Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.456.981
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Battlefield: Bad Company 2
Nuclear kaže...

Jeli normalno da na serverima ljudi imaju ping iznad 100?

Gledam neke servere i uvijek 90% ljudi ping iznad 100.

Kupio igru danas pa me zanima...

Nije to pravi ping, pravi ping je negdje pola od toga.

Ako netko treba pozivnicu za Digitalni bug neka javi na PP, još 3 ih imam
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.1.2011 21:41 (Jack Sparrow).
17 godina
neaktivan

Ajmo djeco , svi na server!

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
18 godina
neaktivan
Phlux kaže...
retardinjo25 kaže...

E ljudi imam pitanje,jeli ova igrica jos uvjek aktivna u gameplayu...tj.Dali  ljudi igraju ovu igricu i dali se isplati kupiti?

Ja sam ovu igru igrao prije 2 tjedna...igra je odlicna ali veliki minus je sto je prekratka...ima svega 10-tak kratkih misija kojih mozes preci za 3 dana malo zesceg igranja :D

{#} Nađi mi jednoga normalnoga koji je ovu igru kupio zbog singleplayera.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
15 godina
neaktivan
Istina...ja sam igrao piratsku verziju single.nemam original pa nemogu multy...al imas svakakvih klinaca koi neznaju nista osim singleplayera....
16 godina
protjeran

Evo baš se mislim naručiti keyeve za BC2 i BC2 Vietnam preko eNabave pa me zanimaju vaša iskustva ako je netko tako nabavio oriđiđi key. Samo ne znam treba li preko jedne uplatnice ili preko dvije novce uplatiti?

Meine Ehre heiSSt Treue
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Silence1488 kaže...

Evo baš se mislim naručiti keyeve za BC2 i BC2 Vietnam preko eNabave pa me zanimaju vaša iskustva ako je netko tako nabavio oriđiđi key. Samo ne znam treba li preko jedne uplatnice ili preko dvije novce uplatiti?

jedna ti je dovoljna. Ja sam bio kupio kod njega bc2 key. Sve  proslo u redu. Samo je velika mu naknada od 40kn :S

XFIRE; mypet
18 godina
neaktivan

Rađe nađi nekog poznanika (koji se ne boji interneta) s karticom daj mu 215kn i on ti može kupiti ovdje.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2011 0:17 (ZC_Someone).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
Phlux kaže...
retardinjo25 kaže...

E ljudi imam pitanje,jeli ova igrica jos uvjek aktivna u gameplayu...tj.Dali  ljudi igraju ovu igricu i dali se isplati kupiti?

Ja sam ovu igru igrao prije 2 tjedna...igra je odlicna ali veliki minus je sto je prekratka...ima svega 10-tak kratkih misija kojih mozes preci za 3 dana malo zesceg igranja :D

Od mojeg frenda njegov frend, kupuje original Box igre samo da bi igrao Singleplayer, nezanima ga multy. Znaci MW2, Bo, CoD4, BC2, ITD ITD.

XFIRE; mypet
16 godina
neaktivan
Igram sad na Rhyno dudes i likovi nas cijelo vrijeme base rejpaju i spawn rejpaju (među njima i članovi klana).

Sljedeću partiju zavučem im se u bazu i ne mogu me ubit nikako, uništavam im sve redom,l heliće tenkove, njih :D, i onda me kikaju zbog spawnrapea. Koji jadnici...
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina

Kakva partija u ove kasne sate.Isla inocentes i ja im tri puta mortarom shebem pun heli na spawnu...poplavili su :D

ps. SS neću dat da nebude da sam chiter :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2011 3:11 (Kill Frenzy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ajmo curice, ajmo djecaci, studenti , djaci.... na server!

18 godina
neaktivan
null kaže...
ZC_Someone kaže...
Phlux kaže...
retardinjo25 kaže...

Od mojeg frenda njegov frend, kupuje original Box igre samo da bi igrao Singleplayer, nezanima ga multy. Znaci MW2, Bo, CoD4, BC2, ITD ITD.

Sad još SS potvrde psihijatra {#}.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2011 12:40 (ZC_Someone).
17 godina
moderator

Na serveru nas ima 15,pa nam se pridružite{#}

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pirat kaže...

Ja bio ali po običaju me izbacilo radi pinga

dejanceeeeeeeeee
16 godina
neaktivan
pirat kaže...

Super je bilo, išlo me s medicom. Prva runda CQ 6k score, u drugoj 11k

hmda
16 godina

Danas mi je baš išlo na našem serveru, nikada nisam tako igrao.

