Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.344.931
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Battlefield: Bad Company 2
Danny_HR kaže...
Prvi ti je BF, naravno da ti se ne dopada odmah, pogotovo jer dolazis sa cod-a kako kazes. Uzmi si neko vrijeme da se ufuras...

Ajd dobro... odigrat cu jos sat dva...

Idemo kod Petre Sanader na party... nema joj staroga doma!
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Prvi ti je BF, naravno da ti se ne dopada odmah, pogotovo jer dolazis sa cod-a kako kazes. Uzmi si neko vrijeme da se ufuras...

Meni je isto prvi BF,već se ufuravam malo, ratio mi je bio 6/13 (K/D) kad mi se crashala igra.

Prije sam imao 1/20

ššššš... znate ovaj zvuk? zvuk surfanja internetom!
18 godina
neaktivan

Kupio sam orginal igricu na Steam. Instalirao sam i sve ok , ali nije mi jasno kad odaberem multiplayer   odem na search nigdje ne mogu naći server da ima žive duše. Nije da mi je ovo prva multiplayer igrica. Pokušao sam razne opcije u search , ali ništa. Ako tko ima kakav savjet bio bih zahvalan.{#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zaccc kaže...

Kupio sam orginal igricu na Steam. Instalirao sam i sve ok , ali nije mi jasno kad odaberem multiplayer   odem na search nigdje ne mogu naći server da ima žive duše. Nije da mi je ovo prva multiplayer igrica. Pokušao sam razne opcije u search , ali ništa. Ako tko ima kakav savjet bio bih zahvalan.{#}

jesi updateao?

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
16 godina
neaktivan
Luxy2501 kaže...
zaccc kaže...

jesi updateao?

Je, Steam ju automatski updejta. Makni sve filtere, i tek onda traži. I daj malo točnije, ti tražiš određeni sever, npr. BUG-ov, ili ti ne pokazuje nijedan server?

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
15 godina
neaktivan

6/13, nije mi se bas tako tesko prilagoditi nakon desetak godina CoDa :P

U pocetku je stvarno mnogo teze, i oruzja su jako losa, ali vec malo kasnije dobijes poprilicno dobre upgradee.

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Ostavio sam sve opcije prazne , sad mi je našao 4000 servera. Hvala na pomoći . Odoh igrti i ako je malo "čudno" nakon COD-a.

16 godina

Sad se samo probajte vratiti u jednu partiju coda, npr cetvorke, da vidite kako ce vam mis letiti, ja sam morao smanjiti sensitivity na potpuni minimum i jos mi je bilo onako osrednje brzo za igranje :D

Steam: ha.nanas
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zaccc kaže...

Ostavio sam sve opcije prazne , sad mi je našao 4000 servera. Hvala na pomoći . Odoh igrti i ako je malo "čudno" nakon COD-a.

Imaš gumb ;)

16 godina
neaktivan

Napokon velika jedinica, počeo ko njubara a izrastao u raNba!

Moji dečkići bu znali kolko je bitno to :)

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.

9 0 hvala 0
16 godina

Jel ko zna kako slikat onaj score na kraju? Pitam zato jer printscreenom mi paste-a sve bijelo u paint, a imo sam score oko 16500 tisuca plus bonusi na kraju, oko 140/60 kd pa sam tu htio postat da se malo ku*cim.

aka ReaverTVZ
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Večeras na serveru se i čudo desilo, Dražen je pućnuo!

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Danny_HR kaže...

Potrazi negdje skroz na pocetku moj post. Vidjet ces da sam isto tako pricao kao i ti, cak sam bio i zesci u napadu na BFBC2.  I ovo je meni prvi bf, prije toga sam igrao samo cod.

Vjeruj mi da ces zaboraviti na cod, i jednostavno ce ti biti neigriv nakon BFBC2!

Ja sam kupio COD BO i imam oko 10ak minuta igre(sada vise jer igra moj bratic), jednostavno vise nemogu probaviti cod! Prazna ljuska od igre.

Trenutacno ne postoji igra koju bi radje igro u multyu nego bf... iako imam oko 400 sati.

Daj joj dva tjedna vremena, pa ces onda vidjeti.

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
16 godina
neaktivan
DadoZG kaže...

Napokon velika jedinica, počeo ko njubara a izrastao u raNba!

