Ne mislim na ace pin nego na npr ako 1000 puta budem najbolji dobijem neku insigniu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne mislim na ace pin nego na npr ako 1000 puta budem najbolji dobijem neku insigniu.
aaaa, nemas to
ocemo da igramo ili da ser*** ajde svi na server
Pa nek proba sve osim te ;)
flag defender pin je najjači, toliko sam se namučio da ga dobijem i onda sam ga nakraju slučajno dobio xD
lol jedan od lakših, samo kad sam skužio kako točno radi
miki moj.. dao meni neki frend cod6 da si iskopiram ovaj od alterneta ili kako vec..i sada bacim ja jucer i danas to malo da vidim sta kaze (a do sad nisam igrao uopce mw2).. pa to je doslovce, i samo to, cod4 na steroidima.. nove mape, oruzja, perkovi i modovi.. ali u sustini ista igra..kako mi je drago sto sam si kupio battlefield.. ajme meni.. pa bio bi se razocarao samo tako.. igrao sam cod4 jako puno i to je lako moguce moj omiljeni fps ikad.. ali kad kupujes novi cod ocekujes i novu igru a ne pozamasniju ekspanziju!
ovako mi je super, nisam ga platio a imam novu motivaciju da igram igru koju sam jako volio + smo dobili sta igrat na lanu sljedecih pola godine! :D

:D

ma najjace je na port valdezu uzet onaj 2 snip t88 ja mislim i samo cekat dok neko ne izleti i opucat 2 brza metka malo povise glave tako sam dobija sve za hedove :)
ma najjace je na port valdezu uzet onaj 2 snip t88 ja mislim i samo cekat dok neko ne izleti i opucat 2 brza metka malo povise glave tako sam dobija sve za hedove :)
za to mi je najbolji gol sniper,s njim sam kempao ko lud dok nisam dobio insigniu 100 marksman headshotova,iako sam ih skupio u 2-3 dana ,prvih 6 sati igre je bilo katastrofa,jer sam s inzinjerca odjednom preso na recona,pa se ti snadji.al eto snaso sam se i cist mi je ok recon....dok sam prije zazirao od njega,sto dalje to bolje
Danas bi mogli oko 16h malo razbacat na serveru!?
A sutra mi dolazi novi kompjuter... a tada otprilike i lvl 40, e onda ste nadrapali :).
Jedini dobar recon je recon na nožu.
Jučer igram i dolazim reconu s leđa, kad se iza njega spona još jedan recon. Reko super, dva za cijenu jednog. I onda se među njima spona još jedan assaulter. A moja faca se razvukla u veeeeliki .
Jedini dobar recon je recon na nožu.
Jučer igram i dolazim reconu s leđa, kad se iza njega spona još jedan recon. Reko super, dva za cijenu jednog. I onda se među njima spona još jedan assaulter. A moja faca se razvukla u veeeeliki .
to sto je netko recon ne znaci da kempa iako su kemperi vecina.
definitivno najgori (citaj najbolji) reconi su oni kaj rushaju i povremeno skempaju neku poziciju.ti pogadjaju iz prve sa noscopeom na blizoj udaljenosti skoro pa svaki put.imao sam priliku igrat protiv jednog takvog i moram rec da nije lijep osjecaj.
Bome nije, krv mi popiju. Sreća pa ih nema puno takvih.
Ja kada sam Recon obožavam rushati sa VSS-om. Padaju kao muhe.
VSS i 4x optika i ko assault si ;)
Istina, tako sam jedino i igrao kao recon. Jedino moraš imat dobar squad da ti bacaju dovoljno municije, jer VSS guta metke ko blesav.
Motion mine, snip snip, motion mine, mortar, motion mine, snip snip. Možeš jako dobro krčit put.
Al nema do abankana, 4x zoom i man stopping rounds.
Kad smo kod snipera ja sam jučer sebi postavio rekord koji mislim da neću nikad srušit.