Evo i par slika jučerašnje partija na Heavy Metalu sa 1000 ticketa. Bilo je prezabavno, jedino moj squad se borio za zastave dok su ostali kempali na C.Timski rad na nuli, a na toj mapi je najpotrebniji.

puna kuća :) puna kuća :)
nakon 1000 ticketa nakon 1000 ticketa
Ownage na bugu danas. Ownage na bugu danas.
Jedva sam skočio. Jedva sam skočio.
Sniper fun. Sniper fun.
Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2011 20:24 (perkoxcar).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

hebote patak!!! naletio sam sada na nekom hrvatskom serveru na gorana dorcolca! tip je 5. u svijetu trenutno!

nisam vise mogao igrat ni razmisljat, samo sam mislio nebi li mu skalp uzeo, naravno nisam uspio.. ali ubio sam ga 4 puta! :) jest da sam zbog te opsjednutosti totalna pusiona odigrao 3 partije ali ko ga j ! :D

17 godina

Svaka mu dala što je 5. na svijetu u nekoj igri,veliki uspjeh{#}

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
16 godina
neaktivan

tip je faca! prvo sam mu cestitao!

a onda sam mu napisao dal je cuo da su otkrili zivot van bf-a , ali mislio sam to ko zajebanciju, mislim da to nije tako dozivio jbga.. :D

pitao je koliko mi je godina... valjda je mislio da sam neki ufurani klinjo....

bas respect. ali da ga se ubit. to mi je drago. nisam skroz za bacit. :D

(EDIT: necu da se hvalim bez pokrica pa cu reci- pitanje dal bi ga ikad ubio da smo igrali 1:1)

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2011 22:46 (gigi_cro).
16 godina

Mali score od večeras

GENERATION 17: The first time you see this, copy it into your sig on any forum and add 1 to the generation. Social experiment.

0 0 hvala 0
18 godina
Možda bi ga i ubio u meču 1na1 kad bi on ugasio monitor :P
I'm just sayin'
18 godina
neaktivan
perkoxcar kaže...

Evo i par slika jučerašnje partija na Heavy Metalu sa 1000 ticketa. Bilo je prezabavno, jedino moj squad se borio za zastave dok su ostali kempali na C.Timski rad na nuli, a na toj mapi je najpotrebniji.

Da al samo pogledaj kako je išlo Tihog. 61/16, 7k bodova. Jbte, nekad si razmišljam da nema smisla igrati kad je on na serveru.

Al onda se dogodi ovo:

{#}

pa opet dobim volju igrati i dalje.

16 godina
neaktivan
gigi_cro kaže...

hebote patak!!! naletio sam sada na nekom hrvatskom serveru na gorana dorcolca! tip je 5. u svijetu trenutno!

nisam vise mogao igrat ni razmisljat, samo sam mislio nebi li mu skalp uzeo, naravno nisam uspio.. ali ubio sam ga 4 puta! :) jest da sam zbog te opsjednutosti totalna pusiona odigrao 3 partije ali ko ga j ! :D

Čovjek je 5 u svijetu jer ima 1544 sati igre, a ne zato što je neki igrač do jaja.

Recimo Hrvatska repka je 3. u Europi, e to je uspjeh s obzirom na broj stanovnika.

Bilo koji igrač iz te prve petorke repke bi ga vjerujem pojeo za doručak u srazu 1on1.

16 godina
neaktivan

Ajde ljudi, ima netko da dođe na server?

hmda
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ZC_Someone kaže...
perkoxcar kaže...

Da al samo pogledaj kako je išlo Tihog. 61/16, 7k bodova. Jbte, nekad si razmišljam da nema smisla igrati kad je on na serveru.

Al onda se dogodi ovo:

{#}

pa opet dobim volju igrati i dalje.

Ma to su ja mislim on i čini mi se Sandman bili u heliću nekih 10 min.

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
18 godina

vise pas ni ne igram jer mi je krepao zvuk. startam igru ono intro radi zvuk i sve kad se idem logirati crkne sve i to je to. izgubio sam volju

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
perkoxcar kaže...

Ma to su ja mislim on i čini mi se Sandman bili u heliću nekih 10 min.

To s helićem je bilo na Port Valdez rushu. Ovaj SS s 61/16 je s counqesta na Oasisu.

16 godina
neaktivan
Bongiaro kaže...
gigi_cro kaže...

Čovjek je 5 u svijetu jer ima 1544 sati igre, a ne zato što je neki igrač do jaja.

Recimo Hrvatska repka je 3. u Europi, e to je uspjeh s obzirom na broj stanovnika.

Bilo koji igrač iz te prve petorke repke bi ga vjerujem pojeo za doručak u srazu 1on1.

nisam znao da imamo repku i da je 3. u svijetu! cestitke deckima to je hvalevrijedan uspijeh!

a to da li bi ga ti decki rastavili ili ne,  to ipak ne mozemo znati, ipak je on nesto i naucio za tih 1544 sata igranja.a i brijem da je stvar u specijalizaciji on je vjerovatno fokusiran na bodove (iako je jucer igrao SDM) i tu je najbolji, a oni na to sto igraju, pretpostavljam squad rush.

17 godina
neaktivan

Danas u 19h na server? Ajmo malo pjacati promet!

16 godina
neaktivan
gigi_cro kaže...
Bongiaro kaže...
gigi_cro kaže...

nisam znao da imamo repku i da je 3. u svijetu! cestitke deckima to je hvalevrijedan uspijeh!

a to da li bi ga ti decki rastavili ili ne,  to ipak ne mozemo znati, ipak je on nesto i naucio za tih 1544 sata igranja.a i brijem da je stvar u specijalizaciji on je vjerovatno fokusiran na bodove (iako je jucer igrao SDM) i tu je najbolji, a oni na to sto igraju, pretpostavljam squad rush.

Vjeruj mi da si igrao protiv repke drugacije bi pricao,ja sam igrao vise puta i nije bio lijep prizor,a to sto je on 5 na ljestvici nista neznaci,to je samo lupanje poena na public serverima.

(=XII=)SandMan_CRO....
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice