- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a ništa probat ču čekati možda bude proradilo ovaj kaže da je njemu proradilo
kupi mi novu grafu da mogu nisanit i moze!
Kaj fakat postoji imunitet kad te medic oživi??
Maloprije sam spucao cijeli okvir u lika nakon što ga je netko oživio i niš..
kupi mi novu grafu da mogu nisanit i moze!
Nebu tebi ni grafa pomogla... :)
Ako se nekom da igrat u ove sate, dođite na =XII= server. Tu sve radi, a čujem da je bilo nekih problema večeras.
Server je =XII= by 4netplayers
Meni puklo par puta i na kraju otišao na neki drugi..
A tamo.. preporod.. sve radi bolje i brže, 16vs16.. odmah mi se score popravio.. zanimljivo.. ;)

Problem je bio vjerojatno u EA master serveru i najvjerojatnije je on izbacivao.

Jasno mi je da su na Bug-ovom serveru elitne jedinice, ali ne pričam o skill-u.. ;)
Baš ću izmjeriti fps na par različitih servera da vidim da li ima razlike, jer na jučerašnjem je bilo milina za igrati.. neki njemački, ping je bio odličan.. hardcore..
Kaj fakat postoji imunitet kad te medic oživi??
Maloprije sam spucao cijeli okvir u lika nakon što ga je netko oživio i niš..
da, imas par sekundi (odokativno 2s) fore kad te netko ozivi da se snadjes... os bjezat ili pucat. bolje pucat
Problem je bio vjerojatno u EA master serveru i najvjerojatnije je on izbacivao.
Nas je isto izbacilo jučer ujutro, nije pao server nego samo disconnektalo sve igrače, to je vjerovatno zbog EA održavanja servera utorkom. Ali i predvečer se desila ista stvar jednom.
Ajde ljudi, deset je sati, vrijeme za igru!
meni još uvijek ništa nema servera isključio filtere reinstaliro igru gledo jel joj firewall dopušta i dopušta,igra se sama updatala kad ju instaliram neznam šta više može biti???????? daj ljudi pomagajte
na nasem serveru je sve radilo normalno, nikakvih problema...
meni još uvijek ništa nema servera isključio filtere reinstaliro igru gledo jel joj firewall dopušta i dopušta,igra se sama updatala kad ju instaliram neznam šta više može biti???????? daj ljudi pomagajte
Probaj pokrenit igru kao administrator.
s kojom pljucom igrate assault klasu a da nije abakan!?
.... zar postoje druge pljuce? O.O
m16 ili xm8
STG.77 AUG
STG.77 AUG
jep najbolja puska s njom imam kilova i previse
M416 + ACOG (4x) + MGM AMMO
i ja također
STG.77 AUG
jep najbolja puska s njom imam kilova i previse
sve su dobre... samo malo da se naviknes i ownas. ali od specijalizacija uvijek koristim mag. ammo i / ili extra ammo_4xscope
trenutno sam u fazi skupljanja platinuma za inzenjera, jos 2-3 puskice i onda prelazim na assaulta ili recona (recon ce biti najvjerovatniji)
i ja također
Također,ja na svakom oružju imam acog 4x.
Da mogu i na nož bi stavio acog
Kad sam instalirao BC2 izabrao sam igranje sa CD-om, mogu li sad nekako to promijeniti jer me nervira stalno stavljati CD?
možda manualno update patch,prvo probaj instal zadni punkbuster pa ako neče onda update
Kad sam instalirao BC2 izabrao sam igranje sa CD-om, mogu li sad nekako to promijeniti jer me nervira stalno stavljati CD?
reinstall sigurno radi :)
A tog sam se i sam sjetio, no mislio sam ako postoji rjesenje osim toga.
A tog sam se i sam sjetio, no mislio sam ako postoji rjesenje osim toga.
a nezz sad najsigurnie reinstall