Moji dečkići bu znali kolko je bitno to :)

Uf, ja sam negdi 19 level i imam 0.94. Još je puno posla ostalo.

17 godina
Co7 kaže...
tnakir kaže...
Danny_HR kaže...

Potrazi negdje skroz na pocetku moj post. Vidjet ces da sam isto tako pricao kao i ti, cak sam bio i zesci u napadu na BFBC2.  I ovo je meni prvi bf, prije toga sam igrao samo cod.

Vjeruj mi da ces zaboraviti na cod, i jednostavno ce ti biti neigriv nakon BFBC2!

Ja sam kupio COD BO i imam oko 10ak minuta igre(sada vise jer igra moj bratic), jednostavno vise nemogu probaviti cod! Prazna ljuska od igre.

Trenutacno ne postoji igra koju bi radje igro u multyu nego bf... iako imam oko 400 sati.

Daj joj dva tjedna vremena, pa ces onda vidjeti.

Evo sad sam isao bacit... ja pjesak. Level 1. Neki seronja sa Apache-om me 5x ubija. Debilno. On se ne skida iz Apache-a.  Ko mu sta moze!?

Idemo kod Petre Sanader na party... nema joj staroga doma!
18 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Evo sad sam isao bacit... ja pjesak. Level 1. Neki seronja sa Apache-om me 5x ubija. Debilno. On se ne skida iz Apache-a.   Ko mu sta moze!?

Na mapama gdje se vrte helići uvijek imaš i protuzračne topove. Naravno, ti trebaš skinuti njih prije nego oni tebe raznesu sa protuzračnog topa. Budi uvjeren da će oni uvijek prvo ići na PZO, pa tek onda na ostalo. Isto tako, moraš se oslanjati na tim budući da si level 1, i da nemaš tracer dart. Čak i kad imaš tracer dart moraš raditi timski jer piloti obično imaju "perk" za dimnu bombu koja uklanja tracer dart sa helića, tenk i apc-a. Uglavnom, tracer dart i ekipa sa istim for the win protiv helića. Tracer dart nema bullet drop tako da.....

Btw, po heliću možeš rokati i to dosta dobro iz tenka (glavni top, strojnica do glavnog topa i strojnica na kupoli), možeš rokati sa fiksirane strojnice ili ako si vješt odvaliti headshot pilotu sa snipom.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.1.2011 0:43 (MegaMass 2000).
16 godina
neaktivan

ja sam lvl 7 skoro pa 8 u 30h igre(od toga moje igre 25h a ostalo frendovo)i igra je puno bolja od coda ali nikako da budem na "ti" sa snipom jel moze koji savjet?

malada
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Pokusao igrat. Navikao sam na COD pa mi je ovo sve presporo i ne kuzim nista. Nije mi se svidilo.

Da ispočetka je totalni haos oko tebe. {#} Ništa ne kužiš i umireš a da ni ne znaš kako. U CoDu je lako kad su male mape pa uvijek znaš gdje se naprijatelj nalazi. Ovdje ti može doletjeti rafal u glavu iz bilo kojeg smjera.

PLASMAorLCD kaže...

6/13, nije mi se bas tako tesko prilagoditi nakon desetak godina CoDa :P

U pocetku je stvarno mnogo teze, i oruzja su jako losa, ali vec malo kasnije dobijes poprilicno dobre upgradee.

I meni se ispočetka činilo da su početna oružja niš koristi. Ali sad kad uzmem npr. Vintovku mogu više manje bez problema s njom igrati i bez optike i magnum municije. Ista stvar s M24 i PKMom. A 9A-91 Avtomat čak volim koristiti bez ACOGa i magnuma jer si uzmem više raketa i jači ekploziv za AT4. Mislim da se treba jednostavno naviknuti na igru, nijedno oružje nije loše.

Još si samo moram naći tri čovjeka voljna spojit se na moj voice server. Da možemo zbilja timski igrati. A ne da živčanim ko neki dan kad smo svi iz squada otišli na svoju stranu i sami lunjali po mapi. Pa su me valjda deset puta zaredom priklali s leđa. {#}

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.1.2011 1:41 (ZC_Someone).
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Danny_HR kaže...

Evo link, pa si nadji prvi moj post...

