove soldiere nisam vas vrijeđao na nacionalnoj osnovi, niti jednom rečenicom. Ako jesam molim te izvuci mi chat log i dokaži.
Jedino što sam napravio je bio soldier sa imenom Srbija FTW. To nije i ne može biti vrijeđanje na nacionalnoj osnovi. Više je uvreda to što si me kickao "jer sam srbin".
Inače napadanje protivničke baze nije dozvoljeno samo na serverima na kojima admini ne znaju igrati pa im treba neka zaštita. Na svakom normalnom serveru to je dopušteno. A i sama je igra izvedena tako da je to dopušteno inače bi bilo onemogućeno kao što i jest u Rush modu na prvom dijelu.
ja nikog nisam banirao a oni koji slabih zivaca jesu banirali.
druga stvar "popuši moj beogradski k" nije uvreda? i kad sam svima rekao da prestanu srat ti si morao nastavit?
igraj kako hočeš to me nezanima.
ka prvo ima dosta ljudi koji su tek poceli igrat jeli vama gušt njih tamanit ili šta?
@CROZOKI
vaš forum te sajt je na mom serveru i nenaplacujem vam prostor ni promet pa valjda taj LIK moze staviti i reklamu.
lowenbrau nikad rijec na ts-u nije progvorio jer ni ne dolazi na ts pitaj darka.
dani ja nisam maloljetnik nemoj takav bit.
Dobro je, ajd nećemo više spamat i bok. Izguštali se mi, izguštali se vi kickajući nas i to je to. Nema smisla zagadit temu tim glupostima.
Ajmo svi na server, vrijeme je.
@Danny_HR
@CROZOKI
ja nikog nisam banirao a oni koji slabih zivaca jesu banirali.
druga stvar "popuši moj beogradski k" nije uvreda? i kad sam svima rekao da prestanu srat ti si morao nastavit?
igraj kako hočeš to me nezanima.
ka prvo ima dosta ljudi koji su tek poceli igrat jeli vama gušt njih tamanit ili šta?
@CROZOKI
vaš forum te sajt je na mom serveru i nenaplacujem vam prostor ni promet pa valjda taj LIK moze staviti i reklamu.
lowenbrau nikad rijec na ts-u nije progvorio jer ni ne dolazi na ts pitaj darka.
Predobra.
Dobro je, ajd nećemo više spamat i bok. Izguštali se mi, izguštali se vi kickajući nas i to je to. Nema smisla zagadit temu tim glupostima.
Ajmo svi na server, vrijeme je.
nema problema al shvatite da u hvk klanu večina su stvarni vetrani domovinskog rata i borili su se za ovu j.... hrvatsku zato malo postovanja prema njima i treba ih shvatit da su kratkog fitilja.
uzivajte ljudi i svaki problem prijavite meni ja cu riješit s njima
Ja sam dobio ban jer smo se nas dvojica gađali tenkovima i ja sam tebe uništio, (slučajno si bio u svojoj bazi :) )
a sto se tice vrijeđanja, to je bilo prije nekih dva tjedna kada sam rekao da ste njubovi i da koristite metke za promjenu, nisam znao da ste tako osjetljivi, ja sam navikao na podjebavanje kada igram sa dečkima
i nemoj me onda zvati mulac, nije kulturno
Možda su ti u soundu War tapes uključeni pa zato tako zvuči
Istina, sa War Tapes je živa koma i još uvećan efekt nekoliko puta...
Ali probao sam sve zive sound opcije. Onda sam gledao filmove na youtube i skuzio da je to jednostavno BC2 zvuk i da se nema sto popravljati.
Ma dajte ljudi moji, sva oružja zvuče isto. A ovi iz DICE-a se još nešto hvale zvukom...bah.
uz duzno postovanje,
HVK admini opcenito trebaju sčilat jer u 3-4 dana kaj su ljudi dolazili na vas server su svi redom dobili ban pocevsi od sandmana(Y2K2) koji je po meni medju boljim igracima u hrvatskoj sto se tice bc2,i tako mu dati ban na konto izjave da je chiter,i ne samo njemu nego i ostalima.
"popuši moj beogradski ..."
Danny brate izgasi spotanje i minimap i stavi server na hardcore da vidimo igrače, ko vara a ko ne vara.
Danny brate izgasi spotanje i minimap i stavi server na hardcore da vidimo igrače, ko vara a ko ne vara.
Pa da se na server doseli leglo snajpera i kempera. Ovak je sasvim dobro.
Pa da se na server doseli leglo snajpera i kempera. Ovak je sasvim dobro.
Pa i nije baš tako igran na ostalin HC serverima. Meni je jednostavno glupo da mene neko sa 3 kilometra vidi i onda ovaj šta stoji isprid mene dodje i ubije me a uopće nije zna da san tu.
Pa da hardcore jedino i igram, još kad napokon otključam magnum municiju uf...
Bio bi i češće puniji server sigurno da je to uključeno.
Pa da hardcore jedino i igram, još kad napokon otključam magnum municiju uf...
Bio bi i češće puniji server sigurno da je to uključeno.
svatko igra kako oce i na kojim serverima oce,tak da ne vidim u cem je problem...bug je jedini server za koji ja znam da ima ovakve postavke kakvi ima i to mi je super....ako oces hc odi na cbc server koji ce zadovoljiti sve vase perverzije :P.takodjer je hrvatski.
Pa i nije baš tako igran na ostalin HC serverima. Meni je jednostavno glupo da mene neko sa 3 kilometra vidi i onda ovaj šta stoji isprid mene dodje i ubije me a uopće nije zna da san tu.
Pa u tome i jest bit, upravo ovdje dolazi do izražaja timska igra. To spotanje je kao da nekome kažeš da vidiš protivnika. Ne vidim gdje je ovdje probelm.
Jedino što iritira je onaj motion senzor od kojeg se nemožeš sakriti, a i ima preveliki domet. Ali i to se preživi.
Pa u tome i jest bit, upravo ovdje dolazi do izražaja timska igra. To spotanje je kao da nekome kažeš da vidiš protivnika. Ne vidim gdje je ovdje probelm.
Jedino što iritira je onaj motion senzor od kojeg se nemožeš sakriti, a i ima preveliki domet. Ali i to se preživi.
Ali to 3D spottanje je stvarno nerealno - crveni simbol iznad glave mi je malo bedast moram priznat iako potpomaže teamplay to sigurno.
Mene igra zna nevjerojatno naživcirat :S