Igrao sam na jednom HC serveru (32/32) Arica Harbour na strani Attackera.
Od početka partije pa do kraja ja nisam poginuo!!Imao sam K/D 21/0
Je da sam kampo ko nespašen ali bilo je baš zanimljivo.Koristio sam
GOL sniper i skido ih preko cijele mape.Zanima me koliki vam je najveci
killstrike koji ste napravili.
Kad smo kod snipera ja sam jučer sebi postavio rekord koji mislim da neću nikad srušit.
Igrao sam na jednom HC serveru (32/32) Arica Harbour na strani Attackera.
Od početka partije pa do kraja ja nisam poginuo!!Imao sam K/D 21/0
Je da sam kampo ko nespašen ali bilo je baš zanimljivo.Koristio sam
GOL sniper i skido ih preko cijele mape.Zanima me koliki vam je najveci
killstrike koji ste napravili.
ja sam imao 11/0 s inzinjercem.nezz koja mapa.bilo nas je 10/10 il tak nes
Meni 52/19.
Ali najsretniji sam bio sa 8/0 conquest, a igrao sam kao assault. Nisam kempao nego sam trčao okolo, dostavljao metke, i skidao kako mi se tko pojavio pred nišanom.
Recon - za mene omiljena klasa s kojom uglavnom najvise igram. Ima svakakvih to znam.
Ali meni je trebalo da donekle naucim igrati par platinastih snajpova i jos ucim. Vrlo korisna klasa,samo treba vremena da je se savlada.
Vecina ih mrzi jer ima svakavih njubara koji misle da si recon ako sjednes drzis zoom i cekas da ti netko naide. Lol.
Takve bih ja odma poslo u medice :)
VSS je zakon, još 100 killova pa platinum. Mozda je SVU cak i bolji iako je poluautomatska, preciznija je puno. Nakon ove dvije prelazim na T88, neznam kako se on ponasa cini mi se da dosta trza. Da se sa reconom lijepo rushat. Motion mine FTW.
Za road killove najlakse sa humwee na arica harbor rush. Samo se zalijeces i pravis krugove oko baze u napadu. ili se zaletis nizbrdo u drugom dijelu napada. Ako ne naletis na minu ili tenka, osigurana su ti barem 2 road killa.
S reconom sam vishe igrao trceci okolo sa sacmaricama, platina sa 870kom, spasom i neo2000. One automatske mi ne idu bas od ruke :(
Dobrovoljci na server...ODMAHHHHHHH!!!!!!
Evo sad sam prvi put bil na BUGovom serveru, pun je bio i mogu reci da sam se jako zabavil, i namucil, ljudi znate igrati :D
baš sam danas probao VSS i 4x optiku i predobro je :)
nisam baš prije koristio to oružje (a i kad sam koristio nisam igrao sa 4x optikom) i stvarno sam oduševljen
VSS je zakon, još 100 killova pa platinum. Mozda je SVU cak i bolji iako je poluautomatska, preciznija je puno. Nakon ove dvije prelazim na T88, neznam kako se on ponasa cini mi se da dosta trza. Da se sa reconom lijepo rushat. Motion mine FTW.
Trenutacno igram sa t88 i generalno mi je snajper koji mi je najlosije sjeo. No i to je dobro za zivce i vjezbu. Definitivno broj jedan je Gol za mene.
Trenutacno igram sa t88 i generalno mi je snajper koji mi je najlosije sjeo. No i to je dobro za zivce i vjezbu. Definitivno broj jedan je Gol za mene.
meni fali jos samo za taj t88 zlatna medalja da bi imao sve snajpere zlatne. :)
Meni je taj sljedeci za platinastu uz M95 kojim kempam kad mi se neda rushat. S njim sam na pola. Poslije ovog zadnjeg patcha nemam vise horizontalne crte na SV98 i GOLu tako da s njima nemogu igrat. Nacrtat cu markerom crtu na monitoru pa tako igrat :P