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-bad-company-2/22822.aspx?page=150&jumpto=833445&sort=asc&view=flat

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
16 godina

nemogu shvatit da svaki put kad napadamo svi idu na onaj mcom u kući.

Pusti njega i probaj aktivirat onaj van neke građevine. Ljudi kao da nemaju mozak.

Isto tako kad se branimo ljudi kao da ne kuže da je onaj van kuće bitniji i 80% njih brani onaj u kući

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
malada kaže...

ja sam lvl 7 skoro pa 8 u 30h igre(od toga moje igre 25h a ostalo frendovo)i igra je puno bolja od coda ali nikako da budem na "ti" sa snipom jel moze koji savjet?

Uf. Slabo slabo. Igraj više sa support klasama, točnije medicom. S njim možeš veliki score nabit samo tako da oživljavaš i da postavljaš health okolo. Nemoj se fokusirat na samo jednu klasu.

Savjeti za snip. Uvijek ciljaj iznad protivnika, i nemoj se nit trudit pogodit ove šta se miču na nekim velikim udaljenostima. Nikad ne napadaj s iste pozicije, uvijek ju promjeni nakon što odeš u zkalon, barem za metar, dva. Također, kad se napucavaš sa neprijateljskim snajperom, vrludaj lijevo desno u nepravilnom razmaku, tako da nemože predvidit kako se krećeš i opalit metak tamo di ćeš ti biti kad metak stigne do tebe. I obavezno tagaj protivnike, pogotovo snajpere s kojima se napucavaš, tako da vidiš točno kad će izvirit iz zaklona.

I da, kad vidiš da te netko gađa, a neznaš tko, makni oko sa scopea, vrludaj ko lud, i gledaj okolo. Ako te snajper gađa, ostaje trag iza metka, pa ga je lak pronać i ubit, ako je statičan. Ako su neki obični neprijatelji s većih udaljenosti, sakrij se, promjeni poziciju, i neutraliziraj ih.

Također, kad se malo usidriš na nekom mjestu, baci motion sensor, ili malo ispred sebe, ili točno ispod sebe. Iako, motion sensori su posebno korisni kod Rush-a, i branjenje m-comova, al dobro. Eto, to je ukratko to. Al vjerojatno ima još toga, i ja sam još početnik :)

17 godina
neaktivan
malada kaže...

Hmm, kako biti na "ti" sa snipeom, malo teze, ako hoces da se uselis, onda moras par dana za redom igrati sa snipeom da malo skuzis kako i sta. Kad pucati di ciljati i tako to.

Uglavnom, ja sam vecinu bodova na snipe dobio spotanjem neprijatelja, em sto ti donosi bodove puno pomaze suborcima.

Najbolji nacin da se malo ustelis je kad stanes negdje i vidis protivnika, i nisi siguran di treba ciljati, ides na sljedeci nacin:

Nades neki nepokretni objek u blizini njega, recimo kucu, nades vrata ili prozor i poravnas sa vrhom vrata/prozora, pomaknes nisan vodoravno ljevo ili desno na zid, ali da ostane u ravnini vrha prozora i opucas u zid, kada ti se puska repetira vidis di je metak pogodio, u biti koliki je pad metka, za toliko dignes pusku i imas HS, to mi je bila prva znacka koju sam osvoji, HS, i tako ti je najlakse malo se "ufurati" u snip.

Tko zna igrati sa recom-om, taj je neuhvatljiv, ne moras uzimat snipe, uzmi autom. pumparicu, i C4 i vozi naprijed, bacas motion mine, da visdis ima li ti tko na putu, ako naletis na tenk lako ga dines sa C4, dovoljna su 3 i 100% leti u zrak, cesto te i ne primjete da si tu.

Iimas 100 nekih fora sa reconom, da ja sada ne otkrivam sta je meni sve padalo na pamet...kad skuzis kako sve radi vidjet ces tek pravu vrijednost recon-a, meni najbolja klasa.

Edit:

Mozda jedna od najboljih stvari sa reconom, kad na UAV zakacis pun ku*** C4 i netko iz tima odleti do m-coma i digne ga u zrak, mislim da ima i video o tome na jubitu, ja sam par puta probao, ali tesko je skupiti 3 igraca da hoce uraditi ono sto ti hoces.

Uglavnom trebas jednog da ti baci municiju jednog da vozi i ti da stavis c4, kad ovaj upali UAV, bacis C4 na UAV, ovaj ti baci municiju, napunis c4 i opet bacas na UAV, i tako par puta, onda ovaj sto vozi odleti do m-coma i spusti se kod njega a ti "puknes" leti u zrak :)

Edit2: zaboravio sam skroz, C4 takoder mozete dobiti i sa assault klasom, ali morate uzeti pumparicu, i onda necete imati opciju za smoke ili granate nego samo c4, tako da mozete samo 2 odraditi to.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.1.2011 9:18 (goodye).
15 godina
neaktivan

U 11 sam upalio Bad Company 2. Igrao sam sve do prije 20 minuta. Partiju sam igrao sat ipo vremena! Čovječe 26000 poena sam dobio sve ukupno {#}. Izgubili smo tu rundu, bio sam prvi sa 4900 poena i 37 killova i 29 deathova. Dobio sam dva gold stara i jednu knife insingniu od 10000. Kada sam gledao taj score i to sve došao mi je onakav osjećaj "Sad se ne vraćam na Camp or Die ma što se desilo!".. Ali ne mogu jednostavno me nešto vuče da kliknem tu ikonicu na Steamu. Počinje mi se više sviđati BC2 nekako ma da je hitbox takav kakav je.

0 0 hvala 0
17 godina

Prije nekoliko dana sam nabavio Vietnam i igrao sam po drugim serverima jer je BUG samo vikendom na Vitnamu. Uglavnom,toliko sam se navikao na BUG server da jednostavno na drugim serverima gubim živce totalno!!! I sad prije par minuta igrao vanillu i opet živci odlaze......majmuni samo gledaju u m-com a ja rusham ko budala da defjuzam dok moja ekipica misli da će umrijeti u real life ako ga netko skine dok pokušava defjuzati,lik iz mog squada sjede u tenk meni ispred nosa i ode u p.m. bez obzira šta se ja derem za njim i spominjem mu majku preko voipa...katastrofa!!! Isto tako kad smo igrali assault....svi pokempali na brdu i pokušavaju pogledom i sretnim mislima aktivirati m-com......mislim stvarno {#}{#}

Samo sam htio reći da skidam kapu dečkima na BUG serveru jer na njemu se igra za nekoliko kopalja bolje nego na drugim serverima!! Da ga hebeš naša mala zajednica je elita u BC2 svijetu!!!

Mislim i ja sam bio noob kad sam krenuo igrati,ali brate mili, zaljepi se uz nekog boljeg igrača i kopiraj šta on radi i rezultati dolaze sami po sebi!!!

RESPECT! {#}

Moj PC  
15 0 hvala 6
17 godina
neaktivan
Arabarran kaže...

Prije nekoliko dana sam nabavio Vietnam i igrao sam po drugim serverima ..... bla bla bla

bla

Da sada ne citiram sve.

Kako nasi stari kazu "Pravo zboris" iliti bolje receno u pravi si. Koliko god los bio na BUG serveru toliko vidim kako sam dobar kad odem na neki strani server.

Stvarno tamo ljudi kao da se boje poginuti, jbt glupo mi vidjeti kad na kraju ja imam 30 kilova a drugi iza mene nije ni 10 presao. Bezveze. Zato odem na BUG nabrijem se i onda porokam neke njubare na stranim serverima :D

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
18 godina
Arabarran kaže...
Samo sam htio reći da skidam kapu dečkima na BUG serveru jer na njemu se igra za nekoliko kopalja bolje nego na drugim serverima!! Da ga hebeš naša mala zajednica je elita u BC2 svijetu!!!

Nou disrispekt al to je ionak tako samo jer smo ja i Pirat na BUG serveru.

Jelda Pirat?

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
17 godina
Danny_HR kaže...
Arabarran kaže...

Jelda Pirat?

{#}

A,di bi bili bez kvalitetne logistike koja vas pokriva dok se vas dvojica naganjate po serveru? {#}

17 godina
moderator
Danny_HR kaže...

Jelda Pirat?

Naravno, zato jer smo PRO.{#}

سمندری ڈاکو
16 godina
Danny_HR kaže...
Jelda Pirat?

ma vi ste pickice{#}

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
18 godina
neaktivan