Jeli normalno da ti na onim snježnim mapa snajper kad zumiraš onako poblijedi/pobijeli? Baš je teško ciljati, a poslije nekih 150m ništa niti ne vidim...
Same here, mislim da je tako svima :/
Jeli normalno da ti na onim snježnim mapa snajper kad zumiraš onako poblijedi/pobijeli? Baš je teško ciljati, a poslije nekih 150m ništa niti ne vidim...
Same here, mislim da je tako svima :/
Tesko, onda ces morat vozila sredit...
Nemoj mi samo rec da moram i sa quadom gazit?
Ma našao sam negdje da treba ugasiti ''bloom effect'' pa ću probati to.
Nerazumijem zašto je server nonstop prazan? Svaki dan dođem, provjerim, budem par minuta i bezveze šećem po mapi u nadi da će netko doć.
@mrud ti ga samo zajebavaš.
Postoji bronze star za vozila i oružja.I dobivaju se odvojeno.
Znači za oružja trebaš sva izu obične verzije i Spectata.
Imam. I spectat i pistolje i grand i sve. Jedino na traceru nema nista. Ali to nije to.
To gledaš statse na netu ili u igri?
Nerazumijem zašto je server nonstop prazan? Svaki dan dođem, provjerim, budem par minuta i bezveze šećem po mapi u nadi da će netko doć.
Baš se i ja mislim, ko god da to plaća i održava - baca novce samo...
To gledaš statse na netu ili u igri?
U igri naravno. Nisam retard. Na netu kasne. Tamo sam jos lvl 45 a zapravo sam odavno 50.
Meni je isto žao.Zato sam prodao igru.na BUG serveru je zabavno jer ima dobrih igrača ,ali prečesto je prazan.Ja sam možda igrao jedan dan u tjednu samo.
Meni je isto žao.Zato sam prodao igru.na BUG serveru je zabavno jer ima dobrih igrača ,ali prečesto je prazan.Ja sam možda igrao jedan dan u tjednu samo.
Pa ja je nebi prodao samo zbog toga, pa ima i drugih servera iako nisu igrači s ovog foruma.
Ajmo, čekam vas na serveru.
Pa iskreno, jedino vrijeme kada se vrijedi gledati jel ima ljudi na BUG serveru je iza 21h, prije toga u 90% slučajeva nema nikoga. Ili ako se ovdje počne masovno pozivati na server onda se zna da će biti ljudi inače, ili drugi server ili raditi nešto sasvim drugo.
Imam. I spectat i pistolje i grand i sve. Jedino na traceru nema nista. Ali to nije to.
Možda se sad i Vietnam oružja računaju.
rijesio. Na sv98 mi je bilo da imam zlato lazno. A ja slucajno isao malo snipat s njim kad ono bronze.
Igra kao BC2 se jednostavno ne prodaje.To ne kuzim ja nebi ni jednu svoju igru prodo bez obzira koliko sam ju dugo igro.
Ako BC2 nije igra vrijedna tog novca onda nije ni jedna...
Igra kao BC2 se jednostavno ne prodaje.To ne kuzim ja nebi ni jednu svoju igru prodo bez obzira koliko sam ju dugo igro.
Ako BC2 nije igra vrijedna tog novca onda nije ni jedna...
Nemoj tako. Da ljudi ne prodaju ja je sad nebi imao 
Ne kužim šta ste svi ludi oko tih brončanih i ostalih oružja i gluposti, igra je valjda da se igra, a ne da se skupljaju neke fore, medalje i gluposti
Pitanje igracima koji su igrali/igraju battlefield 2 par godina:
Kakvo je vase misljenje kad usporedite bf2 i bc2 na odnosu na teamwork i zauzimanje zastave?
Meni se cini ako nisi u nekom klanu da uopce nema teamworka,svatko igra na svoju stranu zar ne? To je pridonijelo moram priznati i nedostatak squad leadera i commandera u bc2
istina a i u BF2 se možeš samo na squad leadera spawnat istina u verziji 1.1 na bilo koga u squadu ali kasnije nadogradnje su to onemogučile, jer su se ljudi bunili sa razlogom i to se bude popravilo u BC3 ali ruku na srce BC2 je igra za konzole i prerađena je za PC i kako da se svima ispune želje a da igraju na različitim platformama sa ražličitim kontrolerima a da svi budu zadovoljni.
Mene samo izluđuje ovo trzanje i zapinjanje u zadnje vrijeme izbacivanje iz igre i gubljenje konekcije- ne nije ruter u pitanju imam ih par komada svi se isto ponašaju čak i stari adsl modem od simensa usb nema nikakvih postavki samo drajveri i deri sve je otvoreno od portova.
Imam m par pitanja, nikak da skužim:
1. Dali AT mina ubija tenk iz mog tima ako je FF on?
2. Ako stavim AT minu, umrem, i odaberem drugu klasu, ili samo unutar engineer CG umjesto AT, dali AT ostaje?
3. Dali je jači CG ili onaj navođeni projektil?
2. Ako stavim AT minu, umrem, i odaberem drugu klasu, ili samo unutar engineer CG umjesto AT, dali AT ostaje?
1. Ne
2.Mine ostaju bez obzira šta odabereš kad umreš.
3.Mislim da je jači onaj navođeni projektilić,CG je ionak da po ljudima rokaš :)
Hehe yep, CG je samo za lov na ljude, ako hoćeš tenkove i ostalu oklopljenu gamad loviti onda ili RPG-7, ili ako hoćeš najveći dmg onda AT4. Iako po meni je RPG-7 najbolji all around, možeš loviti ljude ako baš ustreba a i dmg na tenkovima je dobar bez da moraš stalno biti izložen i navoditi projektil.
Btw pitanje u svezi AT mina pošto nikada ne igram s njima, ako ze uzme onaj gadget za extra explosives, to bi trebalo dati 6 mina, jel to znači da 6 mina istodobno može biti plantano ili još uvijek samo 3?
Btw pitanje u svezi AT mina pošto nikada ne igram s njima, ako ze uzme onaj gadget za extra explosives, to bi trebalo dati 6 mina, jel to znači da 6 mina istodobno može biti plantano ili još uvijek samo 3?
Da. KAd stavis sedmu prva ti nestane.
E, napokon sam nasa server za svoj skill:
Multiplay :: Beginners & n00bs max lvl 30! - Beer N Banter ip je: 85.236.101.33:19567
Nakon bugovog na ovom je milina igrati.
Pohvala svim zasluznim za podizanje hr servera. Bas sam se ugodno iznenadio sa relativno malim pingom dok igram na hr serveru a inace se spajam iz sjeverne amerike. Bez laga, ping oko 120, dobra ekipa na hc serveru =CBC=. Malo su mi cudna pravila na tom serveru gdje je lik (admin) bio na uav-u ubijao ekipu a kad sam ga zarezo s nozem i uzeo tags dao mi opomenu da ce me banati jer kao ne smijem se vracati nazad kao defender nego samo smijem biti u obrani svog mcoma. Razumijem kampiranje spawna je gay i nisam kampirao spawn ali on je bio na uav-u znaci da je fair game jer on napada s tim. Sto vi mislite?
Pohvala svim zasluznim za podizanje hr servera. Bas sam se ugodno iznenadio sa relativno malim pingom dok igram na hr serveru a inace se spajam iz sjeverne amerike. Bez laga, ping oko 120, dobra ekipa na hc serveru =CBC=. Malo su mi cudna pravila na tom serveru gdje je lik (admin) bio na uav-u ubijao ekipu a kad sam ga zarezo s nozem i uzeo tags dao mi opomenu da ce me banati jer kao ne smijem se vracati nazad kao defender nego samo smijem biti u obrani svog mcoma. Razumijem kampiranje spawna je gay i nisam kampirao spawn ali on je bio na uav-u znaci da je fair game jer on napada s tim. Sto vi mislite?
Ako ti ne paše =CBC= server onda dođi na BUG Online Game Server(tamo nema pravila i server nije HC)
1. Ne
3.Mislim da je jači onaj navođeni projektilić,CG je ionak da po ljudima rokaš :)
1. Mislim da kad protivnik pogodi minu na kojoj stoji tvoj/prijateljski tenk on ode u vazduh...
3. Nisu li to s jednim patchem izjednačili?
1. Mislim da kad protivnik pogodi minu na kojoj stoji tvoj/prijateljski tenk on ode u vazduh...
Ne.
Ta da,al nije on na to mislio(bar mislim da nije)
Poz Daily_Task, ja sam isto jedan od admina na CBC serveru, imamo to pravilo da nema baserape-a ako si defender, baserape je najcesce kad attackeri osvoje bazu a defenderi se ne povlace u drugu (iako se na ekranu ispise poruka da je baza osvojena i da krenu dalje) nego ostanu u istoj, sakriju se negdje i cekaju da se attackeri spawnaju i tako ih s leđa ubijaju. To govorim za Rush mod koji mi vrtimo, za conquest je malo drugacije. Nekima baserape ne smeta, na BUG-u nema tog pravila, dok drugima smeta, a tako i nama.
A sto se tice Angela kojeg si priklao na UAV-u, hebiga, nije mogao znati odakle dolazis, vjerovatno je pretpostavio da si se sakrio negdje i cekao da on sjedne na UAV da ga zakoljes, pa te zato opomenuo. Al nebi te on banirao sigurno, vidim da ste vec skompali, dva dalmatinca 
1. Ne
3. Nisu li to s jednim patchem izjednačili?
3. Nisu. Nešto su tweekali ali još uvijek je CG<RPG<AT4 kad su vozila u pitanju, a obrnuto za pješadiju.
Mislim da je ovo iz zadnjeg patcha u kojem su mjenjali rocket launchere (R9):
- Slightly increased the AT4's damage vs armor to emphasize its anti vehicle role while keeping it balanced vs armor.
- Increased the AT4’s top speed and acceleration so users spend less time exposed when firing.
- Increased the AT4's splash damage so it competes with other AT weapons vs infantry. The AT4 still has the least splash damage of all AT weapons.
- Reduced the splash damage of the Carl Gustav to bring it in line with other explosive weapons. The Carl Gustav still has the most splash damage of all AT weapons.